keskiviikkona, joulukuuta 23, 2015

Psyykensäästämisen neuroosiPsyykensäästämisen neuroosi on sopeutuvan yksilön shokkitila.

Alamaisneuroosi. Onnentila. Varmuudentila. Häiriöiden sulkemistila.

Kyvytön näkemään ohjailua - kuin lapsi.


  Onnen huuma torjunnan hysteriassa. Kelpaavuuden neuroosi kunnon kansalaisena.


Yksilö luulee olevansa äärimmäisen skarppi, humaani, kristillinen ja mitä tahansa

vaikka onkin kylmässä torjunnan horkassa koska eliitin hegemoniatodellisuus, kliiniset uutiset, yliopisto-opetus kehityksen kehittymisestä ja viihde-elokuvat eivät täsmääkään ollenkaan todellisuuteen, vallan brutaalisuuteen, salaliittoihin, megalomaaniseen saastutukseen mm Talvivaarassa, fasistisen eliitin tuhokapitalismiin ja maapallon tuhoamiseen.
 

Kirjoitan tästä aiheesta silloin tällöin sivulauseina eri kulmasta

   mutta tämä on fasismin ydinprosessi: onnellinen torjunta.
Onnen tuotteistaminen eliitin ohjaamana, keskitettynä suggestio-ohjauksena


    Kafka varoitti tästä, Freud varoitti tästä.

Kupikin analysoi hyvin tarkkaan ja näki painajaisia kuinka ihmisiä manipuloidaan.

Kuinka systeemi ja hallinnoitu suuggestiokulttuuri luo yksilön niin että yksilö ei löydä itseään eikä kykene näkemään maailman todellisuutta kun eliitin kulttuuri tarjoaa alemmille tasoille vain pakenemisen mahdollisuuksia, viihdettä ja unohdusta.

Freud selväsanaisesti sanoi että neuroottinen kasvatus on kaikista tuhoisinta.

Brändikulttuuriin upotetut lapset suggestoidaan tuhansilla neurooseilla. Kuinka olen menestyvä, kuinka kelpaan eliitille. Vanhemmille, papeille, opettajille, pomoille, poliitikoille, punaisen ristin rahankerääjille.


Neuroosissa ei ole mitään todellista.

Se luo vain vankilan mitä enemmän tottelet suggestiota joka vaatii neuroottista tottelua.

Euroopplainen eliitti on erikoistunut harhautuksiin.

Kirkko, harhautusten ja neuroosien äiti, johon poliitikot ja massamedian tuottajat nojautuvat. Massaviihde ja massasuggestiot nojautuvat "kirkon" eli Vatikaanin luomiin taktiikoihin.

Mediasuojelu on tärkein vallan väline Suomessa.
Jos myötäilet eliittiä, saat mediasuojelua.
Jos et myötäile eliittiä, saat mediasta paskaa ja pilkkaa niskaasi päätoimittajien taktisilla iskuilla. Säädelty psykoosi mediatilassa. Enemmistön demokratia on tietysti eliitin suggestiolle pahin uhka ja siksi koulutus ja media luo monia hienoja suggestioita joissa inhotaan kansanvaltaa, enemmistön valtaa, demokratiaa.

Itsesuojeluvaisto on eliitin mielestä inhottavinta ja lahaisinta sillä silloin eliitti ei voi ohjata massoja jos yksilöillä on itsesuojeluvaisto eli tietoisuus.
Onnen tuotteistaminen eliitin ohjaamana, keskitettynä suggestio-ohjauksena

   "Rakasta lähimmäistäsi, luovu valtion rajoista, älä välitä nuorten palkkasotilasmiesten vyörystä, ajattele pakolaislapsia"

Natsisaksassa ja oikeistosuomessa luodaan ohjattuja onnentiloja massavoimalla

 mm. "vapaa yrittäjä", "kunnon kansalainen", "talvisodan henki", "suvaitsevainen, oletko suvaitsevainen", "yrittäjähenkinen" "rohkea estoton opiskelija" ovat karua peitesumutusta valtion politiikalle jossa tuetaan suoraan rahallisesti suuryrityksiä jotta pienyrittäjyys tuhottaisiin.


Rajojen avaaminen on jo psykoosin tasolla.

Eliitti siirtää verorahoja uuteen humaaniseen projektiin, kun maahanpäästetyt ihmiskaupan miljönäärien ja cia-mossadin junailemat luovat kulutustarpeita Suomessa, mutta maksajina ovat vain tavalliset kansalaiset, joiden verovarat siirretään pakolaisbisnekseen.

   Siksi eliitti puhuu nyt pakolaisrakkaudesta - käsiään hieroen.

Ihanteet sulle, rahat eliitille, lääkkeet pois köyhiltä suomalaisilta.

Asuntojen hinnat nousevat, kiinteistösijoitukset nousevat superrikkaalla piilossa pysyvällä suomenruotsalaisella eliitillä into ja härski moralismi nousee.

Porvarit haluavat pitää Suomen kannattamassa Amerikan ja Lontoon hyökkäyssotia samalla kun vaaditaan suomen muokkaamista pois hyvinvointivaltiosta - sotien avulla ajetuilla tahallisilla väestönsiirroilla.

Amerikka ja Lontoo haluaa omat hajottaa Euroopan valtiot.

Joukkovoimat, enemmistön vallat keskitetyksi diktatuuriksi, Saksan eliitin natsiprosessin toteuttamiseksi.

RKP-kokoomus EVA-EK haluaa hajottaa yliopistot ja vauhdilla.

Jugoslavian sotaa ennen amerikassa säädettiin laki että Jugoslavia on hajotettava. Amerikan päätöksellä. Niinpä alkoi tuttu prosessi: cia palkkasi rikollisia, eurooppalaisia palkkasoitlas-iskujoukkoja ja muslimeja tekemään murhia joista syytettiin tavallisia muslimeja ja kierre alkoi.

 
Valtion toimintakyvyn ehtoja ei haluta tietää kun massamedia on puhaltanut sateenkaarisuvaitsevaisuutta jossa koko maailma on vapaa.

Mutta tämä evankelimi on eliitin vallankaappausdoktriini, jolla luodaan Eurooppaan diktatuutri hajota ja hallitse -politiikalla.


   II

Kansanedustajistakin uutisoiminen on juuri viihdettä, eivät toimittajat kerro mitä edustaja x vlainnat ovat aiheuttaneet suomelle kuten kataisen, lipposem ja pekkarisen valinnat ovat aiheuttaneet satojen miljardien menetykset ja köyhyyden kauhut vanhuksille, sairaille ja pätkätyöttömille.

Koulussa oppilaat opetetaan ihailemaan alistumista.

Hyväuskoisuutta ihaillaan eli alistumista ihaillaan eliitin antamana velvoitteena.


Eliitti on röyhkeä, julkisesti mutta paasaa nöyryydestä.


Tämä on niin selkeää toimintaa ja elitin istuttamaa. Sensuuri massamediassa on hysteeristä sillä eliitti haluaa sytyttää monia sotia jotta eliitin ahneuden ja julmuuden konkurssi talousromahduksessa ei paljastuisi.

  Avaa silmäsi.


Vasemmistoliiton nuoret ovat selkein tuore suggestioesimerkki suggestioprosessista.

Vasemmistoliitto hyväksyi Kataisenkin alla Suomen armeijan toiminnan eli sen liittämisen natoon, jonne palkattiin natseja sodan jälkeen.
   ::

* palaan vielä muuttamaan tätä tekstiä
mutta olkoon tämä ydin nyt kun olemme ohittaneet talvipäivän seisauksen

Ei kommentteja: