perjantaina, joulukuuta 18, 2015

Yliopisto valitsi fasismin

Te akateemiset antauduitte kokoomukselle ja rkp:lle kun antauduitte hyväksymään heidän ideologiset puheensa ja käsitteiden vääristämiset valtion aiheuttamasta taakasta yliopistolle -- kun valtio oli mahdollistanut akateemisen vapauden vasemmistolaisen ja humanistisen ideologian pohjalta. Tiede on vasemmistolaista: sen on eliitistä vapaata silloin kun se on aitoa tiedettä mutta nyt te olette saarnanneet rikkaimpien eli suomenruotsalaisen eliitin saarnoja suuryritysten vallan vapauttamisesta demokratian ja avoimuuden yli. Te olette valinneet itsetuhon ideologian, pörssi-ideologian valetieteen. Tunnustakaa ja katukaa.

Fasismi ei ole katujen fasismia. Fasismi on eliitin fasismia, eliitin kontrollin ja mielivalllan paisuttamista. Se on fasismin koko kuva.

Yliopistolla ja Otaniemessä jopa graduja on väitöskirjojen lisäksi salattu kun opiskelijat on pakotettu tekemään ilmaista orjatyötä firmoille tutkimuksina.

Tämä ei ole tiedettä.

Tämä ei ole tiedettä.

Tämä ei ole tiedettä.

Vaikka te akateeminen eliitti hyväksyitte tämän tehostamisena, tämä on vain fasismia.
Perinteistä italialaista ja saksalaista eliitin fasismia. Teologinen tiedekunta esti ansioituneimman tutkijan nousun professoriksi koska uskonnollisesti kielsi nostamasta ateistai professoriksi. Ja yliopisto hyväksyi tämän kuin se olisi tiedekunnan oma asia toimia fasistisesti. Tässä kulminoitui yliopiston taantuminen ja toimittajat olivat hiljaa päätoimittajien käskystä. Jokainen tervejärkinen humanisti näki välittömästi että Esa Saarinen on fasisti, joka julistaa elitiille antautumista, rahaeliitin määrittelyn ylivaltaa ja yhteiskunnan kieltämistä yhteisten resurssien ja mahdollisuuksien valvojana. Fasismia.

Oikeistolaista propagandaa tieteen kaavussa


Mitä yliopistolla oikein tapahtuu?

Hallituksen ihannetutkija jättää Suomen. Avioero helpottaa työelämää. Tohtori laittaa pampulat päähänsä.Ministeri Jussi Niinistö: 
Suomalaissotilaita voitava pakottaa 
EU:n sotilaallisin tehtäviinSocialism Facilitates Human Liberation

Thursday, 17 December 2015 00:00By Danny Katch, Haymarket Books | Book Excerpt 
Ei kommentteja: