sunnuntaina, tammikuuta 25, 2015

Syriza jatkaa Kreikan orjuuttamista ja pankkiirien terroria Euroopassa - Vaalit

- *korjattu ja päivitetty II -  Lue lisäys    
     
 
Kreikan vaalit? 

         Vasemmisto?

     Syriza ei aijo muutosta vaan lisää kerjäämistä. Euroon sitoutuneena.
Eurojuntan tukena kuten Arhinmäki kokoomuksen ja RKP:n tukena. EVA:n ja EK:n tukena.

 


Taustalla on lisäksi synkkä CIA:n masinoima soluttautuminen vasemmistolaisiin ja humanistisiin järjestöihin ja Syriza ei ole poikkeus piilotetun sotilasjuntan manipulaatiotoiminnasta ja myyristä.
  
CIA ja uusin lavastefrontti "USAID" ynnä dollari-keskuspankit ovat ohjanneet 70 vuotta Kreikkaan  700 - 1500 miljardia euroa sen eliitin ja oikeistomafian terrorin ylläpitämiseen, jotta Kreikka ei olisi työläisten demokratia.

Kreikassa on myös Euroopan suurin armeija suhteessa väestöön - CIA:n nostama sotilasjuntta ja militarismi ei ole hävinnyt minnekään ja Syrizan johto matelee kenraalien sanelemana - ja samalla toimii näennäisenä kansan varaventiilinä jotta ei tapahtuisi todellista poliittista muutosta. Kaikki todelliset vasemmistolaiset ja humanistiset muutosjohtajat on tapettu, lavastettuna syrjäytetty soluttautujien toimesta tai vammautettu pois pelistä mm. myrkytiksillä. 
* Kuten Suomessa 1984 -1989 tapahtui sama kuin Saksan Kreikan laina-ansa, lainarahalla eli tyhjällä luotiin oikeiston fanaattinen propaganda ilmaisesta rahasta ja kapitalismin absoluuttisesta voitosta. Kapitlismin ylivoimaa käytettiin jopa laman aikana perusteena veroprogression purkamiselle vaikka lama oli 80% pörssikeinottelun syytä! 
 
Kreikka oli vasemmistolaisin maa Italian kanssa sodan jälkeen  mutta kumpikin ovat olleet valtavan oikeistolaisen salaliiton ja monitahoisen manipulaation kohteena - Saksan, Ranskan ja Englannin siunauksella tietysti.  Tämä on niin laaja salaliitto, että toimittajat eivät vain usko historian tutkijoita kun he kertovat kuinka Kreikassa on tuhottu vasemmiston, järjestötoiminnan ja demokratian edelytykset lahjonnalla, koulutetulla soluttautumisella ja salamurhilla. Geopoliittisen hallintastratgian vuoksi. Kylmästi ja uupumatta.
  
Valitettavasti Syriza ei ole aidosti vasemmistolainen sillä se pyrkii vain anelemaan armoa Saksalta ja Kreikan veronkiertoeliitiltä. Kaiken lisäksi oikeistoäänitorvi Hesari on kutsunut satiirisesti Syrizaa "äärivasemmistolaiseksi" Ʊ korjaus  ja käyttänyt sitä pelkomoukarina ajaakseen suomalaiset lampaat taas oikeiston määrittelemän konsensuksen "turvaan". 
 
Syriza ei ota tosissaan edes Brysselin eurojuntan hyväksymää Goldman Sachsin suorittamaa huijausta, jolla veronkiertoa laajennettiin kreikan eliitille ja Kreikka hyväksyttiin EU-lainsäädännön vastaisesti euroon ja Saksalaiset pankit saivat virittää laina-ansan sekä pakottaa kreikkalaiset ostamaan saksalaisia tuotteita. 
  


 • 40 vuotta CIA:n ohjaamat ja lahjomat kaksi puoluetta kahden mafiasuvun peukalon alla  johtivat Kreikkaa massamedian avulla. 40 v.

  Massamedia on vielä iso lisko Kreikanmaalla     +


   2)

      Syrizan ohjelma ja tavoitteet vuonna nolla

Herranen jatkaa toteamalla, että: “Varoufakisin nousu on kiinnostavaa siinä mielessä, että hän, kuten myös hänen kollegansa taloustieteen professori Costas Lapavitsas ovat siirtyneet nopealla aikataululla merkittävistä akateemisista tehtävistä politiikkaan. Näin nämä kansainvälisesti tunnetut tutkijat ottavat melko poikkeuksellisen roolin avoimen poliittisina intellektuelleina."

Maailmantalouden Minotauros

Varoufakis esittää Maailmantalouden Minotauros -kirjassaan, että kansainvälinen talousjärjestelmä ei toimi ilman kansantalouksien yli- ja alijäämiä tasapainottavaa kierrätystä. Tällaista mekanismia ei nyt ole, ja nykyisen kaltaisia talouskriisejä ei voida hoitaa ja estää ilman perusteellista kansainvälisen rahoitusjärjestelmän uudistusta.

 
3)     Lisäys 
 


Lukekaa tarkkaan tämän Syrizan johtajan Stelios Pappas paljastava parkaisu:  

 • Syriza-pomolta tuliset terveiset Stubbille

  - ”Haluaako hän hajottaa koko EU:n?”Tämähän kuin Kataisen tai Olli Rehn parkaisu!


Eli Syrizan johtaja on huolissaan ensisijaisesti EU:sta eikä Kreikan talouden elpymisestä ja uudesta itsenäisyydestä. Voiko olla parempaa esimerkkiä puhetavasta CIA:n myyrän puheina? 
  
Eli hän näkee Suomen toiminnan uhkaava EU:ta eikä Kreikkaa ja on huolissan nimenomaan EU:sta - kaikesta siitä terrorista mitä EU on tehnyt Kreikkalaisen eliitin veronkierron lainoittamisen avuksi. (Eurolainat ovat siis suureksi osaksi kreikkalaisen eliitin veroparatiisitileillä)

Tämä on niin paljastava eurojuntan muulin lausahdus kuin voi olla.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1422075263654.html

  • "Mitä jos Saksa olisi II MS:n jälkeen saanut saman kohtelun kuin Kreikka nyt?"
http://yanisvaroufakis.eu/2015/01/25/biblical-economics-leave-everybody-blind-and-toothless-interviewed-by-johanna-jaufer/

„ Biblical economics leave everybody blind and toothless." - Yanis Varoufakis
Attacin tutkimus: 

 • Kreikka-tuki meni pankeille
Taustakaaos


3)
 

Trickle down -ooppera: lavastus ja teurastus pankkien ryöstöretkellä
 

Stubb, Rinne, Liikanen - ja Katainenkin

 
 •   Helikopterirahaa jaetaan eurooppalaisille pankeille!
                 ja  Seppänen II: 
 

 • " Suomen nuorisolta on vaiettu ja salattu se osa lähihistoriaa,

  johon kuuluu kansallisen fasistisen liikkeen (IKL) nousu 1930-luvulla eduskuntaan liitossa kokoomuksen kanssa sekä toisessa maailmansodassa Suomen hyökkäys Neuvostoliittoon heti Operaatio Barbarossan ensimmäisenä päivänä ja silloin ainoana Natsi-Saksan liittolaisena "4)


Suomalaiset poliitikot toistavat nyt pankkieliitin terroria 1989 lamasta.

Mauno koiviston hallinon paperit ovat vieläkin salattuna.

Eli meilla on valtio, jossa eliitti saa tehdä salaisia toimenpiteitä ja salaliittoja pankkiirien kanssa. 
 


Matti Haverinen kirjoittaa:

Tapahtumien kulku, 10 teesiä:

1. Koiviston vahvan markan politiikka Suomen pankista käsin ja myöhemmin presidentin linnasta käsin ohjattu väärä politiikka johtaa valtion ja tuotteliaimman kansanosan talousvaikeuksiin...

   +

4)

  Päivitys Ukrainan tilanteesta


Huffington varovaisesti nostaa huntua. 
Putinia pelkäävä journalisti joutuu myöntämään fasistipuolueiden vaikutuksen Kiovassa. Mutta toistuvana typeryytenä toistuu oikeistotoimittajien ihmettely miten fasistit voivat kannattaa EU:n rajoja kumoamaa liittovaltiota: No, fasistit unelmoivat suuresta monikansallisesta jättiarmeijasta kuten Hitler ja itävaltalaiset pankkiirit aikoinaan. Onko mitään ideologista eroa keinoissa ja unelmissa ajan kuluessa? Ei.
 
Olemme systemaattisen informaatiosodankäynnin kohteena sillä massamedia on systemaattisesti oikeistolaisten miljardöörien ja think tankien ohjauksessa. Kiovan fasistipuolueiden toimintaa, iskulauseita ja nukkehallituksen suojaa editoidaan ahkerasti pois uutisista

Audio - luokkasodan tiedostaminen kaaoksen sijaan -

4 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Lukekaa tarkkaan tämän Syrizan johtajan Stelios Pappas paljastava parkaisu:

Syriza-pomolta tuliset terveiset Stubbille - ”Haluaako hän hajottaa koko EU:n?”

Tämähän kuin Kataisen tai Olli Rehn parkaisu!

Eli Syrizan johtaja on huolissaan ensisijaisesti EU:sta eikä Kreikan talouden elpymisestä ja uudesta itsenäisyydestä. Voiko olla parempaa esimerkkiä puhetavasta CIA:n myyrän puheina?Eli hän näkee Suomen toiminnan uhkaava EU:ta eikä Kreikkaa ja on huolissan nimenomaan EU:sta - kaikesta siitä terrorista mitä EU on tehnyt Kreikkalaisen eliitin veronkierron lainoittamisen avuksi. (Eurolainat ovat siis suureksi osaksi kreikkalaisen eliitin veroparatiisitileillä)Tämä on niin paljastava eurojuntan muulin lausahdus kuin voi olla.http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1422075263654.html

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

- 'We are going to destroy the Greek oligarchy system'

Yanis Varoufakis, tipped to be Syriza's new finance minister, tells Paul Mason what his party would do if it gets into government in Greece, and admits the prospect of power in Europe is "scary".


Kovaa Uhoa.
Kuinka realistista?

Kai käsitette että OSS ja CIA aloittivat Euroopan suurimman korruptiosysteemin mafiosoille ja äärioikeistolle jo 1946. Mielipuolisen megalomaaninen terrorisysteemi, joka on ollut efektiivistä geopoliittista manipulointia.

Toisaalta...
suurin osa rahoista on viety veroparatiiseihin joten köyhiä oligarkit lahjovat vain pienen palkan työllä firmoissaan ja saavat uskollisia ihmisiä ilman laitonta lahjontaa.

Veropakolaisten firmat voitaisiin kieltää mutta piiilotettu raha luo firmoja, joiden rahoitusta ja omistussuhteita ei voi selvittää.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

http://www.channel4.com/news/we-are-going-to-destroy-the-greek-oligarchy-system

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=HPQUn0G2tNw
When Rustle Met Brand