keskiviikkona, joulukuuta 03, 2014

Hyvätuloiset ajautuvat ulosottoonHyvät loiset ja eliitin uskollinen kannustusjoukko ihmettelevät kun teollisuuden ulkoistava politiikka ja EU vaikuttaakin ihmisten elämään.  
    
Suomalaiset uskoivat 80-luvun oikeistolaiset valheet ja keinottelurahan luoman hybriksen siitä että jokainen on porvari ja pääoman kartuttaja, "vaikka lainalla" - ettei eliitin ahneus ole nollasummapeliä tavalliselle kansalaiselle.  "Jokainen on yrittäjä" kun kokoomus ja keskusta ovat urakoineet tuhansia säädöksiä jotka antavat tukiaisia ja verohelpotuksia ylikansallisille suuryhtiöille. Tilanne on kafkamainen ja suunnitelmallinen - valtiota vihaava oikeisto pumppaa valtiolta rahaa suurpääomalle. 
  
Se on totaalinen valhe jos puhumme hyvinvoinnin yhteiskunnasta, hyvinvointivaltiosta, joka toimii veroprogressiolla, valtionyhtiöillä, omalla valuutalla ja omalla tullilla kansalaisten parhaaksi suuren pääoman manipulaatiota, arvoteroria ja lahjontaa vastaan.
 
EU on eliitin loistavaa arvoterroria varastamalla vasemmiston käsitteitä eliitin päämäärän saavuttamiseksi. EU ei työskentele hyväksesi vaan pörssieliitin hyväksi.
 
Mistä löytyisi 100000 suomalaista kaduille raivokkaaseen mielenosoitukseen TTP:tä ja EU:n talousterroria sekä jäsenyyttä vastaan.
  
Kaikessa vedotaan EU:hun ja "eurooppalaisuuteen" kun peitellään äärioikeistolaista uusliberalismia ja heitteillejättöä, joka aiheuttaa fasismin nousua kaikissa EU-maissa
 
  • Taloustieteen professori: Tuloeroja kasvattaa verojärjestelmään 90-luvulla tehty radikaali muutos

    Tampereen yliopiston professori Matti Tuomala ihmettelee suomalaista verotusta. Hän haastaa kysymään, miksi pääomatulo on Suomessa niin suosittua. YLE


YLE harvinaisesti päästi Tuomalan ääneen. SDP:n johto on estänyt Tuomalan analyysien esittelyn SDP:n sisällä. Arhinmäkikään ei puhu veroprogressiosta ja on siten uskomattoman tärkeä apulainen oikeistoeliitille.Jälkikeynesiläisyyden irtaantuminen valtavirrasta ja viimeaikaisen keskustelun tolkuttomuusEurojuntan ja oikeiston valtion vallankaappaus - CIA:n käsikirjoitus euromyönteisestä nukkehallituksesta 

Ukrainan hallitukseen useita ulkomaalaisia ministereitä1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus syllä on kyllä kummallisen
syvälliset ajatukset,
että hiukan laittaa joskus epäilemään,
oletko tosissasi.

Tämä kirjoitus on kuitenkin selkeä
ja oikein hyvä!
On syytä nähdä valheiden taakse!

Ehkä saan sanoa vielä tämän.
He uskovat valheisiinsa.