sunnuntaina, tammikuuta 29, 2012

Pahan kahvin juojat eli uhrautuva kansa nimeltä Suomi


Pahan kahvin juojat eli uhrautuva kansa nimeltä Suomi
Pahan kahvin juojat eli uhrautuva kansa nimeltä Suomi
Pahan kahvin juojat eli uhrautuva kansa nimeltä Suomi
Pahan kahvin juojat eli uhrautuva kansa nimeltä Suomi


Nöyrä, uhrautuva kansakunta.
Ylpeä uhrautuvuudestaan. 
 
Vuodesta toiseen, teollisuuden ja pääomakapitaalin massatuotannon ja suomettuneen mauttoman massapolitiikan tähden.


Ihan kivaa pyörittelyä ja porvarien päivittelyä happaman kahvin ryydittämänä - mutta uskomatonta syy-seuraussuhteiden sokeutta konventionaalisen ja "stabiilin" Suomi-kuvan totuttujen toiveharhojen varassa.

Suomalainen kahvi on tyypillinen suomalainen  ilmiö;

Vuosikymmeniä suomalaisille myydään kitkeran pahaa kahvia  koska kypsymätön kahvipapujauho säilyy kapitalistisen massamyyjän kannalta kauemmin jauhettuna kahvina eikä homehdu ja eltaannu varastomassatuotteena. Jo pelkkä jauhatus on aromien tuhoamista mutta kypsymätön kahvijauhe vasta on epäterveellistä hulluutta. 

Suomalaisten vatsaa säästämättä ja mausta reilusti tingittynä.


Pastoröitu maito on kansanterveydelle vielä mielettömämpi tuote.

Maidon laktoosiketjut tuhotaan ja kansakuntaa pehmitetään keskustan käskystä ja  maitoteollisuuden junttaamisen nimissä epätieteellisellä ja hävyttömällä maitopropagandalla, mikä aiheuttaa allergiaa, astmaa ja keskittymiskyvyttömyyttä. Eurooppalaisen ihmisen evoluutiokehityksen biologiahan tuottaa maitoa vastaan jo luonnostaan ruumiissa laktoosi-intoleranssia.  
Rankkaa pastoröintiä ei ole kehitetty alunperin maitotuotteita varten lainkaan (muistaakseni siirappia varten) eikä se säilytä maitotuotetta vaan tuhoaa sen luonnolliset laktoosiketjut  elimistölle vieraaksi, kuluttavaksi ja muiden elintarvikkeiden hivenaineiden imeytymistä estäväksi. Kaikki, aivan kaikki tuntemani pahasti laktoosiintolerantikot pystyvät syömään esim laadukkaita italialaisia juustoja.

Samoin tänne dumpataan Euroopan pilaantuneet punaviinilastit, jotka eivät kelpaa minnekään muualle. Saksalle kelpaa vain maukas halpaviini mutta tänne kelpaa ihan mikä vaan.

Nöyrä, uhrautuva kansakunta.
Ylpeä uhrautuvuudestaan.
Vuodesta toiseen, teollisuuden ja pääomakapitaalin massatuotannon ja suomettuneen massapolitiikan tähden.

Pula-aikana itsensä rääkkäämisestä
tehtiin valtion eliitin toimesta itse itsensä urhoollista ylistämistä hyvälle kansalaiselle.

"Kestämme mitä tahansa".

Kipeää. Niin kipeää ja harhaista. Kuten talvisota. Saksan kanssa oli päätetty liittoutua ja kansa heitettiin ilomielin turhaan sotaan koska kansanmies Hitler vaikutti niin kovalta jätkältä. Kuten kansanmies Obama ja Afganistanin sota pienemmässä mittakaavassa - tähän mennessä.

Sanelukulttuuri, jota kutsumme suomalaiseksi politiikaksi ja "mentaliteetiksi", toimii myös samoin:
tottelemme mitä tahansa poliittista vyörytystä ja hypeä, jos kansalaisten poliittista uhrautumiskykyä, joustavuutta ja "talvisodan henkeä" kehutaan kuin teuraalle menevälle karjan sen kaunista ja uljasta askellusta.

Niinistö on käyttänyt tätä suomettumisen taktiiikkaa aivan tuboaiheella ja porvarihillinnän kulttuuriin ihastuneet ihmiset ovat sen takia lääpällään.
Herrojen kontrollikulttuuri vetoaa vieläkin suomalaisiin tsuhniin ihmeellisesti.
Ylistämällä alistettua vaalikarjaa.


Ei kommentteja: