tiistaina, lokakuuta 23, 2012

Yleisradio, moralismi ja sensuurin voima - Tukittu Uutisvuoto


Yleisradion vakava sensuuri-TV - Uutisvuoto tukittuna

  Elittiradio kutsuu kasvavaan sensuuriin - Uutisvuoto tukittuna

Tämä on vakavaa yleisen sananvapauden sabotointia ja Yleisradion periaatteiden rikkomista.

Valtion eli kansalaisten yleinen televisio/media ei saa olla poliitikkojen vallan, imagotoiminnan ja kontrollin väline.
Yleisradion vakava sensuuri-TV - Uutisvuoto tukittuna
Poliitikkojen loukkaantuminen EI ole syy sensuuriin vaan eliitin koskemattomuuden palauttamista Kekkosen juntan ja pyhän hovin radiohiljaisuuteen. Muistatteko?

Sensuuri on valtaa. Ohjailevaa valtaa. Mitään muuta ei ole kun on kohteliaisuus pelon peittona.

Yleisradion hallitus on vakavasti kokoomuspainotteinen mutta elämme jo poliittisessa kulttuurissa, jossa puoluekirjalla ei ole väliä.

On vain eliitti ja kansa.
Tämä on ainoa "politiikka" valtaa käyttävien keskuudessa ja eliittiin samaistuvien päämäärä - nähdä itsensä eliittinä ja rahoittaa, puolustaa ja pönkittää sitä puoluekirjasta huolimatta.

Miksi kokoomusjohtoinen YLE suojelee Lipposta?
Lipponen on nyt eliitin sankari, sillä hän murskasi hyvinvointivaltion selkärangan ja kokoomuksen kiroaman veroprogression jatkaessaan Ahon oikeistohallituksen linjauksia uskollisesti.

      Professori Matti Tuomala muistuttaa,
  • että rikkaiden rikastuminen johtuu pitkälti vuoden 1993 verouudistuksesta, joka käytännössä poisti progressiivisen verotuksen suurituloisilta. Köyhien köyhtyminen johtuu puolestaan suurelta osin sosiaaliturvaan 1990-luvun aikana tehdyistä leikkauksista.

YLE on kokoomuksen vauhkoamisen mukaan mukamas ollut tietynlaisen vasemmistolaisen kulttuurivapauden symboli ja uhka ennenkaikkea oikeistolle, vaikka Kekkosen ja Mauno Koiviston aikana YLE oli täydellisesti mukana eliittipolitiikan sensuurimuurissa. Sekä Lipposen EU-propagandassa 100% ilman mitään faktaa kauppapolitiikan monista vaihtoehdoista ilman totaalista keskusvaltaa ja keinotekoista pankkien vallan kasvattamista.

YLEn "vasemmistolaisuus" on kuitenkin ollut ennekaikkea vain oikeiston hysterian itsetarkoituksellinen vyörytys.

Ei YLE ole ikinä ollut niin vasemmistolainen kuin kokoomuslaisten  Yleisradion morkkaaminen väittää. Mutta se on yhä ideana uhka ultrakapitalistiselle oikeistolle, että on olemassa valistava ja vapaa ajatus valtion yhtiönä.

YLEn poliittinen toimitus tiesi Koiviston perustuslaittomasta konklaavista pankkien salaisen lamaoperaation puolesta pankkien ja sijoittajien lypsiessä köyhtyviä kansalaisia voitokkaasti samalla vapautuessaan veropetoksistaan valuuttakeinottelussa - mutta YLE ei vihjaissutkaan kansalaisille laman käyttämisestä eliitin rikastumiseen.

Älkää pitäkö sensuuria harmittomana ja tässäkään Kakkapöksy-Lippos-tapauksessa "säälinä" ja kohteliaisuutena yrmy-Lipposta kohtaan. Lipponen itse käytti jatkuvasti leimaavaa ja uhkailevaa sarkasmia "nahkurin orsilla".
Tämä sensuuritapaus on ainoastaan vallankäyttöä ja kulttuurin hakkerointia takaisin eliitin kontrolloimaan paheksuvaan  julkisuuteen "hillityn" eliitin vallan puolesta.

Kekkosen aika on ristiriitainen mutta sitä nostalgisoidaan hirvittävällä vyörytyksellä koska... ihmisiltä puuttuu tietoa syy-seuraussuhteista Suomen poliittisessa historiassa.
Ulkopolitiikka on Kekkosen luoma puhdas epädemokraattinen luomus salaisena sisäpiirin toimintamuotona ja todellisen salaperiäsien sisäpiirin vallan symbolina.

Kekkosen ulkopoliittisen vallan ydin -strategian ja YYA-harhautustaktiikoiden  avulla CIA toimi Suomen armeijan ytimessä jo Kekkosen aikana  ja siksi Suomi on nyt jo Natossa - Natoasein ja Natosodassa Afganistanissa median suojassa ilman tietoa iskuryhmien suomalaisten ammattitappajien veristen toimien seuraamuksista.

 Kekkonen ei ollut hyvinvointivaltion kannattaja ja tuottaja vaan kaappasi sen taidokkaasti imagokseen Yleisradion täsmällisellä avustuksella - työläisten ammattijärjestöjen vuosia kestäneen poliittisen ja yhteiskunnallisen lakkotaistelun jälkeen. Vuosisadan mediakaappaus.
Kekkosta jumaloidaan yhä "lämminhenkisten vitsien" varjossa jotta maanisä-Kekkosen ajan totaalinen sensuuri ja eliiti kylmä sabotaasi unohtuisi.
Se oli kuolettavaa ja se teki meistä epäeurooppalaisen maan samalla kun muu Eurooppa vapautui Suomalsiten tietämättä sensuurin rautaesiripun takana. Kokoomus alistui samaan humpuukiin ja oikeisto omaksui kommunistisen kulttuurin, mitä Katainen nyt toteuttaa EU-sosialismina eliitin hyväksi, kuten aina kommunismissa.

Kekkonen oli valtakunnan kiusaaja ja uhkaili kenen tahansa erottamisella. Yleinen  vitsailu Kekkosesta on ollut "lämminhenkistä".

Kukaan, joka ei elänyt sitä aikaa, ei voi tajuta että Suomi eli aidossa sensuuritotalitarismissa - kokoomuksenkin allekirjoittamana.

Ja että olemme tiiviisti sen perillisiä EU-paniikkipolitiikassa.

Suomen poliittinen kulttuuri halvaantui sillä pelosta ja pelkuruudesta tuli Kekkosen hovissa alistumisen hyve selkärangattomille nousukkaille.  Jotka nyt ovat olleet epäpäteviä vallan käyttäjiämme.  Katainen on profiililtaan samanlainen tyyppiesmerkki kuin Väyrynen ja lipponen, jotka etsivät vain suurempaa mestaria, jolle alistua. kataiselle se on EU kun Väyryselle se oli mahtava Urkin sanelema kuva Neuvostoliitosta.

SDP rahtasi salaa CIA-rahaa miljoonakaupalla ja leikki samalla riippumattoman vasemmistolaista äänestäjille Kekkosen hihitellessä Kekkosen orgioissa, joissa jokaisen uranousua toivovan oli juotava ja sekoiltava Kekkosen hupikanavalla kansalta salassa.

Eliitti oli todella koskematon Suomessa. Ilkka Kanervan kokema median vaahtoaminen Kanervan naisjutuista ja Kaneran erottaminen oli eräänlainen median naurettava vapautumisyritys Kekkosen ajan sensuurista ja sen jättämästä huonosta omastatunnosta.

Se kapina jäi pahasti kesken. Todella lapsellisen keskeneräiseksi rituaaliseksi uhoamiseksi.
EU-uutisointi on valtamediassa täysin suomalaisen euroeliitin hallussa. Kuten tiedämme, on virallista uutisointia, joka ohittaa todelliset kriisianalyysit pankkien vallankaappauksesta  ja antaa vain kriisin aiheuttaneiden tahojen puhua "kriisin ratkaisuista".

On tietysti Ylen asiaohjelmia, jossa ahdistuneet ja ilmeettömät asiantuntijat saavat kertoa uskomattomia tulkintojaan katastrofin syistä  - mutta sitä ei liitetä lainkaan viralliseen maailmankuvaan, viralliseen tulkintaan eli uutsivirtaan.

   Vapaus?
Kuka tarvitsee vapautta kun on viihdettä ja poliittinen liturgia poistamaan "epäselvyyksiä"?
Vapautta ja tiedostamisen vastuuta ei korvaa nyt alistuminen europankkien diktatuuriin epäpätevien ja vapisevien taloustoimittajien rykmentti päätoimittajien eurohulluuden alla.

Kansalaisten on aktivoiduttava Yleisradioaatteen puolesta sillä se raha voidaan käyttää aitoon sivistykseen, analyyttiseen kykyyn ja tiedostamisen lisääntymiseen.
Aitoon politiikkaan ilman sensuuria ja keskusjohtoa.

Tutkiva journalismi voisi olla nyt ainoa poliittinen henkireikä pankkikartellin liittovaltiojyräystä vastaan.

Eliitti tietää tämän ja Ylen hallitus mättää siis Ylen miljoonia järjettömiin ja turruttaviin amerikalaisbrändi-viihdetuotantoihin. Kimallukseen. Toimittajat on nt tarkkaan ohjeistettuja kuten Kekkosen aikana.

Me tarvitsemme paskaista viihdettä ja vittuilevia toimittajia emmekä kimallusta.

Kansa vaatii.
Kansa haluaa nauraa mielettömyydelle ja pelokkaalle sovinnaisuudelle.
Se on poliittinen teko. Nauru, vapaus, vallan mielettömyys ja sillä ilakointi.
Se on evankeliumi. Vallan alla olevien nauru ja katse.
Se paljastaa, jos se kieltäytyy eliitin lapsellisesta kontrolloinnista eikä pelkää Suomen huojuvaa "euromainetta" Kataisen klaanin käsikirjoittamassa "Kovassa ytimessä".
Syvällä paskassa. 

Kansalle annetaan nyt tehtävä eliitin euromaineen suojelijoina.
Hiljaisuudessa Amen. Häpeässä. Sensuurissa. Kekkosen haudassa.     OSA II                                


MORALISMIN VOIMAMoraalisen hysterian tarkoitus on estää vallan arvostelu ja kyseenalaistaminen.

Tässä Lipposen vaippagatessa on niin läpinäkyvästi esillä tämä moralistisen paheksunnan sensuuritarve ihan suoraan eliitin suojelussa. 

Johtajan kunnian suojelu on Suomessa siis yhä kulttimainen ilmiö ja tärkeä osa valtiota kontrolloivan eliitin toimintaa.

Kokoomuksen nykyisin kontrolloiman YLEn säälittävän musta Mannerheim-projektikin oli tarkoitus vain kannustaa hallitun paheksunnan reaktion nostatuksen kautta vahvistaa Johtajan kunnian suojelu-kulttia ja oikeistolaista paheksuntaa.

Kirkko on ollut aikaisemmin moraalisen hysterian ase ja voima vallankäyttäjälle kyseenalaistamattoman hierarkian ja vallan perustelemiseksi - oikeastaan siis itsestäänselvyydeksi. Moralismi perustuu aina ”itsestäänselvyyksiin” ja eliitin loukkaamisen/loukkaantumisen uhkaan.

Kuten kasvatus, jossa vain vanhempien kuninkaallinen arvovalta ja lapsen tottelemisen eetos on ainoa karmea perheen emotionaalinen sisältö perhehelvetissä. 

Nyt se kirkon jumalallinen ja aatelisen maailmanjärjestyksen tehtävä on medialla ja puolueilla.

Puolueet vetoavat nyt mielellään ”suomalaisuuteen” peittääkseen todelliset poliittiset tavoitteensa eliitin ja varakkaiden ihmisten yhteiskuntaluokan uudelleenluomiseksi ja suojelemiseksi.

Hyvinvointivaltio oli tiukan poliittinen ihmiskuvakysymys mutta nyt siitä on sanana yritetty puristaa poliittiset määreet, tausta ja ehdot pois, jotta ihmiset eivät tietäisi lainkaan, mikä hyvinvointivaltio edes on ja mitä poliittisia ehtoja sillä on mm. veroprogressiona ja poliitikkojen vastuuna ihmisten hyvinvoinnista.
Politiikkaa ei ole ilman päämääriä
 mutta mediapolitiikassa voidaan päämäärät häivyttää pois

 mm.  kokoomuksen kaappaamilla vasemmistolaisten käsitteiden väärinkäytöllä ja ivaavalla kierrätyksellä, mitätöimisellä, kuten ”paremminvointiyhteiskunta” valtion tasaavan vastuun ja veroprogression pois haihduttamiseksi.

Poliitikkojen urasta on tehty show, julkisuusstuntti, samaistumisleikki kuluttajalle,

 ja politiikan ainoa tarkoitus ihmisten mielikuvissa ”poliitikon ura”, itsetarkoituksellista jatkuvuutta vaativa dramaturgia - vaikka demokratiassa ei ole mitään niin tuhraa kuin poliitikon ura.

Politiikka on ideologian ja päämäärien saavuttamista, ei poliitikkojen uran mediashow.


Poliitikkojen vaihtaminen on demokratian tärkein keino


 - mutta mediamyllytyksessä siitä onkin tehty vaikein asia, paheksuttava isänmurha, moraalisesti epäilyttävää epäkiitollisuutta isä ja äiti poliitikkoa kohtaan.


Nyt meillä on väärennetty showpolitiikka sokeuttamasa ihmisiä kuin piikki silmässä.

Poliitikkojen vaihtamisesta puhutaan mediassa usein vain moraalisen paheksunnan rekisterissä - kunka se ahdistaa poliitikkoa tai kuinka poliitikko on siitä hämmentynyt ja perhe tulee surulliseksi tms

Uutisvuodossa on ironiaa ja tärkeilyn ivaa mutta siellä on myös paljon kohteliasta poliitikkojen uran mystifiointia ja pelokasta kunnioitusretoriikkaa, joka selvästi painottuu oikeistolaiseen ihmiskuvaan ihmisestä, joka ei muka tarvitse valtion tasaamisoiminnan ja ihmisoikeuksien suojaa.

Mielenkiinnon ohjaaminen on retoriikkaa
  ja nyt retoriika on keskittynyt päämäärien hämärtämiseen.

Retoriikka voi olla myös valtaa ja hierarkiaa avaavaa mutta nyt ”turvallinen” ja ”yksilön vapautta” hyväksikäyttävä retoriikka korostaa luokkayhteiskunnan tärkeyttä ja tuloerojen kasvua, statustaistelun ”luonnonmukaisuutta”.


Vallitseva ideologia myydään vain ihmiskuvana ja talouspuheena vaikka se on selvä laaja oikeistolainen ideologia.

Ideologia sanana demonisoidaan vasemmistolaiseksi toiminnaksi ja oikeistolainen toiminta ja pankkieliitin ihanteet naamioidaan esim. yrittäjähenkisyyden ylistämiseksi. Oikeistolaisen ideologisen toiminnan analysointi torjutaan ja sen arviointia paheksutaan ”tyytymättömyytenä”, ”kateutena”.

Tämäon retoriikan eli puhetavan voimaa ilman perusteluja ja seuraamusten pohdintaa itsestäänselvyyksinä.

Moralismi ja show on itsetarkoituksellista kuohuntaa, joka luo illuusion ”politiikasta” vallankäytön suojasumuksi.

Uuden "näkymättömän" moralismin toimijat  ovat oppineet kaiken taktisen toimintansa perusteet kirkon keinoista ja taktiikasta kansan moralisoimiseksi: kontrolloivan eliitin käyttäytymisessä paheksunta nousee omahyväisyyden reaktion tärkeimmäksi käyttövoimaksi - toistaa kirkkomoralismia ja mielipuolisen syntiopin kontrollivaltaa sisäistettynä häpeänä ja voimattomuutena moralismin paineen alla.

Moraalinen hysteria on siis sama kuin moralismi, tuomitseva jaottelu vallankäyttönä ilman analyyttistä toiminnan perusteiden perustelua.

Sensuuri vain perustellaan loukkaantumisella ja eliitin korkeammalla kunnialla.


Perussuomalaisetkin ovat vain kolikon toinen puoli oikeistolainen moralismin kuohunnasta. Tämän puolueen maailmankuva on suoraan sama kuin mitä kokoomus oli noin 50 vuotta sitten.

Soinin juju on ujuttaa äärioikeistolaisuuteen mausteeksi ”kansan ääntä” ja vaatia sen ehdoksi kulttia herra Soinin ehdottoman patriarkaalisen vallan puolesta. Perussuomalaisten kombinaatio on varsinainen paranoidinen paradoksi.

Kokoomuksen teennäinen isänmaallisuus ei ikinä ole ollut tasa-arvon moraalia vaan yhteiskuntaluokkien jyrkän hierarkian moralismia ja hierarkian puolustautumista vasemmiston tasa-arvon ja hyvinvoinnin jakamista vastaan.

Tietysti perussuomalaisia kannattavat ihmiset, jotka haluavat kansalaisten ”hyvää” ja elitismin kumoamista mutta he kannattavat tässä Soinin oikeistolaisessa johtajakultissa ja puoluekoneistossa vain elitismiä, joka vain yrittää päästä mukaan elitismin kabinetteihin mukaan.

Paheksunta on myyty Soinin änestäjille kapinana vaikka se on vain oikeistolaisen hierarkiahybriksen loistava mainoskampanja.

Vähän sama ilmiö kuin ihminen, joka luulee kannattavansa Jeesuksen opetuksia kun pysyy valtionkirkon jäsenenä ja ottaa kirkon  arvovallaltakoneistolta vastaan siunauksia elämänvaiheisiinsa.Sauli Niinistö on äärioikeiston yritys luoda taas herraisä-kulttia mutta niin oli myös Pekka Haavistokin.

Kummatkin ovat äärioikeistolaisen sotilas- ja pankkieliittiä kunnioittavia henkilökultteja, jotka kieltävät vasemmistolaisuuden ja vaihtoehtojen olemassaolon.


Niinistö on tietysti se ns konservatiivisempi hallusinaatio eli vaihtoehdon illuusio kuten coca cola on myrkkyjuomista vaihtoehto Pepsille.

Oikeiston tärkein ase Amerikassakin on vaihtoehtojen illuusio presidentinvaalissa. PS

Taustaa ja historian kaikuja vaippagateen:
Kekkosen hovi salasi Urho Kekkosen kunnon.


Ei kommentteja: