tiistaina, tammikuuta 20, 2015

Arhinmäki juhlimassa Suomen tuhoamista Kreikassa

Mikä kulkee Suomessa nenä sinimudassa ja tulppa suussa mutta Kreikassa punalippu kädessä?Miten te vasemmistoliittolaiset ette tukehdu oksennukseen?
   

Attacin tutkimus:

Kreikka-tuki meni pankeilleKaiken lisäksi Arhinmäki lupasi puolueelle Kataisen äänenpainoin että Kreikkaan ei lahjoiteta rahaa pois suomalaisilta - 7 miljardia menee nyt suomalaisilta ja menee oppilaitoksia, terveyskeskuksia sekä kouluja suljetaan nyt Suomesta, ei Kreikasta. 
 
Saksan pankit ovat nyt täynnä Suomen miljardeja ja Arhinmäki raivosi lainan puolesta että "sijoittavastuun on toteuduttava" "meillä on eurooppalainen solidaarisuus".

Arhinmäki oli vaatimassa salaista sopimusta "Kreikan kanssa" jotta saksalaisten pankkiirien kikatus ei kuuluisi Suomeen saakka.  Onko vasemmistoliitto ajamassa demokratiaa ja avoimutta, kun Arhinmäki allekirjoitti hallitussopimuksessa Naton marssiluvankin toteuttamisen?

Onko?

     
Saksa ei tunne eurooppalaista solidaarisuutta, Saksa kiittää kun Suomi maksoi saksalaisille pankeille sen lipevän huijauksen ja pysyy Saksan markassa, eurossa. 

Sveitsi irtosi jo viime viikolla Saksan markasta eli eurosta.

Koska Sveitsi ajattelee omia kansalaisaan, ei Naton, Merkelin tai eurojuntan vaatimuksia.


Kreikan ongelma johtuu vain ja pelkästään eliitin veronkierrosta, jolla eurojuntta lahjoi Kreikan eliitin liittymään eurolebensraumiin, Saksan alaisuuteen. Saksan markkaan, euroon, sitä puskemaan keinottelulla ja huijauksilla.
   

Näin Suomi tuhotaan kun Suomi on asetettu maksamaan veroa keinottelijoille!

    Hajotkaa, vasemmisto.

Te mahdollistatte uusliberalistisen terrorin ja yhteiskunnan tuhoamisen pörssi-idealismilla ja huijauksilla.

Te.

Kreikka olisi pitänyt heti julistaa Saksan laina-ansan jälkeen vararikkoon.


EU-virkamiehet antoivat Kreikan eliitille veronkierron jatkamisluvan sekä sallivat siionistipankin Goldman-Sachsin väärentää Kreikan tasetiedot, niin heti Saksan pankit loivat heti laina-ansan ja pakottivat Kreikan ostamaan saksalaisia tuotteita kohottamaan Saksan teollisuutta - jonka suomalaiset maksavat nyt nälkäkuolemilla, mätänevillä hampailla, perheväkivallalla ja itsemurhilla, lamalla. 
Englantihan ei kuulu euro-maihin mutta silti Merkel ohjaa muista euromaista noin 500 miljardia euroa eli 500 000 000 000 englantilaisille liikepankeille Lontoon kylmään veronkiertoparatiisiin.
 
Tämä tappaa eurodemokratian tehokkaasti ja luo superparatiisin superrikkaille.
 
Lontoossa on voimassa veroparatiisilaki, joka antaa verovapaan suojan keinottelijoille ja veropakolaisille - mm. Kreikasta ja Italiasta.

 Jos joku luulee, että maailman parhaiten palkatut talousmiehet pumppasivat maailman taitavimpien veronkiertoeliitin sirkuksiin eli Kreikkaan, Espanjaan ja Italiaan 3000 miljardia euroa,  odottaen heidän maksavan, niin se henkilö kuvittelee harhaisesti kriisin aiheuttajien jatkolahjonnan luovan ihmeellisen paratiisin, jossa korruption paisuttaminen luo rehellisyyttä ja järkeä.

Rahat menevät pankeille palkkioksi laina-ansan eli velkatulvan virittämisestä kun samaan aikaan pedataan eurovirkamiehille uutta feaodaali-Euroopan liittovaltio-valtaa ilman valtiodemokratiaa.
Velkataakasta tulee hirvittävä  köyhemmälle 50% suomalaisista. Runnovaa ja halveksivaa pätkätyötä ja pilkkaa köyhien lapsille kouluissa.
Te. 

Kokoomusystävllisen ja keskustaystävällisen Arhinmäen lakeijat.

Saatanan idiootit.

Herätkää. Suomea ajetaan alas siirtomaaksi euroon sidotuna ilman omaa keskuspankkia ja ilman omaa verotusa. Nyt on vain veronkiertoa eliitille ja suuryhtiöille, ei mitään hyvinvointivaltion verotusta.

Viihdeyhtiötkin pumppaavat Suomesta miljardin vuodessa ja Arhinmäki on hyväksynyt sen vapauttamisen verosta. Vain sinä maksat helvetisti veroja kun suurkapitalistit vpautetaan verosta.
 
23 miljardia verohelpotuksia jotta Suomi tuhoutuisi epäitsenäiseksi. Tämä on nyt pelin henki vasemmiston tuella.

Lain ulkopuolella toimiva EVM verotuskoneisto pankkien ja keinottelijoiden hyväksi on käynnistymässä pörssiä piristämään  ja vasemmistoliitto pöpöttää että me olemme muuttamassa eurooppaa vain euroon sidottuna ja pankkien maksajana. 

 Ydinkysymys mädästä eurosta ja Urpilaisen roolista Merkelin klovnina
Nato

Viikkoja? Mielettömän iso hyökkäysharjoitus, jota valmisteltu minimissään vuoden ja kutsu muka vain viikkoja sitten? 
 

USA:n lähetystö: Kutsu ilmavoimien

harjoitukseen jo viikkoja sitten


Presidentti ja RKP:n sotaministeri valehtelivat taas kiljukaula suorana.
Ja murmelikirkkoneekerisuomalaiset vain tollottavat.
Vasemmistoliitto mukana Suomen natottamisessa ja itsenäisyyden petoksellisessa tuhoamisessa

- ei lainkaan kevyt sivuseikka

- vassarit eivät lainkaan ynähdä kuinka Suomen armeijan itsenäisyys on viety (yli 400000 rynnäkkökivääriä tuhottu RKP:n pelätessä kansan vallankumousta ja kaikki asejärjestelmät alistettu Naton asekauppiaille, oma tuotanto tuhottu)

- ja kuinka Naton marssilupa eli "isäntämaasopimus" on totaalisesti laiton ja perustuslain vastainen, vain kenraalin allekirjoittama ja perustuslain itsemääräämispykäliä vastaan.

Vasemmistoliitto jatkaa kokoomuksen ja RKP:n puudelina?

Euro


Miksi suomen pitäisi erota eurosta?

Varsinkin kun europankit ovat romahduksen partaalla? Yksi pointti - itsesäätely merkitsee demokratiaa ja itsenäisyyttä:

" Suomen ja Ruotsin efektiivisten kurssien ero Ruotsin hyväksi on huolestuttavan korkealla tällä hetkellä. Maiden talouksien väliset erot huomioiden valuuttakurssit ovat äärimmäisen epäsuotuisat Suomelle. Mieleen tulee ”vahvan markan” politiikan loppumetrit. Uskokoon, ken tahtoo, että tämän kokoluokan muutostarve olisi joillain rakenneuudistuksilla tai tekemisen meiningillä korjattavissa.

http://jhuopainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184744-efektiivinen-euromme


Olemme uuskolonisaation kohteena

MIKSI EROON EU:STA JA EUROSTA

Sanden blogi

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Attacin tutkimus: Kreikka-tuki meni pankeille


http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3012400/attacin-tutkimus-kreikka-tuki-meni-pankeille