lauantaina, lokakuuta 27, 2012

Sekunda-ydinvoimalan verotustaakka ja liittovaltion NATO-sotilaat Suomessa


NATO se pyysi leikkiin Tirlan tirlan tirlan taa Ja suomi se suostui liittoon Tirlan tirlan tirlna taa Tänne, tänne vaan Tirlan..


HS ydinvoimasivu tänään,  uuden insinööriliiton puheenjohtaja Pertti Porokari:
 • "Kun maan hallituksella on teollisuuspoliittinen linja hukassa, ja muualla arvioidaan Olkiluodon kokemusten vuoksi ala riskibisnekseksi, E.onin tilalle voi olla vaikeaa saada ketään. Olkiluodossa on tehty niin paljon sutta ja sekundaa, etten ihmettelisi, jos viranomaiset eivät antaisi sille edes käynnistyslupaa."
Sekunda-ydinvoimalan verotustaakka ja liittovaltion NATO-sotilaat Suomessa
Maailman kolmanneksi kallein rakennus.

Ikuiset Gizan pyramidit olivat siis halvemmat muinaisille faaraoille. Epic fail.

Kaikki oli yleisesti tiedossa (virkamiehillä alusta saakka) jo yli 3 vuotta sitten ja viranomaiset väittivät etteivät voi tehdä mitään? Antaa rahan palaa vaan ja puolalaisen mafian määrätä suurimman ydinvoimalan itsetuhoutuvat rakenteet.  Ja muistakaa, Suomessa EI ole lahjontaa. Virkamiehet saavat muuten vain päätöstensä rahoittamilta firmoilta tai niiden ystäviltä rahakkaan työpaikan.

Kokoomus ja keskusta (Mauri Pekkarinen) loivat Suomesta harmaan työn unelmamaan mafialle purkamalla "turhaa valvontaa" "yrittäjäystävällisesti".  SDP:n oikeistosiiven nahkurin Paavo Lipposen korvaamattomalla vasemmiston hiljentämisellä   tietysti. 

Eikä yksikään poliitikko tai virkamies joudu vastuuseen kun paskaa valuu suomalaisten veronmaksajien harteille.

Rauhansotilaat ja liittovaltioprosessi
Rauhansotilaat ja liittovaltioprosessi
Sekunda-ydinvoimalan verotustaakka ja liittovaltion NATO-sotilaat SuomessaEurokriisi eli pankkikriisi tahallisista Etelä-Euroopan veroansoista halutaan myös suomalaisten veronmaksajien vastuulle. 

Nyt puhutaan eurovastuusta ja euroidentiteetistä. Kokoomuksen nationalismi on lähtenyt taas isoille kierroksille kuten ennen talvisotaa puhuttaessa rotuopista ja saksalaisista veriveljistä.
Epädemokraattisen eliitin vallan junttaamisen ensimmäinen päämäärä on aina suojella itseään eli eliitin etuoikeuksia ja vastuuttomuutta.

Sekunda-ydinvoimalan verotustaakka ja liittovaltion NATO-sotilaat SuomessaOikeistolaiset poliitikot lahjovat virkamiehet oikeudenkäyntisuojilla ja lupaavat kelohonkasaunoissa virkamiehille heidän kuuluvan eliittiin. Jo vain oikeistolainen identiteetti lähtee käyntiin virkamiehille perustuslakia lukematta.

Vastuuttomuudesta tulee suorastaan kilpalaji ja maineen tae oman vallan osoittamiseksi. Venäläiseen ja ruotsalaisaateliston perinteiseen tyyliin.

Poliittisena funktiona valtion tuhoamisessa on pitää kansa avuttomana, riitaisana, kateellisena eliitille ja ennen kaikkea halpana työvoimana eliitin tuloerojen kasvattamiselle.
Ihmisten silmät avautuvat aina liian myöhään, kun on luotu eliitin kontrolloiman ”luottamuksen ilmapiirin” suomettunut "lottovoittajien maa", eliitin nationalismi ilman demokratiaa ja avoimuutta. Usko hyvään virkamiesvaltaan ilman demokratiaa.  Fantasma todellisuuden sijaan.

  "Enää ei ole vasemmisto-oikeisto-jaottelua..."

Kun kriisi kasvaa ja kansa alkaa kapinoimaan ja haluaa kumota poliittista hegemoniaa, vallanpitäjät tekevät sen, mitä aina ovat tehneet: kutsuvat palkka-armeijan eli nyt liittovaltio-Naton paikalle vapaus-aseineen ja Suomesta tulee vaikkapa turkkilaisten natosotilaiden tukikohta saksalaisin kenraalein. Liian uskomatonta?

Suomi on jo Natossa.


Mihin kokoomuksen verotaakan lisäämispolitiikasta ja (etupäässä saksalaisille) europankeille annetusta veronmaksajien rahasta (n. 70 miljardia) syntyvä turha velanmaksu suomalaisille ja sen luoma konflikti suuntautuu eli suunnataan ensin täällä Suomessa, on suurin kysymys.

 Soinin kainalossa toimivat äärioikeistolaiset eliittiperussuomalaiset ovat tekemässä kokoomukselle palvelusta ja ovat suuntaamassa ”epäpoliittista” painetta ja harhautusta 10- ja 30-luvun tyyliin rasismiin ja hyödyttömien köyhien vihaamiseen mm.  vaatimalla köyhiä ilmaiseksi bemari-perussuomalaisten firmoihin töihin, aatelisten rahoittamien natsien tapaan. Eliitin ja varsinkin teollisuus-/pörssieliitin vallan lisäämiseksi ja perussuomalaisten "yrittäjien" tukemiseksi.
On hyvin mielenkiintoista kun kokoomuslaiset ja perussuomalaiset yrittäjät kirkuvat yksilön perusturvan vähentämiseksi mutta ovat lypsäneet miljoonia valtion tukiaisia ja verohelpotuksia 1992 tehtyjen oikistolaisen yritystukijärjestelmän kautta. Sekä vakuutusyhtiöitä ja kuntia sahojensa säännöllisestä palamisesta.Valta on aina riippuvainen aseista  ja suomalaisen kokoomuspolitiikan valtion varojen tuhlaaminen ja itsenäisyyden tuhoaminen 20 vuotta on johtanut päämäärätietoisesti suoraan kohti konfliktia. Jotta voidaan tehdä "jatkotoimenpiteitä" "talousliitosta".

  • ”Vaikka Suomi ei ole Naton jäsen, sen maantieteellinen asema ja EU-jäsenyys tekevät siitä tärkeän osan eurooppalaista puolustusta, ja amerikkalaisesta näkökulmasta myös osan ratkaisua Euroopan liian vähäiseen puolustusinvestointiin,” Salonius-Pasternak summaa raportissaan. Raportti nostaa vahvasti esille Suomen ja Yhdysvaltain yhteistyön, ei ainoastaan ohjuskaupan kontekstissa, vaan jo 1990-luvulla alkaneena määrätietoisena projektina.

   ”(Ohjuskauppa)sopimuksesta itsestään on neuvoteltu vuosikymmenen ajan, mutta se tulisi nähdä huipentumana työstä, jota suomalaiset ja amerikkalaiset virkamiehet ovat tehneet kaksi vuosikymmentä vahvan kumppanuuden rakentamiseksi Suomen ja Yhdysvaltain välille", Salonius-Pasternak kirjoittaa.

  Kokoomuksen transatlanttinen ideologia on kiinteästi sidoksissa transatlanttisten pankkien saamassa 70 miljardin pankkitukeen Suomesta mm. Suomen Pankin antamien "lainojen" muodossa europankkien valka-ansoittamille rahattomille kohteille. Europankit loivat siis velka-ansan korruptoituneille maille sekä asuntokuplalle Espanjassa - ja ihmeellisesti rahat löytyivätkin mm. Suomesta.


  Kultamuna!  Ah!  Lapset, nyt leikkimään kulamunilla!

  • Eurospike-ohjuksia halutaan hankkia maa- ja merivoimille.

   - Tämä on kultamuna panssarintorjunnassa. Sillä pystytään ampumaan suhteellisen pitkälle, vaikeissa oloissa ja liikkuvaan maaliin, komentaja Taneli Uosukainen sanoo.

   * Tässä asiaa tuntematon toimittaja ja kenraali eivät kerro vahingossakaan
lukijalle, että nämä kultamunat on deaktivoitavissa satelliiteilla, jos Nato tai USA tai minkä tahansa maan hakkerit haluavat  olla tuhmia Suomelle


 Valtion itsenäisyyden murentaminen on oikeistolle keino toteuttaa suurin oikeiston byrokraattinen fantasia. Aatelisvalta on aina perustunut keskitetylle byrokratialle ja eliitin ohjaamalle verotukselle "vastuun" moralismin alla.

Suomalaiset euro-oikeistopoliitikot tekevät nyt sitä mitä teollisuusporvarit tekivät 1917: ajavat sabotoimalla ja uhkailemalla eduskunnan toimintakyvyttömäksi, jotta Suomi voidaan liittää Saksaan "talouspoliittisena" ratkaisuna.
 Mikä on suomalaisten poliitikkojen "vakuutus"?
    Sanotaan "Kukaan ei voinut tietää...".
Eli valtaa halunneet eivät ole vastuussa mistään? Koskaan? Ei ihme, että ihmiset ovat eliitille kateellisia ja toivovat saavansa "ystäviä" eliitistä nokkimisjärjestyksen mukaisesti.


 Kaikki liittyy kaikkeen kokonaisuutena oikeiston ideologisessa tendenssissä:
 • Soini:  ”Minä lupaan, että tulee sellainen päivä, jolloin olemme hallituksessa samalla puolen aitaa”, sanoi Perussuomalaisten puheenjohtaja Soini pääministeri Kataiselle Sanomatalon Kuntatorilla 24.10.2012

  Myös ydinvoimaloille lupia allekirjoittaneet Vihreät Pekka Haaviston johdolla ajavat pakkomielteisesti Suomea oikeistolaiseen NATO/liittovaltio-valtaklikkiin ja pankkiplutokratiaan vanhan aatelivallan ja "suvereenin" eliittivallan ideologian sokaisemana. Perinteitä mutta pikantin vihreästi.

NATO-fantasia ja NATO-ydinaseet ovat nyt oikeistoeliitin suurin fantasia ”turvatakuista”, jotta Suomi saadaan alistettua Saksan liittovaltioon ja siten  sabotoitua demokratian mahdollisuus palauttaa vasemmistolaisten ihmisarvojen mukainen hyvinvointivaltio ja veroprogressio.


Kysymys on rahasta kun on kysymys ideologiasta. NATO se pyysi leikkiin Tirlan tirlan tirlan taa Ja suomi se suostui liittoon Tirlan tirlan tirlna taa Tänne, tänne vaan Tirlan.. • Ruotsin hallitus ei ole vielä keskustellut Islanti-asiasta sosiaalidemokraattien kanssa. Tarkemmin sanoen, tiettävästi Ruotsinkin oppositio suhtautuu asiaan kriittisesti ja hallituksen omatkin rivit rakoilevat.  Kuukausi sitten Suomen osallistuminen Islannin ilmavalvontaan oli yhteydessä Ruotsin osallistumiseen. Nyt ei. Mitä siis kuukauden aikana on tapahtunut, tai tullut julkisuuteen?

  Saman päivän tapaamisesta Yhdysvaltojen puolustusministerin kanssa Wallin oli vähäsanainen, mutta hänen amerikkalainen kollegansa sitäkin avomielisempi. Hänen tiedotteensa mukaan puolustusministerit ”keskustelivat siitä, miten tärkeä oli Suomen risteilyohjusten (Joint Air to Surface Standoff Missile) hankinta, Suomen puolustusvoimauudistuksesta ja Suomen pyrkimyksistä yhteen sovittaa puolustusmenojen leikkaukset puolustusvoimien Nato –yhteensopivuuden säilyttäen. Ministeri Panetta korosti mahdollisuutta paranevaan
  yhteensopivuuteen ja lisääntyvään Yhdysvaltojen ja Suomen tekniseen yhteistyöhön.       - Savolainen


Vihreät ovat ajaneet kokoomuksen tasaveromallia ajamalla energiaverotusta, hiilidioksidiverotusta (täysin merkityksetön ja tekopyhä hype maailman pelastumiselle), verotuksen siirtämistä valtiolta kunnille (perustuslain vastaisesti), sillä kunnat eivät toteuta veroprogressiota.

Vihreiden peittelemätön oikeistolainen agenda perustuslain ja valtion vastuullisen perustoiminnan mitätöimiseksi:
 • Vihreiden Ville Niinistön mielestä on "hiukan epäreilua" Urpilaiselta sanoa, että yksityistämis- tai ulkoistamiskysymys olisi sote-uudistuksessa jotenkin olennainen asia.

  - Olen samaa mieltä Jutan kanssa sisällöistä, mutta pidän epäreiluna tätä tapaa, että hän antaa ymmärtää, että neuvottelut ovat siitä kiinni, Niinistö sanoi.
           http://www.iltalehti.fi/kuntavaalit/2012102516250700_kr.shtml
Aivan selvää on, että Lipposen, Vanhasen ja Kataisen valtion tukien kuntaosuuksien hurja vähentäminen ja kuniten "omavastuun" lisääminen veroprogression vähentämiseksi ja sen operaation peittämiseksi on perustuslain edellytysten sabotoimista ihmisten terveydenhoidossa.


 • Kokoomuksen vaatimuksesta yksityinen terveydenhuolto saa valikoida asiakkaitaan ja heittää "vaikeita tapauksia" yleiselle taakaksi eli veronmaksajille.
Tämä on kokoomuksen, RKP:n ja vihreiden näkemys demokratiasta: keinottelijat saavat vedättää ja lypsää veronmaksajia. SDP myötäilee hiljaa useimmissa kunnissa ja järkkää puoluekavereille bisnestä.
 • "Vaikka rahaa ei olisi vuokra-asuntoihin tai julkiseen liikenteeseen, kukaan ei ihmettele sitä, että jalkapallostadionin kohdalla poliitikot kaivavat jostain taskunpohjilta miljoonia toisensa perään. Tällaisessa tilanteessa on vaikea olla näkemättä taustalla vaikuttavaa luokkayhteiskuntaa ja ideologista asennoitumista."

Vuodelta 2005 olevassa ohjelmassa sanotaan, että progressiivisella verolla kerätään vain 1/5 kaikista veroista. Nykyään tuo osuus on jo alle 1/10:


Oikeistolaisen elitismin eetos Suomessa on laaja:
- "Ammattiliitot ja valtapuolueet ovat suurten ikäluokkien edunvalvontakoneisto, eikä niillä ole tarjota nuorille kuin lisää keppiä persauksille.
Eläkeiän nostamisessa hurjinkaan ehdotus ei ole liian paljon. VATT:n ylijohtaja Juhana Vartiainen ehdotti eläkeiän nostamista 78-vuoteen minun ikäisilleni nuorille. Jos oma elinikäni noudattaa suomalaisen miehen keskiarvoa, tarkoittaisi tämä kolmen vuoden haravointia hautausmaalla vielä kuoleman jälkeen. Suuri osa ikätovereistani pitää ajatusta siitä, että saisi joskus työeläkettä lähinnä hellyyttävänä satuna.
Vuokrat ovat nousseet kaupungeissa huimaa tahtia ja omistusasumisen hinta on kolminkertaistunut 30 vuodessa.
Matalapalkkaisilla, pätkä- ja silpputöistä toiseen valuvilla nuorilla asumisen kustannuksiin menee helposti puolet palkasta ja opiskelijalla ei koko tukisumma riitä edes seiniin ilman että ottaisi lainaa tai tekisi osa-aikatöitä. Jos teet liikaa töitä tai opintosi eivät etene vaikkapa mielenterveyden romahtamisen vuoksi, niin Kela kyllä perii omansa takaisin 15% korolla.
En yhtään ihmettele, että osa nuorista ei yksinkertaisesti jaksa pysyä enää yhteiskunnan kyydissä, vaan romahtaa toimettomuuden, masennuksen ja syrjäytymisen tielle.
Päättävien poliitikkojen sekä omistavan luokan halveksunta ja marginalisointi näitä nuoria kohtaan ei ainakaan auta heitä elämän syrjään kiinni.
Kun asenteet nuoria kohtaan ovat mitä ovat, niin nämä kirjaset pullanpaistosta ja yhteisestä ajasta tuntuvat lähinnä, anteeksi ranskani, silkalta vittuilulta."
Jaakko Pyykkölä, Uusi Suomi


Ei kommentteja: