keskiviikkona, joulukuuta 16, 2015

Raiskauksen ehdot ja globalisaation valhe


Yhteisön ehdot - miten liberaalinen valehumanismi yrittää nyt kiemurrella yhteisön ehdoista "globalisaatiolla" eli ajaa Amerikan geopolitiikkaa valehumanismilla, "yhteisellä maailmalla" ;" Yritys laajentaa moraalia esimerkiksi käsitteellisten sääntöjen avulla yli niiden rajojen joissa moraaliset tunnot luonnostaan viriävät on tuomittu epäonnistumaan."


 Raiskaamisen psykologiasta     | Alkon kassalla


Nyt meille myydään oikeistolaista pseudohumanismia, jonka mukaan meidän hyväntahtoisuutemme muuttaa elintason ja televisionamerikan perässä juoksevan - "He Muuttuvat Standardiemme mukaisesti Meidän HyvänTahtomisemme tähden".

  Oh. 

Valkoisen naisen taakka. Valkoisen miehen taakka.

Amerikan aggressiivinen geopolitiikka ja hyväuskoiset suomalaiset "suvakit". Ilman ymmärrystä sosiologiasta ja psykologiasta. 

Mutta moraali ei synny tilaustuotteena vaan samaistumisesta OMAAN kulttuuriin. Suomalainen demokratia ja pohjoismainen malli on VAIN suomalaisten solidaarisuuden varassa, suomalaisuuden varassa.

   Kulttuurin hegemoniaan tähtäävä Moraali on sokea.

Yhteisön ehdollistaminen on aina brutaali, ei-alstinen ja se ei muutu samaistumiseksi ja kunnioitukseksi aivan vieraaseen kulttuuriin maahanmuuttajan kiitollisuudessa.

Kulttuurinen identiteetti on suojakuori ja se ohjautuu ehdollistavan kulttuurin kautta eikä ole suoraan humanistista itsetietoisuutta.

Yksilöksi tuleminen, aito persoonan itnegriteetti eetiseen olemiseen yhteisön moraalin yläpuolella on  lisäksi "vain" länsimainen idea eikä yleinen kulttuurin idea kulttuureissa - eikä varsinkaan islamissa.

Vieraassa kulttuurissa syntyy varjomekanismeja: oman kulttuurin macho-korostuman  hypervahvistuma ja vieraantumisen aiheuttama ylemmyydentunnon luoma pelastautumisemootio, torjunta ja halveksunta uudessa kulttuurissa. Prosessi ei ole hyvä - väestönsiirto ei ole hyvä eikä tarpeellinen.


Yle: Brittitutkija hämmästyi Suomen radikaaleista muslimeista - ”yksi pahimmista”
Maahanmuutto Pakolaiset syyria irak kulttuurishokki raiskaus raiskaukset rikollisuus matu sopeutaminen 


 

Ei kommentteja: