sunnuntaina, joulukuuta 14, 2014

Armeijan vakoilija ryhtyy Uuden Suomen Puheenvuoron demagogiksi


Uusi Suomi sekä Aamulehti antoi minulle ja muille kymmenille kokoomuksen arvostelijoile porttikiellon  Puheenvuoroon mutta sallii estottomasti kaikki armeijankin palkkaamat sotakiihkoilijat julkaisunsa sivuilla. Jopa maltilliset perussuomalaiset potkaistiin pois Uuden Suomen sivuilta suoraan kokoomuskritiikin takia samalla kun Soinin ja  Halla-ahon kainalossa suojelemat suorat vihapuhujat ja vasemmiston haukkujat saivat jäädä suoltamaan rivoja sanoja ja outoa seksuaalisävytteistä kaksimielisyyttä ilman kontrollia vastoin toimituskuntien antamia yleisiä linjauksia.  
   

Armeijan vakoilija ryhtyy Uuden Suomen demagogiksi verorahoilla:

Verorahoilla kustannettu vakoilija toimii nyt Uuden Suomen  julkisena demagogina sodan ja Naton kolonisaation puolesta. Vangittiin Afrikassa armeijan palkkaamana (vastoin armeijan sääntöjä palkkaa "opiskelulomalla") vakoilutehtävän aikana ja diktaattorien arabit lunastivat miljoonilla dollareilla vapaaksi.
   
Herätkää hyvät ihmiset kuinka "oikeuslaitoksen" suojelemat oikeistovirkamiehet ja armeija käyttävät Saksan 1920-30-luvun keinoja ja propagandaa eliitin sotarummutuksen puolesta. Herätkää. 
   
Natsien ja CIA:n nukkehallituksen uho Kiovassa on näille äärioikeistolaisille sodanjulistajille Helsingin Sanomien lehtien ja Yle:n kompatessa kuin evankeliumia mutta YK:n sopimusten vastaiselta tykitykseltä ja joukkomurhilta puolustautuva Krimi on heille hirvitys. Miksi eivät krimiläiset antaudu uusnatsien, CIA:n, Saksan ja Naton sitä vaatiessa?

 On se kumma. 
 
  

   II


Demokraattinen ja "kansanomainen" äärioikeisto on paheksunnallaan ja isänmaallisuudellaan Suomessa saanut tärkeän tehtävän puolustaa eliitin uusliberalismia. 
 

Se syyttää vasemmistoa siitä mikä on johtavan oikeiston pääpolitiikkaa.
 

Suomalaista demokraattista äärioikeistoa ja ultrakonservatiiveja ei toki saa nyt tällä hetkellä sekoittaa suoraan Kiovan katunatseihin vaikka he kannattavatkin näitä. Vielä demokraattista mutta CIA:n ja Kiovan natsien laiton sodankäynti kansainvälisiä sopimuksia vastaan ihailu herättää aiheellista epäilyä jatkosodan aikana Ukrainassa 100000 ihmistä teurastanutta suomalaisia SS-miehiä ihailevaa oikeistoa vastaan. 
 
  • Englannissahan ja Ranskassa demokraattinen äärioikeisto ei kannata Kiovan natseja kuten Suomessa.
  
Tilanne Euroopassa ja varsinkin Suomessa on poliittisesti erittäin outo ja tavallinen mediaan uskova ei kykene tekemään analyyttista tavoitteiden ja keinojen erottelua poliittisen retoriikan suhteen.

Suomalainen äärioikeosto heiluttaa rationaalisen maahanmuuttokriittistä lippua mutta sekaantuu euronatsien nousuun Euroopassa sympatioissaan. 

Äärioikeisto palvelee kuitenkin kokoomusta venäjävihallaan, median leimaamisella ”vasemmistolaiseksi” ja Kiovan natsien tukemisella vaikka on mukamas niin vihainen kokoomukselle ja ”vihervasemmistolle”.  Vihreäthän tukevat oikeiston Nato-, venäjävihaa, Stubbin itsetuhoisaa taloussotaa ja EU-fantasiaa kaikin tavoin joten on outoa kun äärioikeisto haluaa sekoittaa vihreät ja vasemmiston toisiinsa.

  • Suomalaiset eivät ymmärrä oikeistosta ja sen taustasta mitään koska eivät tiedä että suojeluskuntien joukkomurhatoimintaa ohjasi 90% johtajina ja rahoittajina suomenruotsalainen eliitti.  Sisällissodan aloitti rahaeliitti, joka terrorisoi ja lahjoi virkamiehet estämään demokraattisen vallan eli eduskunnan toiminnan. Jopa venäläiset kasakat hevosten selässä hyökkäsivät vasemmiston eli enemmistön kansanedustajien kimppuun eduskuntasalissa suomenruotsalaisten rahoittamina - sisällissodan alkuna.
   
     
 
    III
 

Taas demokraattinen ja keskusteleva äärikoikeisto väittää että Hesari ja YLE palvelee vasemmistoa. Toivoton fantasia todellisuudentajun tukkeena.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2014/12/helsingin-sanomat-valehtelee-jalleen.html


Hesari on oikeistolaisen uusliberalismin lipunkantaja. Homojen ja kaikenlaisen uuselitismin kannattaminenhan on kokoomuksellekin mitä tärkein kulissi äärioikeistolaisen sotapolitikan ja taloussodan suojaksi. Humanismin retoriikkaa kaapataan elitismin tueksi ja sivistys tuhotaan sivistyneillä sanoilla.
  

Tämä tarkoittaa sitä, että Hesari kannattaa "suvaitsevaa" halpatyövoiman kontrolloimatonta vyöryä eliitin motiiveilla, jotta palkkoja voidaan laskea kantasuomalaisilta, työttömien tahallisella lisäämisellä ja työttömyyden pelkoefektillä.  
 
Tämä on kokoomuksen, keskustan, RKP:n ja vihreiden virallinen oikeistolinja uusliberalistisena valtion tuhoamisena ja työllistävän sääntelyn estämisenä.  Kurjistamispolitiikkaa hyvinvointivaltion sääntelyn tuhoamiseksi ja suuryhtiöiden kontrolloinnin poistamiseksi. Vihreiden ja feministien porvarituella ja tekopyhyyden sanoilla.
    
Lopettakaa idiotismi vasemmistolaisesta hesaritoimittajasta, Hesari kannattaa Natoa, EU:ta ja pankkien rahoittamista verorahoilla mikä on äärimmäisen uusliberalistista ja oikeistolaista politiikkaa pörssieliitin rikastuttamiseksi ja valtion tuhoamiseksi.

Pörssi-ideologia tai tarkemmin sanottuna teollisuuseliitin  on jopa sytyttämässä sotaa Eurooppaan ja on täysin oikeistolainen projekti kuten oli I ja II maailmansota eliitin rikastuttamsien projektina.
 
Jos osa tyhmästä porvarisuvuista nousevasta vasemmistosta (Arhinmäki) on harhautettu valheilla mukaan "EU-projektiin" se on vain oikeistolaisen median ja oikeistolaisen kouluhistorian vääristelyn valtavan propagandan tulosta.Kansanmurhaa vapaasti suorittanut Naton verikoira vaihtaa isäntää? 


  • Revitalized Turkey drifts away from Europe and towards Eurasia

" After flirting with Europe for decades and being constantly spurned, Turkey no longer seeks to be an attachment to a failing EU.
 Indeed, many Turks expressed the view that being rejected by Brussels has turned out to be a lucky escape,' Bryan MacDonald writes.


Tämän takia Turkki osti Kiinasta ilmatorjuntaohjuksia

sillä naton ohjuksilla ei voi pudottaa amerikkalaisia koneita. Nato menettää nyt jalkamiehiä - ja jopa Kreikka voi nyt lähteä entisen KREIKANVALVOJAN mukana rikkoen Amerikan pitkän linjan, geopoliittisen lahjonnan ja mafian rahoittamisen doktriinin. NATO-TURKKI on toiminut ns kiristysuhkana, jolla Nato-Kreikka on saatu antautumaan Naton kenraalijuntalle 100%. Nato on rahoittanut Turkkia, Kreikan vihollista, jotta Kreikka pysyisi Natossa ja päinvastoin, kummin kammin. Sairasta peliä.

" In foreign policy, much has changed. AKP’s leader, President Recep Tayyip Erdogan, takes a firm pro-Palestinian line in the Middle East, which has diluted Turkey’s traditionally close relations with Washington and Tel Aviv.
IV

Ja vihreät feministit ilman yhteiskuntasopimuksen näkökulmaa:

todella oikeistolaisia, julkisuudessa esiintyvät diiva-feministit ovat totaalisen oikeistolaisia diivaporvareja ja eliitin lahjomia oikeutettuja sylikoiria estämään yleinen tasa-arvo, koulutus, rauha ja terveydenhuolto hyvinvointihteiskunnan periaatteilla. Kannattamaan YK-sopimusten vastaista Afganistanin sotaa - muista Nato-sodista puhumattakaan
   
Primääriarvoja kuten rauhaa ja hyvinvoinnin tuomia resursseja halveksitaan.
 
On lapsellista ettette äärioikeistossa näe suomalaisen eliitin ja median selvää peliä oikeiston pussiin. Päivi Räsänenkin on perusoikeiston ja suomenruotsalaisen rahaeliitin innokkaasti nostama ministeri ja harhauttaja pois tärkeistä ja talouspoliittisista aiheista.
 
On tietysti myös vanhaa oikeistoa, joka todella haluaisi itsenäisen Suomen valtion mutta Timo Soinikin haluaa Suomea euro-Natoon ja Vatikaanin sponsoroimaan plutokraattiseen liittovaltioon ilman mitään demokratiaa, veroprogressiota ja omavaraisuutta. 
   


Oikeisto ja hallitus uuden STASIn rakentajana
http://markusjansson.blogspot.fi/2014/12/ihme-kyttaamista-Oikeiston hegemonia koko eduskunnan ja oikeistodemarien siunaamana, Räsänen ja lestadiolaiset osa eliitin pakettia
- Alexander Stubbin hallitus kyykyttää Suomea lähes pienimmällä mahdollisella enemmistön diktatuurilla. Stubb tarvitsee Kristillisdemokraattien kuusi kansanedustajaa voidakseen vielä viime hetkellä jättää oman puumerkkinsä hyvinvointivaltion purkuprosessiin Hinnan tälle saavat määritellä 1600-lukulaisen noitavainopuolueen ideologit.
http://blogit.kansanuutiset.fi/kaasuputki/vain-kuuden-kansanedustajan-tahden/


Päätoimittajat valitettavasti vääristävät suomalaisten tietoisuutta kun eivät kerro että sekä SDP että SAK ovat olleet pitkään CIA:n rahoittamia ja ohjaamia järjestöjä vasemmistoa vastaan ja vasemmistoa rapauttamaan.

  • Kuten pankkiiri, eliitin juoksumies ja aluksi Turun sataman vakolija ammattiyhdistysmiehiä vastaan, Mauno Koivisto ei ikinä ole ollut vasemmistolainen tai humanisti. 

1989 teroristeja eli laman aiheuttajia, pankkiireja, Koivistoa, kokoomuksen "talouspuhetta" ei vedetty vastuuseen vaan vaadittiin kovempaa "kapitalismia" eli pörssieliitin sanelua.

Eivät suurpääoman eli kapitalistien vastustajat vastusta rahaa vaan eliittiä, varkaita, veronkiertäjiä, lobbareita, lahjontaa, salaisia sopiuksia, salaliittoja (TTIP), keinottelijoita, lainkieltäjiä, laittomuutta, veroparatiiseja.
   V


Miksi II maailmansodan syitä vääristellään ihaillen joka viikko? Joka viikko. YLE.

  •  "Sotaisa ihminen"
http://yle.fi/uutiset/7461442

Sotaisa eliitti.Keskiviikkokerhon Media ja kokoomuksen ja keskustan kaappaama YLE tahallaan kieltäytyy kertomasta kuinka päämäärätietoisesti eliitti rikastuakseen sytytti I ja II maaiömansodan, koulutti ja rahoitti Hitlerin - pyyhkiäkseen liberaalin ja yksityisyrittävän yhteiskuntakehityksen sekä enemmistön demokratian pois eliitin omistaman teollisuuden ja kartellien tieltä.Vain Hitlerin "karismaa" ja "olosuhteita" korostetaan ylen dokumenteissa jotta eliitin syyllisyys ja vimma unohdettaisiin.  

YLE mässäilee sodala kuukaudesta toiseen, nyt siellä pyörii maailman erikoisimmat aseet. Toistamaailmansotaa YLEn hallitus kaipaa viikosta viikkoon ja Hitlerin rahalla nostanutta eliittiä ei esitellä koskaan. Hitler oli nolla, eliitti loi sodan ja suunnitelmat tuhotakseen kulttuurikehityksen ja demokratian. Jotta raha kertyisi eliitille pakkotilalailla. 

Natsit olivat vain kartellien palkkasotilaita, Hitler vain käsinukke eliitin kartellikolonisaatiossa. 
  
Yksityisyrittäjät,  katsokaa, kokoomus ja RKP sekä tietysti EK ja EVA kulissihirmuina ovat kartellifasismin ja pörssin eurofasismin airut.  

 

    Media hehkuttaa suurien taistelujen uhreja ja kuolleita sotilaita eliitin jalkojen alla

  • From the First World War to Iraq today: why no one remembers the peacemakers
Suomen armeijan sponsoroimaa toimintaa - armeija luovuttaa jatkuvasti koulutettua henkilöstöä Amerikan salaisiin joukkoihin.  

  • These Are Lies The New York Times Wants You to Believe About Russia

Our sanctions caused Russia's downturn. They protect Big Oil and make the world more dangerous.

 Eliitit riemuitsee suomalaisten talkoohengestä   - ja korottaa eliitin liksoja


Pofessori Petrasin taustaselvityksen ja tilannearvion voikin ainoastaan allekirjoittaa lukemattomin ja tuorein faktoin. Saksan ulkoministeri Frank-Walter Stenmeier piti joulukuun alussa puheen talousfoorumissa (SZ Economic Summit), jossa hän houkutteli yritysjohtajia tukemaan Saksan nousua maailmanmahdiksi. Puhe yritysjohtajille kuultiin Berliinissä Hotelli Adlonissa ja siitä uutisoi 6.12. WSWS.orgin toimittaja Johannes Stern... 
*  Lisäys
Transatlanttinen kriisikoneisto paljastuu. Vähitellen.


Totuus Ukrainaista nousee nyt neljän valtamedialehden kautta
 journalistien huonon omantunnon rehellisellä paineella.
CIA:n, Kiovan nukkehallituksen uusnatsien ja Naton terrori sodan sytyttämiseksi ja pörssikatastrofin dollarieuron ja keinottelukartellien (Libor satatuhatta miljardia e keinottelua) valheiden piilottamiseksi ei pysy enää propagandan alla. Nato järjestää siis kohta "terrori-iskun".


1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


* Lisäys

Transatlanttinen kriisikoneisto paljastuu. Vähitellen.


Totuus Ukrainaista nousee nyt neljän valtamedialehden kautta
journalistien huonon omantunnon rehellisellä paineella.•New York Times propagandists exposed: Finally, the truth about Ukraine and Putin emerges NATO was the aggressor and got Ukraine wrong. Many months later, the media has eventually figured out the truth
--www.salon.com/2014/12/04/new_york_times_propagandists_exposed_finally_the_truth_about_ukraine_and_putin_emerges/


CIA:n, Kiovan nukkehallituksen uusnatsien ja Naton terrori sodan sytyttämiseksi ja pörssikatastrofin dollarieuron ja keinottelukartellien (Libor satatuhatta miljardia e keinottelua) valheiden piilottamiseksi ei pysy enää propagandan alla. Nato järjestää siis kohta "terrori-iskun".