perjantaina, tammikuuta 23, 2015

Ketkä toimivat salaliiton logiikalla, putinistit vai obamisti-niinistöläiset

- päivitetty IV 14.00  24.1. -


Mitä kokoomuksen poliitikot pelkäävät
kun ainoa vaatimus on heillä sensuuri?
Keskustelun kieltäminen konfliktin kärjistämiseksi.
Mikä nostaa peruskysymyksen

      Demokratian luonne 


  a)

Kansalaisten mielipiteitä ja hegemoniasta poikkeavien asiantuntijoiden arvioita ja oikeiston massamedian maanisen pelottelun vastustamista ei voi kutsua vitsilläkään informaatiosodaksi  - mutta valtaa käyttäviä, yhteistä todellisuutta systemaattisesti muokkaavien aidosti salaiseen keskiviikkokerhoon ja bilderbergiin kuuluvia, massamediaa ohjaavia elitistejä, eurojunttalaisia täytyy kutsua sodankäynnin kävijöiksi ilmiselvillä faktoilla ylpeästä strategian käytöstä, suomalaista poliittista "todellisuutta" ohjaavilla massamedia-taktiikoilla.

Sodankäynti on aina salaliitto ja demagoginen väärennysprojekti likaisin keinoin
- ja salaliitto merkitsee aina sodankäyntiä, organisoitua terroria tasa-arvon, tiedon, harkinnan, kansalaisten edun ja demokratian tuhoamiseksi.
Erreichung der totalen Kontrolle, totaalisen kontrollin epistola ja strategia poliittisen puheen ja elistismin ohjaajana. Strategia ja organistointi todellisuuden rajaamiseksi (mediassa ja eduskunnan esityslistassa) = salaliitto.

Massamedian ilmiselvä kaappaminen (Kekkonenkin 1800-luvun mediamogulien kirkkomoralismin jalanjäljissä) demonisointiin ja tiedon rajaamiseen keskittyneeksi hegemoniaksi - porvarillinen "paheksunta" ja demonisoinnin piilottamisen taktiikat - on aina merkki ideologisesta salaliitosta, strategisesta tiedon sekä todellisuuden vääristämisestä valituilla taktiikoilla - joita ylpeästi ja estottomasti esitellään kuten nyt S Niinistön papilliset saarnat "mielipidevaikuttamisen suuresta uhasta" hegemoniaa vastaan -  ja journalismin murhaamisesta systemattisella sodankäynnillä, paranoidisella hyökkäyksellä, eliitin julistuksilla kieltää keskustelu eliitin koskemattomuuden korostamsieksi.  
Todellisuuden kaappaamisesta, kansalaisten painostamisesta ilman mahdollisuutta julkiseen keskusteluun ja faktojen punnitsemiseen suggestiivisen (tunnepitoisen) mediakontrollin ja ennenkaikkea aatelis-tyylin alla ("paheksuva eliitti", "eliitin vastustajista järkyttnyt eliitti".  Eliitin uskonnollinen julistus ona ina ollut että vapaus on vaarallista kansalle (paratiisin perisynti -teologia).  

Taktista todellisuuden kapeuttamista ja suhteellisuudentajun sabotointia: YLE ja HS.
Näin luodaan pseudouskonnollista paranoijaa ja demonisoivaa viholliskuvaa ilman vertailua - eliitin eturyhmien etujen ajamiseksi (Tietysti pikku-uutisissa päästetään esille eriäviä ääniä mutta pääuutisten painesuggestioon se ei vaikuta).

Eliitti esittäytyy papistona, joka ainoana antaa turvaa itse esittämäänsä viholliskuvaan - kuten kirkko tarjosi pelaastusta hehkuttamaansa helvettikuvaan ja verotusvaatimuksiinsa.

Venäjän suurvalta-aseman kieltäminen "primäärinä tulkintapositiona" ja suomalaisen eliitin hybriksen pohjasävelenä on todellisuuden vääristämistä - sekä ennen kaikkea intentionaalisesti sotahistoriastamme pois leikkaavaa, natsikumppanuuden ja eliitin innokkaan fasismin Hitler-fanittamisen 30-luvun kieltämistä. Oikeistolaisuuden uudelleenkirjoittamista paheksunnan ja patriarkaatin papillisessa sävellajissa - vuosisatojen ajan.
  
 • Suurvalta Venäjän kulttuurialueensa geopoliittisen puheen, analysoinnin ja toiminnan ymmärtäjillä  ei ole likaisia keinoja eli valtaa ja resursseja massojen painostukseen - hegemoniana massamediassa - eikä mitään mahdollisuuksia "viimeiseen sanaan", tuon massamedian kovan filtterin yläpuolella toimivan oikeiston mediahallintaan, ylitulkintaan, suggestiivisen leimaamisen keinoihin massamedian volyymilla ja hysterialla, hyvin laajan mediatodellisuuden kaappamisella ja sensuurilla. 

Hysteria esitetään nyt pelästyneen eliitin lanseeraamana hyveenä, kansan pelastajana kuten kirkon helvetinpelko: vain pelko pelastaa teidät kun noudatatte median hegemoniaa, osoitatte kiitollisena pelkoa maan isälle - ja vastustatte eliitin vastustajia.

      Demokratia?
Kansan tehtävä on rajoittaa eliittiä.

Se on demokratia idea ja ainoa perusfunktio.


Eliitti on nyt villiintynyt ja luulee eliitin diktatuurin olevan suurin ihanne jota se myy paheksunnalla ja demokratian halveksunnalla. Hädissään, koska talouskatastrofin varjo ja ähestyminen paljastaa eliitin euroideologian massiivisen epäonnistumisen

Eliitti käyttää media-asetta eli mediasensuurin mahdollistamaa suggestioskaalaa huolettomasti ja jatkosodan propaganda-tyyliin hysteerisesti manaten mediahegemonian vastustajat saatanan omiksi kirkolliseen tyyyliin, keskiaikaiseen tyyliin: "Ne trollit, ne spitaaliset, varokaa".
Noitavainoa stalinistiseen ja maolaiseen tyyliin lietsoen
: "Älkää edes keskustelko trollien kanssa, he vievät teidän sielunne, ette voi puhua asiapuhetta..."  kun edes mediassa ei ole asiapuhetta. 

Verovaroin YLE kaapattuna oikeiston näkökulman vyöryttäjäksi niin röyhkeästi että moni suomalainen ei voi uskoa olevansa virallisen, papillisen median kaappauksen johdattama ja rajaama. Suggeroima. Suomalaiset on suggeroitu kouluissa massamedian elitistiseen matriisiin, siihen, että sokea luottamus on kansalaisen suurin hyve. Ei puhevapaus tai tietoisuus, vain luottamus ja alistuminen alamaisen hyveenä ja itsetyytyväisyyden aiheena eliitiltä kiitosta saaden.


  b)

 •    "Tässä on informaatiosota menossa"    - Salolainen

  Jotkut joutuvat enemmän painostuksen kohteeksi, jotkut vähemmän, mutta kyllä Suomen kansalaisten pitäisi tietää tästä paremmin, ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolainen (kok) sanoi torstaina ulkoasiainvaliokunnan järjestämässä avoimessa kuulemisessa. Sen aiheena oli informaatiosodankäynnin sisältö ja merkitys."  IS


            Mistä eliitin jäsen Salolainen puhuu?
Painostajista?

Kun kansalaiset kirjoittavat kansanedustajille??


Mielipiteen ilmaus puhtaana ilman peiteltyjä salaliittoja ei ole painostamista. Äänestäjän ilmoitus muuttaa omaa puoluekantaansa pettymyksenä ei ole painostusta vaan rehellisen vallankäyttäjän johtopäätös ja narsistisen poliitikon mielipaha, äänestäjän aitoa demokratiaa. 
Demokraattinen poliittinen avoin diskurssi toiminnan päämääristä ja perusteista sekä eliitin kyseenalaistaminen selkeilä ja avoimilla arvomotiiveilla ja poliittisilla kannoilla ei ole painostusta.

 • Eliitin vastustamine ei ole terrorismia vaan demokratiaa.

Median hegemonia oikeiston vihan ilmaisuun ilman journalismia ja faktoja tapahtumista on sen sijaan 100% informaatiosotaa.
Painostus tarkoittaa kiristystä salaisilla keinoilla, koskemattoman vallankäyttäjän uhalla, eliitin houkuttelevan  korruption tai salatun salaliiton vallan keinoilla.

Vain eliitillä on painostukseen keinoja, köyhällä kansalla ei.

Vain vaatimus poliittisen linjan muuttamiseen, avoimesti avoimilla perusteilla. Painostukseen liittyy aina salaisen motiivit suurelta yleisöltä piilossa.

Ei kansa käytä salaliiton elitististä painostus-valtaa, kun se avoimesti kirjoittaa ja haluaa olla dialogissa kansanedustajien kanssa. Ei mielipiteen ja johtopäätösten ilmaus ole epädemokraattista painostusta "jotakin vääristäen" - kun se on ilman eliitin vallankäytön korruptoivia tai uhkaavia apukeinoja

"Puolue ei ota sinua enää ehdokkaaksi eikä suurfirma otakaan sinua palkinto-palkkalistoille" -- tämä on yleisin painostustapa median suojelemalla salaisuuden viitalla demokraattisesti valtaa delegoidulle henkilölle, jota eliittiryhmä painostaa luovuttamaan delegoidun vallan salaiselle kabinetille painostuskeinojen avulla. 

 • Politiikka on aina vallan etsimistä ja päämäärän ilmoittamista, politiikka on aina vaikuttamista ja tehokeinoja (retoriikka)

  mutta propaganda (faktojen vääristely ja sensuuri) on tuhokeino,
  ei dialogiin ja demokratiaan eli tasattuun avoimeen valtakamppailuun kuuluva tehokeino.

  Demokratia on avointa vallan ja suosion hakemista yhteisillä pelisäännöillä ilman vääristävää painostamista; eliitin painostuskeinot ovat despoottien painostamiskeinoja, uhkaa tai korruptiota, ilman yhteisen tilan ja vaaleilla valitun päämäärän demokratiaa, vallan keinojen piilottamisella.10408067_914012041951671_548153407714163


"Stubbin viimeinen väite tältä propagandasodan areenalta on se, että Venäjän talousvaikeudet johtuvat sen kehittymättömästä taloudesta, ei talouspakotteista. Tälle nauraisi aidanseipäätkin, elleivät ne hakkaisi päätään seinään puhtaasta vitutuksesta: voisiko joku kertoa Axulle, että 90% Suomen öljystä tulee Venäjältä?" -- http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/01/nato-kiima-orgasmin-partaalla


 c)

Venäjävihan ennenkuulumattoman tarmokkaat korostajat, historiasta Suomen toiminnan natsi-Saksan liittolaisena kieltäjät, niinistöläiset obamistit, vauhkoontunet natottajat ja suomenruotsalaisten elitistisen historiatulkinnan stubbilaiset, käyttävät valtaa ja sensuuria massamediassa, yleisen tajunnan ohjaajina, sovittuna orkestroituna hegemoniana;

  "Tarvitsemme venäjävihaa -- jotta kansa haluaisi natoon ja ajattelisi kuin eliitti vaikka ei hyödy eliitin päämääristä".
Venäjä esitetään demonina "rauhalle" ja "länsimaisille arvoille"  vaikka aivan toinen suurvalta, joka nyt loi kriisin Venäjn geopoliittiselle alueelle, on  tappanut 2 miljoonaa ihmistä tuhottuaan kolme valtiota molok-juoksun jatkuessa. 


Tämä on elitistisin diskurssi ja ideologinen epälogiikka mitä voi olla suomalaisen oikeiston julistuksena:

   Uhrataan siis Suomen talous  kun Amerikan dollari-imperialismi ja aloittaman vallankaappaus ei sujukaan helposti Ukrainassa. (Ukrainan valuutta sidottiin heti dollariin ja Kiinan ostamat orgaaniset non-GMO-pellot siirrettiin geenimanipulaatio-Monsantolle kun presidentti oli karkoitettu perustuslain vastaisesti)

Kun CIA järjestää aseellisen vallankaappauksen Kiovassa lahjomalla uusnatseja ja oligarkkeja Nulandin 5000 miljoonalla dollariin niin ratkaisu on... venäjäviha. Länsimaisten arvojen puolesta toki.
Ihmisiin todella vedotaan sillä että venäjäviha on ainoa mahdollisuus tuntea olevansa "länsimainen", erilainen, herrarotu. Kuten natsi-Saksassa ja fasistisessa Saksaan sitoutuneessa Suomessa.  Käsittämätön itdentiteettiharha natsisaksan tyyliin, täysin jatkosotaa nyt toisintaen. 


Demonisaatio ja yksipuolisuus journalismin tavoitteena?

Tämä on aivan onnetonta logiikkaa oikeistolaisen hegemonia-journalismin määreenä.

He vaativat avoimesti sensuuria ja pelkoa natovyörytyksen vastustajia ja kriitikkoja kohtaan
koska esiin pongahtaneiden nato-provokaatioiden vastustajat ovat "uhka". Vaikka hallitussopimuksesa lukee, että hallitus ei aja Suomea natoon. 
Uhka kenelle?
Eliitille. Eliitin kovien tavoitteiden salaliitoille.
Uhka salaiselle ulkopolitiikalle, jossa Suomella ei ole itsenäisyyttä eikä omaa geopolitiikkaa vaan vain Saksalle antautuminen eurohysterian ja oikeiston utopian epäonnistumisen "ratkaisuna". 
Millä tavalla median rummuttama uhka aktualisoituisi?

Keskustelemista mediassa ja eduskunnassa esiintyisi ilman sensuuria.
Uhkapuhe ilmaisee selkeästi siis vain hegemoniahallinnan menettämisen pelkoa, eliitin pelkoa eliitin painostuskeinojen haihtumisesta.


Hegemonia-pyrkimykset ja -keinot vallankäyttäjillä ovat aina sotaa avointa demokratiaa ja avointa hallintoa vastaan. 


Vastustajan ja rauhanvaatijan nimeäminen trolliksi ja asiakeskustelusta kieltäytyminen on rasismia - se on samaa logiikkaa jos Sauli Niinistö tai kuka tahansa kokoomus-rkp-poliitikko kieltäyisi keskustelemasta tumman ihmisen kanssa ja sanoisi syyksi että tuo ihminen on tummaihoinen tai muslimi tai juutalainen.  

 • Sensuuri perustuu aina salaliitolle.

  Salatun vallan ja salattujen vallankäyttäjien voimistamiselle. Se tukee eliitin mielitoimintaa eli salaliittoja ja sen salaisia keinoja - sekä salaisia motiiveja torjuessaan dialogin ja demokraattisen keskustelun, avoimen kädenväännön.

  Massamediamme kieltäytyy uutisoimasta CIA:n toimia Kiovan vallankaappauksen taustalla sekä nyt uusnatsien johtaman militanttiarmeijan sotarikosten organisoijana siviilien pommittamisessa  hyökkäyssotaa kiihottavien Naton asekuljetusten kanssa  vaikka mm. Spiegel ja Guardian uutisoivat CIA:n ohjaamasta vallankaappauksesta, uusnatsipuolueista sodan värvääjinä, hallituksen vaihdosta aseellisesti ja Amerikan terroritaktisesta toiminnasta ohi Ukrainan perustuslain ja YK-sopimusten. 
 
 
     d)

Oikeiston toiminnan taustalla on aidosti salainen ja yhteinen organisaatiostrategia mm. Suomessa salaisen keskiviikkokerhon, yhteisten mediarahoittajien ja think tank varjojen kabinetti EVA:n & EK:n kautta - taustalla arkkitehtinä salaisin kansainvälinen transatlanttinen organisaatio, trilateraalinen komissio 1950-luvulta saakka salaisen Bilderbergin  kera.

Amerikan kolonisaatiosotien puolustajat eivät lähde faktoista ja todellisuuden/ kokonaisuuden tasapainoisesta vertailusta vaan nimenomaan fanaattisesta rajaamisesta ja tasapainottomasta moralismista, fantasiasta, lännen sotien elevaatiosta moraalia vääristäen ja vallankaappauksien keinoja kaunistellen.

Venäjän ja itäukrainalaisten  puolustajilla on nyt avoimet faktat, joissa vertaillaan Venäjän ja Amerikan motiiveja ja keinoja keskenään.

Obamistit kieltävät vertailun, YK:n sopimukset ja syyttävät Venäjää moralistisesti sellaisista toiminnoista, joissa 250 sotilastukikohdan imperialistinen Amerikka on huikeasti pahempi toimija ja vastuusta vapautettu  - totaaliset hyökkäyssodat hyvän elintason valtioita tuhoten Libya, Syyria, Irak, Kiovan vallankaappauksen järjestämisessä ja terroristien aseistaminen Irakissa.

Homokortin heiluttaminen maolaisella kiihkolla Venäjän leimaamisessa "moraalittomaksi" kun pitäisi puhua Kiovan vallankaappaushallituksen Euroopan rauhaa horjuttavista sotarikoksista ja itäukrainalaisten siviilien jatkuvasta pommittamisesta on uskomatonta prioriteettien väärinkäyttöä ja retoriikan tasojen halveksuttavaa, tekopyhää sotkemista. Vaikka Suomen ev-lut valtionkirkko ei hyväksy homoja Jumalan  siunattaviksi eikä "puhtaiksi" parisuhteesen ja rakkauteen  niin silti ortodoksikirkon homolinjauksia esille nostavat kuuluvat usein homot kieltävään ja lestadiolaista naisia pakkoseksiin pakottavaa lahkoa tukevaan ev-lut valtionkirkkoon.  Aivan käsittämätöntä.       Ensiapua natohysteriaan ja oikeistomedian paniikkia vastaan:

       e)

Moralismi on aina petos ja näytelmä ylemmyydentunteena sekä huterana "perusteluna" ("Länsimaiset arvot oikeuttavat tappamaan Irakissa 1,5 milj ihmistä jotta öljylähteet siirtyvät tukemaan dollari-sotataloutta) sillä se esiintyy todellisuuden tulkinnan ainoana totaliteettina ja siihen vedoten kieltäytyy keskustelusta, seuramusten arvioinnista sekä faktoihin vetoamisesta ja rajaa todellisuutta vain emotionaalisesti  eikä tarkastele oman ideologiansa negatiivisia puolia (kirkko/rasismi Suomessa 900 vuoden ajan/ uusnatsien toiminta Kiovassa Naton ja CIA:n aseistamana / Amerikan imperialismi ja sotatalous YK:n ohi yms ). Amerikka saa puolustaa ystäviään hyökkäyssodalla, Venäjä ei saa tukea puolustussota käyviä kaupunkeja. Amerikka saa hyökätä minne vain länsimaisen asenten turvin, Venäjä ei. Vaikka Venäjä toimii 100% YK:n sopimusten mukaisesti ja Amerikka ei.

Moralismi ja epäsuhtainen kauhistelu on nyt oikeistolaisten tärkein retorinen harhautus, omahyväisyyden ja "ylpeyden todiste" järkyttävässä uuden imperialismin kultaaamisessa.

Faktat pidetään sivussa kun esitetään kauhistuneita ja emootiokeskeisiä väitteitä - ilman dialogia ja ilman Amerikan kolonisaatiopolitiikan eli terroristrategian verisiä todisteita. Kreikankin ongelmien taustalla on Amerikan CIA:n tuki mafialle 70 vuoden ajan ja operaatio oikeistofasisteille josta seurasi Kreikkaan keskitysleirejä, kidutuksia, sensuuria,  joukkomurhia ja vuosikymmeniä eliitin veronkiertoa, sabotoimaan demokratia  ja itsenäisen kansan oma valtiomalli.

      f)

Ukrainan sodan lopettamisen ystävät eli "putinistit" eivät ole moralisteja eivätkä tarvitse mitään salalittoa ja sensuuria. 
Amerikan kolonisaation ystävät taas julkisesti luottavat salaliittoon sillä he estävät julkisuudesta massamedian rahoittajien avulla   ETYJ:n lausuntoja, saksalaisten, malesialaisten, hollantilaisten ja ranskalaisten tutkijoiden lausuntoja Kiovan toimista ja Malesialisen matkustjakoneen alasampumisest sekä päästämästä esille varsinkin Kiovan natsien julkisia lausuntoja ja natsi-ideologian julistusta "Saksa oli Neuvostoliiton uhri".

Euroopan maat kieltävät nyt pudotetun malesialisen koneen ääninauhojen julkistamisen. Miksi?
Miksi lapsia, eläimiä 

ja orjia on uhrattu?
2) Suurten valheiden vammauttama demokratia


Vaali-YLE aikoo taas kieltää "pienpuolueiden" osallistumisen kameran edessä livekeskusteluun "suurpuolueiden" kanssa.

YLE ei saa Yleisradiolain mukaan ennen vaaleja ilmoittaa voittajia eli leimata toisia "pienpuolueiksi" mutta niin sen hallintoneuvosta vaan tekee oikeistolaisen oikeuskanslerin tukiessa oikeistolaista hegemoniaa leimaavan toiminnan hyväksi.
3)


Kekkosta esitetään "tasapainon" eli Status Quo:n  ihanteeksi.  Isä aurinkoinen, Stalinin esikuva indoktrinaation  mestarina, demokratian murentajana.

Kekkonen teki kuitenkin suurimman salaliiton kun kytki vastoin rauhansopimuksia Saksan, Naton ja CIA:n Suomen armeijan tutkaverkkoon. Ja kenraalit saivat vaatia upseereilta salaista uskollisuutta CIA:lle, mikä on johtanut kenraalien vallankaappaukseen ulkopolitiikassa.


Kekkosen oppi - "ulkopolitiikka ei kuulu kansalle" ja CIA:lle on luovutettava kaikki tiedustelutieto kaikui Ahtisaaren itsestäänselvästä transatlanttisesta doktriinista ja Jugoslavian geopoliittisesa tuhoamissa pommeilla ja ääriliikkeiden lahjonnalla by CIA, ilman vaaleja - Pekka Haavisto on jatkanut tätä aggressiivista Nato-linjaa ja opettanut Naton yliopistossa ja naisten kuvalehdissä  samaa linjaa. 


Olemme siis hyväksyneet jatkuvan sodan ja sotabisneksen doktriinin Ahtisaaren mahtavien kaunopuheiden jäljiltä. Odotamme, odotamme kiltisti emmekä vastusta eliitin päämääriä. Sota on myyty meille elämäntapana demokratian nimissä, ja tietysti, herra sodanrakastaja Nobelin nimissä. Omahyväisyyttämme on hyväilty luomalla kuva Natosta ensimäisen jalona ja sivistyneenä sodankävijänä ihmiskunnan historiassa.
Ja olemme Natossa.  On selvää, että nyt suomenruotsalaisen poliitikon johdolla armeijan asekantaa rampautetaan epäitsenäiseksi systeemiksi ja Naton doktriineja myötäileväksi, jota se olisi takstisesti täydellisen riippuvainen Natosta ja siten poliittisesti "väistämättä", "emme voi muuta".


  Kansa tottui Kekkosen aikana valheisiin ja venäjäpelkoon YYA-terrorissa (uskomaton sensuuri ja demokratian runtelu kierosti Neuvostoliittoystävyyteen vedoten mutta vian venäjävihaa lietsoen Kekkosen vallan maksiimina taktisesti)

niin perusteellisesti, että mitä suurempi valhe, sitä lamaantuneempi ja lumoutuneempi kansa vallankäyttäjien ylimielisyyden ja kabinettipolitiikan jaloissa.

Kansanedustajathan eivät enää päätä mitään vaan ajelehtivat vain puolueryhmänsä johdon ja puoluekurin ruoskimana. Kukaan kansanedustaja ei tee enää perususlain vaatimia ratkaisuja sillä lain mukaan kansanedustaja on vastuussa vain äänestäjilleen henkilökohtaisesta toiminnastaan salissa. Syvällä kädet veressä Afganistanin erikoisjoukkojen rauhan iskujen työssä - vain jotta sotatalousmalli ja jatkuvan sodan doktriini saataisiin "todelliseksi" rajoitetussa sodassa  köyhässä maassa  joka on kenraalien unelmien mukaan ilman liittolaisia.

Toisille Afganistan harjoitussota Naton ensimmäiseksi omaksi sodaksi, toisille totaalista sotaa ja tuhoa keskellä yötä suomalaisten erikoisjoukkojen tappajien sormista.
EU on vain sotakone ja setelikone pankeille, joka päästää pankkiirit taas valtaan "vapauttamaan kansoja", kaivoksia, halpaorjatyövoimaa ja öljylähteitä - rauhansodankiihko kuten aina maailmansotien edellä.Kansalaiskeskustelijat ulkoasianvaliokunnan kuulemisen syytettyjen penkillä?

" Ulkoasiainvaliokunnan kuuleminen informaatiosodankäynnistä torstaina 22.1. herätti enemmän kysymyksiä ja epätietoisuutta kuin antoi vastauksia.

Keskustelussa oli silmiinpistävää hyvin lavea informaatiosodan käsittely. Varsinkin tutkija Saara Jantusen määritelmät olivat niin leveät, että niiden mukaan kuka tahansa Ukrainan kriisiin kantaa ottava voidaan määritellä trolliksi. Tällaiseen laveaan määritelmään on käytännössä mahdoton vastata tulematta leimatuksi trolliksi.

Keskustelijat sotkivat puurot ja vellit keskenään mennen tullen ja saivat aikaan vaikutelman, että kaikki Suomessa käytävä kriittinen ja valtavirrasta poikkeava keskustelu Ukrainasta ja Venäjästä on informaatisotaa.

... kritiikkiä ei HS:n päätoimittaja Kaius Niemi eikä Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja Atte Jääskeläinen kyenneet erottamaan lainkaan yksittäisten ihmisten esittämistä henkilökohtaisista loukkauksista.

Sen sijaan he esittivät pahoittelunsa siitä, että "media joutuu elämään näennäistodellisuudessa”, jossa pitää esittää molempien osapuolien näkemys. "

Erreichung der totalen KontrolleOnnea Nobelin rauhansodan kansalaisille


 • Norjalaistutkija haluaa oikoa myyttejä Afganistanista
Norjalainen Afganistanin-tuntija Arne Strand syyttää norjalaisia poliitikkoja väärän tiedon, disinformaation, levittämisestä Afganistanista. Strand haluaa oikoa erityisesti myyttejä Afganistania hallinneista talebaneista.
- Eivät talebanit tappaneet enempää ihmisiä kuin sotapäällikkö Abdul Rashid Dostum amerikkalaisten avulla Pohjois-Afganistanissa, sanoo norjalaistutkija uutistoimisto NTB:n haastattelussa.Hän on työskennellyt useaan otteeseen maassa, myös 1996 kun al-Qaida-johtaja Osama bin Laden saapui maahan.

Tuolloin Strand oli Norjan kirkon ulkomaanavun palveluksessa.- Ei Taleban hakenut Osama bin Ladenia ja hänen seuruettaan Afganistaniin,

vaan silloinen presidentti Barhanuddin Rabbani ja Abdul Rasoul Sayyaf,
joka nyt istuu parlamentin ylähuoneessa ja jolla on suuri vaikutus presidentti Hamid Karzaihin.


Pentagon dispatches first batch of

           US forces to train Syrian rebels


" Suomea
    uhkaa
mielipidevaikuttaminen "

-- Sauli Macbeth Niinistö 2015

Yhdysvaltain laivue 510, joka tulee Viroon, ei ole niinkään hävittäjälentolaivue ilmataisteluja varten, vaan Yhdysvaltain ilmavoimien järjestyksen mukaan se on rynnäkkölentolaivue eli se pudottelee ja on pudotellut liitopommeja maamaaleja kohtaan.
                                                                  -- Ilkka Luoma

http://www.afhra.af.mil/factsheets/factsheet.asp?id=12026
3 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Päivitys Ukrainan tilanteesta


Huffington varovaisesti nostaa huntua.
Putinia pelkäävä journalisti joutuu myöntämään fasistipuolueiden vaikutuksen Kiovassa. Mutta toistuvana typeryytenä toistuu oikeistotoimittajien ihmettely miten fasistit voivat kannattaa EU:n rajoja kumoamaa liittovaltiota: No, fasistit unelmoivat suuresta monikansallisesta jättiarmeijasta kuten Hitler ja itävaltalaiset pankkiirit aikoinaan. Onko mitään ideologista eroa keinoissa ja unelmissa ajan kuluessa? Ei.

Olemme systemaattisen informaatiosodankäynnin kohteena sillä massamedia on systemaattisesti oikeistolaisten miljardöörien ja think tankien ohjauksessa. Kiovan fasistipuolueiden toimintaa, iskulauseita ja nukkehallituksen suojaa editoidaan ahkerasti pois uutisista


- Note to Ukraine: Stop Whitewashing the Political Recordhttp://www.huffingtonpost.com/nikolas-kozloff/note-to-ukraine-stop-whit_b_6535316.html

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"Lentoharjoituskohuun uusi käänne – KSML: Komentaja kiistää saaneensa suullista kutsua..." MTV3 fi

Kuka valehtelee?

Eikö tosiaankaan ole merkitystä että Suomen ulkopolitikkkaa kuljetetaan valheilla?

Kenen palveluksessa Stubb ja Haglund sekä RKP ovat?

Kenen?
Asekauppiaiden?
Nähtävästi.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lentoharjoituskohuun-uusi-kaanne-ksml-puolustusvoimain-komentaja-kiistaa-saaneensa-suullista-kutsua/4725516
Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Salaliitot ovat julkisen salaisia.

"Perustuslakikonventin Hilton-ryhmä

- Olin kymmenkunta vuotta sitten europarlamentin edustajana luonnostelemassa EU:lle perustuslakia. Sitä varten koolle kutsutussa konventissa meitä jäsenmaiden ja europarlamentin edustajia oli 207, ja edustettavanamme oli yli puoli miljardia eurokansalaista (ja turkkilaista);
Konventti kokoontui lähes 30 kertaa kahden päivän istuntoihin, joissa konventtilaiset saivat käyttää lyhyitä puheenvuoroja. Esityslistat ja puheenvuorojen järjestyksen määräsi 13-henkinen puheenjohtajisto, jolla oli kaikki valta.

Minulla oli naiivi luulo, että konventti päättäisi omasta esityksestään. Kuitenkin kaikki oli ennalta manipuloitu, vieläpä kahteen kertaan. Oli ensiksikin mainittu politbyroo.

Sen lisäksi oli erityinen Hilton-ryhmä, joka kokoontui kokousten aattopäivinä brysseliläisessä hotellissa. Siitä sain tietää vasta konventin jälkeen. Se valmisteli ennakolta konventin johtopäätökset seuraavien päivien keskusteluista, joiden tulkinnan perusteella se tuotti konventin jäsenten hyväksyttäväksi 300 sivua perustuslakitekstiä. Esitys puolen miljardin ihmisen korkeimmasta lainsäädännöstä oli vain kahdella kielellä, ja siihen tutustumiseen annettiin aikaa vain yhden yön verran.

Vieläkään en tiedä, keitä olivat tämän Hilton-ryhmän jäsenet."
Esko Seppänen (KU 26.10.2013)