maanantaina, joulukuuta 01, 2014

Musiikkitalo ja suomalaisen kulttuurin hajottaminen

Mitäs antavat eliittimummoille halpoja vuosikortteja - parhaimmat paikat puoli-ilmaiseksi ja viime konsertissa 50 paikkaa tyhjillään!

Aivan käsittämätöntä touhua kaikinpuolin: sitten pidetään pienten salien vuokra mahdottoman korkealla joita kukaan uutta musiikkia luova taiturimuusikko ei voi käyttää ja joka nurkalla kyttää helvetin vahtimestareita kymmenittäin kuin oltais keskitysleirillä. Sibis saa oman käyttökapasiteetin mutta se ei riitä.

Miksi rahaa pitää antaa yksityisille ylikansallisille vahtimestarifirmoille?
Miksi veronmaksajien pyörittämää rahoitusta pitää kaataa osakeyhtiölle joka ei toimi lupaustensa mukaisesti eikä voi toimia voittoa tuottavana?

Miksi?

 Uusliberalismi haluaa kieltää valtion oman toiminnan ja paikallisen identiteetin.Rahat viedään veronmaksajilta ja silti väitetään että musiikkikulttuurikin pitää yksityistää.Ja tappio on sinänsä väärä sana (uusliberalistinen kulttuurin leimaaminen) kulttuurinedistämisen sijoittamiseen mutta silti Musiikkitaloa ei luovuteta taiteelle vaan tiloja pidetään tyhjänä eikä anneta taiteilijoiden käyttöön. Kaupallisuuden korostaminen ei saa olla kulttuurin kehittämisen tärkein määre mutta silti parhaista paikoista tulisi pulittaa hyvät rahat pääkonserteissa. 


MUSIC FINLAND on oikeistolaisen taantumisen keskus musiikkikulttuurissa.

Se on palkannut mitättömyyksiä "markkinointiin" 26-30 henkilöä, kansainväliseen bilettämiseen kun säveltäjiä ja lahjakkuuksia heitetään ulos systeemistä.

Music Finland mättää rahaa valmiiksi menestyneille muusikoille järjestääkseen tyhjiä PR-tapahtumia joka ei edistä musiikkikulttuuria eikä laadun syventämistä lainkaan vaan vain hypeä ja menestyneiden artistien hyväksikäyttöä musiikkikulttuurin tuhoamiseen.

Kokoomus ja RKP ovat luoneet kulttuuriterroria "talouspuheella". Eikä siitä saa puhua.
 

  • Ooppera on karmein esimerkki - valtion ja kaupunkien ohjaamista tukirahoista suoraan turisteille tukea n 20 milj e maailman halvimpina pääsylippuina! Aivan kuvottavaa ylikansallisten hotelliketjujen tukemista - oopperaturistithan eivät tutkitusti jätä rahaa Helsinkiin, vain ottavat tukiaislippuna. Herätkää elitismiin.

    80 miljoonaa euroa vuodessa eliitin konjakki-partyihin. Mikään maa ei pääse lähellekään tätä elitismin määrää kulttuuriterrorissa. Suomi kaataa 10 kertaa enemmän rahaa statusoopperalle ja vip- & turismi-korruptioon kuin mikään muu maa Euroopassa. 30% kulttuurimäärärahoista poltetaan egoistisiin ja ajastajlkeenjääneisiin hybris-oopperoihin. Keisarikulttuuria imitoivalla eliitillä ei ole vaatteita krumeluurioopperan näyttäytymiskarkeloissa.


Musiikkikulttuuri on vakavalla tavalla kokoomus- ja RKP-piirien kaappaama.


Rahaa mätetään ideologisesti oikeiston kulttuurisisäpiirille ja VIP-bileisiin, "kulttuurin edistämiseen" eli läntisten kulttuuri-imperiumien mielistelyyn ja matkoihin sekä palkkioihin ulkomaisille esiintyjille ja "asiantuntijoille". 

Suomalaisia lahjakkuuksia ja säveltäjiä ei uusliberalistinen ideologia halua tukea sillä se haluaa tuhota paikalliset kulttuurit täsmällisin toimenpitein.
  
Uusliberalistien mukaan suomalaisilla ei voi olla omaa kulttuuria ja omaa annettavaa maailmalle.  Tämä on jatkoa suomenruotsalaisten elitistiselle terrorille, jonka kuuluisin uhri on Aleksis Kivi kulttuurieliitin terrorin ja vihan kohteena. Suomenruotsalaisten ideologia julistaa että Suomi on alistettava kulttuurityhjiö, jonka täytyy matkia Ruotsia ja Saksaa ja nyt vielä Amerikkaa. 

Kulttuuria hajotetaan ja kaapataan oikeistoideologian elitistiseen kontrolliin vedoten "globalisaatioon" eli pörssi-ideologiaan, sitä ei kehitetä paikalliseksi ilmiöksi, identiteetiksi ja kulttuuriksi.  

Politiikkaa ja vakavasti ideologisesti perustuslakia vääristäen.


  Kuinka elämme elitismin alla

"Valtamediassa pelätään erityisesti vasemmistolaiseksi leimautumista, harvempi pelkää leimautumista oikeistolaiseksi.Valtamediassa jää helposti kyseenalaistavan kirjoittelun kanssa yksin. Täytyy olla vähän hullu, että lähtee hakkaamaan päätään uutisten sisäistä hierarkiaa vastaan." Suomessa 2014:

”Stubb painosti kirjoittamaan myönteisemmin TTIP-kauppasopimuksesta”

Toimittaja joutui puolen vuoden hermolomalle.Ei kommentteja: