maanantaina, lokakuuta 01, 2012

Uuden lääkejärjestelmän rampauttaminen on tahallista lypsämistä


Uuden lääkejärjestelmän rampauttaminen on tahallista lypsämistä
Uuden lääkejärjestelmän rampauttaminen on tahallista lypsämistä
Uuden lääkejärjestelmän rampauttaminen on tahallista lypsämistä
Uuden lääkejärjestelmän rampauttaminen on tahallista lypsämistä
Uuden lääkejärjestelmän rampauttaminen on tahallista lypsämistä
Uuden lääkejärjestelmän rampauttaminen on tahallista lypsämistä
Uuden lääkejärjestelmän rampauttaminen on tahallista lypsämistä
Tämä ei ole ilmiö.
Tämä on maan tapa.


Kysymys ei ole mokailusta, eikä ole kysymys unohduksista - vaan lypsämisestä. 
 
Projekteja rampautetaan ja alimitoitetaan tahallisesti, jotta laskutus ja projekti jatkuu äärettömyksiin kun sanktioita ja reaalista vastuuta ei ole asetettu.

Tahallista taktista mokailua uudessa vastuuvapaassa kapitalismissa.

Tämä tapahtuu tilaajankin puolelta hyvä veli -hengessä kun annetaan kaverin firman jatkaa onnettoman koodipätkän työstämistä ja "mokailua".

Raha virtaa viilailuun ja usein puolueesta riippumatta asenteeltaan oikeistolaiset johtajat saavat syyttää valtion virastoa tehottomuudesta oman taktisen rahan vuodattamisen takia. Vaikka oikeistolaiset valtion halveksijat kirkuvat valtion tehottomuutta niin firmojen tehottomuus valtion palvelijoina heitä ei yhtään huoleta.  

Hyvin korruptoitunut maa.
Koska luulemme olevamme korruptoitumaton ja hyvä maa  niin lähestymme Kreikan kurjistumista nopeammin kuin uskommekaan koska emme suostu näkemään eliitin röyhkeyttä ja valtion hajottamista tahallisena taktiikkana Kaikkosen suhmurointityyliin.  

Aidossa Demokratiassa systeemi on vain väline.

 Nyt systeemi eliitin hierarkiana on kaapannut vallan. Ei ole demokraattisia päämääriä ja kansan  arvovalintoja on vain systeemin luoma panttivankikriisi ja totaalinen kiristys eliitin vallan lisäämiseksi systeemin joka tasolla.

Demokratia on aina ideologia. Jos unohdamme tämän ja luotamme vain virkamiesvaltaan ja virkamieshierarkiaan, olemme kafkamaisessa painajaisessa. Virkamieshierarkia ei ole valtio - vaikka niin meidät on saatu uskomaan. Valtio olemme me.

Tämäkin on niin uskomatonta keskisormen heiluttelua veronmaksajille:
  • Apotti   on eeppinen fail veronmaksajille mutta suuri voitto vastuuttomalle bisnekselle - Helsingin terveyseliitti haluaa estää ulkoisen riskianalyysin ja tuottaa kavereilleen turvallisen bisnesilmapiirin imeä julkista rahaa "varmoina projekteina" suuren projektin varjossa

Suomessa kukaan ei ole niin suojeltu kuin (piilo-)oikeistolainen virkamies, joka vuotaa julkista rahaa "bisnessektorille" ja pörssiyhtiöille. Businesseliitin mieleen ilman yhteiskuntasopimusta ja valtion tehokkuuden sekä itsenäisyyden periaatetta kanslaisten palvelijana.
Suomi on turvallinen maa johtajille ja virkamiehille.
Se on valtion irvikuva.


  II

Lain kiertäminen on ministeriön mukaan ministeriön päätoimintatapa
  • "Hänen mielestään ministeriö ei riko toiminnassaan lakia, koska asiaan on luotu väliaikaisratkaisu."
"Hallitusneuvos Pekka Järvinen STM:stä oli vielä eilen siinä käsityksessä, ettei laki toistaiseksi edellytä salaamistoimintoa, vaan että lainsäädännössä luvattua siirtymäaikaa on vielä jäljellä.

Millä perusteilla nämä tyypit saavat työpöydällään makaamisesta vähintään 9000 e kk palkkaa?
Luottamuksesta veronmaksajilta?
Voisimmeko herätä pienen pieneen kapinaan.
Emme tarvitse epäpäteviä johtajia. He saavat runsasta palkkaa vastuusta, jota he eivät hoida ja josta he eivät joudu vastuuseen.Miksi huikea palkka, jos ei vastuuta eikä tulosta ei ole?  III

Hierarkian lisääntyminen ja johdon turvaaminen koskemattomina toimijoina poliittisissa järjestöissä ja puolueissa on myös korruptiota ja se luo aina tilauslahjontaa kavereille, maan tapaa eli Kekkosen näkymättömän korruption ja eliittiklaanien kulttuurina.
Näkymätön valta on aina voimakkainta valtaa koska vastustusta ei osata sen suhteen järjestää ja artikuloida.  
Eliitin eetos. Työrauha. 
Ylhäältä määrätään, sisäpiiriin kuulumisella elvistellään ja pelotteilla luodaan oma eristetty samanmielisten hovi johtajan ympärille suojaksi vaikka alhaalta nousten tulisi demokratiassa määritellä toiminta ja päämäärät.
  • Demokratia ja yhteinen aate korvataan eliitin johtajakultilla ja sen luomalla alaisten nousukamppailulla, unelmilla eliittiin kuulumisesta - demokratiaunelmien, luottamuksen ja jämäkän tasa-arvon sijaan.

Enää ei ole puolue-eroja, on vain eliitin ja kansan välinen näkymätön sota.

60 - 70 -luvun ihanteet kansalaisyhteiskunnasta ja pyrkimykset alhaalta ylöspäin -demokratiaan ovat vakavasti kriisissä. Vakavassa.
Johtajien tulisi olla toimijoiden tiukassa kontrollissa ja heiluvalla pallilla mutta toimijat ovat johtajien kontrollissa. Eliitin lumoissa. Eliitin kadehtiminen luo kansalaisille aina vertaistensa halveksintaa ja passiivisuutta.
 
Johtaako eliitin luoma tahallinen ja röyhkeä luottamuskriisi sekä varallisuuserojen tahallinen luonti passiivisuuteen vai aktivoitumiseen?

  • Miksi huonoja johtajia ei työnnetä syrjään kuten demokratian ensimmäinen sääntö niin edellyttäisi?
Eliitti on tuonut meille takaisin hyvinvointivaltion vastaisen aatelis-aatteen: kaikkien on uhrauduttava eliitin tähden. Johtajien "kunnia" ylittää johtajien suoran vastuun. Suhteet, suhteet, kun on suhteet. Tämä on hyvin perinteistä aateliston eliittikulttuuria.
Juuri sitä mitä vastaaan kreikkalaiset valtiokaupungin kansalaiset nousivat ja muodostivat demokratian.
Armollisuus johtajien jatkuvaa mokailua kohtaan ei ole inhimillistä demokratiaa mutta Kekkosen luoma virkamieskultti toi takaisin ruotsalaisen ja venäläisen aateliskultin oikeistolaiseksi vastavoimaksi kansalaisten demokraattiselle heräämiselle jaetun hyvinvointivaltion nopeassa luomisessa lakkovoimalla 70-luvulla.

Miksi Suomessa toteutuu 70-luvun työläisten näkyvän lakkovallankumouksen ja sen tuoman hyvinvointivaltiomallin ja veroprogression jälkeen Orwellin "Eläinten vallankumous"-kirjan alistava sikaskenaario, eliittioperaatio?  Siitä olen yrittänyt bloggailla jo kuusi vuotta. Kysymys on käsityksistä ja peloista pelottelun takia.
Laman 1989 todelliset syylliset eivät joutuneet vastuuseen keinottelun aiheuttamasta lamasta eikä karmaisevasti mokailleita valtakunnan asioiden johtajia vaihdettu  vaan kyvyttömät sikajohtajat vain lisäsivät valtaansa syyllistämällä ja uhkailemalla farmin muita eläimiä.

  IV
 Jos ihmettelemme pankkien tuhon tanssia Euroopassa ja velka-ansojen luomista EU-virkamiesten siunauksella veronkierron "paratiiseihin" valtioita ja yhteiskuntasopimusten verotusperiaatteita ohittaen, meidän on katsottava historiaan.
  • Jopa pankit edellyttävät, että valtiot maksavat heidän huikeat sijoitusriskinsä vaikka eivät suostuisi antamaan voitoistaan valtiolla htä suurta siivua.
Pankkibisnes ja oikeistolainen finanssi-ideologia palaa nyt juurilleen eli feodaaliyhteiskunta siirtyi ovelasti talonpoikien velkaorjuuteen ruhtinaiden ja paavin keinottelulla, jossa Vatikaanin jatkuvasti (tahallisesti) inflatoituva valuutta oli kaikkien velkojen arvon määrittäjä vaikka velat rahayksikköinä olivat ruhtinaan valuutassa.
Todella moderni vedätys, jota vastaan Franciscus Assisilainen nousi. Kirkko on sittemmin pyyhkinyt Franciscus Assisilaisen tdellisen kapinajohtajan karakteerin pois historiasta tyypillisellä "uskonnollisella oopiumilla" kääntämällä hänet nöyräksi esikuvaksi.

Ei kommentteja: