torstaina, tammikuuta 15, 2015

Vasemmistoliitto RKP:n ja kokoomuksen sodanjulistajana

Vasemmistoliitto on omaksunut vanhan fasistisen oikeiston roolin sodan rummuttajana.

Vasemmistoliitto on nyt todella pahasuinen sodanlietsoja:


 Venäjä ei aloittanut Kiovan äärioikeiston vallankaappausta eikä sotaa. Eikä ole sotimassa Ukrainassa.


Vallanvaihto Kiovassa oli kaikki YK-sopimuksien vastainen parasotilaallinen ja natsiaatteen rasismilla ja etnisen puhdistuksen julistuksella tehty aseellinen vallankaappaus.

Venäjä ei aloittanut kauppasotaa, joka aiheuttaa nyt Suomelle 7 miljardin menetyksiä.
Kiovan vallankaappaus uusnatsspuolueiden ja palkkasotilaiden avulla on CIA:n projekti jonka alustamiseen käytettiin aluksi 5000 miljoonaa dollaria korruptiota ja poliittista manipuaatiota - vastoin YK:n sopimuksia vallankaappauksien estämiseksi.


Amerikan varaulkoministeri Victoria Nuland on videolla kertonut Amerikan CIA-USAIDin operaatiosta - ja mm saksalainen Spiegel on puhunut 300 CIA-agentista Kiovassa vallanvaihto-operaation suorittajina.

Lisäksi Kuubassa USAID lahjoi miljoonilla räppäreitä laulamaan ahneudesta, jengitappeluista ja tappamisesta.

Kiovan nukkehallitus aloitti hyökkäykset ja tykistökeskitykset itä-Ukrainan siviilikohteita vastaan - kaikki YK-sopimusten vastaista toimintaa. Venäläisiä liikemiehiä kohtaan tehdyt kauppasaarrot ovat YK-sopimusten vastaisia agressioita. 

  • ETYJ on antanut lausunnon että Venäjä ei ole tehnyt panssarivaunuhyökkäyksiä Ukrainaan  vaikka massamediamme on 6 kertaa syyttänyt Putinia invaasiosta - kun itäukrainalaiset puolustautuvt uusnatsimilitanttien pommitusta vastaan.

 


Miksi vasemmistoliitto on antautunut
Stubbin jalkojen juureen nuoltuaan Kataisen varpaita?

Koska vasemmistoliiton omaa uraa ahneesti rasvaava vasemmistoeliitti on uskonut oikeiston konsensusilluusion eli oikeiston retorisen harhautuksen: Jos et häiritse eliitin porvarillista rauhaa ja salaliittoja, olet yhteistyökykyinen kansalainen ja oikeiston määrittelemässä urahississä.

Venäjäviha on suomenruotslaisen eliitin identiteetin ydin.


Kun ruotsin kuningas kielsi lakiasetuksella Suomen kielen käytön julkisissa tilaisuuksissa ja kouluissa (fakta) ja haastoi samalla riitaa Venäjän kanssa, Venäjän tsaari pelasti Suomalaisen kulttuurin luomalla maailman itsenäisimmän ruhtinaskunnan kevyellä verotuksella ja teollistamisella. Kyllä, Venäjä aloitti Suomen teolistamisen, Ruotsi keskittyi vain saatanalliseen verottamiseen ja pakkouskonnon johtamaan kulttuurikolonisaatioon.


Vasemmistoliitto ja Paavo Arhinmäki levittää nyt jumalattomia valheita siitä että Putin olisi aloittanut Ukrainan kriisin. Jos CIA lahjoo 5000 miljoonalla dollarilla uusnatseja ja äärioikeistolaisia oligarkkeja Yk:n spimusten vastaisesti vallankaappaukseen ja käskee hyökkäämään itä-Ukrainaan siviilien kimppuun joukkomurha-aallolla, nin se on selvä lännen operaatioa. EU jopa kannusti julkisesti YK:n sopimusten vastaisesti Kiovan aseistautuneita vallankaappaajia.
 
Lisäksi saksalaiset, malesialaiset ja ranskalaiset tutkijat ovat sanoneet Kiovan joukkojen syyllistyneen malesialaisen lentokoneen pudotukseen - siksi se on vaijettu mediasta propagandan sensuroivaan tyyliin.

ETYJ on antanut lausunnon että Malesilainen kone on pudotettu hävittäjälentokoneella - ja Kiovan joukoilla sekä Israelin armeijalla oli ainoat hävittäjät ilmassa. 

Erkki Tuomioja on yksi psyyllinen vasemmistohenkisten kansanedustajien suostuttelussa Amerikan uuskolonialismin hyväksymiseen - etupässä pelottelemalla ja sensuroimalla Amerikan sotaterrorin laajuutta. 250 tukikohtaa ja salalisia kidutusvankiloita. Läntiset arvot - imperialismin arvot. 
Guardian

Nato soti salaa vasemmistoa vastaan

Operaatio Gladio  --  Pommi-iskuja, murhia, vallankaappauksia, kidutusta, perätöntä propagandaa. 1949 lähtien. Tällaista oli synkimmillään Naton koordinoimien salaisten armeijoiden toiminta kylmän sodan Länsi-Euroopassa.


Samalla alkoi 1949 laaja SDP:n ja SAK salainen miljoonarahoitus CIA:n toimesta Tukholman kautta.


Suomen talouspolitiikan tulevaisuus 

Nykyiselle kilpailukyky- ja deflaatiokehitykselle on olemassa vaihtoehto. Megayhtiöt ja -pankit ovat konservatiivisia ja pyrkivät turvaamaan voittonsa ja valta-asemansa. Innovaatiot syntyvät siellä, missä ihmiset ovat vapaita ja voivat tavoitella hyvää elämää; siellä missä syntyvät uudet yritykset, osuuskunnat ja verkostomaiset tuotantorakenteet; ja siellä missä tiede ja taide ovat vapaita ja itsehallinnollisia.
  • Kai Sadinmaan vieraana Suomen talouspolitiikan tulevaisuus – kirjan tekijä professori Heikki Patomäki.Ilman omavaraisuuden politiikkaa


eli 70-luvun mallia ja bilateraalista kauppaa oman markan & oman keskuspankin lisäksi Venäjän kanssa Suomi tuhoutuu valtiona, kulttuurina ja kielenä. Suomenruotsalaisen eliitin mieliksi.

Nyt Suomea tuhotaan siirtomaaksi, alistujaksi "globalisaation" retoriikalla, antautumisen vaatimuksilla, uusliberlaismin uuskolonisaation eli pörssi-ideologian ryöstettäväksi. Operaatio Guggenheim.

  • – Samanlainen epäsolidaarinen ja uusliberalistisen julma linja on Kataisella jatkunut Euroopan komission varapuheenjohtajan pestissä, toteaa Dimitris Papadimoulis, vasemmistolaisen GUE/NGL-ryhmän kreikkalainen meppi ja europarlamentin varapuheenjohtaja.
       Maailmanpolitiikka kääntyy ja Amerikan imperialismille on tulossa piste 


 1)

Russia Just Pulled Itself Out Of The Petrodollar

http://www.zerohedge.com/news/2015-01-14/russia-just-pulled-itself-out-petrodollar


  

2) 

China offers military help to Iraq
to defeat ISIS – report

http://rt.com/news/214243-china-iraq-military-isis/

Irak tarvitsee Kiinaa jotta voi irrottautua Amerikan kolonisaatiosodasta ja Amerikan ja saudien rahoittamista terroristeista
Yleensä tämä sanotaan sivulauseena ääntä madaltaen ja toimittajan vaihtaessa nopeasti puheenaihetta
  • Juhana Vartiainen LP:ssä:

    Talvisota tuskin yhdisti suomalaisetSuomessa vallitsee edelleen yhteiskunnallinen kylmä sota, sanoo Vattin ylijohtaja.


http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/vartiainen%20lp-30532
Ihan rehtiä toimintaa LP:ltä mutta pelkkä hipaisu historian vääristelyn raunioilla
- ei ole syvällistä ja sensuurin skaalaa paljastavaa journalismia
. Kuten edellisessä kirjoituksessa taas kirjoitin vasemmistoliiton johto on harhautunut oikeiston historian väärentämiseen. Sisällissota oli suomenruotsalaisen saksalaismielisen eliitin aloittama ja talvisota oli turha sota natseihin sitoutuneen oikeistoeliitin takia.
- Eduskunnassa keskusteltiin keskiviikkona Venäjästä.15.1. SouthFront video - Kiova's attack war

Hyökkäyssotaa Europassa ja eurojuntta ei tuomitse Kiovan sotarikoksia siviilien joukkomurhista


Why Iceland Should BeIn The News,  But Is Not


russia-dumps-petrodollar-dollar-under-serious-threat/   koska :


Miksi humanistit ja vasemmistolaiset uskovat eliitin massamediaa?


Ei kommentteja: