torstaina, joulukuuta 17, 2015

Yhteiskunta on muokattu joYhteiskunta on muokattu jo. 
  Te, jotka kuulutte kirkkoon, olette eliitin muokkaamia eliitin oikeistolaiseen uskontoon.
   Te, jotka ette näe kouluopetuksen äärioikeistolaista talvisota-uhri-suggestiota, olette jo muokkaantuneet. 

  Te, jotka ette näe väestönsiirtoa Amerikan kolonisaationa ja geopolitiikkana sotataloudessa, jatkatte muokkaantumista. 
  Poliittinen herääminen vaatii hegemonian vastustamista hyvin määrätietoisin ja analyyttisin ottein.
 

Eliitti tekee fasistista vallankaappausta mutta media on saanut koulutetut kansalaiset vain syyttelemään eliitin vastustajia rasisteiksi.  


II

Miksi oikeiston kulissit ovat romahtaneet ja Stubbin sekä valtionomaisudenryöstäjä bättrevolkin Wahroosin todellinen aito puhetapa ovat paljastuneet ja päänsisäinen elitistinen monologi ilman ihmisarvoa ja yhteiskuntaa noussut brutaalisti esille?
Itse näkisin että median ja rkp-eliitin, massamedian ja valtionkirkon illuusiokoneisto eliitin puolesta on vain romahtanut mm vimmaisen sotapaatoksen vuoksi Amerikan kolonisaatiosotien kannustamisessa ja suorassa kasvavassa demokratian purkueetoksessa koska vastavoima vasemmisto saatiin suurelta osin huijattua askel askeleelta pohjoismaisen mallin purkamiseen 1984 lähtien.

   Turvapaikanhakijoiden määrän odotetaan kasvavan Vuosaaren satamassa Helsingissä lähiaikoina.
MTV.FI
Eliitin suoja-alue. Tätä eliitti ei kutsu rasismiksi, osaatteko tehdä loogisia päätelmiä tästä? 


Ahvenanmaa ei ota vastaan Suomeen saapuvia turvapaikanhakijoita.
WWW.VERKKOUUTISET.FI


Ahvenanmaa on aito elitismin todiste, 400 - 600 milj euroa ylimääräisiä tukia verrattuna isomman Karjalan lääniin, EU:n kolmanneksi varakkain maakunta suhteessa väkilukuun! 100% tukiaisilla elävä ja kielilakeja ym mitä tahansa milloinkin rikkova. 
   
Yritetääns nyt avata perussuomalaisten yliohjautuvaa ja vihaista kielenkäyttöä ja sen taustaa nykytilanteessa. Soini on nyt kokoomuksen mies mutta vaikka isähahmo-Soinia ei järkyttynyt puolueväki saa ulos puolueesta puoluepelin, "lojaalisuuden" ja painostuksen ansassa niin silti suurin osa perussuomalaisista edustaa amerikkavastaista patrioottisuutta, reaktiivista talonpoikaisjärkeä tahallista kaaosta vastaan. 
      
a) Onko oikein että sotarikolliset pääsevät Suomeen leikkimällä pakolaista? Tämä on tilanne, jota ohjaa nyt vain Amerikan ja eliittimme huutama geopolitiikka, ei perustuslain vaatima rajojen valvonta.  
b) Ovatko kaikki Suomeen haluavat nuoret irakilaiset miehet automaattisesti "pakolaisia" ja  Suomen kansalaisia? Valtiomme ja demokratiamme, perustuslakimme lakkaa olemasta, jos kaikkia pidetään Suomen kansalaisina, varsinkin passinsa hävittäneitä sotarikollisia ja niitä, jotka halveksivat humanismia perustuslain pohjana. 
c) Suurin kysymys onkin sitten se, jota toimittajat eivät saa esittää valtamediassa: Tuodaanko sotarikollisia ja armeijakarkureita Suomeen nimenomaan Amerikan tai Merkelin palkka-armeijaksi? 
d) Kaikki euroterrori tähtää eliitin vallan lisäämiseen kaaoksen kautta. Tämä brutaali näkökulma nähdään ennenkaikkea maanpinnalla, tavallisessa arjessa eliitin harhaisen puheen ja suvaitsevaisuuden vaatimuksissa eliitin torrorin lisäämisessä.

  


Nyt jopa kokenut poliitikko tunnustaa - vihdoinkin - että väestönsiirtoa käytetään vallankaappaukseen

Jyrki Yrttiaho


Nyt näyttää entistä enemmän siltä, että turvapaikanhakijoiden kansaivaellus saa EU:n päätöksenteossa ohjelmallisen liittovaltioitumissisällön. 
Kaikki ideat näyttävät kietoutuvan tähän kriisiin, jota on oltu erittäin aktiivisesti jo vuosikymmeniä synnyttämässä. Äärioikeistolla jyrätään kansalaisten harhainen hyväksyntä tälle valtioita, kulttuureita ja kansoja halveksivalle väkivaltaiselle imperialistiselle politiikalle. 
Nyt pääministeri Sipilä antaa varovaista tukea ylikansallisella päätöksenteolle lähettää joukkoja jäsenmaiden rajavalvontaan ym Ilman asianomaisen valtion suostumusta! Miten läheistä sukua tämä idea onkaan NATOn ja Suomen isäntämaasopimuksen kanssa. Tätä tautia on liikkeellä.

 2IMG_0532


Kai Sadinmaa

Kuulkaa, te Suomen päämiehet, te kansan johtajat  
Eikö teidän tulisi tietää, mikä on oikein? Mutta te vihaatte hyvää ja rakastatte pahaa. Te nyljette ihmisiltä nahan, revitte lihan heidän luistaan. Te kiskotte nahan ihmisten päältä, rikotte heidän luunsa, paloittelette heidät kuin lihat kattilaan. Te väännätte suoran vääräksi ja pidätte oikeutta pilkkananne, te rakennatte maata valheilla ja pidätte taloutta vääryyden keinoin.
Lahjuksia vastaan tämän maan päättäjät jakavat oikeutta, palkasta media, heidän lakeijansa opettaa, maksusta heidän asiantuntijansa ennustavat. Teidän tähtenne maa kynnetään pelloksi, Helsingistä tulee rauniokumpu ja Senaatintorin peittää metsä.
Te olette murskanneet Suomi-neidon jalat ja kädet, haavoittaneet sen sydäntä. Kuuluttakaa ympäri Suomenmaan: Tulkaa ja nähkää, mikä mellastus tässä maassa on käynnissä, millainen sorto täällä vallitsee! Heillä ei ole tajua oikeudesta – sanoo Herra – vaan he kokoavat omaisuutta kartanoihinsa vääryydellä ja väkivallalla.
Kuulkaa tätä, te jotka poljette vähävaraisia ja ajatte köyhät perikatoon!


The Most Famous American Journalist Exposes the Zionist Conspi...
The Most Famous American Journalist Exposes the Zionist ConspiracyCarl Bernstein is perhaps the most famous and respected journalist in the USA, and here he says exactly what I have said since before the Iraq War, that it was a war created by the Jewish Zionists for Israel not for the United States. This invasion and mass murder of hundreds of thousands of innocent people was based on lies, and we in America have paid the Zionist control over our government and media with our treasure and our blood. And we pay for it with hatred and attacks against America because these bloody Zionist Wars!davidduke.comhttps://www.youtube.com/watch?v=90Pm2Zpbq_4
Julkaissut Dr. David Duke 15. joulukuuta 2015


Ministeri Jussi Niinistö: 
Suomalaissotilaita voitava pakottaa 
EU:n sotilaallisin tehtäviin


‪#‎ssshallitus‬ ‪#‎keskusta‬ ‪#‎nato‬ ‪#‎armieja‬ ‪#‎kokoomus‬ ‪#‎rkp‬ ‪#‎demarit‬‪#‎vasemmisto‬ ‪#‎vallankaappaus‬ ‪#‎syyria‬ ‪#‎ukraina‬

 

Ei kommentteja: