maanantaina, joulukuuta 28, 2015

Eliitin valta, korruptio ja SSS-hallituksen stagnaatio"Todellisuus" ei perustu nyt faktoihin

vaan vain valtaan ja manipulaation suggestioon, suostutteluun eliitin päämäärien ollessa massamedian ja eduskunnan syöttiläiden "itsesuojeluvaiston" ainoa kiintopiste rahaeliitin ohjailemana. Eliitti ei osallistu talkoisiin vaan kieltää 70-luvun pohjoismaisen mallin ja yhteisen yhteiskunnan talkoot -- eli veroprogression: taakan realistisen jakamisen progressiivisesti yhteiskunnan vakauden, ihmisarvon  ja progression vuoksi.


Ihmisten tulisi hermostua ja tulla verbaalisesti eli ilmaisevasti tietoiseksi siitä, että eliitti ei pärjää ilman valheita, ihmisiä hallinnoidaan ja suggestoidaan vain valheilla.

 Kysymys on teurastuksesta, johon ihmiset suostuvat valheiden takia: Historian ja logiikan teurastuksesta, ymmärryksen ja ihmisarvon teurastuksesta. Pohjoismainen malli ja ihmisarvo on purettu koska pieni vähemmistö vain äkäisesti ja valtavan mediakoneiston sekä Amerikan-Lontoon kapitalistisen suurrahan aggression avulla sitä vaativat, muka ainoana vaihtoehtona. 

Ihmiset eivät nyt suostu hyväksymään olevansa manipulaation ohjaamia, näkemään tilanteen analyysiä.


    Prosessi on dikotominen;


Samalla kun kaaosta lisätään, samallä etuoikeutettujen oikeuksia lisätään.
Eliitin houkuttelevuutta ja estottomuutta lisätään, moraalista tehdään turhaa ja alamaisuudesta ainoa tie kerätä eliitiltä pisteitä : korruptio ainoana politiikkana demokratian mitätöimisenä. Katsokaa "hymyä" 
 Str / Lehtikuva Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylää (ps.) epäiltiin oikeusavun väärinkäytöstä vuosina 2009-2010. LEHTIKUVA / Jarno Mela
“The illusion of freedom will continue for as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will take down the scenery, move the tables and chairs out of the way, then they will pull back the curtains and you will see the brick wall at the back of the theater.”— Frank Zappa    IIVasemmistoliitto ja feminismi ei toimi vastavoimana


eliitin terrorille ja kahminnalle


vaan höpöttää vain kivoja asioita ja feminististä tyytymättömyttä, ei analyyttisesti enemmistön taisteluna hyvinvoinnin puolesta eliitin terroria ja valheita vastaan vaatien vastuuta mm valheista eu:n elintasoa nostavasta vaikutuksesta.


Eliitin lellikit ovat selkeä analyysin kohde ja näkysällä;Feminsitit ovat selvästi hegemonian, vallan ja vanhan eliitin sylikoiria, aivan selvästi, korostetusti ylistettyjä ja esillä.

Rkp ja kokoomus eivät hyökkää feminismiä vastaan vaan niiden media ja superrikkaat korottavat kaikin keinoin feministien näkyvyyttä kun samaan aikaan pohjoismaista mallia tuhotaan sen moralismin ja feministisen paheksuntanäytelmän suojaamana.

Eli eliitti, joka kahmii etuja ja verohelpotuksia  ja lisää muiden taakkaa eliitin kiertäessä lakia laittomana, on innoissaan vale-oppositiosta niin että ihmiset eivät pysty vastustamaan eliittiä kun uskovat eliitin teatteriryhmien valenmoraalin enemmistön orjuuttamiseksi ja eliitin rikastuttamiseksi feodaalityyliin.


Aivan kuten 60-70 luvulla niitä vaarattomia mukavasemmistolaisia nostettiin mediassa jotka olivat kekkosen klaaneille vaarattomia. Luotiin spektaakkelihiekkalaatikko kekkosen jalkoja suuteleville mukavasemmistolaisten avulla.

Saarikoski katui katkerasti kekkosen lastenjuhlia taiteilioille elämänsä suurimmaksi erehdykseksi koska keskipisteenä oli hovietikettieli sensuurin rituaalinen harjoittelu hyvän fiiliksen flowssa diktaattoria kiehnäten. (*olikohan se saarikosken viimeinen tai toiseksiviimeinen omaelämänkerrallinen pohdinta)
 

Prince Charles Allowed To Legally Launch Nuclear WeaponsHe discovered that the Prince of Wales is exempt from sanction over a range of laws, including the UK’s Data Protection Act, and enjoys significant protection for his property compared with other landowners.Ha ha perinne, Suomi täyteen perinnettä oikeiston käskyläisten, vihreiden ja feministien vaatimana


Patti-Merkel, pakotettu vihaisiin tekoihin, huijauksen varjot kasvavat kun Eurooppaa on lypsetty ja valjastettu

Saksa, Euron orja


Euroopassa on tasan yksi maa joka on totaalisen euroriippuvainen, Saksa. Kun Euro hajoaa, Saksa palaa markkaan. Koska Saksan vienti on suurempaa kuin tuonti, Saksan markan arvo revalvoituu voimakkaasti suhteessa dollariin. Tästä seuraa tietenkin Saksan kappataseen tasapainottuminen ja saksalaisten vientiyritysten konkurssiaalto. Lama johon verrattuna suomen 1990 sekoilu on lastenleikkiä.Ei kommentteja: