maanantaina, joulukuuta 22, 2014

Kiina auttaa Venäjän talousvaikeuksien yli


*  Lisäys

Transatlanttinen kriisikoneisto paljastuu. Vähitellen.

Totuus Ukrainaista nousee nyt neljän valtamedialehden kautta
 journalistien huonon omantunnon rehellisellä paineella.CIA:n, Kiovan nukkehallituksen uusnatsien ja Naton terrori sodan sytyttämiseksi ja pörssikatastrofin dollarieuron ja keinottelukartellien (Libor satatuhatta miljardia e keinottelua) valheiden piilottamiseksi ei pysy enää propagandan alla. Nato järjestää siis kohta "terrori-iskun".
 


     I

Kiina auttaa Venäjän talousvaikeuksien yli. BRICS on sana jota toimittajat välttelevät nyt päätoimittajien oimesta.
  • China pledges to help Russia
    overcome economic
    hardships


Eurooppa tekee taloudellista itsemurhaa auttaessaan turhaan uppoavaa ja sotaisaa dollaria ideologisessa sodassa. Amerikan kolonisaatiopolitiikan yksi kymmenistä taloussodista. Saksa on yhä Amerikan valloittama maa ja Merkel oli STASIn ja totalitarismin yhteistyöhenkilö uransakin alussa, nämä faktat "unohdetaan" oikeistomediassa kun Saksa toitottaa Amerikan sotataloutta ainoaksi ratkaisuksi.Pörssi-ideologian eli uusliberalismin takia.Pörssieliitin takia. Pörssikeinottelun 12000 miljardin tekohengityksen takia

Kapitalismin kulissien ja länsimaisen piilotetun diktatuurin ja NSA-STASI-valvonnan takia. CIA-kidutuskeskusten takia.


YLE:n talousohjelmassa "politiikaradio" 22.12. väitettiin kuinka moraaliton ja kansainvälisten lakien vastainen Venäjä on.


EU aloitti CIA:n kanssa kansainvälisten lakien rikkomisen aloittaessaan, kannustaessaan ja rahoittaessan vallankaappauksen Kiovassa. Nyt siellä on nukkehallitus kuten oli Chilessä ja Kreikassa sotilasjunttien terrorin aikana amerikkalaisten rahoilla ja aseilla. Nato ja CIA rikkoivat myös Euroopan 1945 rauhansopimuksia auttaessaan Kiovan natsipuolueita.

Kiova pommittaa koko ajan itä-Ukrainan siviilejä. EU-unelmassa. Eliitin unelmassa Venäjää valloittaessa. Saksan eliitin toistuvassa suur-saksaunelmassa.


  • Stratfor-tiedustelu:

Yhdysvallat Kiovan vallankaappauksen takana - syynä Venäjän tuki Syyrialle
Suomi valitsee terroristinsa ja valtioterrorinsa.


  • Ex-meppi: Helsinki myi mossadin vakoojalle ja valtioterroristille kiinteistön keskustastaEi kommentteja: