lauantaina, lokakuuta 13, 2012

Onnea Nobelin rauhansodan kansalaisille


Onnea Nobelin rauhansodan kansalaisille
Onnea Nobelin rauhansodan kansalaisille
                    - in English -Rauhaa teille rauhansodan kansalaisille!

Olkoon NATO kanssanne, euro ikuinen ja rajoittamaton EURO EVM-kohtalonne!


Aseruudinkeksijä, sodalla rikastunut ja siitä niin viisastunut Herra Nobel Price lähettää teille jumalallisen siunauksensa ja kiitoksen aseiden myynnin edistämisestä rauhansodilla.

Rauha teille, sotatalouden hiljaisille hyväksyjille!
Autuaita ovat mediapimentoon tyytyvät ja rauhanturvaamista tappamalla ylistävät, te kaikki rikkumattomaan mielenrauhan tarrautujat.

Autuaita sokeat silmät, jotka eivät näe sotatalouden uusia mekanismeja, joita Amerikka levittää oman velkansa suojaksi.

Sallikaa totaalisessa uhrialttiudessanne siunata poliitikot vastuusta päästämiseen, tapahtui mitä tahansa, kuoli kuinka moni tahansa, nyt ja aina. 

Rauhantuottaja EU:n mellakat ja ruumiinsa myyvien ihmisten lisääntyvät päivä päivältä suljettujen asuntojen ja leivän takia.
Huoli pois!
Kiitos todella ihanasti siitä antaumuksellisesta luottamuksesta, jonka oletta antaneet pankeille luopuaksenne demokratiasta iankaikkisesti. Te annatte kaikkenne tälle rauhansodalle ja pankkien taloussodalle valtioita vastaan. Aivan kaikkenne, lastenne tulevaisuuden, aivan kaiken. Olemme ylpeitä teistä.

Mutta rauhansodan kansalaiset tietävät että tärkeintä on... sisäinen rauha!

Tärkeää on myös kyselemätön mieli, välinpitämättömyys historian opetuksista. Tosi cool, te rauhansodan tulevat ristiinnaulitut, saatte ihailumme silmienne epäröimättömästä sulkemisesta!

Kiitos ja ylistys hyväuskoisille sillä heille on peukut ylös siitä että rauhansodan mediarauha ja ruumiiden nimettömyys autiomaassa on kaikki uutta kapitalismia ja hyvätuottoista bisnestä. Jeesuksen nimessä! Rauhaa ilman ehtoja. 

Kiitämme myös uskollisia rauhanaseiden valmistajia, jotka tekevät kaikkensa pankkikriisin ratkaisemiseksi uskomattoman siisteillä aseilla ja vallankumouksilla öljymaissa.
Olette täydellisiä rauhansodan työläisiä, eurokasnalaiset, sillä hyväuskoisuutenne lumoaa vallankäyttäjiä vuosisadasta toiseen.
Rauhaa ja rakkautta rauhansodan kansalaisille!
  Peace out...


   II
Ajatelkaamme kuitenkin  jotakin konkreetista tämän ilouutisen ja juhlallisen hartauden jälkeen.

Käynnissä on kolme eurosotaa maailmalla, useita vallankaappausvalmisteluita koodinimellä ”Demokratia dollarivaluuttaa varten” ja kansalaisia kiitetään rauhan tukemista ja väkivaltaviihdettä ylistetään uuden verisen rauhanajan mahdollisuuksista.
Turun yliopisto perustaa avoimesti transatlanttisen vaikuttamisen keskuksen. Yliopisto puhuu siis julkisesti sotilaspoliittisella termistöllä uudesta kulttuurin kehittämisprojektista. 

Vitsi nimeltä aseruudinkeksijä Nobel ja sotabisneksen kirjopesu.

Sodalla rikastuja, moralisti, sielunsa kierrättäjä ja pyhittäjä Nobel, jonka rinnalla Brechtin ”Äiti Peloton” -näytelmän sotakaupustelija kalpenee.
Vitsi on myös se, että EU olisi pystynyt estämään Irakin sodan mutta käytännössä se on mahdotonta: transatlanttinen jatkuvan sodan ideologia on EU:n mätä pohja.

EU:lla ei ole kuitenkaan ollut mitään yhteisesti perusteltua ulkopolitiikkaa, Englanti on sooloillut ihan miten sattuu, kabineteissa puhuttua ei medialle kerrota ja Saksakin halusi pitkästä aikaa tavata vanhan ystävänsä, sodan ja sitten vaan lahtaamaan Afganistaniin.
 Ministerit hihkuvat nyt siitä, että Eduskuntaa painostetaan hyväksymään ”positiivisessa hengessä” Suomi valvomaan Nato-islannin ilmatilaa.

Kuinka kukaan voi vielä kuvitella että Suomi ei ole Natossa?

Vähintäänkin uhrilampaana, ilman takeita ideologisesti juoksentelemassa pikku sodissa. Jatkosodasta päälle jäänyt sotasensuuri on niin suuri, että armeijan tunnustus suomalaisista erikoisjoukkojen sotilaista tuhoamistehtävissä Afganistanissa ei saanut yhtäkään toimittajaa selvittämään ruumiiden ja iskujen määrää amerikkalaisten Vietnamista tuttujen tuhoamistaktiikoiden jäljiltä.

Italiassa on aloitettu Naton tuntemattoman historian uusi selvitys. Vaikka velkakaaos ja eläkelaitoshuijaus odottaa Italiaa niin Italia on aina jukuripäisten kansaa, jolla on vielä näkökulma historiaan.
Operaatio Gladiossa Nato järjesti kylmän sodan aikana terrori-iskuja Euroopana kuudessa maassa siviilejä vastaan luodakseen hysteriaa ja lavastaakseen vasemmistolaiset terroristeiksi. Tämä on Naton alkuperäinen tarkoitus. Varmistaa äärikapitalistinen yhteiskunta ja estää demokratia. Nato, kuten armeijat aina, ovat olleet eliitin tuki ja suoja luomalla uhkia sopivaan saalistukseen.
Nato pankkieliitin mukana  on viemässä Eurooppaa takaisin jyrkän luokkayhteiskunnan aikaan. Natolla on poliittinen tehtävä ja se jatkaa nyt Libyassa ja Syyriassa operaatio Gladion tehtävää.

Oma Nobel-mannekiinimme Ahtisaari oli kiihkeä Naton rajoittamattoman aseistamisen ja toiminnan kannattaja sekä hillitön amerikkalaisen asekaupan edistäjä Suomen salaisessa Natoon uittamisessa - ja olemme jo Natossa, by the way. Kaikki aseet riippuvaisia ja rajoitettu, jopa sotilaallisesti kontrolloitu Naton asekauppiaiden huoltobisneksestä. Kaikki "turvallisuuspoliittinen" tieto vuotaa auliisti arabidiktaattorien ystäville.
Kekkosen oppi - ulkopolitiikka ei kuulu kansalle ja CIA:lle on luovutettava kaikki tiedustelutieto kaikui Ahtisaaren itsestäänselvästä transatlanttisesta doktriinista - Pekka Haavisto on jatkanut tätä ja opettanut Naton yliopistossa ja naisten kuvalehdissä  samaa linjaa.

Olemme siis hyväksyneet jatkuvan sodan ja sotabisneksen doktriinin Ahtisaaren mahtavien kaunopuheiden jäljiltä. Odotamme, odotamme kiltisti emmekä vastusta eliitin päämääriä. Sota on myyty meille elämäntapana demokratian nimissä, ja tietysti, herra sodanrakastaja Nobelin nimissä. Omahyväisyyttämme on hyväilty luomalla kuva Natosta ensimäisen jalona ja sivistyneenä sodankävijänä ihmiskunnan historiassa.
Ja olemme Natossa.  On selvää, että nyt suomenruotsalaisen poliitikon johdolla armeijan asekantaa rampautetaan epäitsenäiseksi systeemiksi ja Naton doktriineja myötäileväksi, jota se olisi takstisesti täydellisen riippuvainen Natosta ja siten poliittisesti "väistämättä", "emme voi muuta".

  III
Kansa tottui Kekkosen aikana valheisiin niin perusteellisesti, että mitä suurempi valhe, sitä lamaantuneempi ja lumoutuneempi kansa vallankäyttäjien ylimielisyyden ja kabinettipolitiikan jaloissa.

Kansanedustajathan eivät enää päätä mitään vaan ajelehtivat vain puolueryhmänsä johdon ja puoluekurin ruoskimana. Kukaan kansanedustaja ei tee enää perususlain vaatimia ratkaisuja sillä lain mukaan kansanedustaja on vastuussa vain äänestäjilleen henkilökohtaisesta toiminnastaan salissa. Syvällä kädet veressä Afganistanin erikoisjoukkojen rauhan iskujen työssä - vain jotta sotatalousmalli ja jatkuvan sodan doktriini saataisiin "todelliseksi" rajoitetussa sodassa  köyhässä maassa  joka on kenraalien unelmien mukaan ilman liittolaisia.
Toisille harjoitussota Naton ensimmäiseksi sodaksi, toisille totaalista sotaa ja tuhoa keskellä yötä suomalaisten erikoisjoukkojen tappajien sormista.
 EU on vain sotakone ja setelikone pankeille, joka päästää pankkiirit taas valtaan "vapauttamaan kansoja", kaivoksia, halpaorjatyövoimaa ja öljylähteitä - rauhansodankiihko kuten aina maailmansotien edellä. EU on epäonnistunut kaikissa
lavastetuissa propagandalupauksissa niin rauhan, vakauden, luonnonsuojelun, työllistämisen, avoimuuden, velkalakien, järjestäytyneen rikollisuuden kontrolloinnin, euroidentiteetin kuin pankkikontrollin suhteen   - Täydellisesti, Totaalisesti, Traagisesti 
Epäonnistuminen on sanana pehmeä ensiymmärrys mutta karmaiseva totuus on se, että EU:n toimet ovat pankkien ja järjestäytyneen rikollisuuden harkittuja operaatioita, kansallisomaisuuksien ryöstöretki. Haaskalintuina toimivat tämän järjestäneet virkamiehet, jotka kuola valuen odottavat nyt Liittovaltion valtakoneiston pystyttämistä.

 

      Orwellin kehittämälle

      Uuskielelle ovat
ominaisia mm:

  • Arvottavien adjektiivien määrän vähentäminen ja merkityksen normittaminen ja vastakohtien määrittäminen un- etuliitteellä (epä-) (tavallisen englannin vastakohtaisuus good/bad muutettiin muotoon good/ungood eli suomeksi hyvä/epähyvä), myös unperson eli epähenkilö, henkilö jonka olemassaolo kiistettiin.
  Todellisuudessa uuskielen kaltaisia agglutinoivia kieliä on olemassa paljon, esimerkkeinä suomi ja japani.
     
Moreover, doublethink's self-deception allows the Party to maintain huge goals and realistic expectations:
  • If one is to rule, and to continue ruling, one must be able to dislocate the sense of reality. For the secret of rulership is to combine a belief in one's own infallibility with the power to learn from past mistakes.   Asekauppiaan logiikkaa: 
  • Nobel itse piti räjähdysaineiden ja aseiden kehittelyä ideologiaansa sopivana. Kirjeessään rauhanaktivisti Bertha von Suttnerille Nobel kirjoitti seuraavasti:
»Dynamiittitehtaani voivat lopettaa sodat nopeammin kuin Teidän rauhankongressinne. Sinä päivänä kun kaksi armeijaa seisoo toisiaan vastassa ja tietää, että ne voivat alle sekunnissa tuhota toisensa, kaikki sivistyneet hallitukset kavahtavat sotaa ja kotiuttavat joukkonsa.»
Alfred Nobel siis uskoi, että sodat loppuisivat siinä vaiheessa, kun aseet kehittyisivät liian tehokkaiksi.


Sotatalouteen velka-ansan kautta - myös EU samalla kaavalla
Kuinka vaarattomat mutta ideologiset viholliset ovat välttämättömiä sotatalous-ideologialle: Ne ovat uskonto. Afganistan on euromilitaarisen uskonnon ideologinen vihollinen brittien vanhaa kolonisaatiokaavaa käyttäen
Nobelin palkinto kasvattaa EU:n vastustajien rivejä Norjassa
- ja samalla : Ahtisaari: EU:n laajentumisen jatkuttava (Nato)-Turkkiin saakka
http://www.hs.fi/ulkomaat/Ei+EUlle+-liike+sai+tuku...
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2012/10/... 

" Yhtä hyvin voisi antaa Nobelin rauhanpalkinnon Maaplaneetalle tai vaikkapa lihaville kissoille, jotka ovat rauhoittuneet kun eivät jaksa
pyydystää hiiriä!

Hämmästyttävä uutinen: Nobelin rauhanpalkinto EU:lle, joka ei ole henkilö eikä rauhanjärjestö ja johon liittyvät valtavat taloudelliset intressit!
Onko koko palkinto vesittynyt merkitykseltään?"
-Tae Hye sunim, suomalaissyntyinen zenmunkki


ja yllättäen korkeakirkollinen puhuu politiikkaa:

Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtajan Antti Pentikäisen mielestä Euroopan Unioni ei ansaitsisi Nobelin rauhanpalkintoa.
- EU:n alueella oleva rauhantila on historiallisesti poikkeuksellinen. Samalla EU kuitenkin suoraan tai välillisesti ylläpitää sotia tehottoman ulkopolitiikkansa, aseviennin ja joidenkin jäsenmaiden omien edunvalvonnan takia. EU:n nykyinen toiminta ei siksi ole rauhanpalkinnon arvoinen, hän sanoo.
http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/9380-penti... 
Ei mitään väliä Nobelin palkinnosta kunhan Suomi sai torjuntavoiton:
Salmiakki pelastui EU:n kynsistä
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/10/1... 
Miten EU:n saama katteeton Nobel-noste ja Tuomiojan lausunto liittyvät toisiinsa?
"Ministeri Tuomioja: Luokkayhteiskunta tekee paluuta
– Vaikka Suomi muiden Pohjoismaiden tavoin edelleen erottautuu edukseen, olemme mekin olleet jo pitkään väärällä tiellä."
EU on aateliskulttuurin ja eliitin epädemokraattisten valtaoikeuksien palauttamisen järjestelmällinen projekti.
Pankkieliitti on saanut vastuuvapauden kaoottisesta velka-ansojen järjestämisestä ja vastuuvapaus toteutetaan vastin Mastrichi sopimusta.
Eliitin omaisuus, katteeton voitonteko ja pörssi-ideologia turvataan oikeistolaisella sosialismilla ja kaaos sysätään köyhille.
Ja siihen kuuluu luokkayhteiskunta sekä tasavero. Tämä on systemaattinen hyvinvointivaltion purkaminen. Saksassa tämä on vielä pidemmällä.
"Ministeri Tuomioja: Luokkayhteiskunta tekee paluuta
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/401589/Ministeri+... 'Monsanto & Frankenstein next!'
Max Keiser destroys 2012 Nobel Peace Prize

Brittimedian mielestä EU:n rauhan-Nobel on vitsi

Euroopan unionin saamaa Nobelin rauhanpalkintoa suitsutettiin monen EU-maan lehdissä lauantaina. Mutta ei Britanniassa.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12885074094...

"Norjalainen rauhanaktivisti Fredrik S. Heffermehl ei tyydy kirjassaan Nobelin rauhanpalkinto – Mitä Nobel todella tahtoi pelkkään sormituntumaan. Heffermehlin – joka on myös juristi – mukaan testamentti on oikeudellisesti sitova asiakirja, eikä sitä voi tulkita miten huvittaa.
Heffermehlin mukaan Nobel-komitea jakaa rauhanpalkintoja oman, pitkälle venytetyn tulkintansa mukaan. Se on paitsi moraalisesti väärin, myös rikos, viimeistään sen jälkeen komitea tuli ristiriidasta tietoiseksi Heffermehlin alkuperäisen norjankielisen kirjan muodossa."
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/28968... " Tunnettu juutalainen kirjailija ja itsekin Nobelin rauhanpalkinnon saanut Gertrude Stein ehdotti v. 1938, että seuraava Nobelin rauhanpalkinto myönnettäisiin Hitlerille.

Seuraavana vuonna Ruotsin hallituksen jäsen E.G.C. Brandt ehdotti myös Nobelin rauhanpalkintoa Hitlerille.
Noustuaan valtaan v. 1933 natsit salasivat Saksan kansalta ja ulkovalloilta kansallissosialistiseen ideologiaan elimellisesti kuuluvan aggressiopolitiikkansa.
Hitlerin pitämillä niin sanotuilla rauhanpuheilla ja joukkolavastamalla vuoden 1936 Nürnbergin puoluekokouksen ja Berliinin olympialaiset rauhanpropagandan näyttämöksi, natsit rauhoittelivat ulkovaltoja samaan aikaan, kun natsien politiikkaa vastustaville perustettiin ensimmäisiä keskitysleirejä, ja Saksa varustautui täydellä teholla hyökkäyssotaan "laajentaakseen elintilaansa".
1.päiväksi syyskuuta 1939 suunniteltu DNSAP:n puoluekokous, joka oli nimetty "Rauhan kokoukseksi", jouduttiin perumaan, kun Saksa samana päivänä hyökkäsi Puolaan, ja toinen maailmansota alkoi." 
Nigel Farage kommentoi ironisesti ja vihaisesti Natomaa Norjan EU-Nobel-politiikkaa:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-19926638

  • Norjalaistutkija haluaa oikoa myyttejä Afganistanista

Norjalainen Afganistanin-tuntija Arne Strand syyttää norjalaisia poliitikkoja väärän tiedon, disinformaation, levittämisestä Afganistanista. Strand haluaa oikoa erityisesti myyttejä Afganistania hallinneista talebaneista.
- Eivät talebanit tappaneet enempää ihmisiä kuin sotapäällikkö Abdul Rashid Dostum amerikkalaisten avulla Pohjois-Afganistanissa, sanoo norjalaistutkija uutistoimisto NTB:n haastattelussa.Hän on työskennellyt useaan otteeseen maassa, myös 1996 kun al-Qaida-johtaja Osama bin Laden saapui maahan.

Tuolloin Strand oli Norjan kirkon ulkomaanavun palveluksessa.- Ei Taleban hakenut Osama bin Ladenia ja hänen seuruettaan Afganistaniin, vaan silloinen presidentti Barhanuddin Rabbani ja Abdul Rasoul Sayyaf, joka nyt istuu parlamentin ylähuoneessa ja jolla on suuri vaikutus presidentti Hamid Karzaihin.
- Verkkouutiset/STT, 


Ei kommentteja: