sunnuntaina, joulukuuta 13, 2015

Helsingin rasistinen suurmoskeija ja ev-lut kirkko

Ev-lut valtionkirkko onkin todella syvällä moskeijan rahoituskuvioissa fundamentalistirahoittajille - Katso lopusta tietoa fundamentalistien rahoitukseen osalistuvasta salaisesta korkeakirkollisesta Fokus ry:stä - tiedon salailu kasva vatlionkirkossa vuosi vuodelta Vatikaanin esikuvan mukaisesti


Se, että myönteisesti suhtaudutaan rasistiseen uskontoon, uuteen rasististen naisvihaajien megatemppeliin ja samalla yhä itse rahoitetaan ev-lut valtionkirkon rasistisia lahkoja ja seurakuntia kirkkohallituksessa ja tuomiokapaituleissa niin johan alkaa paljastua "kirkolliset perinteet" pappiskultista. Samalla valtionkirkon inkvisitio  kieltää uskonpuhdistus-sanan käytön kirkon työntekijöiltä vaikka Luther ja kaikki protestantit käyttivät puhdistus-sanaa selkeästi Vatikaanin valtaa ja korruptiota vastaan.

Ranskahan on kieltänyt nämä fundamentalistitemppelit, joissa rahoitus tule öljyeliitiltä, jotka käyttävät keinotekoista uskontoa ja radikalisaatiota öljypolitiikan välineenä mm. Irakia, Syyriaa ja Irania vastaan.

Pappiskultin takiahan suomalainen inkvisitio eli kirkkohallitus on innostunut muidenkin pappiskulttien kannattamisesta - oman kultin pönkittämiseksi poliittisessa korruptiossa ja keskusta-rkp-kokoomuksen uskonnollisessa valtakonstruktiossa. Ev-lut ei ole vieläkään tunnustanut ja pyytänyt anteeksi piispojen kirjallista sopimusta natsien ja rotuopin kanssa eikä pappien pakottamista joukkomurhien siunaajiksi 1918-1919. Historia toistuu kun sitä vähätellään.

Päivi Räsänen valmisteli kahden ministeriön, hallituksen ja samalla vasemmistoliiton Arhinmäen kanssa uutta 140-180 miljonan euron pakkoveroa kaikille suomaalaisille yksityisille veronmaksajille.

Kirkon papit ovat olleet aseiden kanssa Afganistanissa; kirkko hyväksyy Naton kolonisaatiosodat kuten siunasi aikoinaan suomalaiset natsit, ss-miehet, saksalaiset rotuopit ja sodankiihottajat valtaan jo ennen talvisotaa.

Kouluissa on pakkouskonto ilman oppilaan omaa valintaa ja piispat kehtaavat puhua julkisesti uskonnonvapaudesta päätoimittajien tuella.

Sitä ajetaan kuin käärmettä pyssyyn Naton ohella; Vatikaani eli pappiskultti nousee taas kenraalien tappotouhujen ja pakkolakien siunaajaksi.

Kirkko on jättänyt selvittämättä suurimman järjestönsä pedofiiliraiskaajat - lähetysseurassa. Onko se humanismia ja protestantismia? Ei.

Älä kuuntele Vatikaania lähentyvän kirkon valheita vaan katso tekoja kuinka kirkko siunaa brutaaleja lahkoja ja mooseslaista naisvihaa.    
 


* Rasismi tarkoittaa minkä tahansa ihmisryhmän alistamista ja leimaamista, nuoret, ateistit ja naiset ovat uskonnollisten johtajien kohteita tämän päivän Suomessa. Suomessa oikeistopainotteiset feministit hyväksyvät naisvihan kunhan se on uskonnollista. 
 
  
   

"Suurmoskeija suunnitteilla Suomeen" TSDiakonissalaitos on täysin riippuvainen ev-lut kirkkohallituksen politiikasta ja kirkollisten instanssien rahoituksesta eikä siten ole "itsenäinen toimija" kuten media kirkon kulisseista puhuu.II


Nyt Jerusalemista tihkuu uutisia että Israel on rakentanut ensimmäisen kivisen uhrialttarin "turisteja varten" mutta myös valtio on antalnut luvan VT:n mukaisen suurtemppelin rakentamiseen.
III

Saksan tilanne

600000 jättänyt kirkkojen jäsenyyksiä Saksassa - vuodessa.

About 3 vuotta vanha dokkari kertoi kaiken neuroottisesta kauhusta joka vallitsee Saksan kirkoissa. Natsien kannattaminen tuhosi eksistentiaalisesti kirkon jäsenien uskon kirkkoon ja pelastukseen.

IV

Ev-lut valtionkirkko onkin todella syvällä moskeijan ja fundamentalistien rahoituskuvioissa ja arvovallan antamisessa - ote:

"Olennaista ei ole, minkä verran Kirkkohallitus todellisuudessa rahoittaa entistä Kristillistä Kulttuuriliittoa (KKL) eli nykyistä Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry:tä.

Fokuksen hallituksen jäsenet ovat kirkkoaktiiveja.

Fokuksen neuvottelukunnan puheenjohtajana vuoden 2014 loppuun asti oli Helsingin piispa Irja Askola. Häntä ennen, ja suurmoskeijahankkeen valmisteluista tietoisena, oli Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Neuvottelukunnan nimiluettelo on niin ikään täynnä niin sanottua kirkkoeliittiä. Tosin kaikki eivät ole luterilaisia. Hauskin titteli on katolilaisella Antoine Lévyllä. Hän on ammatiltaan isä.

Tämä Fokus ry on mukana säätiössä, joka koordinoi suurmoskeijahankkeen toteutumista ja joka myös on Bahrainin sadan miljoonan euron potin saajana. Säätiön nimeä en tiedä."   Juhani Huttunen

Politiikka ja islamilaiset rahoittajat   - koko kirjoitus kopioitu K24:sta  (jos poistetaan sieltä niin tässä kopio)
>>
 23.07.2015  -  Juhani Huttunen


 Grand Mosque ja kirkon paniikkinappula


" Olennaista ei ole, minkä verran Kirkkohallitus todellisuudessa rahoittaa entistä Kristillistä Kulttuuriliittoa (KKL) eli nykyistä Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry:tä.

Fokuksen hallituksen jäsenet ovat kirkkoaktiiveja.

Fokuksen neuvottelukunnan puheenjohtajana vuoden 2014 loppuun asti oli Helsingin piispa Irja Askola. Häntä ennen, ja suurmoskeijahankkeen valmisteluista tietoisena, oli Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Neuvottelukunnan nimiluettelo on niin ikään täynnä niin sanottua kirkkoeliittiä. Tosin kaikki eivät ole luterilaisia. Hauskin titteli on katolilaisella Antoine Lévyllä. Hän on ammatiltaan isä.

Tämä Fokus ry on mukana säätiössä, joka koordinoi suurmoskeijahankkeen toteutumista ja joka myös on Bahrainin sadan miljoonan euron potin saajana. Säätiön nimeä en tiedä. Fokuksen lisäksi siinä on mukana pari islamilaista organisaatiota tai yhdistystä, joissa keskeisenä toimijana on Pia Jardi. Näiden organisaatioiden toiminnasta ulkopuolisen on vaikea saada käsitystä, koska niillä ei ole tapahtumakalenteria. Pelkän internetin perusteella niissä ei tapahdu mitään.

Nyt kun virallinen kirkko eli tässä tapauksessa kirkon tiedotuskeskus ilmoittaa, ettei kirkko ole mitenkään mukana, kyseessä on pelkkä paniikkinappula. Kirkko reagoi tähän vain siksi, että se huolestui eroakirkosta.fi-palvelun tiedotteesta – siis jäsenkadosta. Kirkon viestinnästä jää kuva, etteivät sitä kiinnosta ihmisyksilöt vaan käyrät. Kirkko muuttaa asentoaan joka kerta, kun käyrä heilahtaa.

FOKUS on se instrumentti, jolla kirkko suhmuroi uskontodialogisuuden merkeissä ruohonjuuritason suhteitaan muihin uskontoihin. Onhan siellä jotain työryhmiä, mutta se on enempi semmoista papereiden pyörittelyä. Kun kirkko ilmoittaa, ettei se ole mitenkään mukana moskeijahankkeessa, se ei kerro, että keskeinen osa FOKUS ry:n jengiä on kirkon leivissä, on piispaa ja pastoria, monella tapaa ihmisiä kaksilla rattailla.

Papit, kirkon viestinnän ammattilaiset, piispa, ja keitä siellä FOKUS ry:n hallituksessa olikaan, ovat siis mukana säätiössä, joka ottaa rahaa saudiarabialaisten wahhabiittien tukemalta Bahrainin hallitukselta. Se on ydinlause. Kirkko ei tue luttersäätiötä, mutta tämän rahoituksen puolesta se kiivailee enemmän kuin aikanaan Kampin kappelin puolesta. Ilmoittaessaan, ettei FOKUS liity kirkkoon, kirkko käytännössä vain lemppaa pihalle moskeijahankkeen keskeisimmän puuhahenkilön, kokeneen ulkoasiainneuvoksen Ilari Rantakarin. Rantakari on etevä, vaikutusvaltainen ja aikaansaapa. Ilman häntä koko hanketta ei olisi koskaan saatu edes tähän pisteeseen.

Sitten kävi ilmi, että samaan aikaan kun Facebookin salaisessa pastorit-foorumissa pastorit väittelevät asiasta siten, että toiset naama punaisena puhuvat moskeijan puolesta, toisten vastustaessa, myös jotkut muslimit osoittavat epäluottamuksensa hanketta kohtaan. Kirkkoa nämä muslimit eivät kiinnosta, koska nyt on niin tärkeä saada itse hanke. Joidenkin mielestä kirkonmiehet kiipeävät nyt perse edellä minareettiin.

Meneillään on valtava, satoja tuhansia kuolonuhreja vaatinut konflikti shiiojen ja sunnien välillä. Joidenkin mielestä suurmoskeijan tämänhetkisen rahoituslähteen takia tämä konflikti rantautuu Suomeen. Bahrainissa on sunnalainen hallitus, joka on sortunut ihmisoikeusrikoksiin shiialaista oppositiota kohtaan.

Iranin ydinsopimuksen myötä tilanteet voivat muuttua. Omasta mielestäni näyttää siltä, että tuon diilin myötä Syyriassa al-Assad voittaa, kunhan Isis on tehnyt sen, mitä sen pitikin tehdä: hajottaa sunnalainen maailma. Sen se on tehnyt. Arvaukseni perustuu vain fantasiaan siitä, mitä kaikkea Iranin voimistumisesta seuraa. Iran on pelannut erittäin taitavasti.

Juuri se on aiheuttanut paniikkia. Saudi-Arabia on tappanut hyvin lyhyessä ajassa jo yli 1600 siviiliä Jemenissä. Määrä ylittää reilusti vuodentakaisen siviiliuhriluvun Gazassa. Mutta koska kyse on aina ideologisesta taistelusta, nyt kukaan ei huuda megafoniin, kukaan vasemmistolainen poliitikko ei laita Facebook-statuksia ja blogeja aiheesta, ei ole piispoja ”tuomitsemassa kaikenlaista väkivaltaa Lähi-idässä”. Myös Bahrainissa hallitus pysyy vallassa saudituella.

Sunnalaisesta maailmasta tunnistan kolme ulottuvuutta. Keskipisteenä on Egypti, jossa on koko sunnalaisen maailman yksi vaikutusvaltaisin opinahjo, Al-Azhar-yliopisto. Siellä Obamakin piti kuuluisan ”uusi alku”-puheensa 2009. Egypti on myös Muslimiveljeskunnan synnyinsija. Ja näiden kahden vastavoimasta on nyt kysymys.

Olisi ollut aika paljon helpommin nieltävä, mikäli Helsingin Grand Mosquen rahoitus olisi tullut Al-Azhar-linjasta sen sijaan, että se tulee taholta, joka pysyy kasassa tuella, jossa vaikuttaa wahhabilaisuus. Nykymaailmassa se terrori, jolla iskulauseen mukaan ”ei ole tekemistä islamin kanssa”, on niin sanottua salafijihadismia, jossa vaikuttavat sekä wahhabilaisuus että Egyptistä levinneen Muslimiveljeskunnan ideologia. Egypti on tällä hetkellä tilanteessa, jossa presidentti al-Sisin johtaman hallituksen ja Al-Azharin suurmuftin ainoana todellisena, vaarallisena vastavoimana on Muslimiveljeskunta. En ole varma kaikesta, mitä Al-Azharin suurmufti lausuu, mutta Al-Sisin puheet ovat olleet hienoja.

Veljeskunnan ideologiahistoriassa näkyy kolme vaihetta.

Ensin ajateltiin, että kalifaatti tulee rukouksella. Sitten ajateltiin, että kalifaatti saadaan politiikalla (esim. Gazan vaalit 2007 ja Hamasin valtaannousu). Kolmas vaihe toistaa ensimmäistä: se hylkää politiikan ja luottaa rukoukseen, joka kuitenkin saa ilmaisunsa raa’assa väkivallassa. Isis on tätä lajiketta, mutta niin ovat alkuperäisetkin al-Qaida-lonkerot. Tämän niin sanotun salafijihadismin rahoittajista yhtenä tärkeimmistä on pidetty Saudi-Arabiaa. Muita ovat urheilukilpailuja järjestävä Qatar sekä esimerkiksi Emiraatit.

Minä olen muslimien puolella. Se kolmas ulottuvuus, jonka mainitsin, tarkoittaa sitä ainoaa islamia, jonka henkilökohtaisesti tunnen ruohonjuuritasolla. En tunne henkilökohtaisesti mitään muuta islamia kuin rauhan ja rakkauden uskonnon. Olen läheisissä tekemissä muslimien kanssa, ja haluan olla heille uskollinen ystävä. Minä syön heidän kanssaan. Emme puhu politiikkaa, ja nämä suurvaltapoliittiset valtakiemurat ovat heistä kauempana kuin aurinko maasta. Ajatellessani ystäviäni en voi kuin yhtyä toiveeseen, että Helsinkiin saadaan mahdollisimman käyttökelpoinen, monipuolinen ja hartauselämän kannalta kohottava Grand Mosque. Euroopan historia tuntee sydäntä särkevän kauniita kertomuksia suurmoskeijoiden annista. Natsivallan aikana Pariisin suurmoskeija suojeli juutalaisia. Voin ainoastaan luottaa, että muslimiystäväni ymmärtävät, että en ole koskaan ollut islamia vastaan enkä varsinkaan ystäviäni vastaan. Tässä ei ole kyse siitä. Viime kädessä uskon, että Egyptissäkin muslimien ihmisoikeuksia kunnioitetaan vasta, kun Muslimiveljeskuntaa ei enää ole olemassa. Länsimaalaiset ei-muslimit eivät kärsi Veljeskunnasta, wahhabismista tai salafijihadismista lainkaan niin paljon kuin muslimit. On nimenomaan muslimien puolustamiseksi nostettava käsi näitä kuolemankulttuureita vastaan. Suomessa eräissä piireissä kuitenkin näiden ilmiöiden kritisoimisesta saa islamofobin leiman. Näiden vihervasemmistolaisten leimaajien logiikalla voisi aivan hyvin saada syytteen ”germanofobiasta” sillä perusteella, että rohkenee julkisesti vastustaa natsismia. Tämän sanon silläkin uhalla, että useimmille fobia-kortin käyttäjille natsikortti on liian monimutkainen asia.

Koska olen omin korvin kuullut muslimien suusta kriittisen äänen tätä meneillään olevaa hanketta kohtaan, minulla pakanana ei omasta mielestäni voi oikein olla rationaalisia tai eettisiä motiiveja puuttua toisuskoisten asioihin. Siinä mielessä en pidä toisten uskoa kunnioittavana, että luterilaiset kiivailevat tämän hankkeen puolesta niin ehdottomaan sävyyn. Keskustelu on käynyt vaikeaksi, ja asialliset huomiot hukkuvat näin syvästi asenteellisessa ilmapiirissä."  Ev-lut kirkon rahoittaman lahkojärjestön valtajäsenien videoita - kirkko syvällä fundamentalistien tukijärjestelmänä.

Valtamedia luo propaganda-mielikuvaa piispoista kanslaisten syliikoirina vaikka ovat julkisen sekä salaisen vallan käyttäjiä:  Flashback. Seurakuntavaalien alla mietin:

 Tänä aamuna Radio Helsingin kuuluttaja ilmoitti kuin pörssifirman kurssista kirkon vaalien "Vahvasta tuloksesta". Mitä ihmettä? Aktiivisuushan oli alle kaikkien ennusteiden. Kuuntelinko todella Radio Helsinkiä vai Radio Deitä? Mihin propagandaa oikein tarvitaan? Harhauttamaan?


   Lisäys III


Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen (sd) on ollut itse aktiivisesti järjestämässä ja pyytämäsä fundamentalisti-imaameille moskeijapaikkaa - yli oman toimivalta-alueensa ja äänestäjiltä salassa ilman puolueen ilmoittamaa linjausta. 

Kieltäytyi Helsingin Sanomien haastattelusta. 

Viljanen on ollut hyvin aktiivinen myös amerikkalaisen voittoa tekevän säätiön eli Guggenheimin asialla.

 HS
-- Moskeijan puolesta on ottanut heinäkuussa kantaa Helsingin sivistystoimen apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen (sd).

Ylen haastattelussa (14. ja 15. 7.) Viljanen kertoi kaupungin valmistelevan tontin varaamista Hanasaaresta. Hän kieltäytyi perjantaina HS:n haastattelusta vedoten kesälomakiireisiin.

Kun moskeijaa havittelevat Ilari Rantakari ja Pia Jardi esittivät noin vuosi sitten ensi kertaa tonttitoiveensa kaupungille, yhteydenotto tuli HS:n saamien tietojen mukaan Viljasen kautta.

Uskonnollisten yhteisöjen asiat eivät kaupunginjohtaja Jussi Pajusen (kok) mukaan kuulu Helsingin kaupungin toimialaan. Hänelle ei ole esitelty suurmoskeijahankkeen yksityiskohtia.

"Kaupunki on mukana vain tonttitarpeen ja kaavoittamisen kautta. Näkisin, että esimerkiksi rahoituksen järjestelyssä valtiovallan tulisi antaa ohjeita, mikä tässä on sopiva toimintamalli", Pajunen sanoo. Kaupunginjohtajan kuvaamat tonttiasiat eivät ole Viljasen vastuualuetta. http://www.hs.fi/kaupunki/a1437711034584

http://samapatuo.blogspot.fi/2015/07/pravda-yllattaa-ja-kertoo-tosiasioita.html


 
Elämäsi yksi tärkeimmistä tietopaketeista:2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Ev-lut valtionkirkko onkin todella syvällä moskeijan ja saudien rahoituskuvioissa ja arvovallan antamisessa:"Olennaista ei ole, minkä verran Kirkkohallitus todellisuudessa rahoittaa entistä Kristillistä Kulttuuriliittoa (KKL) eli nykyistä Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry:tä.


Fokuksen hallituksen jäsenet ovat kirkkoaktiiveja.

Fokuksen neuvottelukunnan puheenjohtajana vuoden 2014 loppuun asti oli Helsingin piispa Irja Askola. Häntä ennen, ja suurmoskeijahankkeen valmisteluista tietoisena, oli Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Neuvottelukunnan nimiluettelo on niin ikään täynnä niin sanottua kirkkoeliittiä. Tosin kaikki eivät ole luterilaisia. Hauskin titteli on katolilaisella Antoine Lévyllä. Hän on ammatiltaan isä.

Tämä Fokus ry on mukana säätiössä, joka koordinoi suurmoskeijahankkeen toteutumista ja joka myös on Bahrainin sadan miljoonan euron potin saajana. Säätiön nimeä en tiedä."

Juhani Huttunen


https://www.kotimaa24.fi/grand-mosque-ja-kirkon-paniikkinappula/#.VbDWyMPw9po.facebook
Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen (sd) on ollut itse aktiivisesti järjestämässä ja pyytämäsä fundamentalisti-imaameille moskeijapaikkaa - yli oman toimivalta-alueensa ja äänestäjiltä salassa ilman puolueen ilmoittamaa linjausta.

Kieltäytyi Helsingin Sanomien haastattelusta.

Viljanen on ollut hyvin aktiivinen myös amerikkalaisen voittoa tekevän säätiön eli Guggenheimin asialla.

- HS

:: Moskeijan puolesta on ottanut heinäkuussa kantaa Helsingin sivistystoimen apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen (sd).

Ylen haastattelussa (14. ja 15. 7.) Viljanen kertoi kaupungin valmistelevan tontin varaamista Hanasaaresta. Hän kieltäytyi perjantaina HS:n haastattelusta vedoten kesälomakiireisiin.

Kun moskeijaa havittelevat Ilari Rantakari ja Pia Jardi esittivät noin vuosi sitten ensi kertaa tonttitoiveensa kaupungille, yhteydenotto tuli HS:n saamien tietojen mukaan Viljasen kautta.
* * *
Uskonnollisten yhteisöjen asiat eivät kaupunginjohtaja Jussi Pajusen (kok) mukaan kuulu Helsingin kaupungin toimialaan. Hänelle ei ole esitelty suurmoskeijahankkeen yksityiskohtia.

"Kaupunki on mukana vain tonttitarpeen ja kaavoittamisen kautta. Näkisin, että esimerkiksi rahoituksen järjestelyssä valtiovallan tulisi antaa ohjeita, mikä tässä on sopiva toimintamalli", Pajunen sanoo. Kaupunginjohtajan kuvaamat tonttiasiat eivät ole Viljasen vastuualuetta. http://www.hs.fi/kaupunki/a1437711034584

http://samapatuo.blogspot.fi/2015/07/pravda-yllattaa-ja-kertoo-tosiasioita.html