lauantaina, tammikuuta 10, 2015

Ranskan tilanne - vasemmisto lamautettu kun Kreikassa vasemmisto nousee
Ranskassa poliittinen tilanne on irvokas.


Presidentti on paljastunut oikeistolaiseksi sodanlietsojaksi Euroopassa Kiovan äärioikeiston tukijana ja hänen kannatuksensa on vajonnut pohjalukemiin. Vasemmistopuolue on kaapattu kun se hyväksyi oikeistolaisten eliittikoulujen oppilaat puolueensa johtoon kuin Troijan hevosen.

Iskut Pariisissa ovat taivaanlahja Hollanden epädemokraattiselle vallan pitkittämiselle. Näyttää täydellisesti suunnitellulta operaatiolta kuin natsien parlamenttitalon polttaminen. 

"Ulkoinen vihollinen" on perusteluna nyt poliisivaltion ja salaisen voimankäytön laajentamiselle samalla kun Ranska käy imperialistista sotaa ainakin kolmessa maassa.
 
Poliittinen systeemi on kaapattu oikeiston perinteiseen imperialismiin öljydollarin puolesta mutta hallitus ei kaadu. Ranskalaiset ovat väsyneet ja menettäneet uskonsa politiikkaan eivätkä nytkään tajunneet että sotakoneisto käytti hyväksi Pariisin mielenosoitusta ja edistää nyt sensuuria ja poliisivaltiota iskujen varjolla.

Jyrkän oikeistolainen Ranskan salainen poliisi päästi nämäkin Jemenissä ja Irakissa koulutetut arabiterrorismin ammattilaiset Ranskaan (arabien rahoittamat ja Ranskankin aseistamat terrorin ammattilaiset), Pariisin iskun epäillyt Ranskaan ja lopetti seurannan "tuntemattomasta syystä". 

Ranskan Gazan kannattaminen on täky vasemmistolle, jolla harhautetaan vasemmiston huomio pois paljon suuremmista oikeiston poliittisista ja sotaisista toimista.

Eliitin Oikeisto eurojuntan ja Naton auraajina on selvästi jotakin muuta kuin aitovasemmisto.

Eliitti on aina toiminut ylikansallisesti ja kannattanut suursotia rajojen tuhoamiseksi.
 
Vastakkainasettelu on selvä mutta puolueet ovat täynnä oikeiston soluttautujia kuten SDP Suomessa. 

Vasemmisto  ei useimmissa maissa kustanna miljardeilla dollareilla aseita Irakiin ääriterroristeille kuten oikeistolainen Amerikan liittoutuma syytää lisäksi nyt myös Kiovaan äärioikeistolle aseita ja tankkeja.

Media on kovan oikeistoliittoutuman hallussa joka vähättele ennenkaikkea äärioikeiston toimintaa ja organisoitumista Euroopassa mutta leimaa julkisuudessa oikeiston konservatiivisia puolueita jotka haluavat estää valtioiden tuhoamisen liittovaltion vallankaappauksessa.

Mikä on Euroopan tilanne?

Koko tilanne.

Eurooppa tarvitsee rikasta ja isoa Venäjää kauppakumppaniksi ja teknologian tilaajaksi.
Mutta. Talousrealismia ja vaurautta terrorisoidaan ideologialla, joka ilmenee Amerikan öjydollari-sotataloudelle alistumisena


Kreikan tilanne - arvaamaton. Kreikassakin on oikeisto CIA:n avulla soluttanut tuhansia muuleja vasemmistolaisiin järjestöihin. Kreikan  armeija on CIA:n 100% valikoima valmis sotilasvallankaappaukseen.  • Mourning Charlie Hebdo Journalists, While Ignoring that US-NATO State-Sponsored Terrorism is the “Number One Killer” of Journalists
Länsimainen arvo on Natoon kytketty terrori ja salainen ulkopolitiikka, jonka vastuu ja seuraamukset kielletään massamediassa:


Ohhoh ei ihme että Saksa vaatii sotaa ja rautaa Ukrainaan:

13.1.2015 -- Auvo Rouvinen
Kiinan valta kasvaa Euroopan alistuessa Amerikan sanelemalle kauppasodalle - ja Amerikka jatkaa öljykauppaa Venäjän kanssa


Saksa haluaa kriisiä ja sotaa Ukrainaan, jotta talouskriisi voidaan sensuroida  massamediasta sotakiihkon ja pelon voimalla. Puola ja liettua hoitavat nyt likaisen työn ja kuljettavat vanhoja  natoaseita Kiovalle ja saavat sitten muilta natomailta aseita tilalle. 

 Ranska keskittyy taas Irakissa terroristien aseistamiseen ja Syyriaan hyökkäämiseen. Eli saudien ja natomaiden aseistamat terroristit Syyrian rajalta hyökkäävät Eurooppaan ja massamedia julistaa Syyrian sotaa yhä tärkeäksi aseistaa lisää.Ei kommentteja: