torstaina, joulukuuta 03, 2015

Anarkia nousee kansa valitsee vastustamisen keinoja eliitin diktatuurin nujertamiseksi - itsenäisyyspäivä on valhe


 "Oppositio" peruutti luottamusäänestysvaatimuksen.


   
Lupailua ja voitelua opposition rasvaisille liskoille ja taas suojaa oikeiston vuotuisalle juhlinnalle historiallisista sopimuksistaan natsien kanssa  eli itsenäisyyspäivän "talvisota"-propagandalle, nöyrältä porvari-vasemmistolta, valevasemmistolta kumarruksia kumarruksien perään.   

Arhinmäkikin haluaa pedata itselleen eurouran pankkiirien miehenä kun joutuu laidan yli puolueessa. Vasemmistoliiton eliitillä valheet vain kasvavat, ilmastonmuutoskin on otettu taas puolue-eliitin aseeksi estää todellinen ideologinen eli talouspolitiikan päämääriä ja keinoja valitseva keskustelu puolueen sisällä. 

Poliitikoiden linja ns eliitin "konsensus" esittää että enemmistön demokratia on murskattava, 
vasemmistoliitto aivan samalla eurohysterialla liikkeellä, jäsenille höpötetään feminismistä ja hiilivapaasta energiasta ja suomalaiset raiskataan orjiksi


  Pohjoismaisen mallin veroprogressiosta ja verohelpotusten purkamisesta on ankarasti kielletty puhumasta demareilla ja vasemmistoliitossa, jotta eliitin prioriteetit suojeltaisiin euroterrorissa.  


PS -- Kun puhutaan aidosta anarkismista ei todellakaan puhuta viheroikeiston katuhäiriköistä jotka vain häiritsevät vihaisten kansalaisten rauhallisia mielenosoituksia ja vale-anarkisteista, jotka kannattavat rajojen avaamista eliitin sotien käskystä ja öljydollari-liittovaltion edistämiseksi - nämä liittovaltiofeministi-anarkistit ovat pahimman äärioikeiston eli natoeliitin ja pankkiirien asialla.   • Viime hetken draama eduskunnassa:
    oppositio ei halunnutkaan Stubbista luottamusäänestystä

- Vasemmistoliiton kansanedustajat perääntyivät aikeestaan esittää valtiovarainministerille epäluottamuslausetta. Vasemmistoliiton kansanedustajat Markus Mustajärvi ja Jari Myllykoski jättivät kuitenkin viime hetkellä hankkeensa sikseen. He peruivat juuri tulossa olleet puheenvuoronsa, joka aiheutti ihmetteleviä välihuutoja.
Istuntosalissa Mustajärven puheilla kävivät juuri tätä ennen Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ja ryhmäjohtaja Antti Lindtman. Miesten nähtiin lyövän kättä päälle.

Siis

Vasemmiston nousevat edustajat ovat vahaa demarien käsissä ja Li kehuu vihreitä vasemmistolaisiksi eri ilmauksin vuodesta toiseen vaikka vihreät kannattavat TTIP sopimusta.   

Li retorisesti väittää muun opposition muuttuneen vasemmistolaiseksi kun hän vaikenee kritiikistä puoluettaan kohtaan faktoissa. Ylimielinen harhautus näköjään tehoaa suomalaisiin kuin kirkkoherran röyhtäys.

Vasemmistoliitto ja vihreät demarien voitelemana sekä soinin uraputkipuolue ovat pettäneet äänestäjänsä Kaikessa, ajavat ttip liittovaltiota ja euroa, vasemmistoliiton kannattama pörssieliitin euron terrori on suoraan liittovaltioprosessia ja siten samaa totaalista lopullista demokratian hövittämistä.


  •  Mitä on patriooteilla ja tavallisilla suomalaisilla muuta vaihtoehtoa kuin anarkia

     eli kreikankielestä käännettynä eliitin vastustaminen - an archee.  

70-luvulla kansalaiset aloittivat 1100 lakon lakkoaallon poliitisesta johdosta välittämättä. Muita keinoja ei ole korruption keskellä kuin pakottaa poliitikot myötäilemään enemmistön tahtoa. 

Vasemmistoliitto on myös hiljaa Suomen laajasta toiminnasta naton sodissa ja kiihtyvissä harjoituksissa naton ja  hyökkäyssotien toimijana. 
 
Kaikessa oleellisessa vasemmistoliitto suojelee oikeistoliskoja ja laumasieluiset jäsenet isketään lamaantuneiksi epäoleellisella höpötyksellä, vakuuttelulla ja viivyttelyllä, harhautuksilla ja valheilla "euroidentiteetistä" ja konsensuksesta jotta Suomen itsenäisen päätäntävallan purkaminen jatkuisi kohti liittvoaltiodiktatuuria ja feodaalihelvettiä. 

 

  Nouseeko jopa uusi puolue  vai se tuttu 70-luvun yhteinen kansan-anarkia

eli eliitin vastustaminen lakoilla.

Jerofejevin kirjaa mukaillen: 
"Ihailen Suomen hallituksen kykyä pilata maineensa." 


    
    Vasemmistoliiton oikeistomyyrät:

" Vasemmistoliiton puheenjohtaja vauhditti salaista eliitin hallintarekisteriä jo 1999  

Suvi-Anne Siimes puhui arvopapereiden hallintarekisterin käyttöönotosta suomalaisille jo viime vuosituhannen puolella. "

ja sai hyväpalkkaisen palkintoviran teollisuuden lobbarina
   
   Viheroikeisto.

"Vihreät" valittavat show-elkein kokoomuksen elkeitä mutta kannattavat rkp-kokoomuksen terroria, euroa ja ttiptä. Vihreys on loistava harhautus, se on nyt tehokkain vlahe mitä voi ilmaista kun samalla tukee Amerikan imperialistisia sotia. Ihmisten hyväuskoisuus on sokeaa.

Vihreät vinkuvat propagandassaan kokoomuksen tempuista - mutta kaikista suurimmassa terrorissa eli euromyönteisyydessä, nato-militarismissa, järvien ja vesivarojen luovuttamistä pörssiyhtiöille Talvivaaran malliin ja euroalistumisessa kannattavat eliitin diktatuuria ja alistumista perustuslain tuhoamiselle eli myös TTIP:tä

 Outi Alanko-Kahiluoto1. joulukuuta kello 19:42Helsinki
" Hallituksen puuhailu hallintarekisterin kanssa sai tänään uusia käänteitä.
Ensin valtiovarainministeri Stubb piti tiedotustilaisuuden, jossa hän totesi, ettei "hallintarekisterien eteenpäin vieminen ole nyt järkevää". Stubb myös pahoitteli hallintarekisterin valmistelusta antamaansa virheellistä tietoa ja antoi ymmärtää, että keskeinen syy hallintarekisterin kaatumiseen oli hänen itsensä julkisuudessa antama virheellinen tieto.
Iltapäivällä sain sähköpostiviestin valtiovarainministerin erityisavustajalta. Viestissä kirjoitettiin, että olen esittänyt "väitteitä, joiden mukaan hallitus ja valtiovarainministeri Stubb olisivat toistuvasti antaneet puutteellista, virheellistä ja valheellista tietoa."
Tämä pitää paikkansa. Olen esittänyt tällaisia väitteitä.
Erityisavustaja jatkoi, että olen lisäksi vaatinut - yhdessä muiden oppositioryhmäpuheenjohtajien kanssa - selvitystä mm. valtiovarainministeriön omaksumasta tiedotuslinjasta sekä valtiovarainministerin lausunnoista, jotka koskevat eläkeläisten asumistukea. Tämäkin pitää paikkansa. Vihreä eduskuntaryhmä on jopa tehnyt kirjallisen kysymyksen valtiovarainministeriön kyseenalaisista tiedotuskäytännöistä.
Erityisavustaja jatkoi viestissään:
"Pyydän kohteliaimmin yksilöimään jokaisen väitteen, joihin toivotte valtiovarainministerin vastaavan. Odotan vastaustanne tämän päivän kuluessa."
Hyvä Joonas Turunen. Vastaukseni - lyhykäisyydessään - on tässä:
En aio yksilöidä julkisia väitteitäni valtiovarainministerin ja muun hallituksen julkisista väitteistä sähköpostiviestissä valtiovarainministerin erityisavustajalle.
Oikea foorumi tähän keskusteluun on eduskuntasali, ja olisi hyvä sopia, koska tämä väittely käydään - julkisesti.
Aha. 

... ja Todellisuus:

Talvivaaran Euroopan viimeisin suurin tapahtuva ja etenevä ympäristökatastrofi oli Ville Niinistön suojelema tuhoamisoperaatio. Virkamiehet suojelivat katastrofin valmistelua ja toteutusta pörssifirmojen käskyttämänä ja veornmaksajat maksavat 200 milj puhdistamisesta ellei sitä kansallisteta ja 1000 miljoonan mineraalit oteta turvallisella teknologialla kansan omaisuudeksi. Puhdistaminen ja kaivostoiminta on nyt tehtävä yhdessä kemiallisen liuottamisen käynnissä oleva prosessin takia jota ei voi pysäyttää mutta vihreät ajavat vain suuryhtiöiden asiaa .

Eivätkä ole estäneet öljy-yhtiöidenkään valtion tukia.
  

Ei kommentteja: