keskiviikkona, tammikuuta 21, 2015

Haglundin ja Sauli Niinistön julkisuusleikki Nato-pelinä

- päivitetty III -
 

Oikeiston Nato-ujutus jatkuu härskillä julkisuuspelillä.  Ja suorilla valheilla.
  
 
  1)
Vielä 17. päivä sotaministeri ja Naton sekä CIA:n kidutusvankiloiden suurin ystävä maan päällä Haglund vielä piti Suomea kutsuttuna  kun vaati Suomea osallistumaan harjoituksiin Stubbin tuella.
   
 
  2)
Sitten tiistaina hän ei  tiedäkään harjoituksista mitään kurinpalautuksen jälkeen:

"Kutsu Viron harjoituksiin on ehkä mennyt väärään osoitteseen" ...

Ensin vaatii sotaharjoituksiin osallistumista "hyvänä signaalina"
ja sitten väittää että ei ole tullut kutsua.  
 

 Kun  joutuikin sooloillessaan ylempää valtaa käyttävien poliitikkojen "nöyryyttämäksi" eli Niinistön ja Tuomiojan kieltäessä Haglundin laittoman sooloilun harjoituksiin osallistumisesta, politikoinnista median kautta hallituksen ohi. 

  • Jos Niinistö ja Tuomioja eivät tienneet kutsusta mutta Haglund tiesi, tilanne on vakava.

 
Siis: hallituksen ohi omaa ulkopolitiikkaa. Demokratian säätämisjärjestyksen ohi globaalille medialle. 
  • "Harjoituksen herättämä vastustus (Niinistö & Tuomioja) ilmeisesti yllätti virkamiehet." HS.fi

Ja Haglund suojautuu nyt väitteen taakse että kutsua ei ole tullut?


Suurta yleisöä  taas turrutetaan, etäännytetään ja totutetaan "epäselvään tilanteeseen", "vaikeasti hahmotettavaan" "isojen poikien kuvioista", kenraalien salaisiin natosopimuksiin ja armeijan avuttomuuteen eli jo tapahtuneseen itsenäisen puolustustehon tahalliseen hävittämiseen natotarpeen luomiseksi. 

Valetta. Show on ujutusta ja pakotusta, ei mitään "epäselvää". 

Taustalla armeija on tehty kaikissa asejärjestelmissä täysin riippuvaiseksi ja haavoittuvaksi Naton asekauppiaista ja Naton satelliiteista.   

"Outoa jos puolustusministeri ja Stubb seuraavat tehtäviään median kautta"...

Ei. 

 Tämä on vain näytelmä ja dramaturginen "viattomuuden" rooli-taktiikka, jota krig-Haglund esittää voivansa pestä kätensä tehdessään vakavalla tavalla politiikkaa hallituksen ohi. Ja eduskunta vetää oopiumia ja uneksii eläkkeestä jotta ei näkisi eliitin luokkasotaa hyvinvointvaltion tuhoamisessa.

       
 3)

Sotatilanteen harjoitus on Viron ja Amerikan, "ei Naton", Moskovaan kohdistettu hyökkäysharjoitus  mutta silti mm. Iltasanomat ja monet toimittajat puhuvat julkisuudessa Naton harjoituksesta.  
 
Sotaharjoitus ei ole tekninen huoltokoulutus
vaan sodan suora simulaatio vaikka Suomesta osallistuisi "vain" "huoltohenkilökuntaa" - mikä sekin on vale.
 
Tämä median tukema pupputeatteri on aikamoista manipulaatioterroria, täysin ilman journalismia ja sen faktojen ylläpidon velvollisuutta. 
Vuoden aikana armeijalla on ollut 5 täysin poikeuksellista sotaharjoitusta amerikkalaisten kenraalien alaisuudessa jotka ovat 100% Natomaiden sotaharjoituksia - Suomi mukana kenraaleineen.  
 
Joka taso vääristetään massamediassa, hallitus ohitetaan ja sitten natopropagandan huippupumppaajat, Ulkopoliittinen instituutti ja sen propaganda-upseerit ja muut äärioikeistolaiset sotastrategian humppaajat, voivat julkisuudessa puhua alaleuka vapisten  taistelutermistä, "vetäytymisestä", "Suomen vetäytymisen olevan väärä signaali" ja "alistumisesta" Venäjälle.    Talvisodan hengessä, pojat, sotilaspapilta ehtoollista.


Aivopesua, manipulaatiota, perustuslain rikkomista virkamiesten pienillä viikottaisilla vallankaappauksilla. 
Laiton ulkopolitiikan kaappaus esitetään "väärinkäsitykseksi" ja sitä kuitenkin käytetään emotionaalisena aivopesun ja propagandan välineenä. 

 Täsmällisen ideologisena operaationa ideologisesti jäsentyneenä. 


  
Näinkö tyhmänä suomalaiset suostuvat alistumaan kun oikeistoeliitin sotahaluiset ministerit sooloilevat ja repivät itsekseen hajalle kaiken suomalaisen demokratian ja ulkopoliittisen itsenäisyyden, kansainvälisessä globaalissa mediassa julistaen, ohi hallitussopimusten ja perustuslain? Nämä äärioikeistolaiset operaattorit kehtaavat pokkana valehdella ja eduskunta sietää tätä julkista sirkusta, suurimman vallan kaappamista ja valehtelua.  

Kun CIA ja ministeri Nuland on sytyttänyt amerikkalaisen sodan Ukrainassa ja tehnyt siitä uuden Afganistanin niin sotaharjoituksetko Kiovan nukkehallituksen ohjaajan ja aseistajan kanssa, 
globaalien sotarikosten tekijän kanssa tuovat rauhaa Eurooppaan?
  

 
4)
Joko hetkellinen kurinpalautus, Kekkosen koulimien presidentti Niinistön ja Erkki Tuomiojan aidosti säikähtänyt "ihmettely" Haglundia ja Stubbin vavloman  kutsun salaamista kohtaan on aito  

 tai

todennäköisemmin Carl Haglund ja Alexander Stubb rasvattuina ankeriaina suostuivat tässä mediateatterissa ottamaan ihmettely-iskut vastaan kun esittivät taas ilman hallituksen julkista mandaattia äärioikeiston provokatiivisen ulkopolitiikkaansa ja toiveita Suomen liittämisestä Viron hyökkäysharjoituksiin, kaikkiin Amerikan hyökkäysharjoituksiin.     
 


 

"HS:n tietojen mukaan presidentti Sauli Niinistö ja ulkoministeri Erkki Tuomioja puuttuivat hankkeeseen, kun Puolustusvoimien harjoitusohjelmaa käsiteltiin presidentin ja valtioneuvoston kesken ulko- ja turvallisuuspoliittisessa valiokunnassa (utva)."

5)
Stubb käytti myös todella härskiä retorista vaatimusta, "vetoomusta", ideologisen lobbauksen "asiaperusteeksi". Kausaalisuhteet paukkuvat kun Stubbin hampaat hapettuvat.  
   
Kun toimittaja kysyy sotaharjoituksiin osallistumisesta ja ulkopoliittisesta linjasta 
niin Subb antaa vastauksen : 


  •     "Armeija on riippuvainen amerikkalaisista varaosista" - Stubb

Eli ensin heittäydytään riippuvaisiksi ja sitten esitetään riippuvaisuus syyksi toimia Amerikan sotapolitiikan ja sotakoneiston osana Euroopassa? Helsingin sanomat komppaa myös nato-hysteriaa valheilla:

  • Yhdysvallat on ilmavalvonnassa Suomen tärkein kumppani. Suomen F-18-hävittäjien ylläpitäminen edellyttää yhteisiä harjoituksia. HS
 Ei koneiden huoltoylläpito vaadi amerikkalaisten kenraalien johtamia hyökkäysharjoituksia. Armeijahan osti salaa israelilaisia hyökkäysohjuksia (ilmasta maahan) hornetteihin ja sovelsi niitä omaan käyttöönsä ihan omin nokin. 

Sotatilanteeessa Hornetit ovat heti hyödytöntä romurautaa, hyökkäsi Amerikka tai Vanäjä. 50 miljardia kankkulan kaivoon välittömästi ilman mitään puolustuskyvyn luomista Suomelle.Elämme pimeitä aikoja.

    Joko näet tämän julkisuustempaisun kuvion? 
 
Kuinka kansalaisia hämmennetään ja hämmennys sumentaa ymmärryksen ja puolueettomuuden käsitteen. 
  
 
6)

Miten tällänen pelle saa jatkaa sotaministerinä?

Julistaa omaa ulkopolitiikkaanssa toimittajille hallitussäännösten vastaisesti?

RKP aikoo todella tuhota Suomen Ameirikan siirtomaaksi kokoomuksen ja keskustan tuella.
Sinnikkäästi ja röyhkeästi Suomi kaikkiin Naton konflikteihin ja salaisiin sotiin vaikkpa Afrikassa (Amerikka tekee 300+ iskua vuosittain Afrikassa / Janes military IHS 2014). Suomi luovuttaa jatkuvasti ilmaiseksi kalliisti koulutettuja sotilaitaan Amerikan palkkasotilaiksi.
  


Kokoomuksen vanhat parrat ehkä vähän vapisevat ja peittelevat ahdistuneina kokkareiden armeijan luovutuslinjauksia Amerikan alaisuuteen koska tietävät että Amerikka aikoo käynnistää laajan sodan Ukrainasta CIA:n alustamana (Nuland ja 5000 milj dollaria maidenin aloittamsiena).  

   
Sota on tulossa, oikeistopoliitikkojen toiminta on niin päämäärätietoista, armeijan toimintateho ja itsenäisyys niin tuhottu Saksa-keskeisen oman geopolitiikan doktriinien ja strategioiden alaisuuteen - Suomen geopolitiikasta välittmättä - hallitus hämää kansalaisia niin röyhkeästi ja ohjelmoidusti oikeistolaisessa massamediassa että jo vain siltäkin pohjalta varmaa Suomen puolustuksen tuhoamisen syy: Suomen uhraaminen trans-atlanttisen sotapolitiikan alle.

Tarvitsee vain avata silmänsä kuinka Suomi on vain taas uhrilammas Saksan lebensraum-politiikassa.
 
Kriisiajan Varmuusvarastojen pienentäminen juuri Euroopan ja pankkien kriisiytyessä kertoo tasan tarkkaan tuhoavasta taktiikasta kuinka Suomea ajetaan natosta riippuvaiseksi "Natoa tarvitaan jos meteoriitti iskee Suomeen". Ei se ollut vitsi vaan ylimielinen asetelman paljastaminen.


 
 7) 
Tuomioja on kieltäytynyt suoraan vastaamasta kysymykseen CIA:n kidutuslennoista Suomessa.

Rehellistä sanoa "En vastaa" - mutta näin hän on virallisesti sitonut Suomen Amerikan kidutussotiin ja vallankaappauksiin.   


Kaikki Suomen asejärjestelmät ovat jo Natosta riippuvaisia, viestijärjestelmätkin avattu ilman suojautumismahdollisuutta, ilman puolustuskykyä - Nokian loistavat salausjärjsetelmät hylättiin poliittisena armeijan uhraamisena -  ei ole itsenäisyyttä vaan antautuminen jo suoritettuna oikeiston salaisena ulkopolitiikkana.  
 
Yli 400000 rynnäkkökiväärin varastotkin on tuhottu kun suomenruotsalaiset puolustusministerit ovat pelänneet kansan nousevan vastaan kun Nato rantautuu Suomeen.

 8)
Puolueet antavat huijareiden vain jatkaa salaliittoja ja Suomen uhraamista, rennosti, eihän eduskunta päätä mistään kunhan vain puoluekuri pitää, se antaa eliitille aihetta paijata kansanedustajien päätä kulissien takaa.
  
Eduskunta kuten kaikki porvareiksi itseään luulevat on harhautettu luulemaan ja fantasioimaan että talvisota natsi-Saksaan sitoutuneena oli välttämätön ja kansalaisia jalostava katastrofi.  

Armeijan palkkalistoilla loikoilevat "historiantutkijat" esiintyvät vuodesta toiseen Suomessa asintuntijoina kun toistavat suomenruotsalaisten upseerien ja jatkosodan 76 vuotista propaganda. Ei kukaan oikeistolaisten kenraalien palkkaama voi olla aito asiantuntija poliittisesta historiasta, ei sitä tarvitse miettä montaakaan sekuntia.  
 
Suomalaisten fasistien mielestä olikin välttämätöntä asettautua natsien sota- ja rotuoppirintamaan ja nyt tätä fasistien sotaan johtanutta politiikkaa, rintamalinjaa ja ideologiaa (ministeri Erkko) ihaillaan suurimpana suomalaisia jalostavana uhrautumistapahtumana. Tietysti NL hyökkäsi kun naapuri sitoutui sodan aloittaneisiin natseihin.
  
Suomenruotsalainen eliitti jatkaa samaa Suomen kansan uhraamisihannettaan vuonna 2015
  •  - kuten 1917 kun lupasivat luovuttaa Suomen Saksan ruhtinaskunnaksi ja tuhota orastavan enemmistön demokratian eliitille vastenmielisenä ilmiönä. Samalla alkoi valkoisten laiton asesalakuljetus.
   
Historian väärentäminen ja eliitin huikean selkeiden fasismisympatioiden täydellinen pyyhkiminen pois poliittisesta historiasta suomenruotsalaisena kansan mentaliteetin manipuloimisena ja väärentämisenä, talvisodassa uhrautumisen ihailuna taitaa nyt tuhota Suomen totaalisesti, taloudellisesti ja sotilaallisesti. 

Lähestyvä sota on sellainen leikki,  että Amerikka tuo iloiten taktisia ydinaseitaan Suomeen näyttääkseen Putinille eivätkä jenkit välitä tuon pöläystä Suomen kohtalosta. 
  
Haglund ja Stubb nostavat toki konjakit Suomen muistoksi Sveitsissä, jonne Mannerheimikin oli siirätnyt rahansa ennen jatkosotaa jotta voisi paeta  Suomessa toimineiden SS-joukkojen kyydissä jos Neuvostoliiton orjuuttaminen ei onnistuisi. 

    Kaikki toistuu.

Faktat eivät kelpaa oikeiston kolmannen kerran toistuvassa ideologisessa sodassa Suomen luovuttamisessa Saksalla ja uudelle imperialistille, sen miehittäjälle, Amerikalle. Saksahan on yhä Amerikan miehittämä maa, jos et aikaisemmin tiennyt. Saksalla ei ole oikeutta eikä habaa pyytää edes jenkkejä poistumaan. Joten nyt heillä on yhteinen lebensraum-unelma toteuttaa euroeliitin 1000 vuoden unelma. Laajentua ja orjuuttaa, aatelistyyliin
 

 
Voi Saksan avuttomuutta - Saksassa ei saa julkisesti myöntää että Saksa on yhä miehitetty maa ja Amerikan STASIn alainen

- A German spy employed by Bundesnachrichtendienst (BND) was arrested in Berlin in early July 2014. He was charged with handing out the top secret documents to foreign secret services, namely the CIA. A few days later it was announced that  German law enforcement agencies began searching for another US spy that had been stealing information from the The Federal Ministry of Defence.
The general secretary of the Social Democratic Party (SPD) Yasmin Fahimi called for the adoption of a list of “effective countermeasures” that would allow Germany to protect its national secrets from being stolen by Washington. Speaking on  national TV Yasmin Fahimi said that:

“We are not yet another banana republic”  

  • "These Americans they came to our land. We don't know, for what the international community has sent them. The soldiers do what they want with their weapons. T hey are very brutal. No-one controls them.
That's why our people are forced, to leave their homes and to flee. Our houses are left empty. Our villages are orphaned. We have lost our belongings. That 's why we haven't got another choice than to resist. Who forces us ? Of course the americans and their allies. You bring violence about my country. An the international forces are responsible."
~Afghan Villager from Uruzgan Province speaking to Carmela Baranowska in "Taliban Country" documentry.~


Charly Salonius-Pasternak
 
Tuomiojan vapauttama sodan demoni - miten virkamies voi tehdä vapaasti  omaa äärioikeistolaista Suomen ulkopolitiikkaa hallituksen ohi ja verorahoilla? Eliitin suojelemana.
  •  "Kannattaa muistaa, että tämä "asiantuntija" ilmoitti Venäjän hyökänneen Ruotsiin kun saaren rantakallioilla liikkui mustiin pukeutunut miekkonen. Sehän oli paikallinen kalastaja Ove, mutta Charly oli aivan varma että se oli venäläinen kommando joka valloitti Ruotsin - jos Suomi ei heti liity Natoon. Sellainen "asiantuntija". Itse en journalistina edes kehtasi haastatella noin pahasti möhlinyttä "asiantuntijaa".


Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak hämmästelee Virossa järjestettävästä ilmavoimien harjoituksesta noussutta poliittista hämminkiä
Amerikanisaatio ja eliitin uusliberalismi valtion tuhoamiseksi


 

" Vaikka hallitus, vasemmisto mukaan lukien, muuta väittää, tuloerot kasvavat edelleen.


 Ne räjäytti kasvuun Esko Ahon (kesk) hallituksen tekemä veromuutos, jota erityisesti 2000-2010 -lukujen porvarihallitukset ovat kiihdyttäneet hyvätuloisten veronalennuksilla ja verotuksen painopisteen siirrolla tasaveroihin. 


Pääomaverotuksen eriyttämisen jälkeen suurin yksittäinen tulonsiirto köyhiltä rikkaille oli ns. sosiaalitupo, jolla poistettiin yritysten Kela-maksu ja siirrettiin 800.000.000.000 – 1000.000.000.000 euroa / vuosi kansalta suuryritysten omistajille. Kaikki hallitukset Holkerin hallitsemattomasta ”hallitusta rakennemuutoksesta” lähtien ovat karsineet sosiaalisia tulonsiirtoja aiheuttaen lopulta lähes miljoonan ihmisen köyhyyden.
Tuloerojen lisäksi on muita mittareita, jotka kertovat taloudellisen hyvinvoinnin – tai vaihtoehtoisesti pahoinvoinnin – kehityksestä. Global Progress Indicator, GPI, on tällainen. Se ottaa huomioon BKT:n tekijöiden lisäksi mm. tuloerot. Ehkä häveliäisyyssyistä sen aikasarja on laadittu Suomeen toistaiseksi vain kerran, vuonna 2008. Käyrä kertoo saman kuin tulonjakotilasto: Harri Holkeri & Erkki Liikanen ja Esko Aho & Iiro Viinanen aloittivat taloudellisen hyvinvoinnin hyvän kehityksen alasajon. GPI on pudonnut jo alle 1970 -tason. Ennen Holkerin ja Ahon hallituksia GPI seurasi BKT:n kehitystä. Käyrien muoto on lähes sama kuin tuloerokäyrien.
Nämä aikasarjat osoittavat, että tuloerojen kasvatus on tietoinen poliittinen valinta. Miksi vasemmisto sellaisen sallii? Selitys piillee demareiden keskiluokkaistumisessa. Suomen mediaanipalkka, jota Suomessa eniten saadaan on noin 2.700 euroa / kk. Ay-liike keskittyy tämän palkansaajaryhmän edunvalvontaan. Veikkaukseni on, että suurin osa demareista on gaussin käyrällä hyvin lähellä tätä arvoa. Bemari-demareita ei enää kiinnosta köyhälistön asiat ja kannatuskin on sen mukainen. Keskipalkkaiset (n. 3.100 € / kk) taas ovat jo siirtyneet kokomustaan. Vasemmistoliitto ryssi 1990-luvulla niin pahasti, että sieltä ei ole helpolla nousua, eikä tämä 1995-hallituksen uusinta nyt auta yhtään. Köyhillä, pienituloisilla ja tulottomilla ei vain yksinkertaisesti ole enää puolustajaa. Siispä seurauksena on tämä luokkayhteiskunta, jota poliittisesti korrektit tutkijat vasta uumoilevat, mutta joka on jo tätä päivää. Syttyykö uusi luokkasota, jää nähtäväksi. Toivottavaa se ainakin on, tosin ilman väkivaltaa. "Haavoitettu lapsuus ja uhrattu nuoruus- väkivaltainen kulttuuri ja nuorten militarisointi

 

Hurmeessa kasvatetut nuorukaiset
Helvi Hämäläisen kirja

maalaa tylyn kuvan sotien nöyryyttämästä Suomesta ja nuorista miehistä
Vaalit lähestyvät

Olemme uuskolonisaation kohteena

MIKSI EROON EU:STA JA EUROSTA

Sanden blogi

Finland Nato EU European Union Norden Estonia Ämar Military exercise Moscow Russia peace war base

Ei kommentteja: