tiistaina, joulukuuta 29, 2015

EU:n romahduksesta Euroopan mediassa

Nyt toimittajat heräävät samaan analyysiin kuin me aidot humanistit ja analyytikot 20 vuotta olemme puhuneet. 


How the EU could collapse in 2016

Rather than protect Europeans, the EU itself has become the greatest threat to our continentJopa oikeat kysymykset ovat nyt vasta valtavan torjunnan ja eurohybriksen paineen takaa tulleet pintaan.

Tämä onkin avain analyysiin: kun jopa kysymykset kiellettiin eurohybriksen eli totalitarismin "toivon" raivossa niin jo tämä havainto oli selkeä todiste EU:n elitistisestä ja ohjatusta luonteesta eliitin keskistetyn vallan kavattamiseksi - takaisin kuolettavaan kauhujen hierarkian feodalismiin.


Mutta ylemmyyden psykologia on ollut ja on yhä "mielenkiintoista" - torjuessaan selvänäköisten ihmisten olemassaolon: 

väärässä olleet eivät suinkaan myönnä olleensa väärässä ja EU:n vastustajat oikeassa eikä näin aitoja humanisteja ja kriitikkoja oteta tunnustaen tosissaan aivan kuin kukaan ei olisi EU:n diktatuuria ja Amerikka-Lontoo -keskeisyyttä ja varsinkin Lontoon riippumattomuuden ja verovapauden huijausta aikaisemmin nähnyt EU:n muokkaamisessa lypsykoneeksi pankeille ja suurpääoman veronkierto-pörssi-ideologialla. 

Aivan kuin todellinen kaaoskriisi ja virkamiesten kasvava psykoottinen vaatimus suurarmeijan perustamiseksi olisi nyt vasta aito syy kritisoida eurototalitarismia eikä aikaisempaa kapitalismin ja eurovallankaappauksen sokeaa vallan keskittämisen ja elitistisen ihmiskuvan eli kapitalismin kritiikkiä voi muka ottaa huomioon älykkäänä.  • Talousromahdukseen (kunigattaren Crown-kaanin ja Wall streetin pankkisukuklaanien ohjaama) eurojuntta tietysti valmistelee sotilaallista diktatuuria, apunaan amerikan, saudien ja israelin luoma keinotekoinent terorismi. Nato luotiin terroriorganisaatioksi ja tekikin 15000 terroriiskua operaatio Gladion kautta eliitin vallan pönkittämiseksi, demokratian hajottamiseksi. 
  • On hyvin erikoist akuinka suomalaiset toimittajat eivät saa kirjoittaa hyvin feodaalimallaiisista Wall streetin suvuista, jotka naivat tarkkaan ristiin omaisuuden ja perintöjen hallinnan varmistamiseksi.Patti-Merkel, pakotettu vihaisiin tekoihin, huijauksen varjot kasvavat kun Eurooppaa on lypsetty ja valjastettu

         Saksa, Euron orja


Euroopassa on tasan yksi maa joka on totaalisen euroriippuvainen, Saksa. Kun Euro hajoaa, Saksa palaa markkaan. Koska Saksan vienti on suurempaa kuin tuonti, Saksan markan arvo revalvoituu voimakkaasti suhteessa dollariin. Tästä seuraa tietenkin Saksan kappataseen tasapainottuminen ja saksalaisten vientiyritysten konkurssiaalto. Lama johon verrattuna suomen 1990 sekoilu on lastenleikkiä.

Sotilaalliset toimet Kiovan natsijuntan ja Turkin sotaisan diktatuurin tukemiseksi ovat EU:n sopimusten vastaisia mutta keskeisiä pelon ja diktatuurin ilmanpiirin rakentamiseksi
Eurovirkamiehet ja kulissientakaiset pankkiirit, bilderberg-salaseura ja mm transatlanttinen klaani ovat valmistelleet sodan sytyttämistä usealla rintamalla.INSIDE ISIS & the Paris Attacks

- Report by CHRIS EVERARD
IN LESS THAN 29 MINUTES THIS CLIP
EXPLAINS EXACTLY WHAT IS HAPPENING INSIDE ISIS.

This is a segment from a two hour documentary film funded by the viewers of THE ENIGMA CHANNEL by British investigative journalist CHRIS EVERARD. We see the Paris CCTV footage of the ISIS attacks in great detail…. And analyse the ISIS propaganda campaign which has indoctrinated platoons of CHILD ASSASSINS - some as young as 8 years old. This film can be viewed in full at the following link

http://www.enigmatv.com/the_enigma_channel/Welcome.html
Why  did EU give 3 Billion € to Turkey?


German television station ARD has produced footage documenting the slave trade being conducted by the radical terrorist group the so-called Islamic State (ISIS)…
AWDNEWS.COM

Farage - miksi EU antaa Turkille 3 miljardia euroa ja miksi EU haluaa viisumivapautta Turkin kanssa? Se on typerää ja kirotun vaarallista. Turkki tukee ISIS terroristeja ja pakolaisten ihmiskauppaa ja masinointia EU:hun.
 
 
Over more than forty years, Erik Olin Wright has focused on rethinking two core parts of the Marxian tradition: class and strategies for social transformation.
JACOBINMAG.COM
Onhan myös laaja TTIP salaliitto, paikallisen demokratian ja itsehallinnon murskaamisen salaliitto - ihan selvästi salaisesti valmisteltu salaliitto.

Tärkein sensuroitu tieto - miksi maailman rikkaimmat pankkiririsuvut ja Lontoon kuningashuoneen klaanit salataan varallisuudeltaan julkiuudelta


Siksi.

       Rothschildin suvun historia

       - The House of Rothschild
   

  • Rothschildit luultavasti olivat suomen sisällissodan sytyttämisen takana, kaaosta ja nälänhätää luotiin tahallaan jotta suomi liitettäisiin nopesti saksaan ja saksan armeijaan venäjän kaatamiseksi.
  • toimittajat yrittävät nyt naurettavalla tavalla vakuuttaa että rikkailla ei ole salalittoja eikä liittoja - monet ihmiset uskovat ja puhuvat vain "taloudesta"


  

EU on luotu alusta alkaen pörssieliitin ja suurfirmojen sotia laajentamaan ja hyväksymään : Pankkiirit suojelevat kenraaleja ja kenraalit pankkiireja :
Suomen armeijakin ja tietysti hallitus olivat mukana tuhoamassa Jugoslaviaa salaisilla iskujoukoilla.NATO Veteran: I Witnessed The Genocide Against Serbs In Kosovo

Published:  at 1:17 pm
Modified: Jan 13, 2015 at 1:17 pm
8
      Get short URL

SOURCE TANJUG, VECERNJE NOVOSTI 
  • BELGRADE – Czech Lieutenant Colonel Marek Obrtel, who recently returned the NATO medals he received for his role in the organization’s missions, said that genocide against Serbs took place in Kosovo instigated by the West, adding that the Euro-Atlantic Alliance is a criminal organization because of the policy pursued by its leaders.

Nato kuljetti ja palkkasi myös äärimuslimeja tappamaan serbejä Jugoslavian kaaoksen ja hajottamisen aloittamiseksi.Paris Terror Attacks — How ISIS ProfitsAanulehti kannusta kansalaisia infosotaan EU:n puolesta mutta
kutsuu sitä isänmaalliseksi sodaksi.Arhi Kuittinen Finland SuomiEi kommentteja: