sunnuntaina, helmikuuta 01, 2015

Vihreiden porvarihuijaus ja Helsingin kaatopaikkavedätys

Oikeistolaisten Vihreiden kusetuspolitiikka ja illuusiovoima muutosta vastaan - kokoomuksen, RKP:n ja keskustan oikeisto-rintamassa:

 

Helsingissä on hyvin kuvaava porvari-vehreyshuijaus tapahtumassa joka päivä: vain 10% ekojättestä menee kiertoon eli syntyy mullaksi.

Kaikki muu ekoroskiksista menee tavalliselle kaatopaikalle luomaan superbakteereja eli kaupunki luo mielikuvaa ja omahyväisyyttä vihreille porvareille SEKÄ varsinkin vihreälle puolueelle "poliittista katetta" - mutta lopputuloksella ei ole MITÄÄN väliä, luodaan vain hyssyttelyä ja omahyväisyyttä porvarien kuluttajaidentiteetin "vihreydelle".
 
Tuttavieni tuntema roskakuski kertoi minulle tämän n. 10% luvun, massamedian päätoimittajat ovat selvästi mukana tässäkin porvarien "kaikki hyvin, ostakaa ekobemari" illuusio-vedätyksessä.

Eivät vihreät voi olla vihreitä jos kannattavat kovan linjan tuhokapitalismia ja uusliberalismin brutaalipörssiä.  


Parempaa yhteiskuntaa ei luoda mutta siihen "tukeudutaan" mielikuvasuggestiona feministien ja vihreiden avulla samalla kun ihmisten kurjuus ja eliolot kurjistuvat, sivistymättömyys ja depressio laskee vauhdilla nyt jo 70-luvun alun ja kohta 60-luvun tasolle jo tilastojenkin mukaan. Asiaton ja lääketieteen vastainen pakkolääkitys, terveyden tuhoaminen ja turrutus vahvoilla psykoosilääkkellä on Suomessa joka vuosi uuden maailmanennästystason saavuttamista kemiallisena kansan hallintana, kemiallisena väkivaltana. Fasismia käytännön massakontrollina. 

Kunhan eliitti ja jättifirmat saavat maksimaalisesti veronkiertoa ja verohelpotuksia.

Kunhan Suomi ei ole omavarainen vihreiden politiikassa: kaikki on alistettava pörssiyhtiöiden ryöstön kohteeksi vihreän kulissin suojaamalla uusliberalismilla. Vihreät saavat kannattaa suomalaisia kuolemanpartioita Afganistanissa ja Ukrainassa kunhan ostavat ekoliikkeestä ituja.  Kunhan wannabe-porvarit uinutetaan sinivihreään narkoosiin ja omahyväisyyteen. Veronkiertoon eliitin pelastuksena ja valtion tuhona.


Vihreät ovat tänään kokouksessaan lauantaina puhuneet "köyhyyden torjumisesta".

Aivan kuin köyhät olisivat uhka eikä rikkaiden veronkierto. Suomi luotiin veroprogressiolla ja veronkierron estämisellä. 
Ihmisarvo ja sivistysvaltio tulee vain veroprogressiolla.
   
  • Kenen talouspolitiikka on katastrofaalista?


- HS ei näytä tarjoavan foorumia asialliselle keskustelulle vasemmistosta tai talouspolitiikan vaihtoehdoista, mutta onneksi on olemassa muitakin foorumeita.


Porvari-illuusio "sivistysvaltiosta" retorisena uusliberalismin suojana on tappava. Uusliberalismi eliitin ryöstöretkenä: lainoilla ja bail outeilla pörssipeliin pystyvät ovat tehneet mielettömiä voittoja, kuten esim ev-lut kirkko ydinaseita valmistavien firmojen osakkeilla.

Uusliberalismin ideologinen ja käytännön hyökkäys firmojen säätelettömyyden ja veronkierron kautta yhteiskuntasopimusta vastaan on nyt vakio ja muutos olisi ihmisten kapina 70-luvun 1100:n lakon voimalla eliitin ahneutta ja tyhmyyttä vastaan.
 

Ihmisten reagoimattomuus
viime vuosien Euroopan suurimpaan ympäristokatastrofiin Talvivaaraan kertoo sen, että oikeistolainen mediahuijaus ja media horros on onnistunut.

Ihmiset eivät halua todellisia eettisiä asioita tai todellisia muutoksia tuhokapitalismia vastaan eivätkä ihmiset herää.

Suomalaiset eivät reagoi siihenkään kun Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antaa jatkuvasti Suomelle eniten tuomoita. 

Tämäkin taphtuu vihreän ja feministisen hunnun alla: porvarillinen itsepetos kieltää primäärit arvot yhteiskunnassa ja kiinnittää huomion hyvin pieneen osaan muodikkaita arvoja kuten homoseksuaalien oikeudet samalla kun 200000 suomalaista lasta näkee nälkää paskalla ravitsemattomalla ruualla ja nuoret istuvat homekouluissa aivojen kirjaimellisesti syöpyessä homemyrkyistä.


Mikään ei herätä suomalaisia

sillä koulussa ja kirkossa sekä tietysti massamedian porvarielegiassa suomalaiset opetetaan  äärioikeistolaisesti alistumaan ja pysymään hiljaa "ettei tule vaikeuksia". VKTS on 300 virkamiesten laaja oikeistolainen salaliitto, joka onnistui kaappaamaan kouluopetuksen oikeiston ja eliitin ideologian sekä sensuurin toistajaksi. Opetushallitus on VKTS:n työn jatkaja omituisena virkamiesbunkkerina ja ideologisena virastona - opetusministeriön rinnalla.
  
Ihmiset avoimesti ihailevat omaa mykkyyttään ja hiljoisuuttaan varsinkin työelämässä ja sitä, että eivät puhu julkisesti poliittisia ajatuksiaan koska pomo ja työ oikeistolaisen mielenhallinan linjojen mukaisesti.

Kaikki on hyvin.

Kaikki on hyvin.

TTIP ja SOTE saavat tuhota kaiken valtion säätelemän ja perustuslain edellyttämän.

Ihmisoikeuksista ei porvarin tarvitse välittää koska europankeille on annettava kaikki verotus.

Anna köyhien kuollan nälkään ilman lääkitystä niin kaikki on hyvin kun et puutu eliitin projektiin tuhota hyvinvointivaltio eliitin rikastuttamiseksi.
Oikeiston määrittely, omahyväisyys ja identiteetti lepää räikeästi historian väärentämisellä. 

Jokaisen täytyy käsittää että suomenruotsalainen eliitti oli luvannut 1917 liittää Suomen Saksaan ja saivat eduskunnan halvaannutettua lahjonnalla ja uhkailulla, terrorilla.

Suomi loukkaa eniten ihmisoikeuksia
 

  • masentunut2Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) on jakanut 15 viime vuoden aikana Suomelle enemmän tuomioita kuin kaikille muille Pohjoismaille yhteensä.


http://eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view&id=218&Itemid=64


  • European Empire Now In Danger Of Crumbling


As the Greeks are now moving to a take a stronger position against the EU, Dr. Paul Craig Roberts believes that the European empire is now in danger of crumbling.  He also warned that the West may be in grave danger

if the situation in Greece spins out of control.

Turisti-elokuvan ohjaaja Ruben Östlund: Suomessa miesten pelko ja häpeä on pahempaa kuin Ruotsissa


Ei kommentteja: