sunnuntaina, helmikuuta 15, 2015

Sipilän vaalivedätys: anteeksipyyntö ja keskustan äärioikeistolainen vaalitaktiikkaTuhansia Koiviston ja Holkerin asiakirja-dokumentteja laman kärjistämisestä pankkiirien voitonteoksi  on salattuna.

      Emme elä demokratiassa.

Sipilän "anteeksipyyntö" on törkeä silmänkääntötemppu koskasipilä ei keroo kuinka 1989 lama (1983-1994 kuviot) on sensuroitu median avulla.

Meillä ei ole demokratiaa sillä kaikki ministeriöt salaavat satojatuhansia dokumentteja kansalaisilta, jopa sisällissodasta saakka,  mm. "sotatuomareiden arkisto".Salaaminen on aina vallankaappaus ja demokratia raiskaus eliitin sisäpiirijuntan hyökkäyksenä.

Aina.


Käytännössä Tarja Halonen lupasi vaalipuheissan että arkistot on avattava mutta Kekkosen veriset päiväkirjast siällissodasta ja natsityöläisenä natsien palkkalistalla sekä Koiviston terrori perustusalkia hajottamassa ovat avaamatta.

80% lamasta johtui suoraan pankkiiri Mauno Koiviston uusliberalismista eli keinottelijoiden vapauttamisesta ja suomen markkaa "vahvana" vipuna käyttämisessä velkakeinotteluun ja pankkien valuuttakeinotteluun. Ulkomaisille sijoittajille annettiin verorahilla jopa takuusuoja keinotteluun :

  voitot London cityyn, tappiot suomalaisille. Imperialismin monet muodot.

Mm. Zyskowicz vapautettiin yli 120000 markan keinotteluvelasta jotta hänet saataisiin ostettua eliitin junttamieheksi - kuten sadat muut pankkiirien ystävät. Eliitin terorista ja vastuupaosta maksavat tavalliset kansalaiset terveydellään ja hengellään. Taas nyt 2015 euroeliitin jättäessä ideologisen euron tukemisen jälkeen suomalaisille 90 miljardin euron laskun EKP:n tukemisesta suomalaisen verorahoilla Suomen pankissa eduskunnan ohi.
       Addressi
" Me entiset yrittäjät, takaajat ja kotinsa menettäneet 90-luvun uhrit haluamme selvittää totuuden 1990-luvun tapahtumista ja sen seurauksista tämän päivän yhteiskunnalle.
Me haluamme oikeutta ja kohtuutta yrittäjille, takaajille, asuntovelallisille, velka-ahdinkoon joutuneille jne.- myös nykyisille. Entä, jos et ole todellisuudessa jäänyt velkaa?
Joudut luottotietorekisteriin (n. 400 000 ihmistä tällä hetkellä), jonka jälkeen sekä sinä että perheesi kärsii. Tämä koskee noin 1 miljoonaa suomalaista ja siitä aiheutuu valtavat tappiot koko yhteiskunnalle.

Me taistelemme, emme enää yksin omasta puolestamme, vaan kaikkien Suomessa vielä työllistävien yrittäjien puolesta, jotta kukaan ei joudu kokemaan samoja lainvastaisia toimia, kuin me jouduimme.
Me taistelemme Suomen kansan puolesta, sillä Suomen kansan hyvinvointi menetettiin 1990 luvun takia ja sitä laskua maksamme edelleen 2015.
Vieläkö suomalainen maksaa pankkitukea -tavalla tai toisella? Sen me haluamme selvittää?
 
Kuka tai ketkä mahdollistivat 1990 luvun laittomuudet? Senkin me haluamme tuoda päivän valoon.
       II
Iltalehtikin uskaltaa herätä poliittiseen terroriin ja sodanlietsontaan


Näkökulma: Tätä sinulle ei kerrotaSensuurin hyökyaalto ja massamedian terrori ajaa sinua äärioikeiston ja sotakiihkoilijoiden kannattajaksi

14.2.2015 Janne Kuusi

  googlaa  Koiviston konklaavi   
Sipilä Israelin joukkoumurhan osanottajana

    Hallituksemme on antanut luvan keskustan Juha Sipilälle viedä aseita Israeliin.

    Ja hän vei ja rikastui ja teki salaisia sopimuksia NSA:n kanssa.

    Tästä uusi pääministeri? Näköjään suomalaisten tietoisudden ollessa median täysin ohjaama.

    Kenraalit antoivat myös Israelin ottaa haltuun "Suomen armeijan" viestijärjestelmän, joka on nyt avoin CIA:lle, Natolle ja Israelille kaapattavaksi. Nokian luoma ainutlaatuinen salausjärjestelmän kehityslinja vain tapettiin Naton ja hallituksemme käskystä.


 

Naton palkkalistoilla toiminut strategi antaa vapauttavan lausunnon uraanin salaiselle kaivamiselle ja maastaviennille.

Kuinka vihreät äänestäjät voivat olla näin tyhmiä tämän vihreän eliitin alla?


Omistajaohjauksesta vastaavan ministerin Pekka Haaviston (vihr.) mielestä sijoittaminen Talvivaaraan ei ollut valtiolta vikatikki..
kaleva.fi3 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"Presidentti" Mauno Koivisto :


Pankkikriisin karmea totuus julki

http://suomenhistoriaa.blogspot.fi/2011/11/pankkikriisiselvitys-karmea-totuus.htmlValtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.fi/http://pankkikriisi.blogspot.fi/2014/08/pankkikriisin-karmea-totuus-julki.html

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Suomalaisten synkkä todellisuus
- Eliitin harmiksi jokakesäisiin kokoontumisajoihin Porin SuomiAreena-tapahtumaan pääsi viime kesänä kuvaamaan ja kysymään ikäviä kysymyksiä myös pari tutkivaa journalistia. Normaalisti toimittajat tietävät miten Suomi Areenassa tulee käyttäytyä, jotta pysyy hyvissä väleissä valtaapitäviin. Mutta ei hätää, Maikkarin ja Yleisradion johtajat olivat suojelemassa päättäjä- ja vaikuttajapoloisia...


http://yle.fi/aihe/doxnet/porttikielto-poriin

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittaja taitaa kirjoitella blogiaan jonkinlaisen inhon tai vihan vallassa. Lyöntivirheiden määrä kertoo omaa kieltään.

Blogisti ei koskaan myöskään kehu ketään eikä ole koskaan rakentava. Ilmeisesti vai siksi, että ovat hänen kanssaan asioista eri mieltä.

Vai onko niin, että lyöntivirheet ovat CIA:n ja vapaamuurareiden työtä? Ovat sotkeneet kulttuurikriitikon näppiksen?