torstaina, lokakuuta 04, 2012

Vihreä eliitti mielikuvavaalien veturina - Kuntavaalit 2012


Lisäykset:
"Järkyttäviksi nousseiden vuokrien ongelmaa ei ratkaista muuten kuin muuttamalla kaupungin asuntopolitiikkaa paremmin kysyntään vastaavaksi." Ahto Apajalahti (pp):

Kallio-liikkeen kuntavaalipaneeli hyvässä Hapessa järjestetään maanantaina 8.10.2012 klo 18-21 (Sörnäisten rantatie 31).
Tilaisuutta voi seurata myös suorana lähetyksenä Kallio-liikkeen verkkosivuilla. Ehdokkaille on tarjottu mahdollisuus kirjoittaa poliittinen blogikirjoitus paneelin aiheista.
http://kallioliike.org/2012/10/06/ahto-apajalahti-...
 

+  Herranen kertoo, miksi vihreää politiikkaa ei voida toteuttaa kapitalistisessa talousjärjestelmässä vaan miten nuo kaksi sulkevat toisensa pois.     Kts lopusta lisää + videotallenne


  Kun kuntavaalit ovat ilmassa ja hunaja
 valuu ehdokkaiden otsalla hikipisaroiden
 sijaan, on parasta katsastaa, mitä puolueet
 oikein ajavat.

    Vihreät

Vihreät esiintyvät seksikkäästi ja "rohkeasti" epäpoliittisimpana puolueena, joka ajaa hyvänmielen rentoja asioita ja antavat tympääntyneille cityäänestäjälle mielikuvan, että aivan kuin äänestäjä ei olisikaan äänestänyt poliitikkoa vaan kaveria. 

Todellisuus on kuitenkin karmea kuntapolitiikassa ”vihreän” reaalipolitiikan suhteen.

Vihreät ovat pettäneet asukkaat esimerkiksi Helsingin asukkaiden asuntopolitiikassa 100% kuten monessa muussakin kunnassa.
 • Helsinki on kaksi kertaa kalliimpi kuin Berliini. 2 !

Vihreät ovat valitettavasti ihmiskuvaltaan ja ideologialtaan oikeistolainen puolue, joka vain leikkii vasemmistolaisilla konnotaatioilla verbaalisesti mainostoimiston neuvoilla - eikä tunnusta EU:n ylikansallisten firmojen ehdoilla tehtyjä tuhoisia säädöksiä ja Euroopasta poissuoritetun  teollisuuden ulkoistamisen massiivisia saastevaikutuksia.

Vihreillä olisi valtaa käytettävissä Helsingissä mutta he kallistuvat oikealle eivätkä vasemmalle. Eliitti ja harvainvalta on voittanut vihreiden kanssa ja vihreät poliitikot tuntevat olevansa eliittiä mitättömillä vihertävillä puistokikoilla.

Sitä mukaa kun vihreiden valta on kasvanut, on äänestysprosentti laskenut todella alas.
 • Siksi on oleellista, että äänestäjinä pumppaatte julkisesti ehdokkailta todellisia reaalimaailman lupauksia sekä niiden "luvattuja" vaikutuksia tosielämään ja ilmoitatte niistä blogeissa.

Usko ei enää riitä  tässä valheiden ja puolueryhmien salaisten sopimuksien maassa.

On jotenkin äänestäjiä halveksivaa vieläkin julistaa vihreidenkin taholta, että puolueryhmien sopimuksien täytyy olla salaisia esim. virkamiesten valinnoissa. Ei tämä ole demokratiaa. Tämä jatkaa helposti lahjottavaa eliittikulttuuria.

Vihertävä toivo ja omantunnon kiillotus ei enää riitä hyvinvoinnin takaamisen politiikaksi.
 • Ihmisten hätä, vieraantuminen, epätasa-arvo sosiaalipalveluissa, tuloerojen kasvu kokoomuksen & vihreiden tasaveroprojektissa ja terveydenhuollon laadun romahdus on todellinen. 


Yhteiskunnalliset ongelmat ovat vihreille liian vasemmistolaisia
- vihreä utopia ”viihtymisestä kaupunkitilassa” on parempi markkinointikikka kuin tasa-arvon ehdoton edistäminen ja veroprogression edut kuntaverotuksessa köyhille.

Urallaan edenneet porvarivihreät ja muut poliitikot eivät asu lastenhakkaajien naapureina. 

Urapoliitikot eivät asu työttömäksi jääneen miehen naapurina, jonka vaimo haluaa kuitenkin isomman asunnon ja lapset tuntevat huonoa omaatuntoa koulussa lihamureketta syödessään, kun vihertävä äiti on kieltänyt liharuuan.
Vihreät väittävät olevansa statuskilpailun ulkopuolella mikä on toivoton vale.

Kysymys on, että vihreät olisivat todella ja selkeästi sitä millä he vaaleissa itseään mainostavat. Mutta eivät he ole. Ei vihreä puistopuhe, fasististyyppinen puhtauspuhe ja "hyvänomantunnonpuolue" tuo ihmisille hyvinvointia ja tasa-arvoa. "Ydinvoima-puolue" oli allekirjoittamassa hallituksessa 2 uutta ydivoimalaa vain jotta vihreä eliitti pysyisi kokoomuseliitin hallituksessa - ja se näkyi viime vaaleissa.
Koulut pysyvät yhä homeesta ja huonosta ilmanvaihdosta saastaisen vihreinä vaikka vihreät ovat kasvattaneet valtaansa mm. Helsingissä hurjasti. Espoosta puhumattakaan; Espoon oikeistovihreät ovat jotakin niin ala-arvoista että sanat loppuvat kesken. 

Vihreiden oikeistolainen ryhmykauppa kokoomuksen linjanvetojen mukaan  kuntapolitiikassa on vaa'ankieliasemassa aiheuttanut valtavaa tuhoa.
 • Puheet eivät merkitse mitään, jos vihreät äänestävät kokoomuksen kainalossa muutama ruohontupsu kädessä.

 • Esimerkiksi kokoomuksen ja vihreiden asuntopolitiikka
on vain gryndereiden ja sijoittajien politiikkaa ja siksi ei vuokra-asuntorakentaminen ole vauhdissa vaan 15 vuotta Helsingissä aina tarpeista jäljessä.
Tyhjille kiinteistöille (Helsingissä ehkä noin 700 000 neliömetriä tyhjillään!) tulisi välttömästi asettaa rankaa sakkovero mutta vihreät eivät halua sitä ajaa.

Sakkoveron täytyy olla tuntuva, jotta kiinteistöjen ilmahinnan pumppaus loppuu. 
 • Sakkovero tyhjille kiinteistöille asettaisi vuokratason realistiselle tasolle ja tätä keinotelijoiden kokoomus pelkää todella ja lobbaa kaikin keinoin myös vihreistä kavereitaan.
Oikeiston grynderipolitiikka on vain keinottelua, kiinteistöjen hintojen nostattamista keinotekoisesti. Tietysti tässä on mukana myös piilo-poikeistolaisia porvaridemareitakin, tietysti.
Kiinteistö on eliitille vain bisnestä, ei asumista ja hyvinvontia.
Tämä on tasan myös vihreiden poliitikkojen urahissiajattelun  syytä.

Vihreät poliitikot ajattelevat vain pitkäkestoista ja sopuisaa uraa porvarillisessa mielessä ja eliitin joukossa, he eivät ymmärrä vallankumouksen ja vastavoima-profiilin ehdottomuutta. Vasemmistolainen kansan etu on heille vieras ajatus rikastumisen ja uran edistämisen unelmissa.

Vihreät siis nostavat asuntojen ja vuokrien hintaa määrätietoisesti, vain jotta sijoittuisivat poliitikkojen ja oikeistolaisen sukunsa eliittikulttuurissa kokoomuksen kakkukahvipöytään "sijoituksia suojelevina".

Ei riitä, että on oikeassa vihreiden visioiden ja terveen järjen suhteen, teoriassa - vaan ihmisten tarpeiden mukaan tulisi toimia absoluuttisesti ja johdonmukaisesti köyhien asukkaiden hyvinvoinnin hyväksi, jotta kunnia ja uskottavuus olisi sitten myöhemmin kerättävissä poliittisena uskottavuutena, oikeana valtana ja selkeänä profiilina hyvinvoinnissa. Unelmat vihertämisestä ovat konfliktissa tasa-arvon kanssa. 

 • Kun vihreät ovat alkaneet nyt menettää uskottavuuttaan myymällä itseään ja ääniään, todellista aateuskottavuutta ei millään saada takaisin ikuista virka-asemaa itselleen pönkittävien ammattikonsensuspoliitikkojen takia. Vihreätkin ovat vain poliitikkoja kansalaisten silmissäm epäpoliittisuuden sirkusnumero ajoi jo ohi.

Vihreät ovat tällä hetkellä oikeiston lahjoma porvarikurtisaani - halpa ja viattomuuteen uskova sellainen.
Vihreät kannattavat hyvinvointivaltiota - periaatteessa  mutta eivät käytännössä.


 • Moni politiikoo käsittää politiikan aivan väärin: unelmiksi.
Politiikka ei ole unelmia  vaan käytäntöä.

Vihreiden mukaan porvarieliitin tulisi rikastua rauhassa mm. kiinteistöjen hintojen ylöshilaamisella  sillä aikaa kun pätkätyöläiset köyhtyvät.  
 • Vihreät eivät puhu tasaisesta veroprogressiosta kuntapuheissaan  mikä on kuitenkin tärkein ehto hyvinvointivaltiolle ruotsalaisen mallin mukaan.
 Ovatko vihreät tavallisen kansalaisen puolue?
Vihreiden pitäisi unohtaa katkeruutensa ja inhonsa sosiaalidemokraattien ja vasemmistoliiton kanssa ja istua neuvottelupöytään lukemaan yhdessä sosiaalidemokraattien alkuperäistä humaania ohjelmajulistusta, jonka pohjalta nykyinen kehuttu yhteiskuntamme rakennettiin - nyt sitä pitäisi lukea katuvien demarien kanssa. Elämme jo kriisiaikaa  ja katumusta ja porvarikrapulaa pukkaa kohta vähän joka kulmalta.

Yhteisvoima olisi ainoa ratkaisu vastavoimana kokoomukselle. Jostain käsittämättömästä syystä vastavoimien identiteetti huojuu kokoomuksen ylpeyden ja paremmuudentunteen edessä. Eliitin suloinen ylimielisyys ja välinpitämättömyys on niin houkuttelevaa.

Kaikkihan haluavat olla voittajan kavereita?

Ovatko kokoomuslaiset porvarit voittajia?
Kun kokoomusryhmä äänestikin Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi sosiaalidemokraatin vihreän sijasta ja petti Helsingissä salaisen sopimuslupauksensa vihreiden ryhmälle, niin seuraksena tuli vihreiden vapiseva kosto Guggenheim-äänestyksessä. 
Muuten vihreiden jo mentaalisesti siunaama  Guggenheim-kolonisaatiobisneksen rahoittaminen verorahoilla (n. 600 miljoonaa euroa 10 vuodessa) olisi saanut heti lisää veronmaksajien miljoonia "suunnitelmille" -  ilman mustasukkaista kostoiskua kokoomukselle. Tämä antaa oudon kuvan vihreiden kulttuuripolitiikasta. Rehellisen kuvan kulissien takana tapahtuvasta mentaalisesta sitoutumisesta oikealle.
 • Heräsivätkö vihreät ideologisesti Helsingissä vai mankuvatko he taas jatkossakin kokoomuksen huomiota vihreänä sylikoirana ja tarjoutuvat kokoomuksen imagonparantajaksi?
Pahaa pelkään, että vihreiden ihmiskuva ei noin vain muutu yhdestä pettävän kokoomuksen  aiheuttamasta Gugge-shokista.

EU. Vihreä EU.
Mitä tästä voi sanoa ilman kirosanoja?
Toiko pankkien ja ylikansallisten firmojen EU saastettomuuden, vakauden ja halvemman leivän? Hehkulamppujen kieltäminen valmistuksessa saastuttavilla ja sähköverkkoa rasittavilla (!) halvoilla elohopealoisteputkilla oli vihreiltä uskomaton sekä pelottava mielikuvastuntti.

Toiko vihreiden unelma-EU keskusvirastona unelmat todeksi?
 • Unelmat ovat muuttuneet painajaisiksi niiden todellisen ideologisen pohjan takia - päätökset eivät ole ajaneet yksilöiden yhteiskuntaa vaan suuryritysten saalistusta.

EU ei ole kuntavaaleille tyhjä teema. Se on paljastava teema.

EU on paikallispolitiikkaa ja paikallistaloutta tuhoava oikeistolainen instrumentti, vuosisataisen porvari-ideologian ja riistämisen huipentuma.

Eli säätelemättömän, oikeistolaisesti ”vapaan” EU-talouspolitiikan ja pankkien vaikutus globaaliseen luontotuhoon, ulkoistamistuhoon ja pankkituhoon laina-ansoina ei heitä kiinnosta politiikkana. EU on heille lupaus hiilidioksidiverost - vain Euroopassa. 

 EU on paikallistalouksien ja paikallisviljelyn tuhoamisprojekti - suuryhtiöiden tilauksesta EU estää  sakkoverot mm. Aasiassa saastuttaville ja orjatyötä käyttäville firmoille.

Paikallispolitiikan oivalluksilla puoluekentän on joka puolueessa herättävä ja heitettävä EU-poliitikkonsa jorpakkoon, pois vallankahvasta.
On löydyttävä oikeasti uusi linja ja johtopäätös. Uudistus ei tule ilman henkilövaihdoksia - se on oikeaa demokratiaa. Johtajakultit eivät ole demokratiaa. Ne eivät ole kansanvaltaa.

Vauhdilla.

Aikaa on todella vähän.
EU pelastavana ja vihreänä mielikuvana on kafkamainen petos. Alusta saakka.

Romahdus ja liittovaltiovallankaappaus lähestyy, kun Suomesta tehdään Saksan maakuntaa ja suuryhtiöiden suupalaa mm. "kuntauudistuksella".
  

Aika moni Helsingin eliitistä asuu puolella hintaa Hesan laskuun.
 
 
Jussi F:
 • " Valtionvarainministeri haluaa, että kunnissa tehdään periaatepäätös, jonka perusteella vältetään yhteistyötä veroparatiiseissa toimivien yhtiöiden kanssa. Kuten Eduskunta II -näytelmä ja Pekka Korpinen meille opettavat, tämän tavoitteen looginen noudattaminen merkitsisi myös valtionyhtiö Finnairin boikotoimista. Valtavan hassunkurista on, että kun katsoin tämän videon, se alkoi Finnairin mainoksella:

  http://www.hs.fi/videot/Urpilainen+Veroparatiisiyhtiöt+boikottiin/v1305603206605

Joko taas – pankit pääsevät pälkähästä • Vihreän kapitalismin mahdottomuudesta
  ja Sivilisaation umpikujasta

- Tampereella torstaina 19:00

 Herranen kertoo, miksi vihreää politiikkaa ei voida toteuttaa kapitalistisessa talousjärjestelmässä vaan miten nuo kaksi sulkevat toisensa pois.

 Vaden puolestaan selkeyttää kuinka resurssipiikit väistämättä laittavat öljyriippuvaisen sivilisaatiomme edesottamuksille stopin. Saapukaatten paikalle runsaliain joukoin.


Puhujina Olli Herranen ja Tere Vaden.

 Tilaisuus paitsi avoin ja ilmainen, myös mainio.

https://www.facebook.com/events/420218104701796/


  

Ei kommentteja: