keskiviikkona, tammikuuta 07, 2015

Palkka-ale vai veroprogressioTaas eliitin TOIVO projekti jyrää pois terveen talouskeskustelun.

Aivan kuin toimittajatkin olisivat unohtaneet että veroprogressio loi pohjoismaisen mallin ja sen hyvinvoinnin. Tehokkuuden.
 
Joka on tehokkain kaikissa yhteiskuntamalli-vertailuissa.
 

Keskustelu nujerretaan sensuroimalla puhe veroprogression tehokkuutta luovasta olemuksesta - vain jotta eliitin unelma pienen eliitin rikastuttamisesta veronkierrolla ja "uusliberalismilla", eliitin eurofantasialla, toteutuisi ja taottaisiin lukijoiden päähän.
 
Tilanne on poliitikoille ihanteellinen.

Valtaosa ei ymmärrä, mitä politiikka on.

Mitä politiikassa tapahtuu ja mistä poliitikot ovat vastuussa. Kuinka toteamus ei poista vastuuta jos poliitikko on tuhonnut yhteiskunnan rahoituksesta 200 miljardia euroa kuten esim. keskustan Mauri Pekkala harmaan talouden edistämis lainsäädännössä kokoomuksen ja RKP:n mukana. Eliitin rikastuttamiseksi ja muiden köyhdyttämiseksi eliitin palvelijoina, alamaisina. Vastoin pohjoismaista mallia.

   Näin jäljellä on vain emotionaalinen valinta ilman muutoshalua.
 
Tarjolla on vain emotionaalisia segmenttejä, saksalaisten ja lontoolaisten eliittipankkiirien ja veroparatiisien uskollisia tukijoita, puoluetuotteita ilman muutoksen mahdollisuutta, joita valitset tunnekuvasi mukaan:  Porvariksi samaistuva valitsee häikäilemättömän kokoomuksen ja mielikuvissaan samaistuu rikastuviin alistuessaan suurpääoman veroterrorille: verotustaakkaa siirretään pienfirmille suurfirmojen ollessa eliitin voiton maksimoimisen sampoja yhteiskuntaa hyväksikäyttäen.  
  
Mietoa empatiaa kaipaavat tukeutuvat SDP:hen, unohtavat 70-luvun työläisten 1100 lakkotaistelua eliittiä vastaan  ja antavat SDP:n toimia eliitin luokkasodan vahvana tukijana CIA:n rahoittamana 1949 lähtien. 

Progressiivinen verotus on ainoa tie tasa-arvoon, kumoamaan eliitin resurssiryöstööä jakansallisoimaisuuden myyntiä eliitin kasinopörssin pyörittämiseksi.

Kuolemat ja väkivalta aleni absoluuttisen veroprogression ansiosta ilman veronkierron mahdollisuutta.  
Tiedon väärentäminen ideologisesti on nyt taidemuoto.

Eliitin vapauttamisliike on aina korruptiota ja rikkaiden perijöiden vatimuksia siitä että kukaan ei saisi tukea yksilöitä (vaikka porsastelevat vain eliitin luomalla systeemillä ja Ruotsin vallan aikaisella maanryöstöomaisuudella)

 II 

Ainoa eliitin kannustama taidemuoto fanaattisen oopperan lisäksi (80 miljoonaa euroa vuosittain veronmaksajilta kuolleeseen taidemuotoon).

Poliitikkoja ei vain kerta kaikkiaan kiinnosta korruptio,
siis syytemielessä ja virkamiesten erottamismielessä;
kunhan kukaan ei häiritse maan tapaa.

Kekkosen systeemi: luodaan alamaisille tiukka valvonta ja alamaiset luulevat, että yhteiskunta on tasa-arvoinen kun alamaiset kyttäävät toisiaan ja istuvat samalla penkillä kirkossa eliitin kanssa"Aloitetaan vaikka tällä viime talvisella klassikolla:"
Tämä ei ole demokratiaa eikä valtion funktio vaikka eliitti onkin kaapannut osan julkisesta palvelusta suomalaisen korruption suureksi siipirattaaksi.

Vahva valtio on tärkeä ja ennekaikkea tärkeä keino estää korrutpio. Nyt kansa on saatu uskomaan eliitin hyväntahtoisuuteen Kekkosen ja 80-luvun lainarahavalheilla laman ja Koiviston pankkiirien lamaryöstelyn hinnalla.

Eliitti rakastaa lamaa ja laman tuottamista kuplilla koska itse pysyvät pinnalla ja voivat toimia saalistajina.     Palkka-ale vai veroprogressio?


Tämä on vain eliitin kysymys sillä palkka-ale tarkoittaa eliitin korruption ja uhkailuvallan kasvattamista. 

Moninkertainen rikkaus on aina ryöstöä, vaatimusta muiden alistumisesta halvempaan työhön. Vaatijat kuuluvat aina klaaneihin jossa rahamiehet lupaavat lakeijoilleen varmaa rikastuttamista sensuroinnilla ja ulkopuolisten alistamisella.

Oikeisto hallitse historian tulkintaa julkisuudessa vain valheilla. Eliitti ei ole Suomea pelastanut vaan aina valmiina ryöstämään ja langettamana velkansa kansalle.

Talvisota jalostavana tapahtumana on törkein valhe eliitin vastun kieltämisessä fasismiin liitotutumisessa.Soininvaara lähes myöntää eliitin kontrolliterrorin
ja tilastojen ideologisen väärentämisen 
 
 • Miksi valtava datamäärä tuottaa niin vähän tietoa?

5.1.2015


" Professori Yrjö Ahmavaara hahmotteli ehkä vähän orwelmaiselta haiskahtavaa kyberneettistä yhteiskuntapolitiikkaa, jossa päätöksentekijät voisivat optimoida hyvinkin monimutkaista hyötyfunktiota, kun toimenpiteiden monimutkaiset vaikutukset olisivat tiedossa. "
http://www.soininvaara.fi/2015/01/05/miksi-valtava-datamaara-tuottaa-niin-vahan-tietoa/
 Olemme eliitin luokkasodan ja salaliiton alla.

Valtion hallinossa salaillaan huikea määrä tietoa ja vastuu kielletään kaiesta kun vedotaan passiivimuotoon "Näin päätettiin" kuin taustalla ei olisi operatiiveja ja klaaneja (EK, EVA, RKP,    Bilderberg-salaliittolaiset, suomenruotsalaiset säätiöt, kenraalit, "metsähallitus" demokratian irvikuvana  ym ym). 

  Massamedia mahdollistaa hyvin helpon todellisuuden tulkinnan värentämisen.

Ja sotahysterian lietsonnan kun epäpätevän eliitin keinottelukupla ja kulissit ovat romahtamassa.

On tärkeää ymmärtää, että kun julksiessa käytetään eliitti-nimikettä, tarkoitetaan vain vastuutonta eliittiä, klaani-eliittiä, väkivallalla ja valheilla rikastuva eliittiä - eikä platonilaista asiantuntija-eliittiä, joka kehittää yhteiskuntaa, taidetta ja tiedettä kaikkien hyödyksi ja rauhan ehdoksi.  

 •  Professori Matti Tuomala varakkaiden  helpotuksista ja toimivan valtion verotuksesta


 1.  Tuloerot kasvavat Suomessa - Matti Tuomala:

    Onko tuloerojen kasvu väistämätöntä?


 2. Professori Matti Tuomala muistuttaa, että rikkaiden rikastuminen johtuu pitkälti vuoden 1993 verouudistuksesta, joka käytännössä poisti progressiivisen verotuksen suurituloisilta. Köyhien köyhtyminen johtuu puolestaan suurelta osin sosiaaliturvaan 1990-luvun aikana tehdyistä leikkauksista.

   
 3. Vuonna 2008 puhjenneesta kansainvälisestä talouskriisistä keskusteltaessa vain harvat ovat esittäneet hyvinvointivaltion olevan ongelmien syy.
 4. Tuomalan mielestä julkisessa taloudessa ammottavaa aukkoa käytetään verukkeena väistää räikeimpien veroepäkohtien korjaamista.
 5. - VM:n kestävyyslaskelmien pitkän aikavälin uhkakuvia käytetään monen Euroopan maan tavoin leikkauspolitiikan kiirehtimiseen, Tuomala sanoo. Tuomala tulkitsee, että Hetemäen työryhmän väliraportissa menoleikkausten koettiin olevan parempi ratkaisu kuin verojen korotukset. - Mikä veroaste yhteiskunnassa pitäisi olla? Minun mielestäni se saakin olla oleellisesti korkeampi kuin OECD-maiden keskiarvo, paneelissa alustuksen pitänyt kansanedustaja Erkki Tuomioja sanoo.
 6.  Professori: Palkkaverotus voisi määräytyä iän mukaan
  Palkkaverotus voisi periaatteessa riippua veronmaksajan iästä. Tämän ajatuksen heittää ilmoille verotutkija, Tampereen yliopiston kansantaloustieteen professori Matti Tuomala.
 7. Ekonomistit näkevät hallituksen epäonnistuneen kuntien tukemisessa
  "Sopii ihmetellä, mistä Katainen uskonsa veronalennuksiin ammentaa"" Silloinen vallassa ollut talouspapisto on nyt ymmällään kun heidän joukostaan on noussut luopio eli taloustieteilijä Thomas Piketty (Capital in the 21st Century, 2014), joka todistaa aivan päin vastoin, että eriarvoisuus on lisääntynyt ja luokkayhteiskunta on tullut takaisin. Hänen todistusketjunsa ei lähde teoreettisista laskukaavoista vaan empiirisestä ja varsin mittavasta tilastomateriaaliista. Tuotannon hedelmät ovat kasautuneet kaikkialla lähinnä yhdelle prosentille rikkaimmista ja tavallisen kansalaisen ostovoima ja valtioiden verotulot ovat olleet jatkuvassa laskusuunnassa

II

Media lietsoo väärää hysteriaa ja kakofoniaa, jotta kukaan ei olisi muka vastuussa eikä suurpääoman media kerro, kuinka suunnitelmallista ja tarkoituksellista katastrofin/puhalluksen valmistelu on ollut:


Mikään ei ole yllättävää tässä harkitussa operaatiossa.

Valheellista ja ideologista hysteriaa kuinka mukamas kaikki ovat yllättyneitä.
Ja niin median suojeluksessa katastrofin aiheuttaneet valtapiirit ja ideologia saavat jatkaa katastrofin "ratkaisemista". "Olemme yllättyneitä".


Kreikan eliitin veronkierto ja valtion talouden sekä paikallistuotannon tuho on ollut Saksan suojeluksessa, jotta Kreikka lainaisi Saksalta ja ostaisi ehtona saksalaisia tuotteita!
 • Kaiken taustalla Kreikassa on CIA:n ideologinen Kreikka-kontrolli ja korruptio, jopa laaja sabotoiva soluttautuminen vasemmistolaisiin puolueisiin ja järjestöihin sekä salainen juntta-militarisointi, jotta vasemmisto ei voisi nousta esille poliittisessa systeemissä.  

Eliitti on rikastunut, koska eliitti muutti systeemiä eliitin rikastuttamiseksi ja kansan köyhdyttämiseksi. 

Ei kommentteja: