keskiviikkona, tammikuuta 04, 2012

Zombie Kekkosen viimeinen uudenvuodenpuheKrhm.
Kansalaiset, kuolemani jälkeen sanani eivät menetä
merkitystään sillä olen sanojeni mittainen mies eli
ikuinen henkiolento ilman rajoja. Nostakaa minut
sitten haudasta kun on aika laittaa hyrskyn myrskyn
ja jatkaa kansalaisten pelottelua. Krhm.

--

Kun puhutaan Kekkosesta, puhutaan mielikuvasta.

Kekkonen loi median suosiollisella avustuksella kattavimman populistisen systeemin, mitä suomalaisessa politiikassa on luotu.

Pohjois-Korean johtaja-jargonit ja kyvykkyyshöpinät on nähtävästi opittu Suomesta, sillä asenne ja puhe Kekkosesta ei poikkea lainkaan nykyisen Pohjois-Korean johtajajumala-puheesta. Putinkin lähinnä vain matkii Kekkosen näytöksiä, kansantanssi-, kalastus- ja ryyppyretkiä.

Kekkonen omi itselleen kaiken alaistensa saavutuksista lähtien - koko Suomen työläisten taistelun hyvinvointivaltiosta 1000 lakon kautta Ruotsin hyvinvointivaltion imitoimiseksi.

Hän esiintyi supersankarina punaista lohikäärmettä vastaan vaikka vain tilasi Neuvostoliitosta nootteja saattaakseen muut poliitikot Suomessa kastelemaan housunsa jättiläisen murahtelusta. Helsingin ETYK-kokous oli pelkästään Kekkosen show, sillä ei ollut mitään poliitista merkitystä suurvalloille millään tasolla. Silti sitä on käytetty jatkuvasti massiivisena propaganda-aseena kansalaisia vastaan Kekkosen illuusion luomisessa.

Kekkonen hylkäsi täydellisesti Paasikiven kokonaisstrategian itsenäisestä Suomesta luoden pelon valtakunnan ja oman epädemokraattisen hovinsa sekä ulkoministeriön iroitettuna täysin parlamentaarisesta vallasta.

Mauno Koivisto käytti Kekkosen kikkoja ja epädemokraattista valtataktiikkaa ajaessaan pankkien bisnestä lamaa hyväksikäyttäen eikä kukaan journalisteista sitä mukamas huomannut reaaliaikaisesti.
Kekkonen esitettiin isänä ja kouluissa sekä jopa kirkoissa puhuttiin maan isästä Jumalaan verrattavana korvaamattomana olentona mikä ei kuulu lainkaan demokratiaan.

Silti tämä uusi 2012 presidentinvaaliteatteri poliittisesti impotenssista uudesta presidenttiroolista pyörii  yhä koko ajan Kekkosen voimakuvien ja unelmien ympärillä. Jotta voisimme unohtaa korkeimman poliittisen, pääministerin vallan sekoilut, virheet, valheet ja tuhoavan politiikan Suomen ajamisessa massiiviseen EU-ansaan?

Niinistö toteuttaa ehdokkaista pisimmälle roolissaan mediasumutuskuviota samankaltaisella feikkiavioliitolla kuin Kekkonen.

Kekkonen esitettiin yli-ihmisenä ja kuva pysyi kasassa vain koska media sensuroi ja loi valheellisen kuvan Kekkosesta. Ravintolan lattialla naisten hameiden alla konttaavaa Uuno Turhapuro-Kekkosta ei media kansalle esittänyt.

Suomen kuninkaat ovat aina ilman vaatteita mutta kansa ei sitä halua nähdä.Zombie lipposen kihahdus.
Lipponen palaa juurilleen:
Siis ajassa taaksepäin:
 Kekkosen "Minä sanon mitä te kysytte"

 

::::


::

  • Koulukiusaajan esimerkkitapaus on U.K. Kekkonen. Siitä on Kajaanin lyseosta merkinnätkin, ja jopa Juhani Suomi on joutunut kirjaamaan sen.
http://kemppinen.blogspot.com/2010/09/kalvaa-syy.html

::

Hillilä, Kekkosen lobbaaja
  • Näin kirjoitti asiasta vaimolleen Kustaa Vilkuna: "Hillilä näet on ollut lauantai-illasta saakka - saunottuaan Jalannin kanssa - yhtä kyytiä humalassa ja marski näyttäisi haluavan tehdä hänestä pääministerin! Olen koettanut olla kekseliäs. Kekkonen on ollut järkenä mukana, vaikka hänkin on ollut surullisessa kunnossa tapeltuaan humalassa - eikö liene kylkiluita poikki - eikä voi muistaa kenen kanssa. Tämmöistä on elämä läheltä nähtynä."
http://valopolku.blogspot.com/2012/01/kekkosen-takapiru-kaarlo-hillilan....

::

  • " Eläkepäivinään Vironperän isäntä laukoi kotoaan, millainen kiusaaja ja moraaliton eläjä Kekkonen oikeasti oli. Hän kykeni kiusaamaan muita herroja ja se teki hyvää herravihaansa hautovan kansan itsetunnolle.
http://www.bulevardi.fi/blogit/mattiluostarinen/2010/11/kiusaajien-kova-...

::

Ei kommentteja: