keskiviikkona, helmikuuta 04, 2015

Arhinmäki estämässä Kreikan viljelijöitä viljelemästä

- päivitetty -


    Alpo Suhonen :

    "Yrittääkö EU pelastaa Kreikan talouden vai itsensä vasemmistolta?"


lisäys
 


   Iso shifti tapahtumassa: 

- eurojuntta haluaa pelastaa arvovaltansa ja olla ensimmäinen siirron tekijä ettei Kreikka voi kiristää 

- Venäjä tarjoaa nyt ruplaa ja uutta antiamerikkalasite, antidollari talousaluetta BRICS
Eurojuntan vastaus elvytystarpeeseen?

     Terrori ja kiristys:

  https://rahajatalous.wordpress.com/2015/02/05/kolme-kiperaa-kohtaa-ekpn-paatoksessa/

 
 ::Kreikan kohtalonkysymys on sen vapaus ja oma valuutta.

Viljely-, ja tulli- ym rajoitusten poistaminen.

Arhinmäki on ollut tuhoamassa Kreikkaa kannattamalla Merkelin saksan markka -politiikkaa ja EU-rajoitussäädöksiä pörssi-ideologiantähden(futuurikaupan turvaaminen eli keinotekoinen raaka-aineiden hinnan nostaminen ja alistuminen Kiiinan ja Intian kasvulle pörssieliitin tahdon tähden).

Euro ei ole mitään muuta kuin saksan markka tällä hetkellä, kaikki on alistettu Saksan pankeille ja teollisuudelle. Keinotteluvalheen kulisseille, pörssi-ideologialle ja amerikan sotatalouden takaamiselle Kiovankin nukkehallituksen farssissa.
 

Arhinmäki on yhä Merkelin muuli ja  esiintyy törkeästi nyt Kreikan ystävänä vaikka on ollut ajamassa europankkien keinottelua, austerity-painostusta, velka-ansasikailua ja laajaa eliitin veronkiertoa Kreikassa eurojuntan avulla. 

Kysymys on nyt uudesta terveestä 70-luvun veropolitiikasta ja veronkiertäjien jahtaamisesta samalla kun Kreikassa ja Italiassa jokaisessa Euroopan maassa tehdään kauppaliitto Venäjän kanssa ja puretaan EU:n kieltämä viljely eli viljelyrajoitukset - pörssin futuurikeinottelun ja katastrofivedonlyönnin edistämiseksi.

Tietysti myös Arhinmäen ja Lin ajama Amerikan kauppasota ja sen kauppasaarto Venäjää vastaan aiheuttaa valtavaa inhimillistä kärsimystä ja kasvava nälkää Euroopan maissa.

Arhinmäki kannattaa euroa ja samalla kannattaa EU:n viljelykieltoja Kreikassakin, laajoja rajoituksia eri kasveille ja viljelymäärille. 
 

Vasemmistoliitto on nyt Kataisen voitelijan lumoissa.

Vasemmistoliitto on  uponnut henkilöpalvontaan ja valheisiin - kuten stalinistit upposivat Stalinin palveluun ja Kekkosen palvelijat suomalaisen joukkomurhaajan ja entisen natsin palvontaan (Kekkonen oli natsi-Saksan palkkalistalla ja ehdokkaana suuren rotuoppi-järjestön johtajaksi).

Arhinmäki hihkui saadakseen olla mukana Kreikan ja Suomen tuhoamisessa Katais"en alaisena Saksan eurotuho- ja veronkierto-orgioissa. Tätä vasemmistoliitton johto kutsuu yhä "eurooppalaiseksi identiteetiksi", pankkien johtamaa hyökkäyssotaa yhteiskuntasopimusta ja hyvinvointivaltiota vastaan eliitin veronkierron evankeliumilla - kohti liittovaltion totalitaarista plutokratiaa "poliisimaakunnilla".
 
Paavo Arhinmäki oli hallituksesa hyväksynyt TTIP neuvottelujen salaamisen sekä Saksan pankeille maksettavan "kreikkamaksun" salaamisen. Salaisen vallankaappauksen, talouden ja verotuksen oikeistolaisessa kaappamisessa, ideologisessa demokratian tuhoamisessa. Vasemmisto, eliitin salaisten sopimuksien takaaja Suomessa. Kabinettijunttien maa. 


Massamedian kameroiden edessä Arhinmäki kiljuu nyt kuripolitiikan lopettamista Kreikassa mutta kieltää Syriza-puolueen politiikan toteuttamisen omassa puolueessaan. Arhinmäki on ollut Merkelin kultainen junttapolitiikan runnoja vasemmistolle.

Puolueen johtajan lemmikeiksi suostuneet vasemmistolaiset ovat lastenleikeissään hylänneet vasemmiston päämäärät, arvot ja periaatteet. Valtio on ihmisiä varten eikä keinottelijoita varten. Sekä Suomi että Kreikka tarvitsevat hurjasti lisää omavaraisuutta jota uusliberalismi on tuhonnut järjestelmällisesti ja sabotoivasti eliitin "ulkoistavan" ja "tehostavan" pörssi-ideologian hyväksi. Suomen omavaraisuus onnyt vain noin 17%.


EU varastaa Suomen tullituloista 70%
ja estää Kiinan kaltaisen oman tullipolitiikan:

Kiina ja Intia käyttävät valtavia tulliaseita oman taloutensa ja saastuttava teollisuuden kasvattamiseksi 

- jotka pörssieliitti kieltää Euroopan mailta!  

"Globalisaatio" pörssipelin keinottelun kiihdyttämiseksi.

Kiina ei noudata uusliberalistien kiihkoisa julistusta globalisaatiosta vaan tomii 70-luvun viisaiden valtio-oppien mukaisesti torjuen pörssiyhtiöiden taloussotaa. Arhinmäki ja vihreät ovat tuhonneet uusliberalistien marssirivissä Euroopan talouden ja vähäsaasteisen korkean teknologian teollisuuden "globalisaatio"-vaatimuksilla.Nyt on unohdetava oikeiston vihaiset ja ideologiset vaatimukset valtion alasajamisesta ja otettava valtionyhtiöt takaisin:  Talous nousee tuotannolla ja työllisyydellä vaikka valtionyhtiöissä valtio ei odottaisi suurta voittoa niin talouden kasvu olisi selkeä kansantaloudelle - Kiina ja Intia luovat taloutta eri tavoin, miksei Suomi:
Sijoittajat maksavat siitä,

että saavat lainata Suomelle

– Lainan ostajat maksavat nyt enemmän kuin mitä odottavat saavansa takaisin kuponkikorkona ja pääoman palautuksena lainan eräpäivänä. Lainanoton nimelliskustannukset ovat nyt hyvin alhaiset, Sammallahti sanoo Taloussanomille.
Hänen mukaansa kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun valtion viitelainan tuotto tipahti pakkasen puolelle.
Luottoluokittaja Standard & Poor's alensi lokakuun puolivälissä Suomen valtion luottoluokituksen parhaasta AAA-luokasta tasolle AA+. Tämä ei ole säikäyttänyt sijoittajia. Moody'sin luokitus Suomelle on edelleen AAA vakain näkymin...  http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2015/02/04/sijoittajat-maksavat-siita-etta-saavat-lainata-suomelle/20151518/12?pos=tuoreimmat


Talouselämä ja yritykset ovat hyvä palvelija mutta psykopaatti isännäksi.

Valtio ei ole olemassa pankkien ja tyhjän rahan keinottelijoiden palvelijana. Valtio on ihmisten suoja eliittiä vastaan, tämä on demokratian kirkas syntyperiaate Kreikassa.


Prioriteetit on palautettava

ja Arhinmäen ja Li Anderssonin sotaa lietsova Venäjäviha on syrjäytettävä.

Arhinmäki on ollut allekirjoittmaassa naton marssiluvan valmistelun hallituksessa ja on vastuussa kenraalien runnomasta salaliitosta. "Isäntämaasopimus" on laiton perustuslain alla eikä vasemmistoliitto saa pysyä hiljaa oikeiston militaristisesta vallankappauksesta.

Vasemmistoliitto on hukannut prioriteettinsa Amerikan Wall Streetin ja London Cityn sotatalouden takaajana. 

 Ei kokoomuksen ja RKP:n tyytyväisyyden kerjääminen ole vasemmiston ja humanistien elämän tarkoitus vaan ihmisarvoinen yhteiskunta.


Oikeisto julistaa tällä hetkellä että ihmisarvolla ei ole merkitystä, vain pankkien ja pörssin keinotteluideologian pelastamisella on väliä. Talouspuheen väiteet ja perusteet ovat nyt osoittautuneet kaikki valheeksi. Sitä on kohdeltavana valheena.

 Tällä perustellaan nyt valtioiden tuhoamista. Samoin sillä perustellaan se miksi Suomen armeija on täysin alistettu Saksan ja Naton alaisuuteen Naton vaikesati huollettavilla aseilla ja Amerikan omistamilla koodeilla.

70-luvulla valtionyhtiöt ja oma valuutta omalla 100% tullilla oli Suomen pelastus ja maailmanenätys elintason nousussa. Työläiset järjestivät 1100 lakkoa ja sillä luotiin Suomi, jossa väkivalta ja köyhyys vähenivät tasa-arvopoltiikan ja veroprogression avulla.


   II


Eliitin terrori merkitsee demokratian tuhoamista.

Suomen fasistinen historia, jota massamedian toimittajat eivät kerro.

Tässä tietoa väkivaltaiseisti lakkautettuista ammattiosastoista: tilalle perustettiin SAK, jota sitten myöhemmin mm. Amerikan CIA rahoitti. 

" Kesällä 1930 oikeistoeliitin ohjaama "Etsivä keskuspoliisi" (supo) toimitti sisäministeriölle muistion SAJ:n lakkauttamisesta.

  Syyskuun lopussa raastuvanoikeudessa vaadittiin lakkautettavaksi 1200 ammatillista järjestöjä. Sisäministeriö vahvisti niitä koskevan toimintakiellon lokakuussa viikkoa ennen SAK:n perustamiskokousta. Maamme oikeushistorian laajin järjestöoikeudenkäynti aloitettiin Helsingin raastuvanoikeuden viidennellä osastolla 3. helmikuuta 1931. Vastaamaan oli haastettu Suomen Ammattijärjestö ja sen jäsenyhdistykset: Suomen Puuteollisuustyöväen liitto, sen 19 teollisuusneuvostoa ja 300 osastoa, Suomen Kuljetustyöläisten liitto ja sen 89 osastoa, Suomen Rakennustyöväen liitto, sen 14 teollisuusneuvostoa ja 242 osastoa, Suomen Metalliteollisuustyöntekijäin liitto ja sen 89 teollisuusneuvostoa, Suomen Nahka- ja kumiteollisuustyöväen liitto, sen 44 teollisuusneuvostoa ja 53 osastoa, Suomen Vaatetustyöntekijäin liitto ja sen 61 osastoa, Suomen Rautateiden Työntekijäin liitto ja sen 12 osastoa, Suomen Maa-, Metsä- ja Uittotyöväen liitto, sen 6 kunnallista keskusneuvostoa ja 170 osastoa, Suomen Kehruu- ja Kutomatyöntekijäin liitto ja sen 12 osastoa, Liiketyöntekijäin ammattiliitto ja sen 8 osastoa, Suomen Muurarien liitto ja sen 39 osastoa, Suomen Ravinto- ja Nautintoainetyöväen liitto ja sen 75 osastoa - mm. Helsingin Leipomotyöväen ammattiosasto - sekä Pohjolan Ammatillinen piirijärjestö.

GREECE: THE END OF AUSTERITY? from Theopi Skarlatos on Vimeo.


Krugman – Suomi on tehnyt todella kovaa kiristyspolitiikka ilman minkäänlaista painetta markkinoilta.

Poliitikot ovat olleet todella vastuuttomia, Krugman sanoi Uudelle Suomelle  Tukholmassa.

Majority of Greeks Approve Russia's Leadership Over EU's © AP Photo/ Petros Giannakouris Europe 19:38 03.02.2015(updated 20:15 03.02.2015) 124160 A recent survey by Gallup shows that more Greeks are in favor of Russia’s leadership as opposed to EU’s and the newly elected Greek government is reluctant to take a tough stand against Russia. Read more: http://sputniknews.com/europe/20150203/1017724694.html#ixzz3Qlx72VJd Mihin Syriza ja Troikka ovat valmiita?

- Ronkainen
Tuloerot kasvoivat vuonna 2013

Tuloerot kasvoivat vuonna 2013 edellisvuoteenverrattuna, ilmenee Tilastokeskuksen tulonjaon kokonaistilastosta.


Professori: Kansa kyllästymässä etuja kahmivaan eliittiin – Eurooppaa uhkaa myllerrys?

 
Suomi on laboratorio ja kolonisaatiokapitalismin tukija: 

Kaksi tapaa hävitä, pääjohtaja Liikanen
Kirja nyt netissä ilmaiseksi
Suomalainen hyvinvointivaltio kuuluu monella mittarilla maailman huippujen joukkoon. Nyt kuitenkin se on tullut käännekohtaansa. Maan talousahdingon ja julkisen talouden velkaantumisen nimissä tulee monilta tahoilta vaatimuksia, että julkista sektoria on ajettava alas. Sosiaaliturvaa ja hyvinvointip…
Syrizan Thessalonkin uusi hallitusohjelma on äskettäin käännetty suomeksi. Suomennettuna 9 liuskan mittainen ohjelma löytyy (pdf:nä) tästä linkistä.
    

Vasemmistonuoret STTK:lle ja SAK:lle: ”Salamyhkäistä ja epädemokraattista”

" Vasemmistonuoret ja vasemmistolaiset ay-nuoret vaativat tiedotteessaan ammattiliittojen jäsenille valtaa päättää uuden keskusjärjestön perustamisesta ja sen johdon valinnasta."


Arhinmäen suojelemaa elitismiä järjestötoiminnassa

 - milloin vasemmistonuoret näkevät kuinka Arhinmäki luo elitismin ja epdemokratian kulttuuria?

Keskittäminen on terroria, älkää hyväksykö lisää keskittämistä.


http://demokraatti.fi/vasemmistonuoret-sttklle-ja-saklle-salamyhkaista-ja-epademokraattista/


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vakavemmin vois kirjoituksen ottaa jos kielioppi ois oikein.. On taijettu suutuspäissään kirjotella sisältö on kuitenkin asiaa.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

" EKP irroittamassa letkut Kreikasta "

Iso shifti tapahtumassa

- eurojuntta haluaa pelastaa arvovaltansa ja olla ensimmäinen siirron tekijä ettei Kreikka voi kiristää

- Venäjä tarjoaa nyt rupla-talousaluetta BRICS ...

http://susijumala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/186183-ekp-irroittamassa-letkut-kreikastaArhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Professori:

Kansa kyllästymässä etuja kahmivaan eliittiin – Eurooppaa uhkaa myllerrys?


http://www.suomenmaa.fi/etusivu/7309763.html#.VNJ9-KZKk3s.facebook

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Vasemmistonuoret STTK:lle ja SAK:lle: ”Salamyhkäistä ja epädemokraattista”

" Vasemmistonuoret ja vasemmistolaiset ay-nuoret vaativat tiedotteessaan ammattiliittojen jäsenille valtaa päättää uuden keskusjärjestön perustamisesta ja sen johdon valinnasta."


Arhinmäen suojelemaa elitismiä järjestötoiminnassa

- milloin vasemmistonuoret näkevät kuinka Arhinmäki luo elitismin ja epdemokratian kulttuuria?

Keskittäminen on terroria, älkää hyväksykö lisää keskittämistä.


http://demokraatti.fi/vasemmistonuoret-sttklle-ja-saklle-salamyhkaista-ja-epademokraattista/


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Eurojuntan vastaus elvytystarpeeseen?

Terrori

https://rahajatalous.wordpress.com/2015/02/05/kolme-kiperaa-kohtaa-ekpn-paatoksessa/


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


"Osbornen mukaan Kreikan ero on tällä hetkellä maailmantalouden suurin uhka."

Ei, ei, se on pörssikeinottelun paljastumista ja loppumista ajava suurin uhka.

Pörssi ei ole "maailmantaloutta" vaan spekulaatiota, velkakuplan paisuttamista pörssivoittojen vuooksi - ja vedonlyöntiä futuurikaupassa katastrofeja toivoen!


http://anttironkainen.fi/kestaako-euro-syrizan-politiikan/