maanantaina, lokakuuta 01, 2012

Petteri Järvinen esittää faktavirheitä jumalanpilkkalaista


Petteri Järvinen esittää faktavirheitä jumalanpilkkalaista
Petteri Järvinen esittää faktavirheitä jumalanpilkkalaista
Petteri Järvinen esittää faktavirheitä jumalanpilkkalaista
Petteri Järvinen esittää faktavirheitä jumalanpilkkalaista
Petteri esittää  faktavirheitä ja vähättelyä jumalanpilkkalaista, jotka ajatuksina todennäköisesti heijastavat hänen vilpittömiä toiveitaan vapaasta, muuttuneesta ja humanistisesta yhteiskunnasta, sen perustuslain "aidosta" toteutumisesta.

   Petteri Järvisen toiveet länsimaisista arvoista ja kirkosta
 - Petterin mielestä laki on poistettu, kun vain lain nimike muutettiin:
     - kts. Petterin kirjoitus
 
http://petterijarvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/118366-lansimaiset-arvot...

Kyllä se on ihan virallisesti Ev.lut valtionkirkon kirkkohallitus, kirkolliskokous ja piispainkokous sekä tietysti eduskunta, jotka haluavat pitää jumalanpilkkalain voimassa vallanmerkkinä suojellun valtionkirkon lakeina.
Tämä  nykyinen sanamuodoltaan naurettavasti  "hieman lievennetty" jumalanpilkkalaki 10 § (24.7.1998/563)  "Uskonrauhan rikkominen"  on aito jumalanpilkkalaki - mutta koskee juridisesti vain kahden valtionkirkon Jumalaa ja jumalanpalveluksia. 
Lisäksi vastin Petterin väitteitä vuoteen 1922 saakka kirkon jäsenyyttä välttelevä oli ankaran sakkorangaistuksen kohde sekä vangitsemisen aihe. Kirkon jäsenyys oli pakollista.
Useat ihmisoikeusjärjestöt ovat vuosia pyytäneet Suomea poistamaan jumalanpilkkalain, jotta diktatuurit eivät voisi vedota Suomen kirkkolain jumalanpilkkalakiin "sivistyneenä ja länsimaisena".
 

Voimassaoleva jumalanpilkkalaki on oikeistolaista politiikkaa, ennenkaikkea. 

Vallan statussymboli kirkolle ja propagandatuki valtiolle Jumalan tahdon määrittäjältä. Vastavuoroinen symbioosi.  Vanhan kuninkaankirkon koskemattomuuden, armeijaa palvelevien sotilaspappien ja Jumalan vihan maallinen muoto. 

Ihan aidosti.

Vaikka tuomioistuimet luultavasti käytännössä siihen eivät NYT koske - rauhanaikana - vaan vasta jos/kun valtio ajautuu poikkeuslakitilaan ja valtio tarvitsee taas kirkkoa sodan, laittomien pidätysten ja joukkoteloitusten siunaajana kuten jatkosodassa valloitusmoodin iskiessä päälle Saksan "Euroopan unioni -suunnitelmien" peesajana pitkälle Neuvostoliittoon saakka.

Tämä on jatkuvaa ja toistuvaa vallan historiaa ja aitoa valtion yhteistyötä kirkon kanssa Ruotsin kuninkaan luoman valtasysteemin ja kulttuurinhallinnan kehässä, luulemme nyt sitten olevamme kuinka sivistyneitä tahansa  niin yhä se on kirkkolailla pystyssä. 

Kirkko ei ole tunnustanut virallisesti osallisuuttaan sotarikoksiin
vaikka aihetta olisikin sotarikoksiin yllyttämisistä:
  mm. sisällissodassa, talvisodassa, jatkosodassa sekä myös sisällissodankin jälkeen osallisuudesta jopa 30-luvun Supon (Valpon) toiminnassa "ilmiantoihin" ja vangitsemisiin ilman oikeudenkäyntejä.

  • Ev.lut valtionkirkon verotusoikeuksia lisättiin 2012 ja myös kirkon oikeutta verottaa pakana-kansalaisista yhteisöveroa. Tämä tapahtui siis vihreiden ja vasemmistoliiton ollessa hallituksessa. Lisäksi kirkon kaikkia erityisiä verohelpotuksia mm. piispojen autonkuljettajien rahoittamiseksi ei ole lueteltu missään julkaistussa valtion dokumentissa.
  • Kirkko on myös kuntapolitiikan avulla monopolisoinut lainvastaisesti hautausmaabisneksen oman 1000 vuoden hautausrituaalien monopoli-imagon takaamiseksi.   ::

Kirkon perinteiden ja valtapolitiikan huipennus 1940:


     ” - Välirauhan aikana, kesällä 1940 Hitlerin kirkko oli alkanut osoittaa kiinnostustaan Suomeen. Saksan ulkomaanpiispa Theodor Heckel ehdotti suhteiden tiivistämistä.  Hyväntahdon eleenä Heckel antoi rahaa sodassa vaurioituneiden kirkkojen korjaamiseen. Hän saapui Suomeen ja sai miltei valtiovieraan kohtelun.  Suomalaiset olivat innoissaan uskonpuhdistuksen äitikirkon huomionosoituksista.

Kuin merkiksi kihlauksesta kirkot perustivat "Luther-Agricola-seuran” toimintakanavaksi välilleen. Sen johtoon kuului koko kirkollinen kerma. Seuran tavoitteet olivat poliittiset – sitoa Suomi Saksaan ja katkaista siteet pohjoismaihin, joiden kirkot suhtautuivat kriittisesti natsi-Saksaan. "


: YLE

http://yle.fi/mot/041099/kasis.htm
http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115802-perinteinen-fasismi...    ::


 Lailla suojeltua uskonnollista lasten silpomista - myös piispojen suojeluksessa:

Katso  Areena

::


::
Ei kommentteja: