torstaina, tammikuuta 01, 2015

Geenitutkimus ja suomalainen kulttuuri-identiteetti

   Geenitutkimuksen tuloksista.

Jatkuvuudeltaan yhteinäisimmän eurooppalaisen geenikannan kansa, sinisilmäisten ja vaaleatukkaisten eurooppalainen kantageenilinja, väestönvaelluksien vaikutukset 10000 vuotta välttäneet Karjalan suomalaiset.  Geenilinja on pysynyt yhtenä linjana kulttuurilinjan takia.

 
landscape-by-mikko-lagerstedt FinlandIhmisen ihmiskuva on jäykkä, jos luulee, että historia ei ole poliittista.

Historian hallinta on aina poliittista.

Ideologinen leima on selvä oikeiston ja valtamedian diskurssissa suomalaisista:

Suomalaisten on alistuttava suuremmalle "eurooppalaiselle kulttuurille" koska suomalaiset ovat jämäkansa ja niskuroiva kansa; "suomalaiset eivät ole erikoinen kansa" ja siten ruotsalainen kolonisaatio ja pakkosivistys on perusteltua ja "moraalisesti hyväksyttävä". Ja jatkuvaa eliitin eurokiiman perusteluna.  Alistumista esitetään suomalaisten jalostamisena "eurokuntoon" ja Natoon.

Maailmankuvan muuttaminen uuden tutkimuksen pohjalta tekee kipeää ja siksi ihmiset pitäytyvät valheissa koska tekee kipeää tunnustaa että on uskonut tuhannen vuoden ajan kudottua valhetta, jonka taustalla on jopa paavi ja Vatikaanin inkvisitio Vatikaanille uskollisten itse itsensä korottaneiden ruotsalaisten ryöstöruhtinaiden korottamiseksi v.1080.

Suomessa asuvat ovat geneettisesti laajakirjoinen ihmisjoukko mutta suomalainen kulttuuri itä-suomalaisten suoraan geniperintöön liittyen kertoo ainutlaatuisesta pohjakulttuurista kielemme taustalla.
 
Jotakin jo tunnustetaan päivä päivältä ja se tekee naurettavaksi eliitin satojen vuosien kolonisaatiotoiminnan motivoinnin, joka on vain piilotettua ja meikattuja ruotsalaisia rotuoppeja alemmista suomalaisista, ruotsalaisten kotineekereistä. EU on taas vain uusi eliitin kolonisaatio ja paikalliskulttuurin väheksymisoperaatio "Ei ole suomalaista kulttuuria".  "Itsenäisyyttä ei tarvita, demokratiaa ei tarvita, olemme kaikki eurooppalaisia". Eurojuntan kenraalit ovat kiitollinen alistuvista suomalaisista ja omavaraisuuden tuhoamisesta, jotta eurooppalaisen eliitin karmea unelma Venäjän valloittamisesta etenisi.

Tässä on yksi kirjoitus, joka ymmärtää jotakin uudesta tutkimuksesta vaikka takertuukin moniin vanhoihin malleihin vaikka tulokset ja faktat eivät ole vanhojen mallien takana. 

-- " Itäsuomalaiset ovat länsisuomalaisten "takana" sekä ruotsalaisiin että venäläisiin nähden – FST-arvo on molempiin noin 70. Itäsuomalaiset eivät siis ole sekoittuneet venäläisten kanssa, vaikka maantieteellisin perustein voisi kuvitella toisin. " -  http://jaska.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/137064-suomalaisten-alkupera

Mitä johtopäätöksiä tästä pitäisi vetää? Suomalaisten kulttuuri ja identiteeti on erittäin vanha ja jäsentynyt, jotta jatkuvasti vuorovaikutuksessa elänyt kansa voi olla 10000 vuoden linjassa oma selkeä geneettinen linjansa.

    Vastaavaa kulttuuria maailmassa ei ole.

Nokia ei noussut tyhjästä. Suomi on Euroopan ensimmäinen insinöörikansa ja korkeakulttuuri.  

Suomalaiset ovat kulttuurilinja eivätkä geenimassa kuten kouluissa meille väitetään kun sanotaan että "suomi on ruotsalainen", vain ruotsalaisilta "kulttuuria" saanut geenimössö. Tarkemmin katsottuna ruotsalaiset ovat tuoretta geenimössöä suomalaistenkin jälkeläisinä ja kansainvaellusten luoma sekakulttuuri. 
 
  • Museovirasto väärentää suomalaista historiaa jättämällä tukimatta aitoa kulttuurihistoriaa, mm. Käkisalmen ympäristöä noin 8000 vuotta vanhaa kauppakaupunkia. Museovirasto ohittaa tuhansia löytöjä eikä tee ajanmukaisia johtopäätöksiä valtavan vanhana kulttuurihistorian tulkinnoista ja jatkaa suomenruotsalaisten propagandaa suomalaisista metsäläisinä.

    Yksi vakava ohitus on Islannin saagojen ohittaminen ja ruotsalaisen kulttuuriterrorin tunnustminen 1600-1700 luvun kirjarovioista, joilla poltettiin kaikki historiankirjoitus Suomesta. Museoviraston stagnaatio ja väärennöstö on ideologista, poliittista, suomenruotsalaisuutta korostavaa "eurooppalaisen kulttuurin tuojana" ja siunauksena. 5500 vuotta vanhojen Jätinkirkkojen eli astronomisten temppelien tutkimatta jättäminen ja väheksyminen on jatkuva kulttuuririkos. Muutama tutkija on nyt oma-aloitteisesti kumonnut museoviraston ylimieliset väitteet. 
  
 Eristyksissä eläneet ovat eri asia genettisessä hermeettisyydessään kuin suomalaiset: suomalaiset ovat olleet vuorovaikutuskansaa, kauppakansaa ja silti geneettinen linja on Euroopan selkein ja pisin.

Tästä ei tarvitse vetää mitään rasistisia johtopäätöksiä tämä on vain todiste omasta vahvasta ja hyvin edistyneestä  korkeakulttuurista.

Maailman selkein mutta monitahoisin kieli on myös todiste ainutlaatuisesta kulttuurista.
 
 On turha tuomita suomalaisten esi-isien tyytyväisyyttä omaan suomalaiseen kulttuuriin tuhansien vuosien ajan ja pelätä tätä tulkintaa "nationalistisena", "äärioikeistolaisena".
  
Arkeologian huomattavia löytöjä ei oteta samalla kokonaisuuden johtopäätöksissä  huomioon kuinka merkittävä kansa suomalaiset ovat olleet, euroopalaisen sivistyksen ja kehityksen  vanhin taustavoima.Johtopäätökset ovat poliittisia.


Suomenruotsalaisten hallinnoima kuva suomalaisista tsuhnista reuna-alueen ihmisistä, ruotsalaisia kadehtivana kansana on poliititnen projekti, josta on herättävä pois.

Aivopesussa ensimmäinen projektin tehtävä on identiteetin tuhoaminen. Sitä seuraa onnistunut alistaminen ja orjan oma-aloitteinen, hyvin opittu häpeä synti-kulttuurista valtionuskonnon valvomana. 

  • Ruotsalaisen kolonisaation aiheuttama vuosisatainen taantumus ja kärsimys leimaa suomalaiset depressiolla ja huonolla itsetunnolla. Suomenruotslaisten historia on maaryöstön historiaa. Historianopetuksessa ei kerrota kuinka laajaa aatelisten ja kirkon maavarkaudet olivat ja tapahtui monesti sikamaisen eliitinrikastuttamis-verotuksen aiheuttaman velka-ansakierre. Myös kirkon ja kuninkaan "moraalilakia" käytettiin maavarkauksiin pakanoiden ryöstämiseksi "lainmukaisesti". 

Ilman omaa kultturia ei ole omaa identiteettiä ja omaa motivaatiota. EU:n ajatus hajottavana uudistamisena pankkiirien talousideologiana on osoittanut vain eliitin kaoottisia päämääriä ja talousterroria. 

 Suomalainen eliitti jatkaa ruotsalaisen eliitin projektia matkimalla ruotsalaisen kolonisaatioeliitin asenteita ja Suomi-vihaa suomalisten vihaamisena. Joka päivä, jokaisen valtameidan sivuilla ja lähetyksissä. 
 
Alistukaa, vain alistumalla ja tuhoamalla talouden ja oma itsenäisyyden voitte olla Saksalle ja suomenruotsalaisille kolvollisia.

Alistukaa tai herätkää.
  • Finns in a Genetic Class of their Own

  • Finns belong to a unique genetic group of their own. According to a new wide-ranging genetic mapping study, Finns differ from Central Europeans as well as from their neighbours in the east.   - YLE

* Uutta tutkimusta osittain esittelevä kirjoitus (vaikkakin joiltakin mielikuviltaan kiinni vanhassa suomikuvassa ilman johtopäätöksien vaaatimaa dekonstruktiota suomalaisesta kulttuurista skandinaavikulttuurien ja jopa germaanisten  taustalla):

http://jaska.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/137064-suomalaisten-alkuperaHervan mukaan Pohjois-Suomella onkin luultua suurempi rooli Euroopan kehityksessä menneiden vuosituhansien aikana. 
Rauta- ja kivikauteen on jo otettu Oulun yliopistossa uusi perspektiivi.
– Kivikauden osalta tällä hetkellä tehtävä tutkimus antaisi viitteitä siitä, että vaikkapa maatalouskulttuuriin liittyviä piirteitä on omaksuttu pohjoisessa aikaisemmin kuin mitä on ennen kuviteltu. Tämä saattaa muuttaa käsitystä myös Eurooppaan ja Euraasiaan liiittyvissä tutkimuksissa".


  • "Scandinavians" are the earliest Europeans

         November 19, 2014 

 
Mitä arkeologia ja geenitutkimus kertoo suomalaisista ja harkitusta historian väärennöksestä?

   Suomalaisen historian väärennös ja uusi tulkinta:Ei kommentteja: