keskiviikkona, tammikuuta 04, 2012

Ympärileikkaus valtion suojelemana silpomisena


Sitten Timo otti sakset ja kuohitsi rehtorin maahisten pilkasta.Vai kuinka se menikään?


Onko systemaattinen lasten silpominen hyväksyttävä, jos lapsi on a) poika ja b) eri kulttuurista?

Tyttöjen silpominenhan kiellettiin lailla mutta tasa-arvotoimiston eli sukupuolitutkimuksen feministit käsittämättömässä tekopyhyydessään eivät halunneet poikien ympärileikkausta lääkärin suorittamana kriminalisoitavaksi.

Suomalaiset akateemiset feministit kannattavat yleensä miesten rituaalista ympärileikkausta amerikkalaisen ajattelun tapaan. Ihan aitoja mielipiteitä aidoilta feministeiltä?

Heidän mielestään se rauhoittaa miestä (lapsen kokema kastraatioahdistus kivun ja pelon kautta)
ja pitää miehen puhtaana.

   Ohjelmasta:
  1. Myöhemmin ympärileikattu poika kertoo kavereille leikkauksesta.
  2. LAPSET: Hei, älä ole vaatimaton! Aplodit sankarillemme!
YLE:n tuottajan kommentti peniksen silpomisen kannustamisen hyväksymiseksi on järkyttävä ilmaisu ja osa raiskauskulttuuriamme. Kuinka määritellä raiskauskulttuuri? Lapset ovat aikuisten esineitä ja jatkeita - esineellisesti.

YLEn ostaman ohjelman propaganda on aivan eri asia kuin kertoa lapsille informatiivisesti, että osa lapsista on silvottu seksuaalisesti aikuisten taikauskon ja uskonnollisen yhteisönsä pelkojen takia.
Uskontojen hyysääminen ja pelkääminen ei ole valtion hommaa. Valtio ei ole uskontojen agitaattori.
Valtio tarvitsee demokratiaa ja avoimmuutta, ei uskontojen spesiaaliasemaa asennelahjonnalla.

Sex in the city -sarjassa naiset puhuvat ympärileikkauksesta kauneusleikkauksena miehille. New Yorkissa about 70% täysi-ikäisistä miehistä on ympärileikattu.

Siellä lääkäriliitto jatkaa amerikkalaista pakkomiellettä ja magiaa matkia juutalaisia tapoja "luvatun maan kansalaisten" pseudouskonnollisessa pseudofilosofiassa. Suomessa lääkärit ovat vedonneet haastatteluissa New Yorkin käytäntöihin.  Lääkärit siis kannustavat uskonnollisia traditiotapoja ja -luuloja nimikkeellä "hygienialeikkauksena" - eli esinahan silpomiseen ja peniksen hermoja tuhoavaan ja kovettavaan turruttamiseen ilman esinahkaa.
Ympärileikatuilla on paljon enemmän orgasmivaikeuksia - kovettumisen mutta myös leikkauksen aiheuttaman psyykkisen trauman takia.

Amerikkalaisten murhien määrää on myös selitetty kastraationomaisen ympärileikkauksen traumaseuraamuksena. Lähes kaikki sarjamurhaajat ja hyökkäyssotia aloittaneet poliitikot jenkeissä ovat ympärileikattuja miehiä.
Suomessa vanhempien ympärileikkaushysteria "kireänä esinahkana" on liittynyt pojan masturboimiseen, joka on ahdistanut vanhempia heidän foobisen kristillisen ja henkisen väkivaltakasvatuksensa takia.

Olen aivan varma, että lääkärit laittavat ympärileikkauksia lääketieteellisen nimen alle koska tiedän lääkärien moraalista sen, että lääkärit ovat määritelleen monia itsemurhia esim. "lääkkeiden sivuvaikutukseksi" vaikutusvaltaisten sukujen, tuttavien ja poliitikkojen takia. Kyllähän ihoa saadaan venytettyä ja jatkettua, jos oikeasti halutaan aitoon kireysratkaisuun aidoissa lääketieteellisissä ongelmissa.

Miesten impotenssin ja orgasmiongelmien lisääminen ei ole vain "traditiokysymys" silpomistapauksissa.

Tämä on ihmisoikeuskysymys.
Puhtaasti.

Huvittavinta tässä juutalaisten miehiä ylentävässä verirituaalissa miesjumaluudelle on se, että alunperin se on ollut naisjumamalattarelle suoritettu heimomiesten uskollisuudenosoitus n. 14-17 -v. iässä.
Esinahka haudattiin maahan kuin siemen maaäidin elämän jatkamisen uskonnollisena riittinä. 

Ympärileikkus pojilla ja tytöillä on selkein ja brutaalein esimerkki rituaalisesta kastraatiosta.
Lapsi otetaan yhteisön suojelukseen ja omistukseen osittaisen mutta silti konkreettisen fyysisen kastraation kautta. Rituaalinen kastraatio on oidipaalisen antioidipaalinen lapsen "uskollisuuden" "osoitus", kuka yksilön seksuaalisuuden omistaa ja leimaa. Varsinkin tyttöjen kohdalla ympärileikkaus on todellakin aito kastraatio, törkeän silpova toimenpide klitoriksen poistamisena, joka muuttaa naisen seksuaalielämän peruuttamattomasti epäsensitiivisemmäksi ja ahdistuneeksi.

Silpokaa esikoislapsenne ja tuokaa heidät minulle uhrilahjaksi.
Vai kuinka se menikään? Se uskontojen universaali rakkauden sanoma.


Näin eräs terveyskeskus
tiedotti tuttavalleni 2010:
" - Suomalainen terveydenhuolto toteuttaa ympärileikkauksen pojille lääketieteellisistä syistä ja tarpeen arvioija ja hoitopäätöksen ...tekijä on lääkäri. Kaikki lääketieteellisin perustein tehtävät leikkaukset kyllä rekisteröidään kuten muutkin toimenpiteet HILMO järjestelmään ja siten niitä seurataan.
- Tällä hetkellä meidän tietojemme mukaan asiasta ei ole erillistä valtakunnallisella tasolla olevaa ohjeistusta"...
Ja vielä:
" ...en tunne yksityisen sektorin toimintaa, enkä voi siihen ottaa siksi kantaa."
Eli villi viidakko poikalasten silpojilla valtion pelätessä uskonnollisia yhteisöjä.Arkaainen verenhimo ei ole poistunut mailmasta:
Sosiologisesti uhrikulttuuriin vajonnut yhteisö hakee keskinäisille ristiriidoille "vastapainoksi" ja purkautumiskanavaksi totaalista uhria ristiriitojen vastashokkikontrastiksi.


Ei kommentteja: