keskiviikkona, joulukuuta 17, 2014

Uhrataan vain Suomi dollarin ja keinottelukapitalismin puolesta

* päivitetty

Öljyn hinta on shokkialhaalla


 ja taloustoimittajat käyttäytyvät kuin se olisi normaalia.

Dolarin tekohenngitystä ja Venäjän talouden shokki-tainnuttamista.

Eroaako öljy-Norja Natosta tämän takia? Naurattaako ajatus?
  
  
Venäjän, Kiinan, Brailian ja Intian suurta talousliittoa ei tuoda pääuutisiin kun se ei tue pörssin keinottelukuplaa. Taloussota Venäjää vastaa esitetään hilpeänä viihteenä kun päätoimittajat yrittävät lobata sekä keinottelukapitalismin valheita, romahduksen torjuntaistelua että talousotaa.

Uhrataan vaan Suomi dollarin puolesta! Mutta kaikkihan on vain talvisotaa, kunnian sotaa, kansalaisten iloista uhrautumista, eliitin uhkailevan sanelun ja tuloerojen ylistämistä suurena kapitalismina.

  • How The Petrodollar Quietly Died,

    And Nobody Noticed

http://www.zerohedge.com/news/2014-11-03/how-petrodollar-quietly-died-and-nobody-noticed


Ranska ja moni muu toimii mahdollisimman paljon öljydollarin ulkopuolella
ja siis sitä vastaan. Currency swaps without dollar. 


Toimittajat ovat hiljaa. Poliitikot ovat hiljaa sillä Amerikan imperialismia, Amerikan Vietnamin, Irakin ja Syyrian sotaa tukenut eliittimme ei halua myöntää laajaa dollarin huojuntaa ja sen keinoelvytystä superhalvalla öljyllä.  


Bilateraalinen kauppa
nosti Suomen maailmanennätysvauhtia elintasossa 1970 ja on nyt taas ainoa keino, jos kansalaiset ymmärtävät Suomen olevan Venäjän naapuri ja Venäjän hyödyn olevan Suomen hyöty. 

Bilateraalia syytetään taantumisesta taloudessa mutta koko EU on taannuttamiseen luotu järjestelmä. Valtiot tuhotaan pankkien velka-ansoilla ja vaateilla. Uusliberalismi käskee valitoita uhrutumaan keinottelijoiden pankeille. EU ei ole eurooppalainen idea vaan vanhan aateliskulttuurin herättämistä yhteiskuntasopimuksen tuhoamiseksi. Eurooppalainen valtio on tarkoitettu yksilön suojaksi ja rauhan takaamiseksi eliitin kartelleja ja monopoleja vastaan. 

  • Kreikkalainen suora demokratia (jopa 60000 miestä äänestämässä asioista) perustettiin selvästi elitismin korruptiota vastaan yhteisen hyödyn ja tasapainon periaatteella.

 EU on nostamassa taas keskiaikaista sotaa keskiaikaiselle kauppasodalla.

Ideologisesti oikeisto - jopa keskusta ! - vastustaa Suomen valtiolle hyödyllistä bilateraalista toimintaa koska se huojuttaa ieologisesti baabelin tornia eli keinottelupörssin kuplaa, pankkiirien rahaa keinottelijoille tyhjästä painavaa uusliberalismia

Jos rahaa painettaisiin edes tosimaailman tuotannolle ja yhteiskunnalle mutta ei, pankit ohjaavat valtavat rahantuotantosysteemin veroparatiisipankkeihin pörssin keinotekoisen mekanismien ja veronkierron mekanismien kautta. Illuusiorahaa biljoonia euroja. Eliitin keinottelusta ja rikastumisesta on tehty talouden keskus mikä on selkeä syypää kaaoksen nousemiseen. 

Suomalainen oikeisto käyttää tahallaan käsitteitä väärin. "Eurooppalainen identiteetti", "markkinoiden itsesäätely".

Eurooppalaisuus on ihmiskeskeisiä arvoja. Uusliberalismi taas kieltää ihmisarvon ja ylistää eliitin voittoja eliitin taivaana ja siksi eurojuntta on nyt jopa tukenut Kiovan vallankaappausta ja uusnatseja. Neuvostoliiton romahdusta käytetään yhä todisteena länsimaiden terveestä taloudesta mutta yleisölle ei kerrota kuinka Neuvostoliitto oli laajan taloussodan, teknologiasaarron ja kauppasaarron kohteena. Kuten Kuuba ja Haiti ovat yhä länsimaiden julman terrorin kohteena, ideologisen sodan kohteena kieltämään sosialismin toimivuus thallaan kurjistetussa Kuubassa. 
  
 


   II

Terrori laajenee - valtiot haltaan alista pankkiireille uusliberalismin ideologian mukaisesti - valtiot uhrattava keinottelun ja militaarisen dollarisodan laajentamiseksi

Taloussodan aloittajat haluavat veronmaksajat maksamaan pankeille taloussodasta. Pankit kannattavat dollarisotaa pörssisysteemin ja keinottelun pelastamiseksi - mutta haluavat ideologiset kulut taas veronmaksajien maksettavaksi.

  •  - Suomi ja muut euromaat pelastivat kansainväliset suurpankit Kreikasta ja muista euroalueen kriisimaista, kun nämä ajautuivat rahoituskriisiin. Nyt kriisi riehuu Venäjällä – jossa Euroopan suurpankeilla on runsaammat riskit kuin niillä oli Kreikassa. Pankkiunioni voi velvoittaa Suomenkin pelastamaan pankkeja Venäjältä.
http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2014/12/17/kuka-pelastaa-euroopan-suurpankit-venajalta/201417312/12?
Ha haIII


Suomen heikentäminen ja yhteiskunnan tuhoaminen sopii mainiosti eliitille.

Sillä peitetään pois näkyvistä eliitin keinottelutalous ja talouden tuhoamisen syylliset.

Eliitti haluaa uhrata kaiken dollarin ja Saksan markan (euron) taloussodan tähden. Kaiken. 


Korruptio, harmaa talous, virkamiesten vapauttaminen rikoksista, rikkaiden raiskaajien vapauttaminen, Mauno Koiviston laittomuuksien, tuomarien uhkailun ja dokumenttien jatkuva salaaminen, veronkierron helpottaminen, veroprogression poistaminen, vanhusten tappaminen ravinnon ja suolan puutteeseen, ei-amaerikkalaisten uutiskanavein kieltäminen, Mannerheimin kirjeiden salaaminen Hitlerille yhä 78 vuoden jälkeenkin ulkoministeriön arkistossa, Suomen armeijan sotarikosten ja joukkomurhien salaaminen jatkosodasta, suomalaisten SS-miesten toiminta 100000 ihmisen joukkomurhassa Ukrainassa natsien rotusodassa, 1989 laman suurimmat syyt pankkien keinottelussa kokoomuksen talouspolitiikalla M Koivisto siunaajana, eliitin valitseman talvisodan täydellinen turhuus ideologisena sotana natsien maailmanvalloitukseen sitoutumisena, Suomi liittoutuneiden vihollisena, sisällissodan maavarkaudet joukkomurhia motivoivana oikeistoeliitin rikastuttajana,  Urho Kekkosen toiminta natsina natsien palkkalistalla ja agitaattorina, Urho Kekkosen toiminta sisällissodan joukkomurhaajana, Urho Kekkosen toiminta salaisen poliisin kiduttajana, Urho Kekkosen päiväkirjoijen salaaminen presidentin kanslian kassakaapissa, kaiken oikistolaisen todellisen historian salaaminen, koulujärjestelmän yhä jatkuva kaappaaminen 300 virkamiehen laajassa salaliitossa oikeiston mielenmuokkausjärjestelmäksi VKTS-skandaalissa... 

   kaikki todellisuuden väärentäminen on eliitin riemua ja iloa.

   Valtaa. Valtaa.


 
Päätoimittajien oikeistolais-uusliberalistinen mediasota keskittyy puolustamaan Euroopan talouden tuhoajia ja esittänään talousterroristit vapahtajina ja talouden pappeina. Olemme syvällä 1984-kirjassa ja mediakontrolli esittää tämän normaalina ja ihailtavana tilanteena. Valtion tuhoajat vaativat valtioita kustntamaan keinottelupörssin koska "kapitalismi", rikkaiden varkaiden paratiisi ja kenraalit kiihkoissaan uuden sodan mahdollisuudesta.

Eliitti haluaa poikkeuslakia ja sotatilaa diktatuurin perusteluksi ja talousongelmien syyllisten vallan lisäämiseksi - kuten talvisota oli suomalaisen oikeiston kiimainen uskollisuudenosoitus ja ylistyslaulu Hitlerille.  Eliitin pelastajalle ja työväen, enemmistön demokratian tuhoajalle.

  • Kai tiesit että Suomella oli maailman suurin hyökkäysarmeija hyökkäykseen tarkoitetulla aseistuksella, pommikoneet yms, suhteessa väkilukuun talvisodan alkaessa? Mannerheim ja Erkko ym oikeistoeliitti olivat tehneet vuosia natsien kanssa sopimuksia, siksi geopoliittinen Ribbentrop-sopimusta ei ideologisesti haluttu uskoa todeksi Rytin porukoissa koska eliitti uskoi olevansa Saksan tärkein ystävä rotusodassa ja halusi fanaattisesti sotaa osoittaakseen uskollisuutensa natseille. Talvisotaa odotettiin ja valmisteltiin hyökkäyssotana, ei puolustussotana. 

    Tätäkin media ansiokkaasti väärentää ettei "Suomi ollut valmiina". 
 
   


Erikoisia tulkintoja - viattomia tulkintoja kuin taloussota ei olisi dollarin ohjaamaa:

  • http://www.talouselama.fi/uutiset/opec+on+kaytannossa+hajonnut/a2282331
 Ylistäkää talouden tuhoajia ja suojelkaa pörssin ideologiaa tuhoamalla yhteiskuntaa pankkien vaatimuksilla - on mediasodan uskontunnustus. 

Syyttäkää Putinia Lontoon ja Wall streetin pörssiterroristeista ja Libor-huijareista.


Sekoittakaa mitasuhteet ja väittäkää Venäjää sivistyneen maailman uhaksi.

Esittäkää amerikkalaiset elokuvat koko maailman tiedon ja historian parhaaksi tulkinnaksi.

Esittäkää lama rikastumisen mahdollisuudeksi kun eliitti rikastuu lamalla ja kurjuudella.
  
Mediasota on aina mittasuhteiden vääristämisessä ja eliitin vallanhimon seuraamuksien ja julmuuden kieltämisessä.
 
 

Mediaretoriikka luo illuusion kuin euro ei olisi uusliberalistinen ideologia, kuin Nato ei kuuluisi osana tähän ideologiaan vaikka Mauno Koivistokin tunnusti läheisille kanssarikollisilleen Naton eli "turvallisuuspolitiikan" olevan päämotiivi Suomen motittamisessa EU:hun.  Oikeistolaista ideologiaa tulisi kutsua oikeistolaiseksi ideologiaksi mutt ihmisten halutaan olevan tyhmiä ja tietämättömiä oikeiston ideologisesta sodasta.


6 lessons for Yellen & Draghi

from the life of Karl Otto Pöhl


  Vladimir Putin is stripping America of its superpower status. And he's not using bombs or tanks to do it

Instead, he's orchestrating an ingenious yet devastating, decades-long plan to control the global energy trade—the largest source of demand for the dollar and bedrock of American might and prosperity.
Should Putin win, it could nuke the US economy and cost the average American dearly. The stakes have never been higher, and we've never been more vulnerable.
This epic struggle that will define the decade and century to come is detailed in the eye-opening new book, The Colder War.Suomen on aika irrottautua teurastajapankkiirien ja sotahullun dollari-Naton hampaista.

  • --Erikoisasemamme on hänen mukaansa toisenlainen: Suomi kuuluu niihin maihin, joiden irrottamista EU:n yhteisestä rintamasta kannattaa yrittää.
 http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/makela%20suomi%20toistaa%20virheet%20nl%20hajoaminen-29237
 Ei kommentteja: