torstaina, joulukuuta 18, 2014

Timo Soini ja talvisota: perussuomalaiset suomenruotsalaisten fantasiaa ylläpitämässä  • Perussuomalaiset notkahti HS-gallupissa - Soini: ”Ei syyllistä kaivata vaan Lahtista ja konekivääriä” IS


                 Tässä näkyy perussuomalaisten koko patologia:kansan ystävinä esiintyvät ihailevat nostalgisesti suomenruotsalaisen eliitin ystävyyttä ja sitoutumista natseihin liittoutuneiden vihollisina.

Ja ihailevat siis Suomen ajamista II maailmansotaan Saksan uskollisimpana liittolaisena, natseihin sitoutujana.

Oikeiston, RKP:n ja kokoomuksen talousterrori nojaa myös Suomen oikeiston historian ankaralle vääristelylle, jonka tulkinnan oikeisto on kaapannut systemaattisesti kouluissa ja mediassa.


Olemme keskellä informaation ja identiteetin vääristelysotaa. Monella tasolla, systemaattisesti, suunnitellusti.
  
Eliitin natsiliitosta ja fasismin rakentamisesta II MS natsi-EU-unelmana on tehty talvisotakiihkolla koko kansan asia. 

Eliitin aiheuttamasta kuoleman ja traumojen katastrofista on tehty nostalginen asia, eliitin ideologiaa ja maailmankuvaa suojaava fantasma  kuten kirkko teki uskonnosta ja työläisten syntiteologiasta eliitin täydellisen suojafantasian. Kirkko on tietysti ollut mukana eliititfasistien talvisotafantasman rakentamisessa.
  
Tilanne on Suomessa yhä sama kuin  jatkosodan jälkeen: eliitin fasismista, suomenruotsalaisen talouseliitin ja salaisten oikeistokabinettien liittosopimuksista jo ennen talvisotaa natsien kanssa ja oikeistolaisten Hitler-fanituksesta ei saanut kirjoittaa sodankaan jälkeen oikeistolehdissä ja vasemmistolehtiä painostettiin uhkaillen toimimaan oikeistosensuurin mukaisesti "rakentavasti", "sovinnon yhteisenä projektina", "Yhteisen Suomen puolesta".

Jättäkää vain historian tulkinta ja sensuuri oikeistoeliitille. Perustelu oikeistolaiselle yhteiskunnan kaappaamiselle ja hajottamiselle suuryritysten alle.

Fasismi on aina porvarieliitin käsikirjoittama show. Totaalisen kontrollin ja demokratian tuhoamisen ideologia eliitin ikiaikaisena unelmana.  Kreikkakin jäi sotilasjuntan jälkeen oikeiston ja CIA:n terrorin, eliitin veronkierron ja sensuurin alle. Kreikan poliittinen elämä on ollut orkestroitu näytelmä CIA:n rahoittamana. Siksi EU:n sallimalla eliitin veronkierrolla ohjattu romahdus Saksan talouselämän rahoittamiseksi Kreikan laina-ansan kautta: Kreikka sai lainaa vain jos osti saksalaisia tuotteita. Saksa rikastui ja veronkierrolla lahjottu kreikkalainen eliitti suostui kansan sitovaan laina-ansaan.
 

Pelon logiikka eliitin turvana

  •  " On selvä, että jos meillä kansalaisilla on Venäjän uhka, selviämme leikiten emme ainoastaan Finnairin toimitusjohtajan asuttamisesta, eri yritysten ylimääräisistä osingoista ja työläisten irtisanomisista, ihmisten köyhyydestä ja heitteillejätöstä ja muusta vapaasta markkinataloudesta vaan myös niistä suurista tehtävistä ja uhrauksista, jotka EU- ja EMU-jäsenyytemme meille asettaa."
- satojen tuhansien salattujen asiakirjojen turvin. Suomi ei ole vapaa maa vaan valtava oikeistovirkamiesten salaisten kassakaappien ja oikeistokenraalien ihmemaa


*  Lisäys


Transatlanttinen kriisikoneisto paljastuu. Vähitellen.

Totuus Ukrainaista nousee nyt neljän valtamedialehden kautta
 journalistien huonon omantunnon rehellisellä paineella.
CIA:n, Kiovan nukkehallituksen uusnatsien ja Naton terrori sodan sytyttämiseksi ja pörssikatastrofin dollarieuron ja keinottelukartellien (Libor satatuhatta miljardia e keinottelua) valheiden piilottamiseksi ei pysy enää propagandan alla. Nato järjestää siis kohta "terrori-iskun".
Ei kommentteja: