perjantaina, lokakuuta 19, 2012

Vihreät ja Helsingin asuntopula

 Vihreät puhuvat vihertämisestä mutta kuinka ovat inhimilliset prioriteetit Helsinkiläisten kannalta?


Vihreät ylpeilevät sillä, että eivät ole oikealla tai vasemmalla.
Se ei ole totta.

Tässä nyt on vain pienenä ongelmana se,
että vihreät ovat tähän mennessä tehneet Helsingissäkin poliittisia tusinasopimuksia ja kulissikytkyjä nimenomaan kokoomuksen kanssa. Tanssiinkutsu vihreän leijonan kanssa.

Asuntotilanne on helvetillinen nimenomaan vihreiden toteuttaessa rikkaiden sukujensa ja kokoomusgrynderilobbareiden hysteeristä talousoppia siitä, että Helsingin kaupungin on tuettava kiinteistöjen kallistumista ja keinottelutaloutta joka vuosi eikä - helpotettava asukkaiden asumiskustannuksia ja stressiä.

Kokoomus on fanaattinen omassa kapitalistisessa keinottelukuplassaan huonokuntoisten kiinteistöjen arvolla keinottelussa ja vastustaessaan ankarasti kaupungin omien massiivisten rakennusyhtiöiden perustamista (mikä on nyt aluksi välttämätöntä rakennusfirmamafioita ja laadutonta virolaistyövoimarumbaa  vastaan).

 Ja vihreät komppaavat?

Helsingissä on kaksi kertaa kalliimpi asumiskustannustaso kuin Beriinissä! Kaupunki myös estää kaikin keinoin osuuskuntien itse rakentamien kerrostalojen rakentamista - kokoomuksen kauhukuva mafiamaisen rakennusbisneksen vastustajasta.

Kaikki tämä kokoomuksen korruptiota rakennusfirmojen ja kiinteistömogulien lihottamiseksi.

Not nice.  Very ugly.

Tarvitsemme ankarat sakkoverot ja valvonnan tyhjille kiinteistöille, jotta ne tulisivat vikkelästi vuokramarkkinoille sekä vakuutusyhtiöiden keinotekoisesti kiinteistöjen tyhjinä pitäminen ja sen pumppaama kiinteistöjen pseudohinnoittelu myös vuokrissa laskisi todelliselle tasolle.

Hesassa on  1200000 - 2500 000 neliömetriä tyhjillään riippuen laskentatavsta! Asuntoja ja liikekiinteistöjä. 

Mikä energiasyöppö - hesalaisten vedätysryöstö.

Missä on muka vihreiden vihainen toiminta kaupungin ottamiseksi kaupunkilaisille takaisin tärkeimpien prioriteettien kysymyksissä?

Ei missään.
Valtuuston jäsenet eivät voi valittaa virkamiesten sanelusta, virkamiehet kun eivät ole poliittisessa vastuuussa ja vallassa;

Keskuskauppakamarikin valittaa gryndereiden ohjailemaa oikeistolinjaa, jota valtuusto uskollisesti noudattaa (myös oman lähipirinsä kiinteistöjen hintoja nostattaen köyhien selkänahasta) - kaupunki pakottaa ihmiset maksamaan kiinteistökeinottelusta ja "kiinteistösijoituksista", joka johtuu 100% vain poliittisista päätöksistä :

"Helsingin päättämättömyys on yritysten kannalta ongelmallista, sillä asuntotarjonta on tärkeimpiä työvoiman saatavuuteen vaikuttavia asioita.  Asumisen hinta on monin paikoin jo ylittänyt palvelualojen uuden työvoiman maksukyvyn asettamat rajat. Tämä näkyy yrityksissä kasvavina rekrytointivaikeuksina.

http://www.helsinki.chamber.fi/?1083_m=3664&s=14Vasemmistovihreät yrittävät pitää toveruutta yllä vasemmistolaisten kanssa - muutakin kuin biletuttavuutta?  :
  • Toveruutta valtuustoon -keskustelutilaisuus lauantaina Ravintola Toverissa kello 17, jossa keskustelemme ylipuoluepoliittista punavihreästä toveruudesta tovereiden Tuomas Rantanen, Julia Virkkunen, Thomas Wallgren, Silvia Modig, Outi Alanko-Kahiluoto ja Pilvi Porkola kanssa.

       Linkki tiedotteeseen - tallentaa pdf-tiedoston:

    http://www.vihreatehdokkaat.fi/julia.virkkunen/wp-content/uploads/2012/1...

Ei kommentteja: