tiistaina, joulukuuta 15, 2015

YLE:n ja Hesarin salaiset vaikuttamiskeinot Mitä diskurssianalyysi paljastaa vaikuttamisen keinoista?


Puhetavan päämäärät, intentiot ja keinot.

"Rationaalinen puhe" paljastuukin äärimmäisen emotionaaliseksi aivopesuksi painotusten määrittelyillä ja määritysten painotuksilla.

Todellisen merkityksen ennaltaohjelmoidulla painotusmatriisilla joka pintatasolla ei kerro motiiveistaan ja mielikuvatavoitteistaan "itse sinänsä" informaationa - suoraa mielipidettä usein karttaen vaikkakin täysin mielipiteen muokkaamana ja epäkoherenttina esityksenä.

Selektiiviset eroavaisuudet, funktionaaliset painotukset, prosessiiviset rajaukset (mm tyyleillä). Ei asia merkitse VAAN kuinka se esitetään.

Luodaan illuusio asian tarkastelusta vaikka esilletuonti onkin prosessoitu ja splitattu aivan eri periaattein, dikotomiaa jaotellen prosessointitavoin eri diskurssiperiaattein, ideologian mukaan värjäten.


Ymmärtävätkö ihmiset manipulaatiotapoja?

Eivät.

  • Esim. "Uutisvuodossa" Putinista puhutaan aivan eri tyylillä kuin Obamasta. Obamasta puhutaan varovaisesti kuin jeesuksesta kirkkoherran läsnäollessa  mutta Putin, oh niin, jotakin aivan kauheaa uhkaa "sivistykselle", niin moukka.
YLEn kaikki ohjelmat ovat ohjelmoituja ideologiseen äärioikeisto-eliitin 100% amerikkalaiseen geopoliittiseen julistukseen, jota peitetään nyt ns "maahanmuuttosuvaitsevaisuudella" ja "vihreydellä", jotta perinteinen eliitin äärioikeiston rahan vallan hegemonia, massamanipulaatio, pääoman kaiken ohjaava kapitalismi, militarismi ja epädemokraattisuus ei selviäisi vastaanottajalle.

Valtamedian huumoriohjelmissa tyylikategoriassa erot vasemmiston (antielitismin eli enemmistön demokratian) leimaamiseen ja toisaalta oikeistolle hihttelyyn ovat merkittävät, erittäin voimakkaan poliittisesti painostavaa diskurssin ja assosiaatio-ohjauksen kategorista käyttöä ideologisesti. Vasemmistoon kohdistetaan emotionaalisesti painotettua & piilotettua inhoa ja oikeistoon sivistynyttä huvittuneisuutta ja tuttavallisuutta "Kaikkihan me ollaan ahneita" yms. 
II Vaikka oikeistolainen valtamedia keskittyi maahanmuuttajien profiilin vääristämiseen huikealla mediakoneistolla niin meillä on tässä taas oppinut ihminen, joka ohittaa kulttuurimme massiivisimman propagandan suomalaisesta mediasta ja keskittyy pilkkaamaan vain maahanmuuton vastustajia - ei tiedolla eikä suhteellisuudentajulla vaan eliitin hegemoniaa tukevalla leimalla, jolla perustellaan "kansan sivistämistä" väärällä informaatiolla, rasistisen muslimikultuurin edustajien ja Amerikan julistaman väestönsiirron hyväksyttämistä "lähimmäisinä" - joilla on aivan eri kulttuurihorisontti ja moraalihorisontti: "Asiantuntija valejutuista: "Vietävissä olevia löytyy suuri joukko"


 Niin, suomalaiset akateemiset uskoivat valejutut sujuvasti kuinka Suomeen haluavat miehet ovat 17-vuotiaita ja korkeasti koulutettuja. Humanisteja, feministejä, vihreiden kavereita, vasemmistoa ihailevia. Muslimeja


Joilla ei ole lainkaan humanistista sivistystä tai humanistista ihmiskuvaa, mitään yhteistä sivistyspohjaa tai lojaalisuutta suomalaisuudelle.
Siis aivan kuten eliittimme.
 
Politiikka ja mediavyörytys ohittaa faktat kevyesti, kukaan ei ole vastuussa valheista pseudo-moralistisessa muokkausprosessissa, kansa nähdään karjana, pakkosyötettävänä vastustajana, jolle pakkosyötetään eliitin näkemys faktoja ja tilastoja vääristäen.  Ensin puhuttiin pakolaisista emotionaalisesti painostaen - ja sitten pysyvistä maahanmuuttajista. Raju ideologinen survonta.
   

Mutta siis asiantuntija ei ole lainkaan huolestunut laajimmin levitetystä massamedian tehokoneiston vääristä tiedoista ja vääristä painotuksista ilman selkeää tilastotietoa "maahanmuuton" hyväksynnän voitelemiseksi amerikkalaisten kolonisaatiosotien hyväksyttämiseksi - vaan haittavaikutuksista ja suomalaisten kansalaisten oikeuksista puhuvista yksityisistä ihmisistä, jotka todella fyysisesti joutuvat elämään ei-humanistien maahanmuuttajien naapureina ja kaoottiseksi muuttuvassa pienten resurssien koulumaailmassa kohtaajina monentason konfliktien ja rasitusten kasvaessa.
Eliitti nukkuu yönsä sikeasti erittäin mukavassa huoneistossa kaukana maahanmuuttajista - moraalsiesti kansalaisia paheksuen.
Yle: Brittitutkija hämmästyi  
Suomen radikaaleista muslimeista - ”yksi pahimmista”
III
Miettikää nyt, jos tämä älykkönä esiintyvä juontaja olisi tehnyt saman vertauksen Obamaan, olisiko se sallittu sananvapauden nimissä?:
 Ei.
Koska hegemoniassa ei ole sananvapautta vaikka hegemonia perusteltaisiin ja vaadittaisiin "sananvapauden käsittellä". Funktiona fasistinen hallinta humanistisella diskurssilla. 
IV

Hei hulinaa

 Mutt ne sano koulussa ja kokkarien bileissä että kapitalismi ei oo kommunismii
Ne lupas


" Nyt se tapahtui  
- Rahasto ei anna sijoittajien ottaa rahojaan ulos "  
-- Sijoitusrahasto Third Avenue Focused Credit Fund estää sijoittajiaan nostamasta rahojaan ulos rahastosta, uutisoi Marketwatch              - TALOUSELAMA.FIV

  • Yliopistolla valtavasti poliittista byrokratiavaltaa paisuttaneet oikeistovirkamiehet ovat kieltäneet tai hankaloittaneet myös diskurssianalyysin osaa osana akateemista humanistista pakettia sillä se paljastaa puhetavan ideologiset painotukset ja päämäärät.

    Helsingin yliopistossa on Euroopan pienin humanistinen opinto-osuus yliopisto-opinnoista. Valtionkirkon tiukasti kontrolloimaa teologista tiedekuntaa ei voi laskea humanismiksi.
    Esim. kirkolle uskolliset teologisen hallintotoimijat kielsivät Uskontotieteellistä ottamasta ateistia profesoriksi muutama vuosi sitten. Siinä meidän konservatiivi-oikeistolainen yliopistomme tila - ja toimittajat olivat hiljaa uskomattomasta kirkkopoliittisesta teurastuskesta.  
 


Onnistuneen Fasismin ydin

Greenpeacen valejournalismista 

-- tehty rikosilmoitus Yhdysvaltain keskusrikospoliisille FBI:lle.
Rikosilmoituksen tekijä on tohtori Patrick Moore, yksi Greenpeacen perustajajäsenistä ja ensimmäisistä sateenkaarisotureista. Mooren mielestä Greenpeacesta on tullut rikollisjärjestö, joka on nyt syyllistynyt mm. internet-petokseen, uhkailuun ja kongressin toiminnan estämiseen.Ministeri Jussi Niinistö: 

Suomalaissotilaita voitava pakottaa 
EU:n sotilaallisin tehtäviin


#helsingin sanomat sanoma oyj is erkko

Ei kommentteja: