keskiviikkona, helmikuuta 11, 2015

Konsensus ja eliitin valta - kuinka Suomi musertuuTällä hetkellä "konsensus" on oikeiston määrittelemää ja ohjaamaa - kokoomus, rkp, EVA, EK, oikeiston kaappaama YLE, suomenruotsalaiset rikkaat korruptiokeskukset eli veronkierron mestarit, säätiöt ja tilitietojaan lainvastaisesti salaavat isot säätiöt.  Lista on pitkä. Pitkä.
 
Elämme oikeiston ja oikeistolaisen massamedia tulkintadiktatuurissa, jossa pyhintä on varakkaiden veronkierto, talvisotaa edeltävän ajan ja jatkosodan aikaisen äärioikeistolaisen uhittelupuheen taas toistuva ulkopolitiikka ja perustuslain mitätöiminen.

Tutkimus, yliopisto, nokia-insinöörien innovaatiot ja sivistys ajetaan alas.Vasemmistoliittokin on suostunut häpeämään itseään, vasemmistolaisuutta, humanismia, perusturvaa, jaettua hyvinvointia ja uskomaan oikeiston uhkadiskurssin ja määritelmän vasemmistosta. Koska olemme suostuneet uskomaan väärennetyn historian ja että suomalaiset oikeistolaiset Hitlerin palvojat ja Saksan sotaan sitojat ovat vastuusta vapaita, ajan hengen uhreja eivätkä fasisteja.

Vasemmistoliiton Arhinmäki vaatii vasemmistoa määrittelemään itseään ja verotuspolitiikkaa oikeiston vihan, katteettoman itsesäälin ja historiaväärennöksen kautta. Massamedian käsitysten ja propagandarummutuksen kautta Arhinmäki vaatii vasemmistoa katselemaan ja häpeämään itseään eliitin uhkana.  Arhinmäki on allekirjoittanut kaikki koulujen, yliopistojen, VTT:n ja sairaaloiden alasajot  - veronkierron ja elitismin lisäämiseksi.

Vasemmisto tukee nyt oikeiston statustodellisuusilluusiota, natokiimaa ja eurojuntan liittovaltioterroria. Ideologisesti ja käytännöllisesti.


Sokea Venäjäviha on nyt myös vasemmistoliiton valinta noudattaa suomenruotsalaisten vanhaa valhetta, kontrollihysteriaa, eliitin tekosyitä nostaa fasistisia toimintaperiaatteita elitsimin suojaksi -  katkeraa eliitin demonia ruotsalaisen kolonisaation ja ruotsalaisen apartheidin lopettamisesta Suomessa.

Venäjä keskeytti Ruotsin kuninkaan käskyn kieltää suomenkielen käytön julkisissa tapahtumissa ja kouluissa ja aloitti teollistamisen Suomessa.  


Kokenein diplomaatti Heikki Talvitie puhuu avoimesti kuinka Kiovan kaaos on Amerikan CIA:n operaatio isolla rahalla ja toimittajat sensuroivat yleistä keskustelua, kuin Talvitie ja mm. Spiegel-lehti puhuisi lainkaan CIA:sta vallankaappauksen ja sodan laajentamise taustavoimana, käsikirjoittajana.
Samalla kun Amerikka lisää kaupankäyntiä Venäjän kanssa suostu kansalaisena siihen, että Suomen talous uhrataan Amerikan määräämälle kauppasodalle ja kauppasaarrolle. Euroopan heikentyminen on Amerikan strategian ja amerikkalaiste EU-lobbareiden suuri päämäärä.


   Suomalainen poliittinen eetos on todella syvällä tavalla ohjelmoitu ja epähumaani, epäavoin täynnä maan tapaa, valheita, taktista unohtamista ja eliitin kerhojen hyviä ystäviä ilman demokraattista toimintaperiaatetta ja humaania moraalia ihmisarvosta.
 
      Suomalaisten tunnemaailma on kovalla tavalla lukittu ja siten ohjattu kuten eliitti ohjasi kirkon avulla ohjelmoinnin alussa helvettipelolla feodaalityöläisiä.
 
Ihmiset kieltäytyvät näkemästä eliitin terroria ja puhumasta vastuunalaisista tuloerojen kasvattamisessa sekä hyvinvointivaltion alasajamisessa, koska olet hankala ihminen, "huono kansalainen", jos puhut vaihtoehdosta eliitin hegemonialle ja terrorille. Jos loukkaat eliittiä, olet moukka. Saat puhua katkeria mutta jos vaadit eliittiä vastuuseen olet kommunisti ja putinisti.

Kansanedustajat opetetaan aina "ryhmäkuri"-uhkailun kautta imitoimaan eliittiä - kuin he olisivat taas koululapsia natsi-urheiluopettajan nyrkin alla - ja kahmimaan itselleen etuja ja näkemään kansan uhkana, moukkana eliitin röyhkeälle ryöstöretkelle.
   

Suomalaiset on ohjelmoitu eliitin katkeruuteen ja vihaisuuteen eliitin "ominaisuutena", "koska suomalaiset ovat laiskoja", koska suomalaiset miehet ovat väkivaltaisia";

Olemme ohjelmoit eliitin määrittelemään hegemoniaan ja sensuuriin, veriseen talvisota-uhrautumisen ihailuun ja eliitin sensuuriin 30-40 luvun ruotsalais-saksalaiseen rotuoppi-fasismista Suomessa. Me saimme sananvapauden vasta 1945 kun eliittimme hävisi ideologisen sodan natsien ja rotuopin kannattajina liittoutuneiden vastustajana.

Naiset ovat maailman tasa-arvoisimpia Suomessa ja mitä tekevät feministit? Eivät puhu naisten kouluttautumisesta ja taitojen osoittamisesta vaan vain etuoikeuksista samalla kun miehet kuolevat stressiin ja hyvä veli -organisaatioiden tallaamiseen.
 
Pelokas alamaisuuden eetos muokataan koulussa, mediassa, kirkossa.
Suomalaiselle on opetettu että tottelemalle et ole uhka eliitille: kun et ole uhka hegemonialle nöyrästitottelemalla, alamaisena  niin Mannerheim ja muut suomenruotsalaiset fasistit eivät tule tappamaan sinua ja sukulaisiasi uutena kansanmurhana. Ihaile eliittiä niin saat eliitin kiitoksen ja muruja pöydältä.  "Yhtenäiskulttuuri" on eliitin valtakeskittymän ja sensuurin populismia ja suurtempaa populsimia ei ole: nyt EU on ns yhtenäiskulttuurin ainoa määren ja jumalnakuva. Ei suomalaisten hyvinvointi ja valtion kuntoon laittaminen keinottelijoita vastaan.

Anna suomenruotsalaisten määrittää Suomen ulkopolitiikka ja kulttuuri ja uhrata se Amerikan sotataloudelle. Hail Guggenheim ja suomenruotslaiset kiittäisivät taas alistuvia suomalaisia.

Suomenruotsalaisen eliitin militantit tappoivat n 60000 ihmistä hirttämällä, kirveillä aseilla, puukoilla, raiskauksilla, hukuttamalla, tulella, nälällä, kylmällä ja ruokaa myrkyttämällä. Mikä on 3 kertaa eneämmän kuin Stalin tappoi suhteessa väkilukuun.
Suomenruotsalaiset eivät kertoneet palkkatappajilleen tehneensä sopimuksen Saksan kanssa Suomen itsenäisyden lopettamiseksi ja valehtelivat Venäjän hyökänneen Suomeen. Pohjanmaalla ihmiset eivät kykene tunnustamaan historiaa vaan elävät vimmaisessa fasismissa eliitin satuja puolustellen, isoisien verisiä käsiä ihaillen.

Suomi on ainoa maa Euroopassa jossa virkamiehet kieltävät tekosyillä fasistien joukkomurhahautojen avaamisen ja rikosten tutkinnan. Eliitti aloitti sisällissodan terrorisoimalla eduskunnan toimintakyvyttömäksi lahjonnalla ja uhkailulla koko Suomen mittakaavassa. Eliitti hankki ensimmäisenä aseet ja laittomat yksityisarmeijat. Eliitti sanoi luovuttavansa Suomen Saksalle. Suomalaisia alkoi kuolemaan nälkään kun eliitti esti eduskunnan päätökset kansalaisten pelastamiseksi.

   Totta kai suomalaiset nousivat itsenäisyystaisteluun eliittiä vastaan.

Miksi tästä pitää jauhaa?

Eliitin terrorista on puhuttava koska eliitti on ylpeä terrorin historiastaan ja media toistaa propagandaa huikean sensuurin kera, joka päivä, jokaisessa oikesiton nostalgiaa tukevassa ja Venäjää vihaavassa sanassa.

Mannerheim lupasi sitten vielä v. 1919 miljoonia frangeja vastaan Ranskalle että tuhoaa Neuvostoliiton palkkasotilailla. Suomen hallitus päästi fasistit 20-luvulla tekemään joukkomurhia rajan yli Neuvostoliittoon.


Konsensus kieltää nyt keskustelemasta että mitä seuraa, että kansakunta suggestoitiin ihailemaan sisällissodan kovinta joukkomurhaajaa ja natsi-Saksan palkkaamaa ideologista natsia suurimpana johtajana ja presidenttinä. Kekkonen oli lisäksi salaisen poliisin kiduttaja.

Konsensus estää kansalaisia näkemästä että 1989 lama oli massiivisesti 80% suomalaisen rahaeliitin, oikeiston "talouspuheen", lainarahavyöryn esittämisen "hyvinvointina"

, pörssikeinottelun ja varsinkin pankkiiri, oikeistodemari Mauno Koiviston syytä. Hirvittävä yhteiskunnan tuho alkoi laman alettua kun Mauno valitsi pankkien ryöstöretken rikkomalla lakia jälkisääteisillä lain muutoksilla ja tuomareiden käskyttämisellä, diktaattorina, lain yläpuolella kuin Kekkonen.
 
Konsensus estää näkemästä, että eurolaman ja Venäjän talouspakotteiden ajajat ovat suomalaisen laman syyllisiä ja esiintyvät nyt pelastajina. keksusta on vankasti ollut mukana oikeiston terrorissa hyvinvointivaltiota kohtaan ja luonut 23 miljardin vuosittaisen verohelpotuskorruption ja 30 miljardin veronkiertosysteemin poikkeussäädöksillä.


Tämä elitismi ja eliitin ikiaikainen eliitin veronkiertokapitalismi, plutokratia, tuhoaa koulut, vanhainkodit, mielenterveysongelmaiset, pienet yritykset, terveydenhuollon, luottamuksen, tasa-arvon (huomio feministit),  itsenäisyyden ja rauhan.
 
Olemme traumatisoituja.

Siksi olemme alistujia.


Perustrauma kalvaa meitä,

kauhu, sanoin kuvaamaton kauhu ja kurjuus satojen vuosien ajalta. Ruotsalaisen aateliston takia suomalaisia kuoli kymmenissä nälänhädissä ja Ruotsin rikastumisen takia kuolimme 30-vuotisessa ryöstösodassa ja ruotsalaisen eliitin lobbaamassa talvisodassa, jonka aikana Ruotsi oli natsien armeijan tärkein materiaalituottaja ja olisi pysäyttänyt natsikoneiston 2 viikossa, jos olisi halunnut. 

Ruotsi rikastui tuhoamisleirien uhrien kultahampailla ja varastetulla omaisuudella.

Ja suomenruotsalaiset pakottavat meitä ihailemaan Ruotsia ja tottelemaan suomenruotsalaisen 3,7% vähemmistön määritelmää suomalaisen kulttuurin mitättömyydestä - samalla kun kulttuuripolitiikassa sabotoivat suomalaisen kulttuurin omaleimasta nousemista ja kehittymistä.

Olemme traumatisoituja ja todellisuudesta vieraantuneita.
Helposti johdateltavia ja pelokkaita.

Poliittisesti tyhmiä eli traumaattisen arkoja, nopeasti alistuvia ja emotionaalisesti lukittuja vaikka muuten käytännön älyltä todistetusti maailman älykkäin kansa. Teimme 70-luvulla maailmanennätyksen, kun nostimme elintasoa veroprogressiolla ja valtionyhtiöillä, omalla tullipolitiikalla kuten Kiina ja Intia tekevät nyt torjuessan globalisaatiota eli pörssi-ideologiaa.

  Mitä tekee Kiina?

 Pumppaa terästä markkinoille - 20% tappiolla. Jotta tappaisi muut terästuottajat. Tämän takia globalisaatio on ilmiönä valhe eikä toimi terveenä taloutena. Pörssin ideoogia ei ole markkinatalous vaan keinottelu. On vain kauppasota, jota varten täytyy purkaa Eun tullikielto ja estää mm. orjatyö ja saasteteollisuus.
70-luvun lakot ovat nyt ainoa mahdollisuus Suomessa. Hyvinvointi nousee valtion tasaavasta toiminnasta joka luo vakautta ja mahdollisuuksia yksilöille.  


Eliitti kiljui aivan samoja uhkauskia 70-luvulla Kekkosen johdolla  mutta työväestö pakotti pohjoismaisen mallin toimintaan.

 Kaikissa vertailuissa veroprogressio ja pohjoismainen malli on tehokkain kansantalouden, rikosten vähentämisen ja hyvinvoinnin kannalta.

Nyt suomalaiset alistuvat eliitin äärioikeistolle ja sen ryöstöretkelle itsekkyyden ja julmuuden ylistämisessä.

Sumennettu mediatodellisuus - epäpolitisoinnin poliittisuus.

    Eri meininki kuin alamaisten Suomessa:

    Kansa etsii helppoja paineidenpurkutapoja jotta ei joutusi näkemään eliitin tyrmäävää veronkiertoterroria ja sensuurin laajaa kulttuuriterroria. 1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Bloomberg:

Suomi on kuin Kreikka
- paitsi ilman vaihtoehtoja

13.2.2015


Uutistoimisto Bloomberg on ottanut käsittelyyn Suomen tulevat eduskuntavaalit. Artikkelissa verrataan Suomen tilannetta Kreikkaan.


Uutistoimisto Bloomberg on ottanut käsittelyyn Suomen tulevat eduskuntavaalit. Artikkelissa verrataan Suomen tilannetta Kreikkaan.

”Kuten Kreikassa, pääaihe Suomen huhtikuisissa vaaleissa tulee olemaan säästötoimet. Tosin suomalaisilla on vain vähän tai ei lainkaan mahdollisuuksia äänestää niitä vastaan.”


http://www.talouselama.fi/uutiset/bloomberg+suomi+on+kuin+kreikka++paitsi+ilman+vaihtoehtoja/a2292542?service=mobile&page=1&fullsite=true


--

Näin massamedia ja vasemmistoliitto luovat illuusion että ei ole vaihtoehtoja pankkiirien eurojuntalle.