perjantaina, joulukuuta 04, 2015

Suggestioshow eduskunnassa

Jumalaton show eduskunnassa,

oikeisto saa rikkoa eduskunnan sääntöjärjestystä ihan vain osoittaakseen kuka showta pyörittää, tämä on sitä eliitin spektaakkelia jolla luodaan hegemoniaa, sanelua, suggestiovoimaa kaaoksella.


- Stubbilta anteeksipyyntö kesken kyselytunnin – "Käsittämätöntä", "herätti suurta hämmennystä"

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne arvosteli, että menettely asettaa koko kyselytunnin kyseenalaiseksi.


Tärkeintä suggestiossa on harhautus, harhautus, harhautusMinusta on häkellyttävää kuinka akateemiset ihmiset eivät katso historiaa kuinka rahaeliitti on toiminut kaaoksen luojana jo demokratian alkusekunneista lähtein: 1917-1918 pääasiassa suomenruotsalainen eliitti lahjoi ja uhkaili kuntien ja virastojen virkamiehiä jotta eduskunnan päätökset eivät tulisi voimaan. Kun ihmiset alkoivat kuolla nälkään ja eliitti uhosi yksityisarmeijansa käytöllä ja jääkärien käyttöönotolla, vallankaappauksella, vasemmisto valitsi aseellisen demokratian palauttamisen rahan terrorin ja Saksa-fanaatikkojen alta.


EV-lut kirkko on mainio instituutio käyttämään yhä Vatikaanin uskonnollisia shokkikeinoja poliittisena oikeiston maailmankuvan ajajana. "Olemme kaikki yhtä syntisiä" "Neitsyt-Maria on naisten esikuva"  yms


Armonkerjäläiset hybridiajassa
Ei ole sattumaa, että siellä missä Yhdysvallat pyrkii lisäämään hegemoniaansa, siellä ovat myös Al Qaida ja jihadistitaistelijat. Kun sekasortoa käytetään tarkoituksellisesti työvälineenä, seurauksena on miljoonien ihmisten pakolaisuus, kodittomuus, turva
TURPEINEN-SAARI.NET
Kuinka vahvaa suggestio on?

Sinun on aika herätä. 

Hypnologit käyttävät hallittua ja ohjailevaa todellisuuden vääristämistä suggestion aikaansaamiseksi - kuten oikeistomedia luovat suggestiota historiaa ja faktoja väärentämällä.

Ukrainan Kiovan uusnatsien toimintaa on sensuroitu mediassa ja siten koko Ukraina uutisointi on totaalisen vääristynyt. Uusnatsien johtamaa hyökkäyssotaa ei ole kerrottu suurelle yleisölle Kiovan hyökkäyssodaksi vaan itäisen osan puolustautuvaa kansanosaa nimitetään separatisteiksi aktiivisilla sanankäänteillä kuin he olisivat aloittaneet Kiovan YK:n sopimusten vastaisen pommituksen siviilikohteisiin.


http://yle.fi/uutiset/stubbilta_anteeksipyynto_kesken_kyselytunnin__kasittamatonta_heratti_suurta_hammennysta/8501901
Ei kommentteja: