tiistaina, joulukuuta 22, 2015

Arhinmäki Soinin ja Stubbin kruunaajana TTIP-terrorissa


Arhinmäki ja Li ovat onnistuneet täydellisesti, CIA:n käsikirjoituksen mukaisesti toimimaan RKP:n ja kokoomuksen fasismissa mm. Amerikan ja Ranskan hyökkäyssodissa sekä massiivisessa euroterrorissa ja EU:n ajaman TTIP-vallankaappauksen edistämisessä kohti Suomen huojuvan demokratian lopullista tuhoamista.   


Duunarit hupenivat vasemmistoliitosta  

Työntekijöiden osuus vasemmistoliiton äänestäjäkunnasta on romahtanut kuluvalla vuosikymmenellä, ilmenee tuoreesta...     - KALEVA.FI
 

EU:n diktatuurin kannattajat ovat automaattisesti olleet vuosia pörssi-ideologian TTIP:n kannattajia eli rajojen ja demokratian hävittäjiä mm. nyt palkkasotilaiden lomavyöryssä Suomeen Amerikan hyökkäyssotia kannattamassa ja Kiovan natsijunttaa tukemassa. Yrittäkääpä tosimaailmassa jutella Arhinmäen kanssa niin näette kuinka tämä nukkeagentti pelkää, ahdistuneena pelkää, pelkää.   


Vasemmistoliitto on nyt eliitille harmiton mini-SDP ilman suhteellisuudentajua asioiden prioriteeteista ja enemmistön demokratian puolustamisen ehdoista.  
     


   Kysymys ei ole vahingosta.

Li Anderson ja Arhinmäki edustavat vaarallista ihmiskuvaa, eliitille ja Amerikan harha-massamedialle antautumista.

Historian väärentämistä ja elitismin ihailua vasemmistolaisen solidaarisuuden ja taistelun sijaan.

Vasemmistoliitto on ollut allekirjoittamassa feodaaliterrorin ja eliitin mielivallan paluuta mm. Kataisen hallituksessa.

 

    


   
 
Ei kommentteja: