maanantaina, lokakuuta 01, 2012

Helsingin Sanomat sensuroi uutisen eduskunnasta


 Tämä uutinen poistettiin sekä Hesarista että Nelosen sivuilta. 


Otsikko:
  • "Päätös: Eduskunnan urheilukerhon korvauksia peritään vain kavaltajalta" 
                      ( Uutisaalto-palvelussa  enää otsikko )

Joku korkeampi taho ja journalistinen esimies ei pitänyt toimittajan selkeästä ja ytimekkäästä otsikosta.
     ** Sensuroitu otsikko löytyy vielä jopa Hesarin Twitteristä

                   https://en.twitter.com/hsfiNäin sitä mielikuvasensuurilla suojellaan kansanedustajia suoralla sensuurilla, jopa artikkelin jälkikäteisellä digitaalisella abortoinnillakin.


Hyvin, hyvin perinteistä Hesarin toimituspolitiikkaa ja valtapolitiikan tukemista sisäpiirien uskollisena apuna. Suomettunutta journalismia, pitkän linjan perinteitä.

Sanoma OYJ kannattaa kansanedustajien moraalisesti vapaata virtuaalitodellisuutta ja elitististä suojatyöpaikkakulttuuria, jossa he voivat ohittaa lain osoittamia selviä vastuuseuraamuksia järjestöjen/yhdistysten hallituksien laiskuudesta tai korruptiosta tarkastaa tilit oikeasti. Vastuulaki on selvä ja eduskunnan vastuuvapaus lain yli ulottuva.

Kansalle ei saa antaa selkeää mielikuvaa kansanedustajien etuoikeuksista ja eliitin sisäpiirihengen nostattamisesta, siksi otsikko aiheutti ahdistusta ja pikasensuurin.
Korruptio on niin hienovaraista sivistyneessä valtiossa. 
Palauttaakohan HS artikkelin nettiin tämän blogauksen ansiosta "teknisen vian" seltiyksellä?

  • Mikä on Helsingin Sanomien tärkein tehtävä?
     Se luotiin Kekkosen ajalla.
"Yhteiskuntarauhan", poliittisesti sensitiivisen sensuroinnin ja turtuneen luottamuksen luonti kansalle on ollut Helsingin Sanomien tärkein tehtävä eliitin helpon ja vastuuttoman elämän takaamiseksi.
Kansalaisten on luultava median avustuksella, että asiat vain tapahtuvat ja kulissien takana ei tapahdu ankaraa salaista poliittista lobbausta ja kiristämistä. Salaliittoja "avoimessa demokratiassa". Ja että kukaan virkamies tai poliitikko ei ole vastuussa valinnoistaan ja tehtävien suorittamisen tasosta.  "Työrauhaa me kaipaamme, emme häirintää..."

Se on eliitin versio yhteiskuntarauhasta.

Eliitin rauha ja mediasuvanto, mediapimento.

Passiivisuudesta luodaan kansalaisille sivistyksen irvikuva.

  • Demokratiaa ei ole olemassa ilman kansalaisten jatkuvaa ja aggressiivista reagoimista ja konfliktia delegoitua valtaa käyttävien kanssa.   
Hesarin toiminta Kekkosen ja Koiviston "salaisten" faktojen ja poliittisten toimintatapojen salaaminen vaikuttavat nyt tuhoisasti tähän tilanteeseen jatkumona, kuinka Hesari johdatti suomalaiset valheilla ja aiheettomalla pelottelulla EU;n sekä EMUn jäseniksi.


 Ja järkyttävän paljastava aikaisempi uutisointi 
 (ei sensuroitu vielä) kansanedustajien ja eduskunnan kulissisuharin, ex-supojohtaja, kansanedustajien bileagentin, pääsihteeri Tiitisen toimista - aikamoista mafiatoimintaa ja vilunkivirityksiä lain ulkopuolella

                                                              
Eli eduskunnassa ja virassa olet suojassa mutt ulkopuolella uhrilammas.
Tätä on maan tapa.

Eliitti on lain ulkopuolella.    Kansalaiset sitäkin ankarammin vasaran alla. Siksi ihmiset ihailevat eliittiä ja eliitin sikailevia sekoiluja valtion rahojen kanssa.  Siksi ihmiset eivät uskalla vastustaa eliittiä, kun toivovat pääsevänsä osaksi eliittiä.     Kaukana demokratiasta, Suomi.


Ei kommentteja: