sunnuntaina, joulukuuta 13, 2015

Vallankaappauksen seuraava vaihe


Uusi "valvontakoneisto", "rajavalvontana" on tämä vallankaappauksen iso vaihe,

ei maiden oma rajavalvonta,

sillä sitä on tuhottu ja estetty eurojuntan vaatimana,

ja nyt "yllättäen" sama kieltävä taho suorittaa valvonnansiirtoa uuden koneiston ja fasismin avulla. Kreikka kiristettiin luovuttamaan raja- ja tullivalvonta Saksalle (EU:lle). Suomi on luovuttanut tullipolitiikan eurojuntalle: sumalaiset maksavat eurojuntalle 7500 miljoonaa euroa joka vuosi pois tulliveroista. Kuten huomaat, massamedia ei kertaakaan ole kertonut tätä miljardimäärää Suomen tappioksi eurosta joka vuosi. Se on vain ohimennen kerrottu tullijärjestelynä.   

 Paavo Väyrynen:  "EU:n ulkorajojen valvonnalla tähdätään liittovaltioon"
"The move would arguably represent the biggest transfer of sovereignty since the creation of the…
     - ZEROHEDGE.COM
Wayne Madsen: Euroopan pakolaisinvaasion 
sekä ”värivallankumouksien” takana samat 
yhdysvaltalaiset tahot

Ymmärtäkää, että poliitikolle tehokkainta näytellä syytöntä
on näytellä tietämätöntä ja ylimalkaista.

 Ja saada suomalaiset uskomaan että poliitikko ei ole vastuussa vaan "tekee parhaansa".-Välillä tulee lempeitä ja hienovaraisia murhamiehiä, kuten juuri tämä ruskeasilmäinen jesuiittapaavi. Nämä painajaiset myrkyttävät viattoman sielun niin lempeästi, että kuristuessaankin uhri on vielä rajattoman kiitollinen kuristajalleen. -- J Nummela
Tanskalla on se, mitä Suomella ei ole: itsenäisyys ja tervejärkisyys. Vihreät ja muu valevasemmisto on saatu takaamaan rasistien, naisvihaajien ja fundamentalistien mielivalta. Tanska on estänyt maahanvyöryn ja terroristien majoittamisen massoittain Tanskaan.
 Chanting "We will defend the constitution!" an estimated 50,000 people rallied in the Poli...
RINF.COM
The former Nasa scientist criticizes the talks, intended to reach a new global deal on cutting carbon emissions beyond 2020, as ‘no action, just promises’
WWW.THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ OLIVER MILMAN


The motto of profits before people needs to stop, people need to work to keep from giving their money and power over to these ultra-rich and ultra-powerful companies.
BERNARDALVAREZ.COM #hiilidioksidivero #globalwarming #fascism #capitalism
Ei kommentteja: