maanantaina, joulukuuta 28, 2015

Lilja Tamminen trollaa aika pahasti natsikulttuurin puolesta

Lilja Tamminen trollaa aika pahasti:
" Pliis älkää jakako Venäjätrolleja. Facebookissa on tänään erityisesti vasemmistopiireissä levitetty SOTT.net:in kirjoitusta Suomen historian vaietusta fasismista ja vedetty siitä rinnastuksia hommalaisiin.Huomautan, että SOTT on venäjätrollien "riippumaton media" yhtä paljon kuin RT ja kalevalaisesti Seppo Ilmarinen -nimellä kulkeva kirjoittaja edustanee ns. Bäckmanismia ja ajaa näin vieraan valtion etuja. Englanninkielisen artikkelin tavoite on saattaa Suomi näyttämään kahelilta natsiagressorilta fasismia vastaan taistelevan Venäjän naapurissa. Näin sotatoimet oikeutetaan tuollapäin.Noin akateemisesta näkökulmasta artikkeli on sitäpaitsi pielessä. Suomessa, kuten lähes kaikissa länsimaissa oli toki enemmän tai vähemmän avointa natsiaatteen jonkinasteista sympatisoijaa myös yhteiskunnan yläluokissa mukaanlukien puolustusvoimissa, mutta on älytöntä väittää, että se olisi missään vaiheessa ollut mikään erityisen suosittu doktriini Suomessa. Suomessa keskityttiin ns. kommunistien uhan torjumiseen, muttei se liittynyt mitenkään natsismiin tai ideologiseen fasismiin, niin kuin Neuvostoliitto aikoinaan propagandisoi koko länsimaailmasta."


Hurjaa historianväärennöstä poliitikko Liljalta.

Hommalaisista suurin osa ihailee suomalaisia SS-miehiä
ja oikeistolaisen kouluopetuksemme takia ei suomalaisen perussivistykseen kuulu tietoa yli 100000 ihmisen joukkomurhista Ukrainassa ja sen naapurialueen Neuvostoliitossa joihin suomalaisetkin osallistuivat - osa suoraan, osa ainakin tietäen että siviilejä tapettiin SS-joukkojen toimesta "puhdistuksessa". Kuitenkin suomalaiset olivat mukana hyökkäyssodassa Neuvostoliiton tuhoamiseksi natseille ja hitlerille uskollisuusvalan vannoneina ja tämä ei jatkuvaa ihailua estä valtakunnan valtamediassakaan. Puhuminen vähätellen suomalaisten "sympatiasta saksalaislle" on valhe ja on puhuttava suomalaisista ideologisista natseista kannattamassa rotuoppia, hyökkäys/valloitussotaa ja Hitleriä.
Myöskin suurin osa hommalaisista ei pidä Suomen hyökkäyssotaa natsi-Saksan hyökkäyssodan osana vaikka kaikki arvostetut historioitsijat sanovat että "erillissotaa" ei ollut olemassa.
Suurin osa suomalaisista ei tiedä että Suomi aloitti jatkosodan natsijoukoilla.
Mannerheimin sopimuksista natsien kanssa mm. 1935 on tullut koko ajan tietoa lisää mutta valtamedia päätoimittajat kieltävät toimittajia kommentoimasta tai nostamasta asiaa esille. 

Mennerheim myös jo 1919 lupasi tuhota Neuvostoliiton ja teki kirjalliset sopimukset Ranskan ja Englannin kanssa. Hommalaisia ei voi syyttää yksin natsien ihailusta koska koko oikeistolaisten omistama valtamedia ja oikeistopoliitikkojen ohjaama opetushallitus sekä opetusministeriö jatkavat suomalaisten natsien sodanjälkeistä historian vääristämistä sensuurilla mutta hommalaiset avoimesti ihailevat myös sisällissodan joukkomurhaajia, suomenruotsalaisen rahaeliitin palkkaamia S-miehiä, jotka kouluttivat tulevia SS-miehiä Saksassa jo 20-luvulla.
Tapaus natsien palkkalistoilla: Urho Kekkonen Valtamedia ja koulusysteemi jatkaa Kekkosenkin natsiurasta valehtelua. Kekkonen oli toinen kansanedustajista natsien palkkaamana, joka viimeisessäkin äänestyksessä vastusti rauhansoipumsta Neuvostoliiton, Englannin ja Amerikan kanssa. Tästä valehdellaan vuodesta toiseen. Kekkonen vain aloitti soluttautujan roolin sodan jälkeen varmistaakseen uusien värvääjiensä eli Englannin ja Amerikan vakoilujärjestöjen toimeksiannon, myöhemmin CIA:n.

waffen ss Finland 1943 to Ukraine, Kiev
Bankers' western fascism 1930s

Ei kommentteja: