torstaina, tammikuuta 29, 2015

Eurooppalaisen elokuvan vihaajat edustamassa suomalaista elokuvaa Amerikassa

Aika toivotonta tämä suomalaisen laaduttomuuden ja kaupallisen elokuva-apinoinnin markkinointi

 - verorahoillako tämäkin toiminta  ja näillä eurooppalaisen elokuvan vihaajilla ?
  

  • " Markus Selin ja Juuso Myllyrinne valittiin parantamaan elokuva- ja markkinointialan näkyvyyttä USA:ssa " - marmai  2015
 
Amerikkalaisen kolonisaatiokulttuurin ja paranoidisesti rajautuvan kaupallisuuden edustajat ja ihailijat edustavat muka "Suomea", "suomalaista elokuvaa"?  
 
Suomalaiset tuottajat eivät uskalla tuottaa lainkaan elokuvia, jotka olisivat kriittisiä eliitin toiminnalle ja eliitin kulttuurihegemonialle Suomessa. Eliitin kammottavalle historialle demokratian ja sivistyksen vastustajina. Elokuvasäätiö ja siis sen emo-kontrolloija OKM kieltävät totaalisesti eliitti-kriittisen, oikeisto-kriittisen, oiekiston historiatulkinta-kriittisen ja massamedian propagandaa murtavan elokuvan Suomessa. 
  
Tiedostaminen kielletty. Vaihtoehdot kielletty.

Illuusiotodellisuuden ja porvarifantasian pinnan rapsuttaminen kielletty.

Poliittisen kähminnän ja maan tavan rapsuttaminen kielletty.

Varsinkin suomenruotsalaisten eliitin dramaturginen ja sarkastinen analysointi elokuvailmaisulla absoluuttisesti kielletty.  

Poliittinen elokuva kielletty

 - ellei se tue katsojien apatiaa ja itseivaa. Ellei se tue oikeistolaisten todellisuuden hallintakonventioita, ylimielisyyden porvarihegemoniaa, kontrollin ja eliitin koskemattomuutta. Ellei se tue oikeiston fasistista historian retusoimista ja orgastista talvisota-fanatismia suomalaisten uhrautumisen fasistisessa ihailussa eliitin lebensraum-aitiosta katseltuna. 
Suomalaisen elokuvan roskakuilu, alistumiseetos ja mauttomuus on avara.   
Ei mitään kulttuurista itsekritiikkiä, avaamista, kokeilua, rohkeaa aikalaisnäkökykyä, eurooppalaista elokuvaperiaatteen mukaista ajan hengen eksitentialismia ja tiedostamista:

Pois eliitin ja oikeiston manipuloimasta kiiltokuva-hegemoniasta, pois todellisuuden korruptiosta eliitin kainalosauvana. Ja pois historian jatkuvasta vääristelystä. Tarve olisi huutava, tarve herätä sotaa lietsovan natoeliitin rynnistäessä nyt päin näköä massamedian lumivyöryssä. Uusi historiantutkimus on kauhun paikka elokuvasäätiöllekin, uhka eliitin  hegemonialle kulttuurin ja itseymmäryksen hallinnassa.

Katsokaa kuinka matalaotsaisesti ohjaajat toisintavat eliitin kapeaa ihmiskuvaa.

Kapeaa ja kontrolloitavaa, leimattavaa, traumoja vähättelevää, suomalasien korruption määrää vähättelevää. Kasvatuksen epäinhmillisyyden tapoja vähättelevää.

  • Eliitin kutkuttava Sosiaaliporno ilmenee monimuotoisesti elokuvissa ja draamoissa, esim siinä, kuinka traumaattiset ihmiset paranevat ja toipuvat ihmeellisen itsestään ja ovat näin eliitin ihanneyksilöitä. Valitettavasti Aki Kaurismäen Mies vailla menneisyyttä on yksi kauhea esimerkki jolla uusliberalistisen ihmisarvottoman yhteiskunnan, turruttavan psyykelääkitysterrorin ja veronkiertoeliitin terrorin vaikutuksia vähätellään. 

Suomalaisten alkoholismissa ja väkivlataisuudessa viitataan mediassa vain geeneihin mutta ei eliitin verotuksen aiheuttamiin valtaviin massanälkäkuolemiin Suomessa, jatkuvien puutostautien ja kurjuuden traumaan, pakkouskonnon lakipykäliin alkuperäisen luonto-kulttuurin ajattelijoiden tappajina, henksien selkärangan murtajina, armottomaan vuosisataiseen verotukseen ja kulttuuriterroriin ruotsalaisen kulttuurin kolonisaatiossa sekä se ruotsalaisten ryöstöretkien suurtauma ja suomalaisten miesten brutalisoija, orjasotilaina Saksassa 30-vuotisen sodan joukkotuhon toimijoina Ruotsia rikastuttaen ja II maailmansodan siemenet kylvien eliitin kristillisessä fasismissa.  

     Tiedon hallinta ja väärentäminen on suurinta valtaa.
     
   
Irvokas suomalainen hegemonia, "konsensus", harmittomat ja turvalliset pullamössöelokuvat, apaattista suomalaisuutta pönkittämässä. Apatian, neuroosien ja sävyttömyyden dramaturgiaa elokuvasäätiön tiukalla valvonnalla.
 
 Kun eliitti hyrrää tyytyväisenä ja esittää fanaattisesti eliitin propagandasta eriäviä mielipiteitä ja historian faktoja "informaatiosotana". 

Aikamoinen mediaoperaatioa tämä suomalainen massamedian mediaharha, tuotettu hysteria joka viikko eri muodoissa ilman faktoja ja vertailua, todellisuuden ja historian kapppaus. Ilman avointa keskustelua. Suomalainen todellisuus, "Ei ole vastakkainasetteluja" ja kansa kiittää.

2015 Eduskuntavaaleissakin YLE kieltää taas "pienpuolueita" keskustelemasta live-lähetyksissä "suurpuolueiden" ehdokkaieden kanssa". Jotta ei olsii vastakkainasetteluja ja vaihtoehtoja. YLE:n ja SES elokuvaäätiön toimintaa ohjaa niin läpinäkyvästi eliitin pelko ja vimma. Epädemokratia. Sivistymättömyys. Fasismi eli demokratian estäminen.
  

     Herätkää.

 

IIPorvarillisen kulttuurin itsepetos ja sen avaaminen  
Juuri tälläisiä elokuvia Suomen "elokuvasäätiö" (ei säätiö)
eli OKM:n oikeistolainen elokuvasensuurilaitos torjuu ja estää toteutumasta.
 
Katsokaa nyt kuinka säälittäviä, rasvaisia ja apaattisia suomalaiset elokuvat ovat, ilman visioita ja kulttuurikritiikkiä, tiedostamista, ilma kipeyttä, totuutta.   Ilman todellisuutta. 

http://nyt.fi/a1421896986775 FinnkinoIIITuleeko Hesaan laatuleffateatteri

– Täällä on periaatteessa valmis elokuvasali projektoreineen, penkkeineen ja kankaineen, joten miksipä täällä ei voisi pyörittää elokuvateatteria, sanoo Kino Sherylin toimitusjohtaja Ilmari Arnkil.
Helsingin Arabianrannassa sijaitseva Kino Sheryl aloittaa toimintansa helmikuun viimeisellä viikolla. Alkuperäisen ajatuksen taustalla on Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitoksen professori Aleksi Bardy, joka viime syksynä heitti idean opiskelijoilleen.http://yle.fi/uutiset/koulun_auditorio_muuttuu_elokuvasaliksi__arabianrannan_kino_aukeaa_kuukauden_paasta/7755801Hegemoniaterrori


  • Tekes rahoitti avokätisimmin amerikkalaisjätin tytäryhtiötä

http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2015/01/28/tekes-rahoitti-avokatisimmin-amerikkalaisjatin-tytaryhtiota/20151176/12


http://www.marmai.fi/uutiset/markus+selin+ja+juuso+myllyrinne+valittiin+parantamaan+elokuva+ja+markkinointialan+nakyvyytta+usassa/a2288409

Ei kommentteja: