torstaina, joulukuuta 10, 2015

Saksan muslimimafiat ja valhe suvaitsevaisuudesta väestönsiirtojen propagandassa

* päivitetty
"Rikolliset arabialaiset suurperheet luovat monilla alueilla Berliinissä pelon ilmapiirin, vahvistaa Berliinin senaatin teettämä tutkimus. Perheisiin kuuluu tuhansia jäseniä. Oikeudenkäynnit perheen jäseniä vastaan vetävät usein vesiperän, koska perhe joko lahjoo todistajat tai uhkaa heitä. Perheet noudattavat myös omaa sisäistä oikeuskäytäntöään."   
Eli klaanit järjestäytyvät käyttäen uskontoa vallan kasvattamisessa kuten natsien hyökkäyssotaan ja rotuideologiaan liittynyt armeijamme talvisodassa ja jatkosodassa. 


Vor allem in Neukölln, Wedding, Moabit und Kreuzberg gibt es Probleme mit kriminellen Strukturen arabischer Großfamilien. Eine neue Studie dazu stellte Justizminister Thomas Heilmann am Mittwoch vor.
TAGESSPIEGEL.DEOikeisto käyttää "vihapuhe"määritelmää ajaakseen Amerikan geopolitiikkaa.

Tottakai suomalaiset saavat kielätäytyä mossadin ja CIA:n väestönsiirroista geopoliittisena aseena ja kolonisatiosotien hyväksyttämisenä.


Lopettakaa valheet suvaitsevaisuudesta perusteluna äärioikeistoliselle Amerikan geopolitiikalle ja hyökkäyssodille.
Wuppertalin oikeus on hyväksynyt, että kaduilla saa kulkea sharia-poliisi liiveissä ja huomautella ihmisiä epäsoveellisestä käytöksestä.

http://m.spiegel.de/politik/deutschland/a-1066943.html#spRedirectedFrom=www&referrrer=http://www.pi-news.net/


Maahanmuuttoaalto eli väestönsiirto on vain amerikkalaisen, saudiperheiden ja israelilaisen geopolitiikan hyväksyttämistä, propagandaa. Vain Amerikan ja natomaiden hyökkäyssotien vastustaminen on ainoa tie ja väestönsiirtojen kieltäminen rauhaan ja realismiin.

Selvästi sotaa siirretään Eurooppaan jotta "Nato" eli amerikan aggressio geopolitiikkana olisi "tarpeellinen". 

Väestönsiirrot ovat sodansiirtoa.

Kun vanhat rasistit eli rkpläiset ja kokkoomuslaiset innostuvat yht'äkkiä pakolaisista, on jokaisen tervejärkisen ymmärrettävä täydellisesti että kyse on taas uudesta oikeistolaisten Amerikan sotapolitiikan muotivirtauksesta. Kaikki valtapuolueet ovat ajamassa eurojuntan ja Bilderbergin politiikkaa hajottaa kansallisvaltiot. 

On jokseenkin outoa, että nuorten miesten massamatkailua esitetään pakolaisiksi. Läheinen keskus on täynnä rahakkaita miehiä, olen itse nähnyt kuinka hiellä on reippaasti rahaa käytettävissä kuin palkkasotilailla. Haastatteluissa suomeen tulleet eivät kiitä turvallisuudesta vaan vaativat hotellitason lomamatkailua. He jättävät perheensä ja puhuvat kaipaavasti perheestä joten selvästi perheellä ei ole välitöntä hätää.

SPR ei ole julkinen järjestö vaan salaisella kirjanpidolla ja salaisella käskytysketjulla toimiva voittoa tekevä firma, joka II maailmansodan aikana teki yhteistyötä natsien ohjaamana ja sotarikollisille passeja toimittavana.


Nyt poliitikot ajavat Helsinkiin terroristeja rahoittavien saudisukujen suurmoskeijaa.

Hyvin itsetuhoista politiikkaa Amerikan terroripolitiikkana.
  Keskiviikko 9.12.2015 klo 10:57 - Pirkko Turpeinen-Saari
- Onko Suomen poliittinen eliitti ja media lopullisesti seonneet? Millä mandaatilla USA kutsuu Suomea Irakiin ja Syyriaan taistelemaan ISIS:ia vastaan? Eiköhän suvereenien valtioiden Irakin ja Syyrian tulisi olla kutsujia? 
- Ilkka Kanerva ei näytä enää hallitsevan perustavaa laatua olevia kansainvälisen toiminnan ehtoja katsoessaan, että Suomi voisi vastata "kutsuun" myönteisesti. Onko todella niin, että YYA-sopimuksen pakotettua Suomen jonkilaiseen säällisyyteen, EU:un ja NATO-yhteistyöhön liittyminen on luonut edellytykset USA-johtoiseen mielivaltaan osallistumiseen.    http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2015/12/09/5642

Millä mandaatilla CIA:n ja mossadin väestönsiirrot?


Suomi terroria edistämässä:


Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) arvioi Lännen Medialle, että Suomi ottaa perjantaina kantaa Yhdysvaltain esittämään avunpyyntöön liittyä Isisin vastaiseen…
KAINUUNSANOMAT.FI

Kokoomuksen ja RKP:n bisneskoneisto käynnissä:
  • Asianajajaliitto tuomitsee toiminnan, jossa lakiasiantuntijat kalastelevat itselleen asiakkaita turvapaikanhakijoista maksamalla heille rahaa.
Liiton kannanoton mukaan turvapaikanhakijoiden hädänalaista asemaa hyväksikäytetään tarjoamalla heille epäpätevää oikeudellista neuvontaa.Turvapaikanhakijat turvautuvat oikeudelliseen neuvontaan myönteisen turvapaikkapäätöksen saamiseksi.Toiminta voi olla lakimiehille erittäin kannattavaa bisnestä, sillä turvapaikanhakijoiden avustuskustannukset maksaa valtio.
http://www.imatralainen.fi/artikkeli/345463-harskia-rahastusta-turvapaikanhakijoilla-liitto-tuomitsee
     II


Armeijan ja  oikeiston hallinnoiman YLE:n työntekijät käyvät propagandasotaa eli matalan intensiteetin sodankäyntiä leimatakseen sananvapauden uhaksi oikeistolaiselle amerikkamielisyydelle ja Amerikan kolonisaatiosodille.

"Jessica" on käynyt ulkomailla asti puhumassa kuinka Suomess toimii "viharyhmiä" oiekistopolitiikkaa ja natopolitiikkaa vastaan.

Listen to Jessikca Bryssels Europan parliament 10.12.2015 by anti-Jessica #np on #SoundCloud
SOUNDCLOUD.COM|HENKILÖLTÄ ANTI-JESSICA


Viharyhmä-sana viittaa aivan kiistämättä ideologiseen extremismiin eikä suomalaiseen normaaliin sananvapauteen. Tällä käsitteellä halutaan kieltää sananvapaus Amerikan ja Israelin kritisoijilta. leimata heidät epämoraalisiksi. Aivan selvä semanttista vihapuhetta sananvapautta vastaan.III


Ihmisillä ei ole nyt demokraattista kanavaa vaatia rajoja kiinni koska mm perussuomalaiset ovat brutaalisti rikkoneet vaalilupauksensa. Siksi politiikka siirtyy kaduille kun demokratia et toimi ja valtapuolueet estävät suoran demokratian, sitovat äänestykset pankki ym tunnuksilla selvista asiaäänestyksistä. Tästä poliisit ovat huolissaan, demokratia romahtaa plutokratiaan ja katupolitiikkaan.IV

    Mossad paljasti olevansa muslimiexpansion takana:


Koeta ymmärtää faktat mediasumutuksen takaa ja päätoimittajien peitellyt ristiriidat... siis Israelissa huikean vahva rasistinen sääntely muslimien ja kristittyjen suhteen, maasta voidaan karkoittaa jos istut kahvilassa juutalaisnaisen kanssa ym ja nyt tälläinen valhe. "Avatkaaa Rajannee".

Kaikissa israelin ohjuksissa on suomalaiset vaisalan piirit.
Mediapimennys on monitahoinen mutta täsmällinen valtamediassa: Amerikan vastustaminen on kiellettyä myös keskusteluohjelmissamme

Laajoja mielenosoituksia Kiovassa USA:n varapresidentti Bidenin vierailua ja hallitusta vastaan

Mielenosoittavat kokoontuivat Ukrainan parlamentin, Verkhovna Rada, edessä Kiovassa tiistaina vaatiakseen Ukrainan pääministerin Arseniy Yatsenyukin eroa
 Ei kommentteja: