perjantaina, joulukuuta 11, 2015

YLE:n hätäinen terroristireaktio


YLE:n hätääntymisen ja uutisoinnin clipperin/rajoittimen äkillisen muutoksen syy (pakolaisista Suomessa), nyt terroristien paljastumisesta johtuen torstaina Suomessa on se, että poliitikot ja eliitti voisivat joutua vastuuseen.  
Siksi eliitille uskollinen äärioikeistolainen sota-YLE nyt äkkiä vaihtoi vaihdetta uutisointityylissä hulvattomaan ihmettelyyn ja vyörytykseen itse ilmiöllä, ei syillä

  - mutta vain suunnatakseen paineen pois todellisilta vallan ja vastuun kohteilta.

Suomalaisten Amerikan geopolitiikan takia terroristeja majoittavien poliitikkojen vastuuta yritetään haihduttaa suuntaamalla kaoottista hämmennystä  luomalla kansan sotaintoa Suomen osallistumiseen Amerikan terroriin Syyriassa. Suomi aikoo taas rikkoa YK sopimuksia kuten on Afganistanissa tehty luovutamalla suomalaisia ISAF -hyökkäysjoukoihin. 

Tosiasiassa Supo antaa reilusti yli 300 joukkomurhaajan ja raiskaajan kävellä nyt vapaana Suomessa. Koska koko Euroopan avaus operaationa on palvelus Amerikan akselin palkkasotilaille ja geopolitiikalle. Monella tasolla. Monin keinoin liberaaleja ja valevasemmistoa vedättäen tuhansia vuosia vanhoilla sodankäynnin/terrorin taktiikoilla.

Ranskasta löytyi 10000 asetta moskeijoista. 

Onko YLE uutisoinut tätä uudella teeskennellyllä kiihkollaan? 

Suomi on upotettu syvälle Amerikan terroriin. Kauppasota ja vihapuhe Venäjää vastaan on kansanmurha suomalaisia vastaan. Amerikan epätoivoista geopolitiikkaa suomenruotsalaisen eliitin siunauksella Vatikaanin 900 vuoden kolonisaatiota Suomessa jatkaen. Turvapaikkabisnes verorahoilla: 
Jopa 2000 tarjousta vastaanottokeskuksiksi

 


   Areena:  avaa ideologinen ymmärryksesi Zizek ja elokuvan kätketty ideologia 

 
(The Pervert's Guide to Ideology, Britannia 2012) Julkkisfilosofi Slavoj Zizek analysoi ainutlaatuiseen tapaansa elokuvia Sound of Musicista Taksikuskiin ja Titaniciin komeassa dokumenttielokuvassa. O: Sophie FiennesEi kommentteja: