tiistaina, joulukuuta 16, 2014

Stubb ja RKP avuttomina Islannin talousmenestyksen edessä


Islanti ja demokratian voima

- oikeiston romahdus ja kansan viha toipumisen ehtonaEuroterrori pysyy pystyssä koska kokoomuksen ja RKP:n uhkailuterrori ja puoluejohtajien harjoittama kansanedusatajien uran jatkumisen lopettamisen uhkailu eduskunnassa on avuttomana ottanut käyttöön suomenruotsalaisten ikiaikaisen venäjävihan aatelisten terrorioikeuksien korkeimpana motiivina.

 
Näin on annettu europankeille ja eurojuntalle täysi lupa tuhota Euroopan valtioiden taloutta ohjaamalla verorahoja ja painettua rahaa liikepankeille  ja keinotteloille, jotka saivat eurovirkamiesten takaukset 4000 miljardin turhille projekteille ympäri Eurooppaa. Tietysti rikastuttaen mafiaa etelä-Euroopassa. Ja ajaen Amerikan kolonialismia eli Natoa kohti sotaa eurokriisin "ratkaisuksi". 

Eliitin ratkaisu oman elitistisen elostelun, hierarkiavallan eli mielivallan stagnaation ja talouskriisin ratkaisuksi on aina kautta historian vihan politiikka eli kansan kiihottaminen sotaan eliitin lavastamilla syillä. Kansa hajotetaan ja vastarinta hajotetaan tappamalla ihmisiä luomalla iihkoa ulkopuolisesta vihollisesta jotta sisäinen vihollinen eli kansan alistajat, oma eliitti, ei joudu vastuuseen.   

Todellisuuden vääristämistä propagandalla ja uskonnolla käytetään aina sodan sytyttämiseen.  Natsi-Saksa ei suinkaan ollut mikää poikkeus ilmiönä, meitä ajetaan taas eliitin hysteriaan jotta poliittista heräämistä ei tapahtuisi keinottelijoiden ja veronkiertäjien aiheuttaman kurjuuden syistä. 

  
Iltasanomien päätoimittajalta on päässyt vahinko, sillä uutisartikkeli Islannin alouspolitiikasta onkin kovinta poliittista dynamiittia natokiihkoilijoiden ja eurojuntan lahkon mediaterroria vastaan.

Valtio ei saa ottaa vastuuta keinottelijoiden valka-ansa-operaatioista.   


II

Oikeiston kaappaama YLE jatkaa mediaterroria ja faktojen vääristelyä  sensuurilla ja natokiimalla:

- Katsoin myös uteliaisuudesta Ruotsin TV:n uutiset Suomen aikaa klo 22.00.  Niissä Wallströmin lausunto oli 4.uutinen, ja mikä mielenkiintoisinta, hän totesi myös, että Ruotsin ja NATOn koneet lentävät samalla tavalla ilman, että transponderit ovat päällä.
 
 Kun Ruotsissa puhutaan avoimesti Naton aggressioista ja 7 maan uusnatsien osallisuudesta Kiovan terroriin Krimin siviilien tappamisessa ja pommittamisessa niin Suomessa luodaan kauhunäytelmää, jossa Putin on syyllinen CIA:n ja USAID:n yli 7000 miljoonan dollarin lahjontaoperaatioon, tuhanteen palkkasotilaaseen CIA:n ohjauksessa ja Ukrainan sisä- ja ulkopolitiikan kaappaukseen Kiovan nukkehallituksella, jossa on nyt 3 muun maan kansalaista ministerinä ajamassa Naton amerikkalaista sotakonfliktia Venäjän geopoliittisella alueella.


 
III

Jopa usonnonopetuksessa luodaan petosta Eruoopan eliittihistorian väärentämisessä.

"Pyhä" Franciscus Assisilainen ei keskittynyt eläimille juttelemiseen vaan loi ensimmäisen sosialistisen valtion ruhtinaiden orjavaltioiden keskelle. 1000 talonpoikaa loi rahattoman autonomian ja vallankumouksen, josta eliittimediamme haluaa hysteerisesti vaijeta. Vatikaani tukahdutti kapinan kuten nyt media ja kirkko tukahduttaa ihmisten tajuntaa.   
IV


Öljynhinta on shokkialhaalla

 ja taloustoimittajat käyttäytyvät kuin se olisi normaalia.

Venäjän, Kiinan, Brailian ja Intian suurta talousliittoa ei tuoda pääuutisiin kun se ei tue pörssin keinottelukuplaa. Taloussota Venäjää vastaa esitetään hilpeänä viihteenä kun päätoimittajat yrittävät lobata sekä keinottelukapitalismin valheita, romahduksen torjuntaistelua että talousotaa.

Uhrataan vaan Suomi dollarin puolesta! Mutta kaikkihan on vain talvisotaa, kunnian sotaa, kansalaisten iloista uhrautumista, eliitin sanelun ja tuloerojen ylistämistä suurena kapitalismina


  • How The Petrodollar Quietly Died,

    And Nobody Noticed

http://www.zerohedge.com/news/2014-11-03/how-petrodollar-quietly-died-and-nobody-noticed

2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Öljynhinta on shokkialhaalla ja taloustoimittajat käyttäytyvät kuin se olisi normaalia.

Taloussota Venäjää vastaa esitetään hilpeänä viihteenä kun päätoimittajat yrittävät lobata sekä keinottelukapitalismin valheita, romahduksen torjuntaistelua että talousotaa.

Mutta kaikkihan on vain talvisotaa, kunnian sotaa, kansalaisten iloista uhrautumista, eliitin sanelun ja tuloerojen ylistämistä suurena kapitalismina


-- How The Petrodollar Quietly Died, And Nobody Noticed

http://www.zerohedge.com/news/2014-11-03/how-petrodollar-quietly-died-and-nobody-noticed

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Islanti ja demokratian voima

- oikeiston romahdus ja kansan viha toipumisen ehtona


http://www.summarum.fi/eurokriisi-muuttaa-poliittisia-asetelmia/