torstaina, tammikuuta 22, 2015

Perussuomalaiset nuoret peruivat kilpailunsa pelästyneinä

Peruutettu. 

Mikä imagomoka.

Mikä itsepetos.

Mutta liikaa pilapiirroksia Allah-Ahosta ja Vatikaanin Soinista. 
Ja koko suomalaisen oikeiston fasistinen ja rasistinen kuvasto nousemassa liian selvästi  esille. 

Sillä oikeiston pahin painajainen on Suomalaisen oikeiston fasistisen historian ja mielikuvien paljastuminen. 
 
  
Sen historian, jota ei kouluissa opeteta: natsien palkkalistoilla toiminut joukkomurhaaja Kekkonen,

sisällissodan aikana ja varsinkin se jälkeen suomenruotsalaisten eliiti palkka-armeijan suorittamat joukkomurhat olivat laajemmat kuin Stalinin verrattuna väestön kokoon,

natsien barbarossa-hyökkäyssodasta kieltäytyneiden teloitettujen, Mannerheimin tappamien suomalaisten sotilaiden joukkohaudat Lappeenrannan lentokentän läheidyyssä.

 Ynnä muuta äärikoikeistolaisen kirkkomme historiasta sadistista saastaa ja Ruotsin vallan kolonisaatiohistoria massiivisia nälkäkuolemia, aatelisfasismin perintöä Suomessa.
  


Oikeiston valheellinen imago on ohuessa kulississa, jonka takana on täysin natsi-Saksan kanssa identtinen historia, fasismia, mielivaltaa, sadismia, rasismia, orjuuttamista, kansan hyväksikäyttöä, maavarkauksia (sisällissota on täynnä oikeistolaisten maavarkauksia murhien jälkeen), eliitin terrorismia: eliitin charmantti brutalismi, joita eliitin oikeistolaiset juoksupojat ovat aina ilolla toteuttamassa.   
 
Vitsi vitsi, heitä heil. Polta natsikortti.  Kyllä, poliittista satiiria tarvitaan. 


Mutta satiiri kohdistuu vallankäyttäjiin eli suurimpien valheiden ja manipulaation pyörittäjiin.

Satiiri kohdistuu todellisuuden vääristäjiin, jotka luovat itsestään väärän kuvan väärillä keinoille. Vallankäyttäjiin ja manipuloijiin, massamediaan, eliittiin. 

Se, mikä aiheutta arjessa tavalliselle kansalaiselle ahdistusta, kurjuutta, tietämättömyyttä, illuusioita ja köyhyyttä. 

Suurimman valheen paljastaminen on satiiria. Ei suvaitsevaisuus ole lähelläkään suurinta valhetta eliitin hallitseman oikeistolaisen massamedian ja laajan korruption alla.   Perussuomalaisten nuortenkin on nähtävä oikeistolainen korruptio joka tuhoaa Suomea. Ei sosiaaliturva tai vapaa opiskelu tai perustulo tuhoa Suomea vaan elitin ahneus, maan tapa ja veronkierto ja 23 miljardin verohelpotukset vuosittain keskusta- ja kokoomuspoliiitikkjen järjestämänä oikeistoleliitille.

Se, etät Suomi ei nouse lamasta ilman valtionyhtiöitä kuten ei olisi noussut 70-luvulla.

Reaaliteetit ja satiiri. 


Satiiri todellisuutta terrorisoivaa vallankäyttöä vastaan.

 


Mitä perussuomalaisten tulisi älytä reaaliteeteista?Ei suomalaisia uhkaa tumma mies tai islamisaatio Ruotsissa vaan puoluekuri ja elitismi.  Epädemokratia. Valtion tuhoaminen ja sen uhraaminen suuryhtiöiden raiskattavaksi. 

   Puoluekuri on osa eliitin luokkasotaa. 

Siksi sairaanhoitajat, omaishoitajat uupuvat, johtajat saavat 15 työläisen palkan tekemättä mitään ja vanhukset lilluvat paskassa ja ulvonnassa.

Elitismi. Ja suomalaiset opetetaan kouluissa ja massamediassa ihailemaan tätä mafiameininkiä, vaikenemista ja eliitin ihailua. Median ainoa sanoma vaalien aikaan on että tämä kin keskustan entinen ministeri on tuhonnut kansalaisilta 100 miljardia veronkiertolaeilla mutta hän on vain yksi meistä ja rakastaa koiraansa javaimoansa, meidän kanssa samassa veneessä peruukkinsa kanssa. (siis suomhuom Pekkarinen)

Suomen armeija on tuhottu muuntamalla se palvelemaan vain kesiki-Euroopan eli saksan geopoliittisia terpeita. Aseistuksemme ei ole lainkaan Suomen geopoliittisen ja taktisen alueen puolustamiseen hankittua. Suomi uhrataan, armeija siirretään Saksan taistelurintamille.


Eliitti käy sotaa Suomen itsenäisyyttä vastaan ja perussuomalaiset keskittyvät uskontoon ja neekereihin.

  
 

Miksi perussuomalaiset ihailevat suomenuruotsalaisen eliitin fantasioita, mm. talvisodassa suomalaisten uhraamista, eliitin natsi-ihailun ja demokratiavihan takia? 
  
Suomalasta traumahistoriaa, 

suunnaton osa torjuttua ja sensuroitua suomalaisten historiaa: Orjuutta, nälkökuolemia, kirkon langettamia kymmeniä tuhansia kuolemantuomioita synti- tai verotuslain varjolla,  ankara verotus nälkään tappajana yms. Ei pidä unohtaa, että perussuomalaisten rasistinen huumori perustuu täysin eliitin rasismiin. Rasismi oli valtion rasismi vielä 25 vuotta sitten.


Valtion lakipykälät kielsivät vielä 1978 yksittäisiä naisia menemästä ravintolaan.

Poliisit kielätytyivät ottamasta homoilta rikosilmoituksia 70-luvulla. Homoja sai vapaasti hakata valtion lakien ja poliisirasismin takia. Sairaalat kiduttivat homoja kuoliaaksi kammottavilla epälääketieteellisillä myrkyilla, sen ajan "psykoosilääkkeillä", jotka tuhosivat aivot, munuaiset ja maksan. 

Ei ihme, että vieläkin on Suomessa ehkä noin 150000 kaappihomoa ja kaappihomojen suoltamaa homovihaa oman kulissinsa takia - eliitin virallisen rasismin, kovan suomalaisen traumahistorina takia.
 
Ravintolat saivat käännyttää 80-luvulla ihmisiä ihonvärin takia. Rasismi oli valtionrasismia ja suomenruotsalaisten luomaa rasismia aatelisajoista saakka, mikä unohtuu nykyisesta perussuomalaisten saamasta paheksunnasta.Ennen viime sotia enemmistö kirjailijoista tuki (rahaeliitin) Suur-Suomi politiikkaa. Heitä ei muista enää kukaan. Pieni vähemmistö kirjailijoista säilytti itsenäisyytensä etsien omaa linjaansa. Heidän tuotantonsa elää edelleen. Sama sääntö koskee sotien jälkeistä kirjallisuutta. 
 

1 kommentti:

Pantalone kirjoitti...

Hyvä että peruivat sen kisan. Miksi persujen pitäisi ryhtyä joihinkin myötätunnon ilmauksiin vasemmistolaisten pieleen menneen pilakuvakampanjoinnin vuoksi?
...muistat kai vielä Arhi hyvä, että se C.Hebdo on vasemmistolehti.