maanantaina, joulukuuta 28, 2015

Suomenruotsalaisten shokkitaktiikka

* päivitetty ii

Tämä on sitä shokkiviestintää,jolla taktisesti kaapataan vasemmiston ja humanistien retoriikkaa ja tehdään sitä naurettavaksi.


Eliitti ja varsinkin suomenruotsalainen eliitti (eivät kaikki suomenruotsalaiset) käyttävät nyt näkyvästi TV-"keskusteluissa" brutaalien  kirkkoherrojen  Suomessa  käyttämää vanhempaa shokkitaktiikkaa ylimielisesti keskeyttämällä, väheksymällä ja kieltäytymällä keskustelemasta vedoten subliminaalisesti ylimielisyydellä kirkkokulttuuriin so. Jumalan vihaan suomalaisia kohtaan. Ensimmäiset kirkkoherrat olivat ulkoeurooppalaisia sakseista, Tanskasta, Italiasta, Ranskasta, Saksasta, Ruotsista yms Vatikaanin verottajakirkkoherroja, verottajia, syyttäjiä ja inkvisiittoreita. Kuten Agricola. 
  Shokkiviestinnällä kaapataan, vääristetään, lamaannutetaan, harhautetaan ja estetään faktatodellisuus, kumotaan normaali semanttinen viestintätilanne.

Sen psyykkinen teho Suomessa "vetoaa"/taannuttaa psykohistorian ehdollistamisen voimin 900 vuoden kolonisaatioterrorin psykodynamiikkaan, jossa ihmiset ovat kuolleet ja ryöstetty, jos ovat nousseet vastustamaan suomenruotsalaisten/oikeiston statusviestintää ja tuomionjulistusta.


Yksikään toimittaja ei kutsu Ahvenanmaalaisia rasisteiksi vaikka EU:n suhteellisesti kolmanneksi rikkain maakunta kieltäytyy vihaisesti ottamasta median hehkuttamia pakolaisia.

Rasistinen oikeus olla rasistinen ilman rasismisyytöksiä - sitä on elitismi puhtaimmillaan. Kansa on rasistista, ei eliitti, joka ei asu maahanmuuttajien vieressä.


     II

Kertausta - paljonko voitaisiin verotusta eli pohjoismaista mallia, yhteisiä resursseja palauttaa?

     Toista perässäni:   "Leikkauksille ei ole vaihtoehtoja":

mutta katso

Veronkierto tuhoaa pohjoismaista mallia ja sivistystä.

Optiot vievät rahaa ppois Suomesta, eivät tuo"sijoituksia" Suomeen.


Siksi 50-70-luvun valtionyhtiöt ovat ainoa pelastus tieteellisesti/teknisesti edelläkäyville yhtiöille Suomessa. Todistetusti suomalaiset osaavt tehdä maailman tehokkaimmat valtionyhtiöt toimiviksi ikivanhan suomalaisen solidaarisuuden voimin.


EU ottaa Suomelta n 9 miljardia vuosittain suorina veroina mm tulliverot Brysseliin ja estää haittaverotuksen laittamista saastuttaviin ja orjatyötuotteisiin. Tätä toimittajat eivät ole kertoneet vaan valehdelleet 1-2 miljardista.

Voidaan hetkessä asettaa absoluuttinen veroprogressio yrityksille jolloin suuryritysten 15 milrd veronkierto lakkautetaan. Verohelpotuksia on 23 miljardia vuosittain josta puolet ovat vääriä kansantalouden kannalta.

Laiton veronkierto on +17 miljardia, siihen 5000 ammattilaista lopettamaan laiton bisnes. Kaivokset kansallistetaan - kokoomus ja keskustaministerit antoivat vääriä lukuja kun kemiraki luovutettiin. Sakkovero eurosta & eusta eroamisen jälkeen saastuttaville tuojille, sakkovero suomessa tuotantomahdollisuuksia oleville tuontituotteille. Omavaraisuus 7% ylös 60%. Suomenruotslalaisillä sekä muilla säätiöillä on huikeasti verovapauksia ja laittomia tilinpäätösten pimityksiä - vaikka on kyse vain eliitin vallankäytön projekteista.

Se on suoraa poliittista valtaa mm vasemmistoliiton ja vihreiden eliittiin, joiden kaverit ja sukulaiset kylpevät säätiörahassa. Sveitsissä tuhansia salaisia tileja jotka valtio saisi tietoonsa milloin vain, paljon suomenruotsalasita veronkiertorahaa. Humalassa asianjajat puhuvat näistä aika synkeinä. Perussuomaiset lähtivät korrutpio peliin 100% kun puoluerahat kaapattiin säätiöön.

Omaisuusvero takaisin - itsehän oikeisto on hehkuttanut kuinka kyvykkäät ihmiset ansaitsevat omat rahansa, eihän sukujen raha ole kyvykästä rahaa vaan korruptiota ja perustuu usein 900 vuoden projektille suomalaisten maan varastamisena.


Resurssit ovat yhteisiä, vain niin syntyi ja syntyy hyvinvointivaltio. Inhimillinen ja ihailtu pohjoismainen malli.

Hamppu ja marihuana onvat yhä keilletty lääketeollisuuden, öljyteollisuuden, vaateteollisuuden, muoviteollisuuden, betoniteollisuuden lobbaamana. 

Ahvenanmaa saa vähintään 400 milj ylimääräistä tukea eli rkp:n järjestämää lahjontaa verrattuna muihin maakuntiin. Syöpäläinen lakia rikkoen rasismissaan.

Maahanuuttajat vievät nyt 4000-5000 miljardia suomalaisilta ja tuovat rasistista fundamentalismia Suomeen. Hyvin järkyttävää haittakulttuuria, jota massamedia Amerikan ja eurojuntan propagandassa väittävät Suomen eduksi vain tuhotakseen itsenäisen demokratian esittääkseen kaiken uusliberalistisen tuhon vastaukseksi uusliberalistista diktatuuria, liittovaltiota ja Amerikan sotilaallista maihinnousua Suomeen.

Kokonaispakettia pukataan ideologisesti sekä elitistisesti - ja massamedia väittää kaikkea rationaaliseksi tahallisessa katastrofissa.

Rahat pois elitismistä takaisin pohjoismaiseen malliin, inhimilliseen demokraattiseen valtiontalouteen, tieteeseen, taiteeseen, uuteen ekologiseen tuotantoinfraan ja koulutukseen, hyvin helposti.

Veronkierto on valtaa, kovaa valtaa, elitismiä, jola lahjotaan ja uhkaillaan ringistä pois tiputtamisella. tunnen monia superlahjakkuuksia jotka on heitetty ulos koska eivät hyväksy käktekttyä vallankäyttöä. Suomessa on hurjat kulissit todelliista valtakuvioista ja keinoista.
"Jotakin hallituksen arvomaailmasta kertoo, että samaan aikaan kun Helsingin yliopistolta viedään tulevina vuosina yli 80 miljoonaa euroa, viihdemerenkulkua on varaa pönkittää sadoilla miljoonilla."
.Ei kommentteja: