lauantaina, lokakuuta 06, 2012

Oppiaineena fasismi


Tänään: Oppiaineena fasismi

 Oppiaineena

fasismi"Vuonna 1967 kalifornialainen historianopettaja Ron Jones halusi kokeilun avulla opettaa oppilailleen totalitarismin vaaroja. Kokeilu karkasi käsistä, ja kampus muuttui muutamassa päivässä virtuaaliseksi fasistivaltioksi."Suomessa fasismi taas syvänä perintönä  ja ulkopolitiikan ohjaajana.

Joka päivä. Eduskunnassa hiipivänä ja näkymättömänä suuntana, eurouskollisuutena.

Fasismi.
Historia ja nykyhetki lyövät kättä.
Hiljaa. Hiljainen fasismi tulevaisuuttamme muuttamassa.


Porvariston fasismi, etuoikeutettu porvaristo ja köyhien alistaminen. Tuloerojen vimmainen kasvattaminen onnellisten ja vaativien porvarien tyydyttämiseksi.

Fasismi hierarkian rakentamisena eliitin estottomaksi hyväksi.

Porvarien unelmayhteiskunnaksi.
Raha ratkaisee, köyhyys katkaisee.

Suurin osa suomalaisista on käynyt koulun, jossa urheiluopettaja on toteuttanut aidosti armeijan ja sisällissodan valkoisen fasistista ihmiskuvaa.

Urheilutuntien säälimätöntä huomauttelua ja turhaa vertailua, pilkkaa, hierarkian ehdotonta olemusta, fyysisen paremmuuden estontonta ihailua kokoomusopettajan ja sisällissodan murhaajien jälkeläisten tahdissa. Rotuoppina voima, luokittelu ja kiusaaminen.

Johtajan määrittelemänä, omakuvan tuhoajana.

Monilla meistä yli 30 vuotiaista on tuttavia, jotka ovat saaneet armeijassa elinikäisen fyysisen tai psyykkisen vamman sen fasistisen perinnekulttuurin takia. Julmuuden kulttuurin, kuoleman kulttuurin takia.

Otetaan luulot pois arvottomilta totaalisen hierarkian systeemissä.

Luu kurkkuun ja tahdissa mars.


Vahvuuden kulttuuria  pitkillä perinteillä - aina Ruotsin aatelisten hovista, ruotsalaisesta miekasta ja rotuopeista suomalaisia metsäläisiä verottamassa ja käännyttämässä.

Suomi ei ole tehnyt koskaan välitilinpäätöstä fasisminsa kanssa. Ei niin minkäänlaista. Fasismi tekee siksi vaivattomasti taas uuden tilin suomalaisten kanssa uudessa maailmanjärjestyksessä.

Afganistanissa ihmisiä tappavat uuden ajan jääkärit, suomalaiset erikoisjoukkojen sotilaat amerikkalaisten ja saksalaisten kenraalien alaisuudessa eivät herätä mitään ihmetystä suomalaisten keskuudessa.

 Kunhan media on siitä hiljaa eikä kuolleista vierasuskoisista puhuta - kuten sisällissodan jälkeen.

Afganistanin sotahan on vain sivistystoimintaa kuten hiljaiset joukkohaudat Santahaminassa ja Suomen linnassa, joita viranomaiset kieltävät avaamasta.


Niinistön köyhyyttä, traumoja, ahdistusta, häpeää ja syrjäytymisen ongelmallisuutta halveksiva ”tavallisten asioiden” papillinen sanelu ja porvarillinen moralismi vaikeuksista selviämiseen ”omin avuin” on myös sisällissodan porvarifasismin ylpeää perintöä.

Aivan kuten kokoomuslaiset opintotuesta: omille lapsille ostellaan suvun sisäisenä opintotukena asuntoja ja autoja ja politiikassa kuitenkin samalla vaaditaan opintotukia pois köyhiltä.

Kokoomuslainen puhe yksilön voittokulusta ilman tukea on paksua härän paskaa.

Tahdon voitto.

Vahvojen selviäminen. Vahvojen ja rahan ylivoima.

Jokainen omillaan (kunhan pappa betalar), toisista (siis köyhistä) välittämättä.

Ole selviäjä ja lopeta valittaminen.

Suomi oli vuosisadan alussa rikkaiden unelmamaa, jossa köyhät sai uhrata porvarien voitontavoittelulle. Ei ollut terveydenhuoltoa, ei sairauspäivärahaa. Vain kurjuus tai suloinen kuolema. Nälkäpalkkaa ja ylityötä. 

Kaiken lisäksi suomalaisten porvarien mielestä Suomi oli liitettävä suurimpaan liittovaltioon.  Saksa, oi Saksa. Siis vuonna 1918. Siis vuonna 1938. Siis vuonna 2012. Siis.

Siksi 1918 työläiset halusivat itsenäisen Suomen kansan asialla ja ottivat todesta porvarien aloittaman sisällissodan. Kansa nousi ruotsinsuomalaisten porvarien johtamaa laitonta palkka-armeijaa vastaan ja eduskunnan päätöksiä estävää laajaa lahjontaa vastaan.

Köyhiä kohdeltiin kuin eläimiä ja 1918 Euroopan kriisin aikana porvarit halusivat työläisten työskentelevän jopa ilmaiseksi, jotta porvarifirmat tekisivät voittoa kriisiaikanakin. Mitään solidaarisuutta ei tunnettu herrarotuun identifioituneilta. Ei mitään ihmisarvoa Suomen maassa.

Ei rikkailta herunut köyhille sääliä. Papit saivat hoitaa köyhät häpeämään itseään ja turvaamaan vain kuoleman jälkeiseen elämään. Tavallisia asioita ja herrojen pelkoa.

Porvarien aate ei ollut pelkästään raha vaan myös Suomen Saksaan liittäminen. Niin ennen sisällissotaa kun ennen talvisotaakin.

Ennen talvisotaa porvaristo, poliittisne käskläisineen mm. Ryti ja ministeri Erkko, hyväksyivät mukisematta Hitlerin rotuvihaa ja sotaa uhoavan kirjan ja aatteen.

Suur-Suomen tähden, saksalaisen tehokkuuden tähden, rotupuhtauden, suuruuden ja voittamattomuuden tähden. Saksalaisten pankkien tähden.

Veriveljien kanssa kohti pyhää ristiretkeä rajan yli - kuten Mannerheim sen sanoi jatkosodan päiväkäskyssä.Moderni fasismi on yleisimmässä ja yksityisessä muodossaan statusfasismia.

Ihmistä arvioidaan kännykän, rahan, lomamatkojen ja vaatteiden mukaan. Härskien bonuksien ja optioiden vaatiminen tappioita  tekevässä ja itseään romuttavassa, ulkoistavassa firmassa ei paljoa porvarin omaatuntoa vaivaa.

Yrittäjäfasismi ihmiskuvana on toisen ihmisarvon arvioimista sen mukaan, onko tämä kova yrittäjä, vai ei. Ei paljoa naurata tämäkään naurettava fasismi.

Porvarit ovat aina vastustaneet yhteiskuntasopimusta.

Eliitti on aina rikastunut toisten alipalkkauksella ja kurjuudella.

Nyt kokoomuslaiset uhoavat taas estottoman rikastumisen puolesta ja esittävät palkkojen laskemisen lisäävän ”yrittäjyyttä”. Hyvksikäyttämisen rajaton riemu ja rikkaus!

Kataisen eurolainen kulissioikeistorooli ja naamioitu asialinja-vedätys ”talouspuheilla” on nyt koetuksella, kun vuosisadan alun kokoomusarvot puskevat avoimesti esiin kokoomusriveistä.


Valtio yhteistyönä on hieno keksintö.

Alussa oli sosialismi. Alkumme on sosialismi.

Maailman ensimmäinen kaupunki, Çatal Hüyük oli äärimmäisen tasa-arvoinen, kaikki olivat tasa-arvoisia materian suhteen, absoluuttisesti.

Ja bisnes pyöri. Vain siksi kauppa keksittiin yhteisöllisenä ja laajana toimenpiteenä. Kaikki hyötyivät toisistaan. Solidaarisuus.

Kaikki hyvinvointitilastot todistavat siitä, kuinka valtiomallimme Ruotsista omaksuttuna on luonut maailman nopeimman yleisen elintason nousun ja ihmisten toimintakyvyn nousun.

Suomalaisten maailmanennätys, joka 1989 pankkiirijuppien pörssilaman ja kokoomuksen sekä pankkieliitin ajaman vahvan markan keinottelun takia on Suomessa pitkälti hylätty - kokoomuksen  lamatilannetta hväksikäyttäneen saalistavan vallankaappauksen ja valheiden ansiosta.
EU on nyt se suuri toivo ja ideologia suuruudesta, jonka takia uhrataan jopa Suomen valtion varallisuus europankelle - velkaa ja vastuuta ottavana ilman mitään syytä ja vastinetta.


Oikeisto vaatii siis valtiota velkaantumaan pankeille ilman vastinetta.
Kapitalismia?
Absoluuttista kapitalismia ilman solidaarisuutta ja ihmisiä.

Kohti kurjuutta ja heikkojen halveksuntaa. Rikkaille köyhät ovat uhka mutta myös ainoa keino rikastua estotta kun pankkikriisin avulla saadaan hajotettua yhteiskuntasopimus.


Leipokaa pullaa ja pitäkää turpanne kiinni. 

Hyväksymmekö hyvinvoinnin tasa-arvopohjan vai luovutammeko taas porvarien ahneudelle luoda estoton ja ilakoiva eliitti, joka saa määritellä fasistisesti yhteiskunnan vain eliitin ehdoilla. 

Eliitti nauttii narsistisesti etuoikeuksistaan mutta se ei voi olla yhteiskunnan tärkein määrittäjä. Se ei ole ainakaan suomalaisten arvopuheissa vielä päämäärä.

Virkamieseliitti on myös ongelma. Ruotsin hyvinvointivaltiomallissa aatelissukuja varten hyväksytty ”ikuinen virkasuhde” virkamiehelle  ei ole aitoa demokratiaa ja työn hyötymallin vasemmistolaista  kunnioittamista.
 
Hyvinvointiyhteiskunta on kapitalismi mutta se pitää nähdä sosialistisena kapitalismina vastuun näkökulmata ja eliittiasemassa oleva ei noudata vastuun mallia.

 Hyvinvointivaltio ei saa luoda suojattuja eliittiryhmiä vaikka se on sitä nyt luonut ruotsalaisten aatelisille tekemien myönnytysten takia.


Kulttuurissamme on porvaristo onnistunut ylläpitämään  pakkomielteitä ja historian irvokkaita fasistisia fetissejä yllä ja nimenomaan vasemmiston humaania kulttuurivallankumousta kansalaisyhteiskuntaa vastaan.

Palkkasotilaan, joukkomurhien suunnittelijan ja laajojen tuhoamisleirien hyväksyjän nostaminen puolijumalaksi eli Mannerheimin palvonta on kuvottava todiste fasistisen kulttuurin syvästä otteesta suomalaisessa yhteiskunnassa. 

Suuri isä, jonka julmuus on ihmeellistä ja vastustamatonta, ihailtavaa.

Aateliskulttuureille jumalakuvat ovat aina olleet tärkeä alamaisten hallintatapa, Roomaa myöten solidaarisuuden muinaista heimoyhteishenkeä ja yhteisön tasa-arova vastaan.

Historia on useille suomalaisille pelkkä propagandapallo, joka on nielty kotona ja koulussa. Todellista joukkomurhien, alistamisen, lahjonnan, käännyttämisen. aatelin harjoittaman verottamisen ja köyhyyden historiaa ei tunneta Suomesta vaan se on korvattu sotahulluuden, ”talvisodan hengen” ihaililulla. Herrojen ja jumalien mieliksi.

Suomenruotsalaisten porvarien laittomasta palkka-armeijastakin on luotu ihmellinen suojeluskunta-aate, jota ”suomalaiset” perussuomalaiset ovat herättelemässä vitseillään ja kaksimielisyyksillään. Hyvin, hyvin paradoksaalista.

Historiantulkinta täynnä pelkkiä valheita, joiden varassa on kunnian ja ylemmydentunnon julma itsetunto.

Fasismin naamioiminen ei ole poistanut fasismin syvää perinnettä Suomesta.

Kuinka kansa voisi sivistyä ja tulla itse tietoiseksi solidaarisuuden tasa-arvosta, kun kansa on uskonut kaikki porvarien tulkintavalheet ja määrittelee todellisuuden valheiden ja sotaihanteiden kautta?

Nyt kun porvaristo ja Suomen pankki on onnistunut EU-huijauksella sitomaan Suomen  70-miljardin vapaaehtoiseen lainananto-ansaan europankkien ja pörssin keinottelun rahoittamiseksi, olemme uuden ihailtavan fasismin äärellä.

Euroopasta rakennetaan vihdoinkin suur-Saksaa alkuperäisten fasistien unelman mukaisesti.

Liittovaltiota.

Yhdistettynä uuteen teknologiaan ja vakoiluun meillä on edessämme superfasismi, jota kukaan täysjärkinen ei halua uskoa todeksi Euroopan kehityskaarena.

Historian tosi-asioita on kuitenkin se, että niin Suomessa kun Saksassa fasisteja ja joukkomurhaajia juhlittiin isänmaan ystävinä,  kokoomuksen juhlissakin sisällissodan naisten ja lapsien joukkomurhaajia, ”Suomen pelastajia”, on  kunnioitettu sotien jälkeen ”taistelijoina”, kunnian miehinä. Kovan kunnian miehinä, pankkien puolesta taistelleet.

Suomi valitsi pyövelin ja salaisen poliisin kiduttajan pitkäaikaisimmaksi presidentiksi, uudeksi kuningas-epäjumalaksi.

Mikään ei voisi olla selkeämpi fasismin voitonmerkki kulttuurin sokeudesta fasismille.

Fasismia kannattaneet ja rahoittaneet pankkiirit jäivät valtaan sotilaallisen fasismin jälkeen Euroopassa. Linja on liiankin selvä.

Joudumme nyt taas fasististen porvariunelmien vangeiksi ”pelastamaan pankkeja” ja palvomaan porvareita vaikka emme pysty sitä uskomaan.

Yksi unioni - valtioiden tuhoaminen yhden valtion valtaan.

Napoleonin mallin mukaan.

Suomessa euroaatteen on pelottelemalla saanut kaupaksi juuri ”isänmaallisuudella” 90 vuotta mässäillyt kokoomus. Äärimmäistä ironiaa ja historiaa aidosti avaavaa tomintaa.

Suomen perustuslaki ei ole enää voimassa.

Vanhasen hallituksen aikana runnottiin laki, jonka mukaan Eurolait ovat Suomen perustuslain yläpuolella. Eli EU voi lakkauttaa Suomen armeijankin milloin tahasna - jos pysymme unioinissa ja liittovaltiossa.

Perustuslakimme kumottiin kuten fasistit ovat aina kumoneet lakeja.

Perustulaki kumottiin perustuslain vastaisesti. Sillä ei todellisuudessa ole lainvoimaa vaikka hallitus leikkii, että sillä on lainvoima. 

Ei kannata ihmetellä, kun amerikkalaiset tai saksalaiset perustavat ensimmäisen tukikohtansa Suomeen turkkilaisten nato-joukojen avustuksella. Ei kannata ihmetellä, jos on hyväksynyt euroideologian porvaripankkiirien sanelemana uutena yhteiskuntajärjestyksenä. Yksi kansa, yksi johtaja.

Fasismi ja suuruudenhulluus on täällä taas pankkien ansiosta ja pankkien valinnoilla - kuten eurooppalaiset pankit olivat Saksassa 1930-luvulla Hitlerin kokonaisvaltaista systeemiä rahoittamassa.Historia? Mikä historia?
Oikeistolainen talouspolitiikka on nyt vallalla ja ihmiset eivät älyä oikeistopropagandan takia, että vasemmistolainen hyvinvointivaltio on hylätty hallituksessa.
"Meidän on tehtävä vaikeita ratkaisuja" - niitä perustelematta.
Europakkomielle ja Urpilaisenkin taas eilen toistama "Euroopan ytimessä" puhe on samaa äärioikeistolaista propagandaa kuin mitä suomenruotsalaiset porvarit ja pankkiirit ovat puskeneet 150 vuoden ajan.
Esimerkiksi talvisota-myytti on suomalaisen oikeiston ja eurofanaatikkojen valheen yhteinen ydin. Outo identiteettigeneraattori. Äärioikeistolaista kiihkoa, jota esitetään suomalaisuuden kunnia-asiana.
Olemme jo Natossa ja kaikki poliitikot valehtelevat meille ettemme muka ole vaikka armeija on 100% kiinni Saksa-Naton huoltotoiminnastakin.
Lehdistön ja poliitikkojen retoriikka kansallisidentiteetistä on vakavasti yhä vain alkeellista jatkosodan propagandaa ilman rehellistä historiantutkimuksen ja poliittisten valintojen tunnustamista.
Talvisota oli strategisesti täysin turha sota. Erillissotahöpöä jatkosodastakin pusketaan täällä Puheenvuorossa melkein joka viikko.
Tärkeä osa identiteettivalhetta ja fasismin historian torjuntaa.
Sotahulluus on valheen tärkein sinetti torjumaan suomalaista äärioikeistolaista oiekiston identiteettiä.
Talvisotakin oli pelkästään ideologinen sota, jonka motiivina oli usko Hitlerin Germaniaan ja suomalaisten "saksalaiseen sieluun".
Tätä alustettiin vakaasti rotuopilla ja suur-Suomi-opetuksella Suomalaisissa kouluissa vähintään 20 vuotta - joissa lähes kaikissa oli vasemmistolaiset opettajat heitetty ulos lainvastaisesti. Siksi meillä on Euroopan oikeistolaisin opettajien "ammattijärjestö" eli opettajien ideologinen valvontajärjestö AKAVA kokoomuksen peukalon alla.
Talvisodan veteraanit ovat itse
minulle kertoneet koulussa saamastaan rotuoppi-opetuksesta sekä suur-Suomi-opetuksesta.
Ja kuinka tavallinen suomalainen piti silloin karmeaa talvisotaa ilmiselvästi eliitin Saksa-fanatismina ja sotahulluutena Saksaan sitoutumisen takia - diplomatian hylkäämisen takia. Stalinin Suomi-ihailu tiedettiin tarkkaan ja laajasti mutta Erkko ja kumppanit halusivat liittää Suomen Saksaan suojeluskunta- ja jääkäri-"aatteen" mukaisesti.
Välittämättä Hitlerin rotuviha ja joukkotuhopuheista. Totaalista sotaa suomalaisten porvarien toiveesta.
Niin kauan kuin emme tunnusta historiaa olemme harhoissa kiinni emotionaalisesti ja nostalgisesti ilman viisautta ja tietoa.

No, nyt annetaan sielu ja kaikki raha saksalaisille pankeille.
Onneksi olkoon.
Ja EU-ideologia tuhoaa meidät lopullisesti pieneksi Saksan maakunnaksi ilman omaa perustuslakia.

Euroopan suurin tuhoamisleiri, esikuva saksalaisille

- suomenruotsalaisten porvarien rotuopin historiaa Suomessa

Luuletko, ettei tämä voi toistua? 

Kesällä 1918 kymmenentuhatta punavankia eristettiin venäläisten entisiin kasarmeihin Tammisaaressa. Vankileirillä nälkään kuolleiden määrä on poikkeuksellisen suuri Suomen historiassa. O: Matts Dumell. Vidi-Press, 2010.  • Jatkosota - hävitty pyhä sota

Jyväskylän yliopistossa tarkastettavan väitöstutkimuksen mukaan suomalainen papisto maalasi jatkosodan aikaan retorisilla keinoilla kuvan pyhästä sodasta, joka lopulta hävittiin yksilön moraalin rappion vuoksi.

YTM Jouni Tillin väitöstukimus näyttää suomalaisen papiston retoriikan kaaren jatkosodan alusta sen loppuun. Kaaren voi katsoa alkavan marsalkka Mannerheimin päiväkäskystä kesäkuussa 1941. Siinä Mannerheim kutsuu sotilaita pyhään sotaan ja ristiretkelle kansakunnan vihollista vastaan.

" Näin ollen sotamme on aito ristiretki pakanoita ja Jumalan vihollisia vastaan, siksi me suomalaiset voimme huutaa ’Jumala tahtoo!’ Jumala tahtoo tehdä Suomen suureksi ja vapauttaa Karjalan painajaisesta, joka on vainonnut maatamme.”

  • - Suomalaiset olivat Kristuksen sotureita vyöryvää pahaa vastaan. Pyhä sota taas on vahvaa puhetta - sehän tarkoittaa sitä, että sota oli Jumalan johtama ja tahtoma sota Jumalan vihollisia vastaan. Se tietenikin tulisi päättymään vääjäämättömään voittoon, Tilli toteaa. - Rovasti Rolf Tiivola Koti ja kasarmi -lehti heinäkuussa 1941


http://yle.fi/uutiset/jatkosota_-_havitty_pyha_sota/6321370

  • Joko taas – pankit pääsevät pälkähästä
Liikanen esitteli eilen Brysselissä työryhmänsä loppuraportin suosituksineen, joista yksikään ei olennaisella tavalla puutu kriisin keskeisiin syihin. Suositukset ovat luonteeltaan ennemmin kosmeettisia kuin radikaaleja.  Katso linkki ja livevideo

  • Vihreän kapitalismin mahdottomuudesta ja Sivilisaation umpikujasta
 Herranen kertoo, miksi vihreää politiikkaa ei voida toteuttaa kapitalistisessa talousjärjestelmässä vaan miten nuo kaksi sulkevat toisensa pois.

 Vaden puolestaan selkeyttää kuinka resurssipiikit väistämättä laittavat öljyriippuvaisen sivilisaatiomme edesottamuksille stopin. Saapukaatten paikalle runsaliain joukoin.  Puhujina Olli Herranen ja Tere Vaden. Tilaisuus paitsi avoin ja ilmainen, myös mainio.

https://www.facebook.com/events/420218104701796/
Ei kommentteja: