lauantaina, joulukuuta 06, 2014

Kokoomuksen skitsofrenia Venäjän ydinvoimalan ja kauppasodan kanssa on selitettävissäTätä poliitista talouskatastrofin  tilannetta oikeiston 30 vuoden "talouspuhe-vaatimusten" raunioilla ja valtion heikentämistä Amerikan taloussodalla Venäjää vastaan ei voi ymmärtää jos ei ymmärrä uusliberalismin ideologiaa ja sen päämäärää valtioiden tuhoamisessa - ja keinoja massamedian avulla (keskiviikkokerho taktisena salaliittokerhona).


a) Kokoomuksen ideologinen raivo Venäjää kohtaan haihtuu täydellisesti kun tärkeämmät uusliberalismin eli uuskolonialismin prioriteetit astuvat kuvan

b) Uusliberalistit haluavat ylikansallisille yrityksille halpaa energiaa Suomessa.

c) Suomen omavaraisuus myös työllistävässä energiassa "on estettävä" koska se poistaa ylikansallisisltä pörssifirmoilta tuloja. Alexander Stubbin kunniatehtävä on ajaa Suomi stagnaatioon jotta Suomi voidaan liittää Saksaan eli EU:hun, Amerikan noperasti etenevään, epätoivoiseen kolonisaatioon tukemaan romahtavaa öljydollaria ja uuden Rooman sotataloutta

d) Suomea ajetaan Euroopan raaka-aine Kongoksi sekä Naton kriisientuottamisen seuraavaksi kohteeksi - ja sitä varten itsenäinen valtio tuhotaan järjestelmällisesti ja halpa ydinvoima tukee tätä prosessia 

e) Ydinvoima-bisnes ei välitä Ukrainan kriisistä vaan Ranskalaiset saivat oman osansa rakenettavan ydinvoimalan rakennuskatastrofista suomalaisten saadessa takkiin about 11 miljardia euroa pitkittymisestä ja huonosta laadusta. Nyt on siis vain Venäjän vuoro Suomessa bisnesmaailman kabinettisopimuksissaMiksi Suomi ei voisi olla Euroopan toinen Sveitsi?
Armeija ja oikeistopuolueet ovat nyt rakentamassa oikeisto-fasistista "suojeluskuntaa" uudestaan "kodinturvajoukkoina" ja kansalaiset väittävät turtuneina, etteivät näe historian toistuvan?
  
Painotukset ideologian mukaan:

YLE liputtaa vähemmistöä määräävänä
  - 60% ei luota eurojunttaan - eikä näin pieni galluppi ole todellinen kaupunkikeskeisenä ja gallupin suorituksen kellonaikakin kadulla ratkaisee"Olen tehnyt tämän itsenäisyytemme muistopäivän kunniaksi selvityksen siitä, millaisia taloudellisia vaikutuksia on ollut EU-jäsenyydellemme" :

Esko Seppänen  Tänään paremmin kuin huomennaII

On todella käsittämätöntä että suurin osa keskustan äänestäjistä ei tajua Sipilän edustavan kokoomuksen äärioikeistolaista talouslinjaa, talouden tuhoamisen linjaa, Suomen myymisen linjaa. Kaivosten, vesivarojen, metsien lovutamista puoli-ilamiseksi, kansan köyhdyttämiseksi, varakkaiden veronkierron juhlan kiihdyttämiseksi kurjuuden kustannuksella. Sipilä, miljonääri asekauppias, salaisten NSA-sopimusten tekijä, lestadiolainen. Kuka voi odottaa tälläisen ihmisen edustavan demokratiaa ja hyvinvointivaltiota?III

On ollut pimeällä tavalla huvittavaa seurata kuinka humanisti Arno Kotro on muuttunut humanistista historiaa vääristeleväsi RKP-oikeistolaiseksi, kiljuporvariksi, naisten, rahan ja median voitelemaksi Putte-Possuksi.   > uusin Arnon kirjoitus
Tämä on kouluesimerkki siitä kuinka koulufilosofian opettaja käyttää logiikkaa väärin ideologian suojana ja rajaa historiaa oikeistolaisen ideologian motiiveilla
 

IV

Todellisuuden kolonisaatio, media ja päätoimittajien keskiviikkokerho.

Suomeen kopioidaan 100% pörssieliitin omistama mediasyöttö. EU:n politiikka on tukea Amerikan uutta kolonisaatiopolitiikkaa ja nukkehallituksia. Valtamedian peesissä väärennetyllä todellisuuskuvalla CIA:n ohjeiden ohjaamana.Vielä kaksi vuotta sitten jopa oikeusasiamies kielsi puhumasta salaisesta Bilderberg-kokouksesta ja myös CNN aloitti siitä uutisoinnin 2013 vuosiymmenien täydellisen mediasensuurin jälkeen. Myös Aamulehti on ahkeran salaliittolaisen päätoimittajan ohjaama joten ei ihme että sensuurin alla Tampere on oikeistolaistunut ja amerikkalaistunut ja ylikansalliset firmat saivat 120 miljoonen euron turhan tunnelihankkeen rahastaakseen. 

Sääntelijän kaappauksella (eng. regulatory capture) tarkoitetaan taloustieteessä tilannetta, jossa sääntelevä taho ajautuu ajamaan sääntelyn kohteen etua julkisen edun sijaan.

  • Kuinka kaapata ekonomisti
eli maan tapa."Pakotteiden vaikutus päinvastaista, liiketoiminta kasvussa"– katso Venäjän talouseliitin sisäpiirissä vaikuttavan suomalaisen sijoittajan haastattelu YLE  Venäjän talouselämässä pitkään vaikuttanut suomalainen, pitkän linjan pääomasijoittaja ja hallitusammattilainen Seppo Remes sanoo Ylen A-studiolle antamassa haastattelussa lännen, USA:n ja EU:n talouspakotteiden vaikutusten olevan päinvastainen. Pakotelistalla olevien liikemiesten liiketoiminta on kasvussa.

http://yle.fi/uutiset/pakotteiden_vaikutus_painvastaista_liiketoiminta_kasvussa__katso_venajan_talouseliitin_sisapiirissa_vaikuttavan_suomalaisen_sijoittajan_haastattelu/7667419
Yle ja HS salaseurojen pauloissaSuomessa on 568 sellaista kanssaihmistä, joiden tulot olivat viime vuonna yli miljoona euroa. Heistä suurin osa (kaksi kolmannesta) ei maksanut lainkaan
kunnallisveroa eikä siis osallistunut käyttämiensä kunnallisten palvelujen
rahoittamiseen, ja siitä viimeisestäkin kolmanneksesta suurin osa maksoi
kunnallisveroa vähemmän kuin keskituloinen palkansaaja. Verojäniksiä ovat,
kaikki tyynni.


 


Itsenäisyys?

Jatkosodassa Mannerheimin Saksan hyökkäyssodan vuoksi tappamia suomalaisia on Lappeenrannan lentokentän metsikössä ehkä satoja mutta viranomaiset kieltäytyvät tutkimasta sitä. Kuka tuntee ruumiskoiran omistajan? Sinne nuuhkimaan.  • Nazism Is Back
And It’s Winning in U.S., Europe, Israel, and Japan.
The New, More-Sophisticated, CIA-Trained, Nazis.
Screen shot 2014-09-28 at 1.31.07 PM

Joku keitti elävältä tuulen huminan
Joku tappoi tuulen tieltä metsän havinan
Joku vaihtoi selkärangat kumikopioihin
Kuristi niin ettei ilma päässyt keuhkoihin

Kuka teki huorin? - Sitä paljon kysellään
Kuka teki huorin? - Sitä ihmetellään
Kuka teki huorin? - Kuka katsoi itseään?

Meren alla kalat repii kiduksiaan kummissaan
Kuka myi sen myrkyn joka tuskaan veti, kuolemaan?
Kuka osti mielen joka piti maailmaa paikoillaan?
Kuka halvaannutti kielen jolla rakkaudesta kerrotaan?
'kertosäe

Joku tappoi metsän puut, joku tappoi tuulen
Joku vaihtoi selkärangan, joku tukki suut
Kuka myi sen myrkyn meren alle, osti mielen
Maailmalta, pääsi kielen, mielen kahlitsee
'kertosäe

Kuka teki huorin? (6x)SIELUN VELJET

YLE AREENA TALLENNE#linnanjuhlat 2014 #TTIP #kaivoslaki #imperialismi #uuskolonialismiV

Kouluhallitus, oikeiston tunnustettu salaliitto:

koulut ovat aivopesun välineitä passiivisten kansalaisten tuottamisessa
3 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...Yle Radio1 aamulla Laura Kolbe, joka julkisesti kannattaa luokkayhteiskuntaa Suomeen, epäili että me rahvas emme ymmärrä mitä tarkoittaa itsenäisyys. Tiedoksi hänelle, tiedämme mitä se tarkoittaa. Myös sen ymmärrämme, ettemme ole enää kovin itsenäisiä. Ainakin päättäjämme käyttäytyvät näin noudattaessaan EU:n neuvoja ja pakotteita.

- Heikki Rakkolainen

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kun Suomi oli osana Suur-Saksaa
5.12.2014 Juhani Harjunharja

"Itsenäisyypäivämme lähettyvillä on ehkä hyvä hiukan pohtia sitäkin, mitä se maamme itsenäisyys on vuosien 1917 ja 1918 jälkeen ollut?

Kun Suomi Venäjän autonomisena suuriruhtinaskuntana päätti julistautua itsenäiseksi valtioksi 6.12.1917, sai se ensimmäiseksi tunnustajakseen Neuvosto-Venäjän bolshevistisen hallinnon itse Leninin allekirjoituksin.

Näin oli myös Suomenkin laita: kahtia jakautunut kansa kääntyi toistaan vastaan, missä köyhempi kansanosa sai nimekseen "punaiset" ja rikkaampi vallasosa "valkoiset".

Sotamenestyksestä hurmioituneet valkoisten joukot perustivat saksalaisten avulla muutamia keskitysleirejä, joihin punaisia sullottiin vangeiksi ja tapettaviksi kymmenin tuhansin.

http://juhaniharjunharja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181719-kun-suomi-oli-osana-suur-saksaa


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Äärioikeiston marssi: datajournalistinen näkökulma


" Tänään Töölöstä lähtee soihtukulkue kohti Hietaniemen hautausmaata. Järjestäjänä on rekisteröimätön 612-yhdistys. 612 älähti kun Helsingin Sanomat kirjoitti uusnatsistisen Suomen Vastarintaliikkeen kuuluvan marssin järjestäjiin. Marssi on riippumaton, tapahtuman todelliset järjestäjät ilmoittivat.

Paljastettu-ryhmän Saku Timonen ja antifasistinen Varis-verkosto ehti jo nostaa esiin tämän väitteen ongelmallisuuden. Molemmat kirjoitukset kannattaa lukea, niissä on paljon hyödyllistä tietoa, enkä ainakaan itse löytänyt niistä suoranaisia asiavirheitä.

http://koti.kapsi.fi/mikaelbrunila/?p=11